Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Chiqui το στρώμα του μωρού εννοείς ή του μεγάλου; Έχεις σελτεδάκι ή αδιάβροχο κάλυμμα για το στρώμα και πέρασε από κάτω; Και μένα η μεγάλη μου το είχε καταφέρει μια φορά να φτάσει στο στρώμα και μας έμεινε λεκές ευτυχώς ήταν στα πλαΐνά που δεν ήταν αδιάβροχο το κάλυμμα... Και τώρα πρέπει κανονικά να βγάλουμε την πάνα στη μεσαία το βράδυ, αλλά συμβαίνουν τα ατυχήματα (μας έτυχαν δηλ. στην προσπάθεια), αλλά δεν άντεχα να τα αλλάζω όλα μέσα στη νύχτα και μετά να πλένω κτλ. κτλ. Μάλλον πρέπει να ξαναξεκινήσουμε γιατί δεν την θέλει άλλο την πάνα και κλαίει...

Θυμάμαι σιγά σιγά ένα ένα τα κόλπα μου με το μωρό... Πάλι την θήλασα και μετά την πήρε ο ύπνος και μόλις την έβαλα στο κρεβατάκι της τσουπ το ματάκι γαριδάκι και φτου και από την αρχή. Οπότε την ξάπλωσα δίπλα μου στο κρεβάτι, θήλασε στο ξαπλωτό κανένα 5λεπτο (ψεύτικος θηλασμός χωρίς να κατεβάζει ποσότητα να ακούγεται) μετά την πήρε ο ύπνος. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε να κοιμάται εκεί γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος της γαρίδας, αλλά επειδή ήταν μονό το κρεβάτι είχα μια μικρή έννοια μήπως γίνει κανένα ατύχημα και περίμενα ακόμα λίγο και μετά την έβαλα στο κρεβάτι της. Ευτυχώς χωρίς γαρίδα και γαριδάκια!

Τώρα πρέπει κι εγώ να κάνω λίγο νάνι γιατί δεν θα βγει η μέρα (και προπάντων η νύχτα!)

Φιλιά!

οχι στο παιδικο, στο δικο μας το κρεβατι το διπλο!! δεν ειχα απο κατω σελτε η λαλακω!!! εβαλα σοδα το στεγνωσε μεν αλλα μια μυρωδια την εχει. το γυρισα αναποδα και το πανω κατω. καποια στιγμη ειμαστε για νεο στρωμα.για του σπυρου το μονο κρεβατι πηρα απο τα τζαμπο σελτε που πιανει με λαστιχο στις γωνιες του στρωματος. θα κοιταξω μπας και εχει και για διπλο. για τωρα βαλαμε ενα πιο μικρο στην μεση που κοιμαται ο Σπυρουλας. εμεις την κοψαμε τελειως την πανα και μαλιστα ετσι ξαφνικα... χωρις καμια υπερπροσπαθεια και χωρις πισωγυρισμα τωρα με το μωρο. ατυχηματα ομως παντα συμβαινουν.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, είμαστε από τις 3 ξύπνιες, μόλις την έβαλα πάλι για ύπνο. Ο άνδρας μου μόλις ξύπνησε για να φύγει για τη δουλειά, του είπα να κάνει ησυχία με αποτέλεσμα να πάει ακάθεκτος για πρωινό ντους στο μπάνιο που είναι δίπλα από το δωμάτιο της μπέμπας (το νερό ακουγεται σαν να τρέχει μέσα στο δωμάτιο της μπέμπας). Ακούω την μπέμπα να κάνει διάφορους ήχους, αν την αγνοήσω θα ξανακοιμηθεί ή θα την έχω ξύπνια μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά; Αν ήταν εκείνοι να ξημερώνονται με τα μωρά είμαι σίγουροι ότι θα είχαν εφεύρει ιπτάμενα χαλιά ή ιπτάμενα πέδιλα για να κυκλοφορούν και να μην τα ξυπνάνε.... Αλλά....

Chiqui, κι εμείς πλέον σε όλα τα στρώματα έχουμε καλύμματα (αφού είχαμε κι εμείς πολλάκις ατυχήματα!). Σίγουρα έχει καλύμματα στα καταστήματα με στρώματα πχ. media strom κτλ. αλλά κοστίζουν πιο πολύ. Εμείς πήραμε από ΙΚΕΑ αλλά έχουμε δύο μονά στρώματα στο διπλό κρεβάτι, δεν ξέρω τις διαστάσεις τους για τα διπλά εκεί (τα κρεβάτια τους είναι 160 νομίζω), πιθανόν όμως να έχει και στο jumbo.

