Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα ολη μερα!!!

Εγω για αλλαγη σε αυτο το τοπικ δε θα γκρινιαξω...:tongue:

Μπροστα στα ξενυχτια του πρωτου καιρου του γιου μου...τωρα με τη μικρη,ονειρο ζω μη με ξυπνατε!!:rolleyes:

Ξενυχταμε φυσικα και εμεις αλλα ή που ειμαι μαθημενη στα αγρια ξενυχτια ή που η μικρη ειναι πιο καλη...ακομα παντως δεν καταρρεω..αντεχω.Θα δειξει....

Τανια φανταζομαι,μπανακι το βραδακι πριν τον υπνο, χαμηλωμενα φωτα,οχι πολλες κουβεντες,ηρεμια κτλ τα εχεις δοκιμασει ε;Εγω και στο γιο μου και τωρα ετσι κανω για να αρχισει να ξεχωριζει τη διαφορα μερας νυχτας...ελπιζω να πιασει αν και μην ανησυχεις ειναι νωρις ακομα...

Τωρα για τις ψευδοθηλες επειδη ταπαιπωρηθηκα παρα πολυ με το γιο μου θα σου ελεγα να μην τις αρχισεις εκτος και εχεις εξαντλησει τα περιθωρια με κρεμα για θηλες,στασεις θηλασμου κτλ.Ξερεις το λεω γιατι ειχα απηυδησει τοτε... ειχα να αποστειρωνω και τις θηλες ,τις κρατουσα κιολας κατα τη διαρκεια του θηλασμου γιατι εφευγαν και μετα τις εμαθε ο μικρος και δεν επιανε στηθος...

Φροντισε το μωρο να πιανει σωστα δλδ η κοιλια του να ειναι στην κοιλια σου και να μην πιανει μονο τη θηλη αλλα και μερος του καφε γυρω γυρω ,βαζε απο το γαλατακι σου πανω και ασε να περνουν αερα και μην πλενεσαι συνεχεια με σαπουνι,μονο νερακι και να στεγνωνουν καλα.Βαζε και πουρελαν κρεμα που δε θελει ξεβγαλμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!γυρισαμε κι εμείς χτες σπιτάκι μας με τον ζουζουνο μας κ προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά αλλα δύσκολα τα πράματα!ο μικρός δεν θηλεζει με τίποτα

Κλαίει σπαραζει κ πειναει συνεχώς!!λογω καισαρικης άρχισε το στήθος να πρηζετε απο χτες βραδυ οπου κι άρχισε να τρέχει λίγο περισσότερο!τι θα τον κάνω που δεν κάθεται ρε κορίτσια;;σε 5 λεπτά έρχεται η παιδιατρος κ θα την ρωτήσω τι κ πως γιατι άρχισε να πετρωνει το στήθος μου!!τρωει ξένο κοντα στα 90-12ml!!!ειναι πολυ φαγανος!!

Κερασια κ geo να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!καλοτυχα

Κ γερα να ναι!!!

pysXp3.png

αχ λιμπερο δυσκολα τα πραγματα με μεγαλο μωρο..το ξερω πολυ καλα,,3950 κ 55 ποντους ο γιος μου κ ολοι μου ελεγαν οτι εχει αλλες αναγκες ετρωγε τον αγλεωρα..θελει επιμονη καιυπομονη για να κατσει στο στηθος...γιατι θελει πολυ ποσοτητα και εκνευριζεται.Εγω εχα καταληξει μετα στο θηλαστρο,μαζευα το γαλα και το εδινα...κοντα 1+ λιτρο την ημερα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσακια μου γεια σας και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας .Να ζησουν ολα τα μωρακια του καφε λιμπερακι μαριαλεννα και αντζελα να τα χαιρεστε.Ριτακι σε ευχαριστω για την κερασοτουρτιτσα που μου εστειλες.Ειμμαι πια ερωτευμενη με το κερασακι μου.Χθες βγηκα εγω και την Τεταρτη εκεινη.Εχει φτασει 2140 πρεπει να φτασει τα 2200.Σημερα πηγα απο κει την ταισα αλλα κοιμοταν σε ολη τ διαρκεια ουτε που με ειδε.Δεν ηρθε καθολου στο δωματιο την εβλεπα στα επισκεπτηρια και δεν εχω φωτο να ποσταρω.Μου λενε οτι μου μοιαζει αλλα το μωρακια αλλαζουν μορφη.ο μεγαλος ανυπομονει να την παρουμε .Πονει η τομη και η μεση πολυ.Νυσταζω συνεχεια .Αν ειχα τη δυνατοτητα ομως θα εκανα κι αλλα.Κοριτσακια μου σας σκεφτομαι με αγαπη περασα πολυ καλα μαζι σας σε ολη την εγκυμοσυνη .Ευχομαι η φιλια μας να κρατησει μια ζωη.

