Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Χαρά μην ανυσηχείς! Κι εμένα είχανε ανέβει η τρανσαμινάσες μου κάπου στο τέλος του 1ου τριμήνου, ήτανε από τα χάπια!! Εμένα απλά μου έκοψε όλα τα χάπια που έπινα (μέχρι τότε το μόνο που έπαιρνα ήτανε φιλισίν και ουτρογκεστάν για την αποκόλληση, εσύ τώρα σίγουρα παίρνεις περισσότερα και ίσως γι'αυτό ανέβηκαν) και μετά επανήλθαν οι τρανσαμινάσες στα φυσιολογικά!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια μπράβο που τα κατάφερες τελικά με τον θηλασμό!!! ;) Όσο τώρα για την σύγχηση μέρας/νύχτας πρώτη φορά το ακούω.. Μα όλα τα μωράκια δεν ξενυχτούν έτσι κι αλλιώς;; :|

Λέτα και Εύρι που λέτε για έξω, εγώ αναγκαστικά βγαίνω συνέχεια!! Αφού πάω να δω το μωράκι μου!! Μετά που θα έρθει σπίτι όμως δεν νομίζω να βγαίνω καθόλου, αφού δεν θα έχω κάπου να την αφήσω.. Εκτός κι αν την παίρνω μαζί μου, αλλά κάνει να βγαίνει;; :|

Δήμητρα και Ροδακινούλα για την αϋπνία που λέτε.. Εγώ μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα.. Τώρα που λείπει η μικρή για να μην μου κοπεί το γάλα κάνω αντλήσεις συχνά.. Την νύχτα βέβαια κάνω πιο αραιά (κάθε 3ωρο ή 4ωρό) αλλά και πάλι πάνω από 2 με 2,5 ώρες συνεχόμενες δεν κοιμάμαι. Γιατί εκτός από τον χρόνο της άντλησης έχεις και τον χρόνο για αποστηρώσεις και μ@λ@κίες :? Αφενώς έχω αρχίσει και το συνηθίζω σιγά σιγά, πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας!! Αφετέρου όμως όταν έρθει το μωρό σκέφτομαι ότι ούτε αυτό το 2ωρο συνεχόμενο παίζει να μην το έχω το βράδυ!! ::tongue:

Λέτα που γεννήσαμε και μαζί, εγώ έχω λίγο αίμα ακόμα, μερικές σταγόνες όμως μην φανταστείς! Σαν να είμαι σε τελευταίες μέρες περιόδου και να καθαρίζω! :cool:

Λίμπερο γιατί δεν απευθύνεσαι σε σύμβουλο θηλασμού; Εμένα πάντως ήδη μου έδωσε κάποιες χρήσιμες συμβουλές! Πχ πονούσα κατά την άντληση και δεν ήξερα τι έφταιγε, αν δεν έβγαζα καλά το γάλα, ή τί άλλο.. Τελικά έφταιγε το μέγεθος της χοάνης, στο αριστερό μου στήθος με έχει πληγώσει, χρειάζομαι μεγαλύτερη, αυτό μόνη μου δεν θα το καταλάβαινα (ίσως είμαι και λίγο μπούφος :tongue:), και πολύ σύντομα θα είχε πληγωθεί πολύ σοβαρά!!

Ρίτα εσύ είχες αναφέρει επίσης ότι είχες πάρει σύμβουλο θηλασμού στον γιο σου. Πόσο σου έπαιρνε; Εχθές ήρθε πρώτη φορά, και όταν την ρώτησα στο τέλος τι χρωστάω μου είπε να της δώσω ότι θέλω, και με έπιασε "αδιάβαστη" γιατί δεν είχα ιδέα πόσο παίρνουν. Της έδωσα 50 ευρώ, αλλά αν είναι να την βλέπω συστηματικά δεν μπορώ να διαθέτω κάθε φορά αυτό το ποσό.. :|

