Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου..αντζελα να σου ζήσει ο γιοκας σου..εγώ όπως έγραψα και στο fb πήγα γιατρο χτες.η μπεμπα είναι ψηλά πλακουντας-υγρά-τραχήλος όλα οκ..σταμάτησα και τα χάπια και αν δεν γεννησω μέχρι 30τοθ μήνα θα με ξαναδεί τότε.γκρετα μου χαίρομαι που είναι καλα ο μικρός...μανουλες υπομονή οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες μέχρι να μεγαλώσουν καθαρά υτα λίγο και να μπουν σε ένα προγραματακι..χτες μιλούσα με την φίλη μου που έχει τα δίδυμα είναι 2εβδομαδων τα έχει δει όλα κλαίνε και τα 2μαζι και γενικά τα βραδια κοιμούνται με βάρδιες με τον άντρα της..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα, ποιο βιβλίο έχεις; Θα ήθελα να πάρω ένα που να μιλάει για την ανάπτυξη του παιδιού. Κάτι είχε πάρει το αυτι μου για τα άλματα ανάπτυξης, αλλά έτσι όπως τα γράφεις, τρόμαξε το μάτι μου! Πολλές δύσκολες βδομάδες μας περιμένουν!:confused::confused:

Αννια πολύ χαίρομαι με τα νέα σας. αντε υπομονή και σύντομα θα έχεις και εσύ το μωράκι σου.

Αλήθεια, νέα απο την αγχωμένη Μαριλένα έχουμε; Εύχομαι όλα να πήγαν καλά, να κρατάει το μωράκι της στην αγκαλιά της και να μη πονάει πολύ!

Μιμίκα, όπως καταλαβαίνεις και εμείς ξενυχτισσες είμαστε! Κάπως ηρέμησε το πρωί κατά τις 9.30 και τώρα δε ξέρω αν πρέπει να τη ξυπνήσω για να φάει ή όχι, γιατι άρχισε να ποναει και το στήθος μου!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Kerasia, libero κ geo_angela να σας ζήσουν τα μωράκια! Καλότυχα να είναι και καλό σαραντισμο να έχετε!

images?q=tbn:ANd9GcRe36onvTD-MUxjP83ru19RCW7uwWBPvUfJjSuHNdKPxidx3abK

Δέσποινα κι εμένα η μικρή μου μπορεί να είναι στο στήθος μέχρι κ 3 ώρες πολλές φορές! Έχουμε φτάσει κ τις 4…

Με πολλά διαλείματα για αλλαγές πάνας βέβαια. Μα πόσα πολλά κακάκια κάνουν!!!!:shock: Κι εσάς φαντάζομαι εεε;;;

Και τελευταία η δικιά μου έχει και αέρια. Μάλλον έχει πονάκια το μωρό μου γιατί την πιάνουν τα κλάματα..

Πόσο στεναχωριέμαι όταν μου κλαίει…:cry:

Μόλις ξύπνησε και με φωνάζει για μαμ!crying-baby-1.gif

Τα λέμε κορίτσια! Με το καλό και στις επόμενες εγγυούλες μας!

γεια σας κοριτσακια μου...

εμεις ειμαστε μια χαρα....αρχισε να εχει και εμενα πονακια αλλα απο θεμα φαγητου παμε καλα....στο 2ωρο 3ωρο κτλ...και για κανενα 25 λεπτο....

ευτυχως ειναι ησυχο μωρο...τρωει και κοιμαται...ευτυχως γιατι εχουμε που εχουμε προβλημα με τον μεγαλο δεν θα αντεχα να εχω προβλημα και με τον μικρο..ηδη με πιανει το παραπονο πολλες φορες...φανταστειτε τι θα γινοταν τοτε...ελπιζω να το ξεπερασει συντομα ο μεγαλος...

αννια με το καλο κοριτσακι μου....ολα θα πανε τελεια...ερχεται και γαι εσενα η ωρα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Να μας ζησει και το κοριτσακι της Μαριλενας!Γερη και καλοτυχη να ειναι.Καλο σαραντισμο!!

who is next???????

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!τι κανετε?

μαριλενα να σας ζησει το κοριτσακι σας!

ποια θα ειναι η επομενη αραγε?λιγες μειναμε!!

εγω καλα πηρα τις εξετασεις μου χθες ευτυχως ανεβηκε ο αιματοκριτης στο 30:p

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΩΡΑ!ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΣΕ ΣΕΝΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΛΑΛΙΣΕΙ...ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΨΙΛΟΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΝΤΟ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ Κ ΝΑ ΛΑΓΟΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ!ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΠΑΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΠΟΡΔΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΧΖΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΧΥΧΗΤΙΚΟ.ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ?ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ. ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΤ! ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ? ΕΓΩ ΝΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΛΕΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

2sCXp3.png

Κ...ορίτσια Καλημέρα!

Μαριλένα να σου ζήσει,καλό σαραντισμο!