wDsdp3.png

Κερασια καλως μας ήρθες!!! Με το καλο να παρεις και την μικρή σου στο σπίτι !! Και μην ανυσηχεις εχουμε να περασουμε ακομη πολλές στιγμες όλες μαζι μέχρι να μεγαλώσουν τα ζουζούνια μας:tongue:

Ριτα μου εγω γκρινιαζω γιατι ακριβως στην μικρη μου δεν ειχα τετοια θεματα! Εννοειται οτι ακολουθουμε και εμεις αυτη την τακτικη πριν τον υπνο αλλα να φανταστεις η κυρια συνεχιζει να κοιμαται ακομη και κατα τη διαρκεια του μπανιου:shock: Για τις ψευδοθηλες ευχαριστω για τις πληροφοριες, σε μια δοκιμη που εκανα δυσκολευετε περισσοτερο να τις πιασει οποτε συνεχιζω με κρεμες και ελπιζω να λυθει το προβλημα!

Γιαννα υπομονη μανούλα, το αγορακι σου χρειαζετε πολύ φαγητο μιας και ειναι ολοκληρος αντρας! Με το στηθος προσεχε για να μην εχεις αλλα θεματα! Ζεστο νερο και μασαζακι για να χαλαρωσει!

ανυπομονω να παμε παιδιατρο για να δω ποσο εχει βαλει μονο με το θηλασμο η μικρούλα μου, και να παρω θαρρος να συνεχισω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Στα κορίτσια που γέννησαν πρόσφατα να ευχηθώ να σας ζήσουν! Συγνώμη αλλά έχω χάσει πια τι μπάλα ποιες γέννησαν αλλά από τι βλέπω λίγες μείναμε πια.

Αχ τί ήταν αυτό σήμερα! Από το πρωί στις 8 που ξύπνησε ξανά κοιμήθηκε μόλις τώρα, όλη μέρα στήθος απόπειρα ύπνου και φτου και από την αρχή...Μιμίκα δεν ξυπνάει όταν κοιμάται, αλλά όταν πάω να τη βάλω στο κρεβάτι της ξυπνάει ή γιατί πεινάει ακόμα ή γιατί οι κινήσεις μου την ξυπνάνε και προπάντων αν τη βάλω και δεν έχει καλοκοιμηθεί με το παραμικρό ανοίγει τα μάτια της πάλ. Οπότε για λίγη ώρα πρέπει να κάνω ησυχία (π.χ. ανοίγει τα μάτια με το που ακούει την πόρτα όταν φεύγω από το δωμάτιο της, οπότε τώρα φεύγω σαν τον κλέφτη από το μπαλκόνι!). Τώρα κοιμάται στο μονό κρεβάτι που έχω στο δωμάτιό της, δηλ. θήλασε λίγο ξάπλα και την άφησα εκεί να κοιμάται με μαξιλάρια στο πλάι... Θα δώσω κι εγώ πιπίλα, η δεύτερή μου μια χαρά θήλασε και με πιπίλα... Γιατί αυτό που έγινε σήμερα ήταν πανωλεθρία, δεν πιστεύω πια ότι το παιδάκι πεινούσε όλη μέρα. ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!

Με τη δεύτερή μου δεν έχω βρει άκρη με το φαγητό, προς το παρόν τρώει λίγο μόνο με τον πατέρα της... Λέτα κι εμένα η δεύτερη μου έδωσε καρπαζιά στο μωρό παρόλο που δεν τις αφήνω να το αγγίζουν. Δηλ. όταν είναι η μεγάλη μόνη της την αφήνω, αλλά όταν είναι μπροστά η μικρή δεν αφήνω κανέναν να αγγίζει το μωρό, ούτε τον μπαμπά, για να έχω το κεφάλι μου ησυχο. Γιατί αυτή δεν αγγίζει, λίγο θέλει να βαρέσει, οπότε σε καραντίνα. Εν τω μεταξύ βαράει και τη μεγάλη χωρίς αφορμή περισσότερο τώρα... Μαρτύριο. Τι ζηλιάρικο πλάσμα, νομίζω ότι η μεγάλη μου το είχε πάρει πιο καλά τότε, δηλ. δεν τα είχε βάλει με το μωρό (τουλάχιστον όχι όταν ήταν τόσο μωρό, όταν άρχισε να περπατάει τότε κατάλαβε ότι είχε ανταγωνισμό!), αλλά ξυπνούσε εμένα τη νύχτα... Τίποτε άλλο δεν έκανε τότε...