Δέσποινα έχετε καύσωνα εκεί;; :idea: Εδώ πάντως (Ηράκλειο) χρειάστηκα κουβερτούλα τις τελευταίες δύο μέρες!! Έχει δροσίσει πάρα πολύ!! :D Είναι που έχει φύγει και η εσωτερική κάψα της εγκυμοσύνης!! :tongue:

Αγλαϊα κι εγώ έβαλα υποσέντονο στο κρεβατάκι της μικρής, μετά από παρότρυνση της Αγγελικής, και το θεωρώ πολύ καλή επένδυση, βασικά φτηνό το πήρα κιόλας, 18 ευρώ!! ;)

Άννια έχω να πω πως το ντετόλ που μου είπες να πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο ήτανε από τις καλύτερες συμβουλές!!!!!!!!!!! ;):D

Κοριτσάκια θα κλείσω σιγά σιγά γιατί έχω το πρόγραμμα του αρμέγματος!! Θα προσπαθήσω να μην χαθώ πάλι!! Φιλιά πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;τανια μου η υδρονεφρωση τι είναι;;Αναστασία χάρηκα πολύ που μπηκες εδω πβσψειναι η μικρούλα σας;ποτέ θα την πάρετε Σπιτι;χαρα καλο μου φαίνεται το βάρος του Μπεμπη υπολόγιζε ότι στη βδομάδα παίρνουν 250-300γραμμαρια ..δεν νομίζω να μπορείς να κανεις κάτι με την διατροφή σου όσο αφορά το βάρος του μωρού...απλά προσπάθησε να τρως ελαφρά και συχνά πχ σαλάτες και φρούτα όχι τηγανητα λαδερα,ώστε να μην σε φουσκώνουν παρα πολυ....στα δικά μου τώρα απο χτες το μεσημέρι έχω ψιλοπονακια αλλωτε δυνατά αλλωτε όχι,ήρθε κ η κοπέλα και μου έκανε πεντικιουρ και σήμερα περιμένω το δεματακι μου με τις πάνες που παρρηγγειλα.

:-D

Καλημερα!

Σημερα ειχαμε εξελιξη το καμαρι μου κοιμηθηκε στις 7:30:shock::shock:. Τωρα εννοειται οτι ξεραθηκε στον υπνο εγω οως εχω τοση υπερενταση που δεν μπορω να κοιμηθω!ουφ

Αναστασια πολυ χάρηκα που μαθαμε νεα σου! Μπράβο που η μικρή σου ειναι καλά και πολύ ύντομα να την πάρετε σπίτι!!

Χαρα το βαρος του μπέμπη ειναι καλό μην ανυσηχεις!

Αννια η υδρονεφρωση σημαινει πως στο νεφρο που υπάρχει το πρόβλημα τα ούρα δεν μπορουν να φύγουν απο την ουρήθρα για καποιο λόγο και μαζευονται σε ενα αλλο σήμειο το οποιο φουσκώνει. Στα μωρα που γεννιουνται ετσι απο οτι μας ειπε ο ντοκ και απο οσο εψαξα αυτο μπορει να φυγει μεχρι τους 3 μηνες, διαφορετικα μετα γινετε χειρουργειο και ξανα ουφ. Ελπιζω να φυγει μονο του! Αυτο που με εχει εκνευρισει περισσοτερο ειναι οτι στην β επιπεδου επρεπε να το ειχαν δει, αλλα τοτε δε ας ειπαν τπτ.

Παω να κανω καμια δουλεια να μου φυγει η ενταση!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

τανια μπραβο σουπερ η μικρη!

αναστασια με το καλο να παρετε τη μπεμπα σπιτι..ταλαιπωρηθηκε η καυμενη!

χαρα σε καταλαβαινω απολυτα...κ εμενα ο μπεμπης εχει μικρο βαρος αν και τρωω κανονικοτατα...εχεις ακομα μερες θα παρει λιγο ακομα.