Μιμικα σε νιώθω.εμένα είναι Λες και έχω δύο μωρά! Άλλο το ππρωί άλλο το βράδυ!ήρεμος τη μέρα. Χτες βράδυ πέντε ώρες στο στήθος! Όταν τον τραβαγα οδυρμος! τι να πω.φοβάμαι μήπως δεν εχβΩ γάλα και πεινάει! Όσο για τα κακά πασαλειυεται μέχρι τη μασχάλη!

Αλήθεια η ροδακινουλα που βρίσκεται;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλησπερα και απο μια αλλη αυπνη μανα!

τα χω φτυσει! ενα μεχρι τις 7 με ειχε ξυπνια, κοιμηθηκα κανα μισαωρο μεχρι που ξυπνησε η αλλη. Ειμαι στα προθυρα της καταρρευσης! Στις μια που ηθελε να φαει εκανε σαν τρελη , μου αρπαζε ο στηθος οπου εβρισκε αρχισα να φωναζω απο τους πονους και εκει εφαγε ξενο γιατι δνε ηρεμουσε! Μετα βεβαια ηρεμησε και οι υπολοιποι θηλασμοι πηγαν καλα! Απο Δευτερα και εγω μιμικα μονη και να ταν μονο η δουλεια παει και ερχετε, μετα πηγαινει και στην κατσικα και ερχετε 8 το βραδυ, αν δεν παω στο τρελαδικο ολη μερα μονη μετα 2 καλα θα ειναι. Δεν ξερω πως θα τα παμε και με το θηλασμο τωρα που θα μαστε οι τρεις μας και αγχωνομαι λιγακι, αλλα θα την παλεψουμε!

Τα ρούχα ποιος σου είπε να τα πλένεις στο χερι? Εγω πλυντηριο κανονικα, μην κανεις τη ζωη σου δυσκολη κοριτσακι!

αντε να περασει αλλη καμια ωρα να κοιμηθει η μεγαλη και να την πεσω και εγω, μιας και η μικρη ειναι δεδομενο οτι θα κοιμαται μετα το χθεσινο ξενυχτι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μαριλένα να σου ζήσει το μωράκι σου!

Βλέπω όλες είμαστε τα ίδια, ε; Ξενύχτια, θηλασμοί, δουλειές και άγιος ο Θεός!!! Κι εμένα μένει ξύπνια αρκετές ώρες (όχι απαραίτητα το βράδυ, όπως της βγει, μερικές φορές το πρωί μερικές το απόγευμα μερικές τη νύχτα!) και τότε θέλει να θηλάζει, δεν ξέρω αν είναι επειδή όντως πεινάει ή επειδή νυστάζει και προσπαθεί να κοιμηθεί. Πάντως αυτό με το ρέψιμο και τα κακά είναι ανασταλτικός παράγοντας... Εκεί που τη βάζω επιτέλους στο κρεβάτι της και βγαίνω από το μπαλκόνι για να μην κάνω θόρυβο, ουπς μετά ξυπνά γιατί κάνει κακά ή γιατί θέλει να ρευτεί και μετά φτου και από την αρχή πάλι στήθος και πάλι τα ίδια. Αφού σήμερα είπα στον άνδρα μου να μου φέρει πιπίλα, αν και θα δω αν θα της την δώσω, να υπάρχει για ώρα ανάγκης γιατί μερικές φορές όντως κουτουλάει από τον ύπνο και δεν καταφέρνει να κοιμηθεί...

Ξύπνησε!

Μιμίκα μου!!! Τα ρούχα στο πλυντήριο!!!! Μην ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο! Εμείς ούτε που σιδερώνουμε τα ρούχα του μωρού, όχι να πλένω και στο χέρι!!! Απαπαπαπά! Μακριά από μας!!! Να γλυτώσεις τουλάχιστον από αυτό!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε;;;εγω έχω πονακια αλλα όπως είπε ο γιατρός προχτές σίγουρα δεν ειναι γεννας..ούτε εγω κοιμάμαι καθόλου τα βραδιά 3-4ωρες και αυτές σπαστες...μιμικα υπομονή μήπως τον ενοχλεί κατι που τρως;;;συνήθως τα ενοχλούν τα όσπρια και γαλακτοκομικά παρατήρησε το γιατι μερικά μωρά παρουσιάζουν αλλεργίες..όσο για τα ρούχα στο πλυντήριο κοπέλα μου καλύτερα πλένονται απο ότι στο χέρι...υπομονή μανούλα με τα ξενύχτια ελπίζω η δικιά μου να βγει ήσυχη (Χα Χα Χα)....μαριλενα να σου ζήσει το μωρακι σου!!!

:-D

γεια σας κοριτσακια!!!

Μαριλενα να σου ζησει!!!!καλοτυχο να ειναι το κοριτσακι σου!

πω πω τι λιγες εγκυουλες που εμειναν!!! αντε σιγα σιγα ολες λεχωνες!!!!

