Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Και εγω βαριεμαι τις κρεμες αφανταστα!

Ειχα μια στο γιο μου..νομιζω salba mama λεγοταν;Κατι τετοιο...ζητημα αν την εβαλα 3 φορες.Παρολα αυτα εκανα τον τελευταιο μηνα 2 ραγαδες στην κοιλια οι οποιες και εχουν εξαφανιστει πια.Ειναι στο δερμα πιστευω γιατι και η καισαρικη μου εχει εξαφανιστει εντελως ουτε καν αχνοφαινεται.

εγω παντως δεν το εχω ακουσει το μωρο...νομιζα οτι το ειχα ακουσει αλλα τελικα δεν το εχω ακουσει ακομα.Εκτος αν κανω τοσο λαθος..που δε νομιζω.Στο γιο μου ως πρωτοτοκη το ακουσα γυρω στην 18η εβδομαδα αλλα το πηρα χαμπαρι οτι προκειται για το μωρο μετα απο αυτα που μου περιεγραφαν γυρω στην 20η.

Την αλλη δευτερα εχω γιατρο και ανυπομονω!

Καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!!! Τσαγγραροδευτέρα σήμερα, η πιο βαρετή ημέρα της εβδομάδας!

Μαριλένα, όλα στη ζωή έχουν μια προτεραιότητα, οπότε καλά κάνεις. Μην σε αγχώνει και μην σε στεναχωρεί καθόλου. Ούτως η άλλως όπως τα έχουν κάνει τα πράγματα στην Ελλαδίτσα μας, η επαγγελματική αποκατάσταση είναι από δύσκολη έως αδύνατη. Μέχρι να γεννήσεις και να ξεπεταχτεί το μικρό σου μπορεί και να έχει έρθει η ανάκαμψη!!!! Οπότε τότε θα σου φανεί όντως χρήσιμο το πτυχίο. Κι εγώ έκανα αμαν να πάρω το πτυχίο της Νομικής, το πήρα, έκανα και την πρακτικη 2 χρόνια και έλεγα άντε να τελειώσω, να πάρω της άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ανοίξω δικό μου γραφείο γιατί τότε η δουλεία πήγαινε καλά! Εδώ και 2 χρόνια είμαι δικηγόρος, και τι έγινε? Από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα! Αλλά λεώ δόξα τον θεό που δουλέυω!

Γιοβάνα, θα δω σε τί φάση θα τον πετύχω στο επόμενο ραντεβού και αναλόγως θα πράξω. Μπορεί και να μην του αναφέρω τίποτα αν δω ότι είναι εντάξει. Θα θεωρήσω (θα προσπαθήσω τουλάχιστον) ότι ήταν μια κακή στιγμή. Περαστικά στην μικρή σου! Όντως φέτος παραπήγε ο χειμώνας βρε παιδί μου. Δεν έχει τελειωμό!

Δεσποινάκι Αγγλία ε? Τυχερούλα!

2sCXp3.png

καλη εβδομαδα κι απο μενα.Σχετικα με τις κρεμες με καλυψατε κοριτσια ο,τι ειναι να γινει απο ραγαδες ας γινει το σημαντικοτερο ειναι να χασουμε τα κιλα μας μετα τη γεννα και αν ειναι να παρουμε οπωσδηποτε ας παρουμε για το συγκαμα για τα μωρα μας να χουμε στοκ.Εχω φρικαρει με τα γεγονοτα και με τα κ@λολεφτα να ξυπνησω θελω μια μερα και νατα θυμαμαι σαν εφιαλτη.Ελεος πια!

N34Jp2.png

καλημερα κουκλες!καλη βδομαδα να εχουμε!!!!

αχ τι ωραιαο θεματακι ανοιξατε για τις κρεμες!!!!εγω οταν κανω μπανιο βαζω λαδακι τζονσον,δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει αλλα πιστευω οτι το δερμα κ τα κιλα παιζουν ρολο!!!

να σας ρωτησω τα μωρακια σας τα εχετε καταλαβει ή ειναι νωρις ακομα???εχω διαβασει οτι γυρω στην 18η-20η θα το νιωσουμε!

pysXp3.png

να σας ρωτησω τα μωρακια σας τα εχετε καταλαβει ή ειναι νωρις ακομα???εχω διαβασει οτι γυρω στην 18η-20η θα το νιωσουμε!

Καπου εκει θα το ''ακουσεις''.Εγραψα και πιο πανω οτι και εγω στο γιο μου τοτε το καταλαβα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

μαριλενα καλως ηρθες και παλι!μακαρι η γαστρεντεριτιδα να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια για σενα!οσο για τη σχολη μπορει να πηγε λιγο πισω τωρα με το μωρο αλλα θα τη τελειωσεις που θα παει?