πηγα κ εγω στο γιατρο χθες..ο μπεμπης 2760...τσουκου τσουκου αν παρω ολο το μηνα πιστευω να φτασει τα 3...ουφ θα με σκασει!κατα τ αλλα ολα καλα ανανεωσαμε το ραντεβου για την αλλη δευτερα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσακια πηγαμε το απογευμα στο γιατρο μια χαρα ο μπεμπης μονο που ειναι χαμηλος στα κιλα,2200 35 εβδομαδων. Το θεμα ειναι οτι σε 15 μερεσ μπαινουμε για καισαρικη και αγχωνομαι οτι δεν θα προλαβει μα παρει αρκετα :(

Τι να κανω που δεν μπορω να φαω τιποτα βρε κοριτσια με το που θα φαω κατι μου καθετε στο στομαχι και πρεπει να το βγαλω αμεσως.Κανω υπερποσπαθιεσ να το κρατησω το φαγητο αλλα τιποτα. Πως θα τον βοηθησω να παρει μερικα γραμμαρια παραπανω?

Εν το μεταξυ μου εγραψε να παω αυριο να κανω καποιες εξετασεις για το συκωτι για να δουμε μηπως ειναι ανεβασμενες οι τρανσαμινανσες κατι που δεν ειναι καλο. Τι να ναι παλι αυτο??

Χαρά, εμένα η μπέμπα ήταν στις 34 εβδομάδες 2200 και προχθές που την ξαναμετρήσαμε στις 37 σχεδόν εβδομάδες ήτανε 2700. Φαντάζομαι ο δικός σου θα πατήσει τα 3 κιλά μέχρι την καισαρική. Πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Επίσης δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με το τι τρως εσύ. Εγώ τρώω τον άπατο και παρ' όλα αυτά αυτή τη στιγμή κυοφορώ το μικρότερο μωρό από τις 3 εγκυμοσύνες μου :tongue:.

Κοριτσακια πηγαμε το απογευμα στο γιατρο μια χαρα ο μπεμπης μονο που ειναι χαμηλος στα κιλα,2200 35 εβδομαδων. Το θεμα ειναι οτι σε 15 μερεσ μπαινουμε για καισαρικη και αγχωνομαι οτι δεν θα προλαβει μα παρει αρκετα :(

Τι να κανω που δεν μπορω να φαω τιποτα βρε κοριτσια με το που θα φαω κατι μου καθετε στο στομαχι και πρεπει να το βγαλω αμεσως.Κανω υπερποσπαθιεσ να το κρατησω το φαγητο αλλα τιποτα. Πως θα τον βοηθησω να παρει μερικα γραμμαρια παραπανω?

Χαρα ειναι ζορι αυτο με το στομαχι ,το ξερω γιατι το περασασε πολυ ασχημο βαθμο στο τελος αλλά να σου πω κατι ;Δεν εχει καμμια σχεση τι τρως εσυ, με το ποσο θα παρει το μωρο...

Εγω με την ιστορια με τη χολη εκανα επι 3 μερες εμμετους ατελειωτους μεχρι που επαθα αφυδατωση φαντασου,εμεινα 1 βδομαδα στο νοσοκομειο χωρις τροφη ουτε καν μια γουλια νερο,μονο με ορο απλο και μετα μεχρι που γεννησα με διατροφη νηστειας,δλδ καθολου λιπαρα και καθολου λαδι...και παλι ολα καλα!Απλα εγω βγηκα απο την εγκυμοσυνη μειον 3 κιλα αλλά εχω αποθεμα...χαχα!Μην αγχωνεσαι ,μια χαρα θα ειναι το βαρος του.Θα δεις.Απλα προσπαθησε να τρως κατι πολυ ελαφρυ για σενα,για να εχεις δυναμεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αναστασια μου με το καλο να την παρετε σπιτι σας!Μην πεφτεις ετσι;;Αν και σε διαβαζω δυνατη και πολυ χαιρομαι που αντεχεις.Δεν ειναι και λιγα αυτα που σου ετυχαν...Παλι καλα που εσενα η συμβουλος ειχε τακτ...εμενα μου ειχε ζητησει 60 ευρω...και μου ελεγε και κατι τραβηγμενα τα οποια μαλλον σε αλλο μωρο ταιριαζαν και οχι στο δικο μου..ε δεν την ξαναεφερα τοτε.Και τωρα, μη νομιζεις οτι ψαχτηκα παραπανω ,οτι ηξερα- ξερω και τα παω μια χαρα...Ολα σχετικα ειναι.εχει να κανει και με το ιδιο το μωρο..Εγω βλεπω τεραστια διαφορα στα παιδια μου.Αυτη η μικρη ειναι πιο ωριμη στο θεμα θηλασμος και ας ειναι μικροτερη.