Να πάω στην μπέμπα ή να μην πάω; Συνεχίζει να βγάζει διάφορους ήχους, να θέλει να ρευτεί άραγε; ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!

Η μεσαία μου συνεχίζει την αποχή από το φαγητό, πίνει γάλα πρωί βράδυ, αλλά για φαγητό γίνεται ή χαμός ή θέατρο ή πανηγύρι για να φάει το μισό από αυτό που έτρωγε.... Με τη θέλησή της πάντως ούτε μία κουταλιά... Να έχει τίποτα τόσο καιρό τώρα; Δεν θα φαινόταν αν ήταν άρρωστη; Κάναμε χαλβά χθες το βράδυ εγώ και η μπέμπα παρέα που αρέσει στη μεσαία μήπως και την παρασύρω... Επαναστατεί στο "τώρα θα καθήσουμε να φάμε" μήπως στα πεταχτά τσιμπήσει έστω και γλυκό... Τί να πω...

a0Nsp3.png

καλημερα....αρχισαν και για εμενα τα ζορια....ο μικρος αρχισε να μην θελει να κοιμηθει και γκρινιαζει ...λετε να ειναι πεινα???μια χαρα τα πηγαιναμε τοσο καιρο...οσο για την πιπιλα εγω του εδωσα ηδη γιατι ειχε κανει το στηθος πιπιλα...παντως δεν μπερδευεται προς το παρον γιατι μια χαρα πινει και απο το στηθος...ποση ωρα τους εχετε εσεις???εμενα πινει κανενα 20 λεπτο και μετα κοιμαται....λετε να πειναει για αυτο να μην κοιμαται??

χθες βεβαια ειχαμε και μια ενταση στο σπιτι και μαλλον τα παιδια το καταλαβαινουν αυτο...

ο μεγαλος συνεχιζει να βαραει τον μικρο...δεν ξερω τι να κανω???απο τη μια λεει ο μπεμπακος μας να τον κανω μα και μετα παει και του δινει...εχετε καμια γνωμη πως να το χειριστω????

εγκυουλες μου τι κανετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κ απο μενα!

οι φρεσκομανουλες ζοριζεστε ε?υπομονη οι πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι!

εγω καλα εχω βαρυνει πολυ πηγα χθες για περπατημα αλλα δεν αντεχω...αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο...να δουμε πως παμε.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΧΘΕΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΦΑΓΕ ΣΤΙΣ 9ΜΙΣΗ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3!ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΜ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΟΠΟΥ ΞΑΝΑΕΦΑΓΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΩΣ ΤΙΣ 8.ΞΑΝΑΕΦΑΓΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΛΕΤΑ ΠΙΠΙΛΑ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ Κ 4 ΜΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΕΜΕΙ. ΕΓΙΝΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣ Κ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ? ΚΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

ΑΓΛΑΙΑ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ? ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τί ήταν αυτό σήμερα! Από το πρωί στις 8 που ξύπνησε ξανά κοιμήθηκε μόλις τώρα, όλη μέρα στήθος απόπειρα ύπνου και φτου και από την αρχή...Μιμίκα δεν ξυπνάει όταν κοιμάται, αλλά όταν πάω να τη βάλω στο κρεβάτι της ξυπνάει ή γιατί πεινάει ακόμα ή γιατί οι κινήσεις μου την ξυπνάνε και προπάντων αν τη βάλω και δεν έχει καλοκοιμηθεί με το παραμικρό ανοίγει τα μάτια της πάλ. Οπότε για λίγη ώρα πρέπει να κάνω ησυχία (π.χ. ανοίγει τα μάτια με το που ακούει την πόρτα όταν φεύγω από το δωμάτιο της, οπότε τώρα φεύγω σαν τον κλέφτη από το μπαλκόνι!). Τώρα κοιμάται στο μονό κρεβάτι που έχω στο δωμάτιό της, δηλ. θήλασε λίγο ξάπλα και την άφησα εκεί να κοιμάται με μαξιλάρια στο πλάι... Θα δώσω κι εγώ πιπίλα, η δεύτερή μου μια χαρά θήλασε και με πιπίλα... Γιατί αυτό που έγινε σήμερα ήταν πανωλεθρία, δεν πιστεύω πια ότι το παιδάκι πεινούσε όλη μέρα. ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!