Δεν προλαβαίνω να αισθανθώ ότι είμαι κι εγώ άνθρωπος...

Αγλαΐα, τελικά τα κορίτσια με τη ζήλια κάτι έχουν. Εγώ που φοβόμουν ότι ο μικρός μου δε θα το πάρει καλά γιατί είναι και μαμάκιας, άρχισε τελικά η μεγάλη μου τις τελευταίες μέρες τα σχόλια τύπου "εμένα δε μ' αγαπάτε" ή "κανείς δε μ' αγαπάει" ώσπου σήμερα το πρωί αντί για καλημέρα εισέπραξα ένα "τώρα με την μπέμπα κανείς δε θα μου δίνει σημασία". Και μιλάμε για ένα παιδί που όταν γεννήθηκε ο αδερφός της πέρα από κάποια αντίδραση προς εμάς (ελάχιστη) δεν εκδήλωσε καμιά μορφή ζήλιας απέναντι στο μωρό. Τότε ήταν σχεδόν 3 χρονών. Τώρα που είναι 7 και εκφράζεται σαφώς πιο ολοκληρωμένα λεκτικά έχω θέμα με το να την πείσω ότι δεν αλλάζει η αγάπη μας προς αυτήν. Πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσω μεγαλύτερο πρόβλημα μ' αυτή παρά με τον Ταρζάν μου, που με ξαφνιάζει συνεχώς και τον τελευταίο καιρό άρχισε να κολλάει στα καρότσια με μωράκια φίλων και γνωστών που έχουμε και να παίζει με τα μωράκια και ιδίως με τα κοριτσάκια. Τι να πω;:confused:

Για την πιπίλα να πω και εγώ την εμπειρία μου: έδωσα και στα δύο παιδιά και κανένα δεν έπαθε σύγχυση θηλής. Αντιθέτως ξένοιασα το βράδυ. Στο γιο μου μάλιστα επέμενα πάρα πολύ για να την πάρει. Την πήρε τελικά στον τρίτο μήνα.

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε???

Βλεπω αυπνιες και απο μανουλες και απο γκαστρουλες και εγω μαζι σας να το ξερετε.

Τον τελευταιο καιρο εχω το στομαχι μου και οτι φαω μετα απο λιγο το βγαζω. Φαινεται ειναι ψηλα ο μπεμπης και με πιεζει. Αννια μου αυτο που επαθες το παθαινω καθε μερα. Με εχει κουρασει παρα πολυ :(

Σε λιγο θα παω στον γιατρο για να δουμε ποσο να εχει παει ο μπομπιρας μου.

Πως θα περασουνε αυτες οι 15 μερες??????

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Πως είστε μανούλες και ταλαιπωρημένες εγκυούλες;

Εμείς καλά! Χθες ήταν μια σχετικά εύκολη μέρα και αναθάρρησα! Κοιμηθήκαμε 12-3 και 3μιση-7μιση!

Στις 10 πήγαμε στην παιδίατρο.Είχα άγχος γιατί στο νοσοκομείο που τον είχαν έτρωγε σε κάθε γεύμα 150ml και πήρε 230 γρ.πράγμα σπάνιο για νεογέννητο.

Εμείς σπίτι κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό και φοβόμουν τι θα μου πει για το βάρος!

Τελικά ο γιόκας μου είναι μια χαρά!Έχασε 50γρ αλλά σε αυτή τη φάση θα έπρεπε να είναι μαξιμουμ όσο γεννήθηκε και εμείς είμαστε παραπάνω οπότε μας είπε να συνεχίσουμε ως έχει! Είναι και πολύ ψηλός 56 εκ. και όλα τέλεια δόξα τω θεω! Μετά κάναμε και την πρώτη μας βόλτα στη γιαγιά και γυρίσαμε!

Βρε κορίτσια να σας πω την αλήθεια με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψω μες το σπίτι συνέχεια! Εσείς βγαίνετε καθόλου και αν ναι που πάτε?