Λετα εγω λοχεια δεν εχω καθολου, εχω βγαλει και τη σερβιετα..ουτε καν σερβιετακι δε φοραω.Με καθαρισαν καλα απο οτι ειπε ο γιατρος αλλα ειναι και στον οργανισμο και στο γιο μου ετσι ημουν.

Σοφακι με το καλο!!Μια χαρα ειναι το βαρος μεχρ να γεννησεις θα εχει παρει κι αλλο ο μικρος!!!

Αννια υπομονη και σε σενα με το στομαχι..σας νιωθω..

Ευρυ μην πεφτεις!Εγραψα και στο φβ εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.Καταλαβσινω οτι αυτος ο πρωτος καιρος ειναι σοκ για τη μαμα μεχρι να βρει ρυθμο και εγω ετσι ημουν την πρωτη φορα μεσα στο αγχος και το ζορι αλλα περναει τοσοοο γρηγορα, πιστεψε με...Σε λιγο θα νοσταλγουμε αυτες τις στιγμες.Οποτε, ευχαριστησου το.Αν νιωθεις πολυ κουρασμενη ζητα βοηθεια απο συζυγο,μαμα ,πεθερα....απο οποιον μπορεις.

Τανια μπραβο για το βαρος!!Μια χαρα το μαμαδογαλατακι!Εγω ξερω για την υδρονεφρωση οτι δινουν προληπτικα αντιβιωση ως χημειοπροφυλαξη μεχρι τον επανελεγχο,.για το φοβο ουρολοιμωξεων..για ρωτα το λιγο...ψαξτο δεν ειναι τιποτα αλλα θελει μια συγκεκριμενη αντιμετωπιση.

κερασια μου καλως ηρθες!!Καλο σαραντισμο με το καλο να παρεις σπιτι την μπεμπουλα σας!!

εμεις καλα,σημερα πρωτη φορα περιμενουμε την παιδιατρο να τη δει.Φιλακια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...μολις ηρθε η μαμα μου και πηρε τον μεγαλο για να τον παει στο παρκο..εγω πραγματικα τετοιου ειδους βοηθεια χρειαζομαι....καποιον να πηγαινει το μεγαλο καμια βολτα...

γενικα απο ψυχολογια δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...ζοριζομαι...μου φαινεται δυσκολο αλλα προσπαθω να μην το βαζω κατω...βεβαια με εχουν πρηξει να μην βγω εξω αλλα δεν μπορω θελω να κανω καμια βολτα εστω και με το αμαξι...το μικρο ακομα δεν το εβγαλα λεω απο εβδομαδα...θα δουμε...

αναστασια χαιρομαι πολυ ολα πηγαινουν καλα...

λετε και εμενα να με καθαρισαν τοσο καλα για αυτο δεν εχω τιποτα????γιατι στον πρωτο ειχα και τις 40 μερες...η τομη λιγο με ποναει στα αριστερα και ελπιζω να μην ειναι τιποτα.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα αγαπακια!!!

πηγαμε και εμεις παιδιατρο χτες. μετα απο 20 μερες ειμαστε 3700 και 53,6 ποντους. μας ειπε να βαζουμε φουλ ορο στην μυτουλα γιατι ρουθουνιζει λιγο ο μικρος και εγω η χαζη του εβαζα μονο 1 φορα την μερα μετα το μπανιο.. τωρα θα του βαζω πριν απο καθε γευμα για να μην εχουμε μυξουλες.