Με τη δεύτερή μου δεν έχω βρει άκρη με το φαγητό, προς το παρόν τρώει λίγο μόνο με τον πατέρα της... Λέτα κι εμένα η δεύτερη μου έδωσε καρπαζιά στο μωρό παρόλο που δεν τις αφήνω να το αγγίζουν. Δηλ. όταν είναι η μεγάλη μόνη της την αφήνω, αλλά όταν είναι μπροστά η μικρή δεν αφήνω κανέναν να αγγίζει το μωρό, ούτε τον μπαμπά, για να έχω το κεφάλι μου ησυχο. Γιατί αυτή δεν αγγίζει, λίγο θέλει να βαρέσει, οπότε σε καραντίνα. Εν τω μεταξύ βαράει και τη μεγάλη χωρίς αφορμή περισσότερο τώρα... Μαρτύριο. Τι ζηλιάρικο πλάσμα, νομίζω ότι η μεγάλη μου το είχε πάρει πιο καλά τότε, δηλ. δεν τα είχε βάλει με το μωρό (τουλάχιστον όχι όταν ήταν τόσο μωρό, όταν άρχισε να περπατάει τότε κατάλαβε ότι είχε ανταγωνισμό!), αλλά ξυπνούσε εμένα τη νύχτα... Τίποτε άλλο δεν έκανε τότε...

Δεν προλαβαίνω να αισθανθώ ότι είμαι κι εγώ άνθρωπος...

a0Nsp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

εχω τρομερη νυστα και λεω να παω να ξαπλωσω...σημερα ο μικρος ειναι στο στηθος σχεδον καθε 2ωρο.....ολη την ωρα εχει το χερι στο στομα....μιμικα κακα κανει συνεχεια..μα στην κυριολεξια...θελω pampers το μικρο κουτι καθε 2 μερες χαχαχαχαχ.....

σημερα και εμενα ο μεγαλος εδωσε ρεσιταλ....τον πηγα στο παρκο για να ησυχασει.....

λοιπον παω να ξαπλωσω καλο βραδυ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!!!

Μαριλένα, geo_angela, Λιμπεράκι και Κερασία να σας ζήσουν τα μωράκια σας να είναι γερά και δυνατά καλό σαραντισμό να έχετε. Λίγες μέρες έλειψα και έγινε χαμός απο γεννητούρια χιχιχιιχι!!!

Εγώ χάθηκα αυτες τις μέρες γινόταν χαμός στο σπίτι απο κόσμο είναι εδώ ο κουνιάδος μου με την οικογενεια του και επικρατή πανικός τα παιδια έχουν κάνει κατάληψη στο λαπ τοπ. Όποτε μου είναι δύσκολο να μπαίνω δεν βρίσκω κενό και όταν βρίσκω λίγο την πέφτω για ξεκούραση. Οι αντοχές μου έχουν περιοριστεί αρκετά έχω γίνει ασήκωτη σέρνομαι στην κυριολεξία. Αντε να φτάσει η μέρα να γεννήσω γιατί δεν αντέχω και πολύ, το μόνο καλό είναι ότι μπορώ και κοιμάμαι άνετα όποτε πέσω στο κρεβάτι. Ραντεβού στο γιατρό έχω αύριο όπου θα κανονίσουμε και τα τις καισαρικής ουφ λίγο μου έμεινε.

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και τα μπεμπάκια !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλημέρα! Ροδακινάκι που είσαι εσύ βρε, σε χάσαμε!!! Καλά είσαι? Λίγο υπομονή κοπέλα μου κι εσύ και έφτασες στο τέλος. Αφού μπορείς και κοιμάσαι ρίξτο στον ύπνο γιατί μετά θα λές "αχ γιατί δεν κοιμόμουν και τους 9 μήνες!".

Λέτα κι εμείς μια από τα ίδια με τα παμπερς, ενα 27αρι μας πάει 2 μέρες! Πολύ σκατό ρε παιδί μου! Και πολύ πορδή! Γιατί μου αερίζεται συνέχεια, ξέρει καμιά??

Αγλαία μην αγχώνεσαι για την πιπίλα. Εμέα μη σου πώ ότι με βοήθησε κιόλας! Πιάνει πιο εύκολα την θηλη.

Χθες το βράδυ μας ήταν καλό, αλλά δεν είχε κοιμηθεί πάλι όλη την ημέρα, γαρίδα το μάτι του! Για να δούμε σήμερα! Τελικά ο αντρας μου αύριο πάει στην δουλειά. Σήμερα θα τον έχω παρέα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από εμένα! Τι κάνετε;

Ροδακινούλα λίγο σου έμεινε. Ξεκουράσου όσο μπορείς γιατι μετά....

Τανια, όλα τα είχατε, έχετε και την κατσίκα από πάνω! Δε λέω, καλό το φρέσκο γάλα, αλλά σα πολύ κόπος μου ακούγεται!