Σας φιλώ όλες!! Μου λείπει η πρώτερη επικοινωνία μας! Δε θέλω να χαθούμε... :-(

K4b4p2.pngHSk3p2.png

γεια σας κοριτσακια μου...

μετα απο 2 μερες συνεχως στο βυζι σημερα κοιμαται συνεχεια...αφου τον ξυπναω για να φαει τι να πω???μαλλον επειδη δεν ειμαι καλα 2 μερες μπορει να συνεβη και αυτο....

απο λοχεια πως πατε???εγω δεν εχω τιποτα εδω και 5 μερες....

απο υπνο παντως δεν εχω παραπονο κοιμαμαι και ενα 5ωρο οχι συνεχομενα αλλα ειναι καλα και παλι....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας ρε φιλενάδες!!!

Να ευχηθώ πρώτα στις φρεσκολεχώνες...καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας!!!Κερασία μου με το καλό να πάρεις το κερασάκι σου στο σπίτι κοριτσάρα μου!!! Κι εγώ χαίρομαι πολύ που τα λέμε και εύχομαι να μην χαθούμε ποτέ γιατί μου αρεσει πολύ η παρέα σας! Σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους και ας μην σας ξέρω! Γιάννα μου τί σας είπε ο παιδοντόκ? Βάζε τον στο στήθος συνέχεια κοριτσάκι μου.

Ρίτα τί ωραία ρε που είναι ήσυχη και υπναρού η μικρή σου!!!! Τάνια πώς τα πάς μοναχούλα από σήμερα? το μωρό πώς είναι? Δεσποινάκι εσύ κοιμάσαι καθόλου? Ροδάκινο αν είσαι του ύπνου κοπέλα μου θα σου κακοφανεί όπως και εμένα!!!! Δεν λέω είναι η απόλυτη ευτυχία να βλέπεις το μουτράκι του μωρού αλλά το κουτούλημα κουτούλημα και η αυπνία φαίνεται απάλευτη!! Γι αυτό σου ξαναλέω μάζευε ύπνο μέχρι να γεννήσεις!!! Θα με θυμηθείς!!!! Χαρά θα περάσουν χωρίς να το καταλάβεις!!!

Σήμερα ο μικρός μου κοιμήθηκε γύρω στις 2 και κοιμάται ακόμα!!!!! Έκλαψε κατά τις 6, τον τάισα και ξανακοιμήθηκε!!!! Και φυσικά κοιμηθήκαμε κι εμείς καμιά ώρα και νιώθω άλλος άνθρωπος τώραα!!!!!! Αχ τί ωραία να κοιμάσαι καμιά φορά!!!!!!:D

Μεθαύριο γινόμαστε ενός μήνα και μου φαίνεται σαν να γέννησα προχθές!!!! Πώς πέρασε έτσι ο καιρός παρά το κλείσιμο στο σπίτι? Ζυγιστήκαμε σήμερα...4070 ο μπόμπιρας, πήρε 300 γραμμάρια από την προηγούμενη Δευτέρα! Με το φαγητό τα πάμε τέλεια, αν στρώσουμε και με τον ύπνο θα είμαστε σούπερ!!! να αισθανθούμε κι εμείς ότι ζούμε πραγματική ζωή γιατί με την αυπνία νιώθω ρε παιδιά να είμαι σε άλλο κόσμο!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Πως είστε μανούλες και ταλαιπωρημένες εγκυούλες;

Εμείς καλά! Χθες ήταν μια σχετικά εύκολη μέρα και αναθάρρησα! Κοιμηθήκαμε 12-3 και 3μιση-7μιση!

Στις 10 πήγαμε στην παιδίατρο.Είχα άγχος γιατί στο νοσοκομείο που τον είχαν έτρωγε σε κάθε γεύμα 150ml και πήρε 230 γρ.πράγμα σπάνιο για νεογέννητο.

Εμείς σπίτι κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό και φοβόμουν τι θα μου πει για το βάρος!

Τελικά ο γιόκας μου είναι μια χαρά!Έχασε 50γρ αλλά σε αυτή τη φάση θα έπρεπε να είναι μαξιμουμ όσο γεννήθηκε και εμείς είμαστε παραπάνω οπότε μας είπε να συνεχίσουμε ως έχει! Είναι και πολύ ψηλός 56 εκ. και όλα τέλεια δόξα τω θεω! Μετά κάναμε και την πρώτη μας βόλτα στη γιαγιά και γυρίσαμε!