το ιδιο με τους θηλασμους εχουμε και στο απο δω το μαγαζι!!!με το που τελειωνει τα αμολαει, και φτου και απο την αρχη!μας εχει ξεχεσει κανονικα και με το νομο! σημερα που τον ζυγισα ειναι 3470 απο 3020 βαρος εξοδου απο το μαιευτηριο.εχω γινει ενα κινουμενο ζομπι. το βραδυ καθομαι ξυπνια μεχρι τις 2-2:30 να τον θηλασω και μετα ξυπναω κατα τις 4:30 - 5:00 θηλαζουμε 3 τεταρτα με μια ωρα και μετα στις 8 και κατι παλι εγερτηριο οπου ξυπναει και ο μεγαλος και εχω εναν στον βυζο και τον αλλο να του κραταω το ποτηρακι για να πινει το γαλα του. τρελη μαμακιαση ο μεγαλος. δεν θελει με τιποτα να τον κανει μπανιο ο πατερας του, ουτε να τον βαλει για υπνο.

σημερα ειχαμε και ενα ατυχηματακι στο κρεβατι μας! το κατουρησαμε το βραδυ και εχω βαλει ενα κουτι μαγειρικη σοδα για να το σωσω γιατι δεν ειμαστε για νεο στρωμα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Chiqui το στρώμα του μωρού εννοείς ή του μεγάλου; Έχεις σελτεδάκι ή αδιάβροχο κάλυμμα για το στρώμα και πέρασε από κάτω; Και μένα η μεγάλη μου το είχε καταφέρει μια φορά να φτάσει στο στρώμα και μας έμεινε λεκές ευτυχώς ήταν στα πλαΐνά που δεν ήταν αδιάβροχο το κάλυμμα... Και τώρα πρέπει κανονικά να βγάλουμε την πάνα στη μεσαία το βράδυ, αλλά συμβαίνουν τα ατυχήματα (μας έτυχαν δηλ. στην προσπάθεια), αλλά δεν άντεχα να τα αλλάζω όλα μέσα στη νύχτα και μετά να πλένω κτλ. κτλ. Μάλλον πρέπει να ξαναξεκινήσουμε γιατί δεν την θέλει άλλο την πάνα και κλαίει...

Θυμάμαι σιγά σιγά ένα ένα τα κόλπα μου με το μωρό... Πάλι την θήλασα και μετά την πήρε ο ύπνος και μόλις την έβαλα στο κρεβατάκι της τσουπ το ματάκι γαριδάκι και φτου και από την αρχή. Οπότε την ξάπλωσα δίπλα μου στο κρεβάτι, θήλασε στο ξαπλωτό κανένα 5λεπτο (ψεύτικος θηλασμός χωρίς να κατεβάζει ποσότητα να ακούγεται) μετά την πήρε ο ύπνος. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε να κοιμάται εκεί γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος της γαρίδας, αλλά επειδή ήταν μονό το κρεβάτι είχα μια μικρή έννοια μήπως γίνει κανένα ατύχημα και περίμενα ακόμα λίγο και μετά την έβαλα στο κρεβάτι της. Ευτυχώς χωρίς γαρίδα και γαριδάκια!

Τώρα πρέπει κι εγώ να κάνω λίγο νάνι γιατί δεν θα βγει η μέρα (και προπάντων η νύχτα!)

Φιλιά!

a0Nsp3.png

Α ΩΡΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ ΛΙΓΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΒΥΖΙ Κ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΟ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΛΕΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!

2sCXp3.png

Καλησπέρα εγκυούλες και ταλαιπωρημένες μανούλες!

Αννια, πολύ καλά τα νέα του γιατρού. Αντε να δούμε πότε θα θελήσει να βγει η μικρή σου!

Σοφία χάρηκα πολύ με τον αιματοκρίτη σου. Μέχρι να γεννήσεις μακάρι να ανεβει κι άλλο!

Κουρασμένες μανούλες τι κάνετε; Οντως, λίγο πολύ όλες παρόμοιες καταστάσεις ζούμε. Αν και πρέπει να ομολογήσω, η μικρή μου είναι σχετικά ήσυχη. Τη μέρα κοιμάται αρκετά, και το βράδυ ίσως να μας ταλαιπωρήσει για 3 4 ώρες και μετά πάλι γίνεται αγγελουδάκι! Περιμένω να δω αν όντως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα μετά τις 40 μέρες!

Πάντως μπράβο στα μικράκια σας που παίρνουν τόσο βάρος! Δηλαδή σε μια βδομάδα πόσο βάρος παίρνουν; Τι να πω, ίσως να φταίει η μεσογειακή δίαιτα!:rolleyes:

Μιμίκα για τα ρούχα πρώτη φορά το ακούω. Και μάλιστα το βρήκα και κάπως αστείο, μήπως τη συμβουλή στην έδωσε καμιά θεία που της αρέσει να βλέπει τον κόσμο γύρω της να βασανίζεται; Βάλε τα ρουχαλάκια στο πληντύριο, καλύτερα θα πλυθούν. Εγω καλώς η κακώς γι ευκολία και οικονομια τα βάζω όλα σεντονια ρουχαλάκια στους 40 σε πρόγραμμα με πρόπλυση και έξτρα ξέβγαλμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...