κατι που βρηκα στο νετ... www.parapharmacie.gr εχει τις αμπουλες φυσιολογικου ορου το κουτακι 4,54 ενω στο φαρμακειο εγω το βρισκω 6 ευρω. αχ χρειαζεστε και διαφορα αλλα παραφαρμακευτικα ( κρεμουλα για το συγκαμα κτλ) και μαζευτει παραγγελια 40 ευρω δεν χρεωνουν εξοδα αποστολης!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώπω τι πολλά που γράψατε, μακάρι να θυμάμαι να σχολιάσω τα μισά!

Χαρα δε ξέρω για τα κιλά, αλλά εύχομαι μέσα σε δυο βδομάδες να πάρει αρκετό βάρος.

Σοφία και εσένα λίγο σοθ έμεινε!

Κερασιά, με το καλό να πάρετε τη μικρούλα σας στο σπίτι! Οντως μακάρι να τα λέμε από εδώ συχνα. Γενικά εδώ δεν έχω πολλές παρέες και στο Δουβλίνο θα μου πάρει λίγο να γνωρίσω κόσμο, αν δεν είχα και εσάς θα τα είχα παίξει!

μύρινα, τι ωραία που βρήκες λίγο χρόνο να μας γράψεις! Χαίρομαι που η μικρούλα είναι καλα. Πολύ κρίμα που πήρατε άδικα την αντιβίωση. Αλλά δυστυχώς τέτοια λάθη συχνά γίνονται. Πότε με το καλό θα την πάρετε στο σπιτάκι σας! Περαστικά και στη θηλή σου. Εγώ έχω ένα μόνιμο πόνο, η μικρή πάλι άρχισε να μη πιάνει σωστά, και συχνά πυκνά εκεί που θηλάζει αρχίζει να δαγκώνει!

Τανια εύχομαι η υδρονέφρωση να περάσει από μόνη της. Αλήθεια, κάνουν υπέρηχο στα μικρά προληπτικά ή κάτι είχατε υποψιαστεί! Εμάς δε μας βλέπει παιδίατρος γενικά, οχι σαν κα εσας κάθε μήνα. Μήπως να αγχωθώ;

Απο λοχεία εγώ συνεχίζω να έχω πολύ λίγα, αλλά ακόμα φοράω σερβιέτα και με έχει κουράσει πάρα πολυ, και στις 25 του μήνα κλείνουμε το πρώτο μήνα!

Οσο για τις εξόδους, εμείς βγαίνουμε που και πού. Θα ήθελα κάθε μέρα, αλλά είναι μέρες που βαρέθηκα, ντροπή μου! Θα σας συμβούλευα να μην ακούτε τα καλοπροαίρετα της Ελλάδας και εκκλησιάς. Αμα νιώθετε πως θέλετε να βγειτε να το κάνετε. Προσπαθήστε να πάτε κάπου ανοιχτά με όχι πολύ καυσαέριο (φαντάζομαι στην Αθήνα θα είναι δύσκλο να βρείτε τέτοιο μέρος) και θα είναι ότι καλύτερο για τα μικρά σας. Η δικιά μου με το που τη βγάζουμε κοιμάται!

Ελένη για τον ορο στη μυτούλα, εμείς δε της έχουμε βάλει ακόμα. Θα έπρεπε; Νομιζα πως της βάζουμε μόνο άμα έχει μυξούλες. Πώπω, ποσα πράγματα θα έπρεπε να είχα κάνει και δεν κάνω!

καλημεραααα!

χτες ειχαμε το τελειο βραδυ!!!!12:00-4:30 κ 5:30-10:00!οπως καταλαβατε ο μικρος τρωει πολυυυ κ κοιμαται επισης πολυ!η παιδιατρος που ηρθε χτες μας ειπε οτι ο βραδυ να κοιμαται οσο θελει αλλα την μερα ανα 3ωρο να τον ξυπναω να φαει!