Βρε κορίτσια να σας πω την αλήθεια με έχει πιάσει μια ψιλοκατάθλιψω μες το σπίτι συνέχεια! Εσείς βγαίνετε καθόλου και αν ναι που πάτε?

Σας φιλώ όλες!! Μου λείπει η πρώτερη επικοινωνία μας! Δε θέλω να χαθούμε... :-(

evri μου εγω βγαινω εστω και για σουπερ μαρκετ και για να παω τον μεγαλο στο παρκο...και εγω δεν μπορω μεσα....μου τη δινει...μια χαρα ο μικρος σας...μεγαλωσε εεε???τελεια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ναι βρε λέτα μου,χτες δεν την πάλευα με έπιασαν τα κλάματα!! Το μικράκι σου το έχεις βγάλει καθόλου? Αχ,βρε κορίτσια ας μου θυμίσει κάποια πως μπαίνει η υπογραφή γιατί μεβλέπω 50 εβδομάδων έγκυο...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γυρίσαμε και εμεις απο τον παιδιατρο, πηραμε 700 γρ και 4 ποντους μεσα σε 20 μερες. Οποτε αυτο σημαινει οτι τρωει καλα και πήρε θαρρος η μαμα με το θηλασμο! Την ηθελα την τονωση μου! Αυτα ειναι τα καλα νεα, τα ασχημα ειναι οτι στον υπέρηχο που μας εκανε βρηκε πως το ενα μας νεφρο εχει υδρονέφρωση , μας ειπε βεβαια πως συνηθως στα μωρα που γεννιουνται με αυτο μεχρι τους 2 με 3 μηνες φευγει μονο του, θα το επανεξετασουμε τοτε και βλέπουμε! Ελπίζουμε βέβαια να εχει φύγει. Ολα τα αλλα οργανακια μας ειναι μια χαρα!

Με τη συγχυση που έχει πάθει με τη μερα και τη νύχτα μας ειπε οτι ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να μας τύχει ( μας 'εδωσε θάρρος χχαχα) και αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να την ξυπνάμε μεσα στη μερα, κατι που πραγματικα δεν ξερω πως μπορει να γινει! Θα δούμε απο αύριο!

Απο λόχεια και εγω δεν εχω, αλλα φοραω σερβιετα γιατι εδω και 10 μερες δυο μερες δεν εχω μια ξαφνικα εχω, αλλα λογικα οπου να ναι σταματανε.

Βολτες και γω βγαίνω όσο μπορω βεβαια, δεν παλευετε η κλεισουρα γιατι ειναι και οι ορμονες και αστα να πανε! Και γω προχτες ολη τη μερα εκλαιγα ανευ λόγου.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κοριτσάκια μου συγνώμη που εξαφανίστηκα, είχαμε (και έχουμε για ακόμη λίγο θέλω να πιστεύω) τρεξίματα με την μικρή! Είναι στο νοσοκομείο στα νεογνά, αρχικά ήτανε για ίκτερο, μετά για σταφυλόκοκκο, τελικά μάλλον ήτανε επιμόλυνση και είναι καλά, αλλά την αντιβίωση την πήρε ούτως ή άλλως! Έγραφα στο facebook αυτό το διάστημα γιατί δεν προλάβαινα να μπαίνω εδώ, υπόσχομαι όμως σύντομα να μπω και να διαβάσω τα νέα σας!! :) Φιλάκια πολλά προς το παρόν!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοριτσακια πηγαμε το απογευμα στο γιατρο μια χαρα ο μπεμπης μονο που ειναι χαμηλος στα κιλα,2200 35 εβδομαδων. Το θεμα ειναι οτι σε 15 μερεσ μπαινουμε για καισαρικη και αγχωνομαι οτι δεν θα προλαβει μα παρει αρκετα :(

Τι να κανω που δεν μπορω να φαω τιποτα βρε κοριτσια με το που θα φαω κατι μου καθετε στο στομαχι και πρεπει να το βγαλω αμεσως.Κανω υπερποσπαθιεσ να το κρατησω το φαγητο αλλα τιποτα. Πως θα τον βοηθησω να παρει μερικα γραμμαρια παραπανω?

Εν το μεταξυ μου εγραψε να παω αυριο να κανω καποιες εξετασεις για το συκωτι για να δουμε μηπως ειναι ανεβασμενες οι τρανσαμινανσες κατι που δεν ειναι καλο. Τι να ναι παλι αυτο??

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...