Οι ταλαιπωρημένες μανούλες τι κάνουν;

Χτες ήταν λίγο δύσκολη μέρα, γιατι τις δύο τελευταίες μέρες είχαμε καύσωνα (για τα δικά μας δεδομένα είχαμε 30 βαθμούς μέσα στο σπίτι) και η μικρή μαλλον επηρεάστηκε. Ηθελε στήθος κάθε τρεις και λίγο, μάλλον για να ξεδιψάσει η καημενούλα. Το β΄ραδυ όμως κυρία. Την τάισα στις 2.30, 5.0 και κατά τις 8.0 και όλη την άλλη ώρα κοιμόταν. Ευχομαι να είναι ήσυχη και κατα τη διάρκεια της μέρας γιατι έχω σήμερα πολλές δουλειές. πρέπει να ετοιμάσω το αχούρι μας για να υποδεχτούμε το σαββατο τα πεθερικά:shock: :shock::shock: (άντε να δούμε πρώτα που θα τους βολέψουμε και πως θα είναι τα πράγματα!)

Για τη πιπίλα, εγώ φοβάμαι να της δώσω, με όλα αυτα που ακούω περυ πιπίλας και θηλασμού. Ισως άμα η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο!

Καλημερα κοριτσακια μου υπομονη μανουλες υπομονη κανα μηνα ακομα και θα ηρεμισετε σιγα-σιγα...Κατερινακι μπραβο που μπορεις και κοιμασε εγω ρε κοριτσια κουτουλαω απο την νυστα αλλα δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα..Και ξεκινησα και καινουριο χούι εφαγα χτες τοστ και ηπια ενα ποτηρι γαλα και ξαπλωσα μετα απο 30-40λ και μετα απο 3-4ωρες μου ανεβηκε ολο στο στομα πνιγομουν στον υπνο μου...Αυτο το επαθα 2φορες στον γιο μου,αφου χεστηκα πανω μου και κοιμηθηκα καθιστη μεχρι το πρωι:tongue:

:-D

Καλημερα και απο εμας!

Για αλλη μια φορα ειχαμε ενα φοβερο βραδυ με το νυχτοπουλι μου 1 με 6 ξυπνιο! Στις 4 σηκωθηκε και η μικρη και ηρθε στο σαλονι οπου ειχα μετακομισει και εμεινε και αυτη ξυπνια μεχρι τις 6 καπου εκει ηθελα ή να τις δειρω ή να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο! Εκλαψα λιγο και τελικα την γλιτωσαμε αναιμακτα! μου εκαναν τη χαρη και κοιμηθηκα ενα δυωρο μεχρι τις 8! Μετα φωναξα τη μαμα μου να κρατησει τη μικρη και με την μεγαλη βγηκαμε μια βολτα σαν τον παλιο καλο καιρο! Και ευτυχως οταν γυρισαμε ηθελε να παει στη γιαγια της οποτε εφυγε η μεγαλη και λιγο θα ξεκουραστω η μανα! Οι παλιες ξερετε κανενα κολπο να εξηγησω στο μικρο μας οτι εχει μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα? Σημερα θα παμε και παιδιατρο για μια γενικη εξεταση,αντε να δουμε απο βαρος πως παει. Πιπιλα της εδωσα και εγω αλλα δεν την θελει την αναγουλιαζει, εν τω μεταξυ μου εχει κανει τις θηλες μου χαλια και αγορασα ψευδοθηλες μπας και τις σωσω λιγο ελπιζω να τις πιασει...

Απο κακα και εμεις φουλ ενα πακετο ανα δυο μερες! Χτες το βραδυ τις αλλαξα 10 παμπερς!!!

Δεσποινα εφτασε ο καιρος ε?ερχονται τα πεθερικα... υπομονη κοριτσακι! Αληθεια ποτε μετακομιζετε?

Οσο για την κατσικα ασε σκεφτεται ο καλος μου να παρει αλλες δυο:evil::evil: Σε πολυ λαθος καιρο αποφασισε να ασχοληθει με τη φυση!!!

Ροδακινο και αννια αντε κοντευετε και εσεις!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ax Annia το ίδιο έπαθα και γω προχθες, τρόμαξα τόσο πολύ που δεν κοιμήθηκα απο τον φόβο μου μην πνιγώ. 'Εβαλα δυο μαξιλάρια αλλά ο ύπνος είχε πάει περίπατο................. εγώ το ξανα έπαθα κανα δύο φορές ακόμα αυτό.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...