γιοβαννα περαστικα στη μικρη σου!

κερασια εγω δε χρησιμοποιω καποια κρεμα εχω ακουσει ομως για τη simulcium οτι ειναι καλη.

εμεις πηγαμε τη μικρη σε ενδοκρινολογο στο παιδων...εχουμε θεμα με το υψος και τη παρακολουθουμε ακετο καιρο...ο γιατρος που μας ειδε μας συστησε εισαγωγη για περαιτερω εξετασεις..αυξητικης κτλ...και θα μπουμε τη πεμπτη...μας ειπε 1-2 μερες θα κατσουμε...απ οτι μας ειπε η νοσηλευτρια που κλεισαμε το ραντεβου δε κρατανε παιδακια το σκ μεσα...οποτε υποθετω θα μπουμε πεμπτη πρωι και μεχρι τη παρασκευη το βραδυ θα εχουμε βγει...ουφφ μακαρι να βγουν καλες οι εξετασεις να ησυχασουμε!!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αννουλα η ελλη μας οταν γεννηθηκε ηταν στο 50-75% της καμπυλης...μετα τους πρωτους μηνες αρχισε να πεφτει και ειμαστε εκτος καμπυλης για παρα πολυ χρονο...στο υψος αυτα...στο βαρος ειμαστε 3% σταθεροι...εχουμε κανει ολες τις εξετασεις και μας μενει η εξεταση για ελλειψη αυξητικης....που δυστυχως απιατει νοσηλεια σε νοσοκομειο...ενδοκρινολογος μας παρακαλουθουσε απο ενος ετους για το χαμηλο αναστημα...

σ ευχαριστω για τις ευχες!ελπιζω να πανε ολα καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ενα θα σου πω...ειμαστε 31 μηνων και 81εκ...στο ορθιο...πολυ λιγο απ οτι καταλαβαινεις...απο κιλα ειμαστε 10600...για το υψος της μια χαρα ειναι...δε νομιζω οτι εχουν θεμα τ αγορια σου...οσο μπορω να δω απ τις φωτο και να καταλαβω πρεπει να ναι ψηλα πιαδια ειδικα ο μεγαλος σου:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

φτιάχνω γίγαντες στο φούρνο με λαχανικά και μυρωδικά και μου χουν σπάσει τη μύτη! για τους υπόλοιπους παστίτσιο από χτες. εγώ λέω να μη τρώω ζυμαρικά και δεύτερη μέρα της βδομάδας....

ANNA27! : Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο παστίτσιο!!! Με σχετική ευκολία αντιστέκομαι στα γλυκά, αλλά πολύ πολύ δύσκολα στα ζυμαρικά!! Είναι λατρεία!! Στείλε μου ένα κομμάτι σε επισύναψη :tongue:

Πάντως αυτά που λέτε για το ύψος και το βάρος ρε παιδιά, πω πω, αν γίνεις μάνα δεν σταματάς ποτέ να ανυσηχείς.. Διαβάζω και για τις ιώσεις κοκ, πολύ τρέξιμο!! Οπότε σκέφτομαι ότι αντί να κλαίγομαι, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσω να "απολαύσω" την ξάπλα όσο κρατήσει :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

όχι δυστυχώς στα ίδια είμαστε κι εμείς, ο μάνος δηλ. 11.400 από κιλά. και 87 εκατ....31 μηνών επίσης...αλλά δε τρώει καθόλου

απο κιλα μια χαρα ειναι για το υψος του...στο 10% και στα 2 ειναι!

ANNA27! : Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο παστίτσιο!!! Με σχετική ευκολία αντιστέκομαι στα γλυκά, αλλά πολύ πολύ δύσκολα στα ζυμαρικά!! Είναι λατρεία!! Στείλε μου ένα κομμάτι σε επισύναψη :tongue:

Πάντως αυτά που λέτε για το ύψος και το βάρος ρε παιδιά, πω πω, αν γίνεις μάνα δεν σταματάς ποτέ να ανυσηχείς.. Διαβάζω και για τις ιώσεις κοκ, πολύ τρέξιμο!! Οπότε σκέφτομαι ότι αντί να κλαίγομαι, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσω να "απολαύσω" την ξάπλα όσο κρατήσει :rolleyes:

κ εγω τρελαινομαι για ζυμαρικα...τις πρωτες εβδομαδες ολο καρμποναρα ηθελα:Pμυρινα απολαυσε τη ξαπλα τωρα που μπορεις:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...