σχετικα με το θηλασμο εβγαλα χτες με το θηλαστρο κοντα στα 200μλ ολη την μερα!ειναι πολυ λιγο αλλα οκ καλυψε 2 γευματα του!α;κομα δεν μπορω να τον βαλω στο στηθος γιατι δεν το θελει καθολου!επειδη ειναι λαιμαργος κ το στηθος δεν τρεχει πολυ εκνευριζεται κ σπαραζει απλα!ξερω οτι πρεπει να τον πιεζω αλλα ρε κοριτσια δεν γινεται τιποτα!κοκκινιζει πολυ απο το κλαμα ε κ μετα αναγκαστικα του δινω μπουκαλι!

Τανια ευχομαι να περασει πολυ γρηγορα η υδρονεφρωση!!

Λετα υπομονη κοριτσι μου κ θα ανεβεις ψυχολογικα!οσο για τα λοχεια κι εγω προχτες δεν ειχα κατι αλλα ο γιατρος μου ειπε εστω κ μια σταγονα στην σερβιετα ειναι μια χαρα!με σταγονες ειμαι κι εγω!

Σοφια με το καλο κοπελα μου,ο μπεμπης μια χαρα θα ειναι απο βαρος!

pysXp3.png

Λίμπερο τί θήλαστρο έχεις; Εγώ είχα ξεκινήσει με ένα του εμπορίου και είχα τα ίδια με εσένα, ενοικίασα ένα νοσοκομειακό και είδα σημαντική αύξηση. Για να αυξήσεις την ποσότητα πρέπει επίσης να κάνεις όσο πιο συχνές αντλήσεις μπορείς, πχ 7-8 την ημέρα. Και εχθές μου έδειξε η σύμβουλος θηλασμού τρόπο να κάνω μαλάξεις, και επιπλέον στο τέλος της άντλησης να βγάζω κι ότι έχει μείνει με το χέρι. Έπαθα πλάκα που είδα πόσο μένει ακόμη και δεν το βγάζει ούτε και το νοσοκομειακό!!! Γενικά από ότι κατάλαβα η λογική είναι να αδειάζουμε το στήθος όσο πιο πολύ κι όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε να παίρνει το μύνημα να παράγει περισσότερο! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Έλενα ευχαριστούμε για το site!!! Για όλα τα μωράκια ισχύει αυτό με τον ορό ή όταν ρουθουνίζουν;; :confused: Μεγαλώνει το μωράκι σου!!! :D

Δέσποινα καλώς εχόντων των πραγμάτων Τετάρτη βράδυ - Πέμπτη πρωί το αργότερα λογικά θα μας την δώσουν!! ;)

Ρίτα οπότε 50 που τις έδωσα είναι σε λογικά πλαίσια ε; Και ειδικά για εδώ που δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Κοίτα με το μωρό δεν την έχω δει ακόμη πως είναι, αλλά προς το παρόν μου έδωσε πρακτικές συμβουλές που βοήθησαν!! Ελπίζω όταν έρθει και το μωρό στο σπίτι να είναι το ίδιο αποτελεσματική!! :rolleyes:

Τάνια εύχομαι να φύγει από μόνο του και να είναι μια χαρά η μικρούλα σου!! Όντως θα έπρεπε να το είχαν δει στην β'επιπέδου :|

Χαρά μην αγχώνεσαι για το βάρος! Κι εμένα 2,5 κιλά μου την έλεγαν στους τελευταίους υπέρηχους αλλά βγήκε 3180!! Αυτά πάντα έχουνε απόκλιση!! ;)

Άννια λες να γεννάς;;; :shock: Με γεια το πεντικιούρ!! ;) Από που παραγγέλνεις πάνες;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ουφ ξεπατωθηκα στις δουλειες σημερα μιας και τα μικρα εχουνε παει βολτα,Μωρε λετε να ειμαι κοντα???Παντως η μπουμπου κουνιετε παρα πολυ:D:D..Μυρινα παρηγγειλα πανες κικο και μου της φερανε στο σπιτι δωρεαν..Πηρα 6 πακετα των 28τεμαχιων 23,80...Κοριτσια να ξερετε μονο νοσοκομειακο θηλαστρο τα αλλα δεν κανουν τιποτα.

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...