Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Έχω κι άλλα ευχάριστα να σας πώ...γέννησε το πρωί η κερασία μας μια υγιέστατη μικρούλα 2150!!! Δεν την έχει μαζί της στο δωμάτιο λόγω βάρους αλλά είναι πολύ καλά και οι δυο τους!!! Να μας ζήσει το κερασάκι μας!!!! Δεν ξέρω να βάζω γαμώτο αυτές τις ωραίες εικόνες να το κάνω πιο φαντασμαγορικό!!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες μου.εχω χασει πολλα.δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω.δεν εχουμε internet κ μπαινω απο το κιν.

Εμεις βγηκαμε την κυριακη.ειμαστε σπιτι μας!βεβαια με ικτερο..ανεβηκε μεχρι 14.5 κ χθες ηταν 12.5!μας ειπαν εφ οσον κατεβαινει δεν ξανα ανεβαινει.του δινω κ συμπληρωμα..:-( σημερα παμε να κανουμε γενικη αιματος κ να βγαλω εγω τα ραμματα.

Πολυ αυπνια ευτυχως με βοηθαει κ ο αντρας μου οταν εχουμε ξενο.ολο κουτουλαω.εσεις πως ειστε?

Εγω ποναω αρκετα στην τομη,γενικα φριχτη εμπειρια η καισαρικη για μενα..

Τωρα μπαινω να κανω μπανιο,αν μου εχει μεινει δωρεαν ντερνετ θα ξαναμπω.

Φιλια πολλα κ συγνωμη αν δεν ευχηθηκα σε καποια για το μωρο.δεν ξερω καν ποιες γεννησαν..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

ι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8. ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. 3500 ΚΙΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΘΣΩ ΣΚΙΑΘΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ.

Να τον χαιρεσαι!!να ειναι υγιης κ καλοτυχος!να ειστε ευτυχισμενοι μια ζωη!φιλακια πολλα!

Καλο σαραντισμο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κερασία, Γιάννα κια Αντζελα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Γερα και καλότυχα να είναι!!!

Μαριλένα όλα να πανε καλά σήμερα , ευχομαι ληδη να κρατας το μωρακι σου αγκαλιά!

Γκρέτα υπομονη και όλα θα φτιάξουν! αμαν με αυτο τον ικτερο όλα τα μωρακια του καφε μας! Για το συμπληρωμα μην στεναχωριεσαι, τα εχουμε ξαναπει άλλωστε!

Δεσποινα χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα!

Εμεις χτες ειχαμε ενα τελειο βράδυ, ξυπνησε μονο μια φορα για μαμ η μικρη μου ! Νοιώθω άλλος ανθρωπος σήμερα!

Εν τω μεταξυ παιρνω απο χτες τηλ στην εκκλησια να συννενοηθώ με τον παπα για να παμε αυριο, αλλα δεν το σηκωνει ποτε κανεις! Ξερει κανεις τι ωρα δουλευουν αυτοι οι ανθρωποι? Ελεος δλδ! Μετα φταιω εγω που τους κατηγορω!

Ελπιζω σιγα σιγα να προσαροστουμε όλες και να τα λεμε πιο συχνα! Πολλα φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

:idea:moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea:mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea:agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea:Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea:ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι????

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι10/8

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι10/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι16/8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράki

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα!!

κερασια ατζελα και γιαννα να σας ζησουν τα μωρακια σας!

γκρετα καλο σαραντισμο!

μαριλενα με το καλο κ εσυ σημερα?

ποια ειναι η επομενη??

εγω πηγα πρωι πρωι κ εκανα τις εξετασεις μου τ απογευμα θα χω τ αποτελεσματα...ελπιζω να μην επεσε κ αλλο ο αιματοκριτης θα τρελλαθω!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γιαννα ,και αντζελα να σας ζησουν τα μωρακια!!!!!Μια τουρτιτσα για τα αγορια μας !!Μεγαλωνει το παρεακι!

Tourta-pagoto-me-mwsaiko.jpg?1278677380

Και μια τουρτιτσα για το νεογεννητο κερασακι μας!!!Κερασια μου να σου ζησει!!

assets_LARGE_t_23761_1029861_type12364.jpg

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Αντε να μαθουμε και τα νεα της Μαριλενας!!!

Γκρετα καλως ορισες ,καλη λοχεια!Μην ανησυχεις και θα βρειτε το ρυθμο σας!!!Να μας γραφεις νεα.

Εμεις κοριτσια πολυ καλα.Θηλαζουμε αποκλειστικα,και Δοξα τω Θεω ολα πανε καλα και με τον μεγαλο μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άντζελα να σου ζήσει κούκλα μου το παιδάκι σου, να είναι γερό και καλότυχο!!!

Τάνια πόσο σε ζηλεύω!!!!! Εμένα χθές πάλι μου ξυπνούσε ανα μία ώρα σχεδόν το βράδυ! Και την μέρα δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου ρε κορίτσια!! Τα δικά σας κοιμούνται ή μόνο ο δικός μου βγήκε ξενύχτης???

2sCXp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, για όσες είχαν Μαριες, Μαριο κτλ.

Κερασιά να χαίρεσαι τη μινιον κουκλίτσα σου! Εύχομαι να είστε και οι δυο καλά, καλή ανάρρωση σε σένα και η μικρή να πάρει γρήγορα βάρος

Λιμπερο, κοντά στα 4κιλά ο μικρος! Μπράβο σας. Καλή σου ανάρρωση και σύντομα στο σπιτάκι σας!

Αγγελά να σας ζήσει και ο μικρός Σκιαθίτης! Να πάτε και εσείς γρήγορα στο σπιτάκι σας και να είστε πάντα καλά και ευτιχισμένη!

Γκρέτα μου, σε νιώθω με τον ικτερο. Εύχομαι σύντομα να το ξεπεράσετε, αν και διάβασα για τα μωράκια που θηλάζουν μπορεί να κάνει και τρεις μήνες για να φύγει. Τα ματάκια της μικρής μου είναι ακόμα κιτρινούλικα, αλλά όχι τόσο όσο πριν μερικές μέρες!

Για το σαραντισμό, και εμείς δε το κρατήσαμε. Αν και το παιδάκι θα είναι καθολικό (λόγω μπαμπά) η μητέρα μου θα ήθελε πολύ να το σαραντίσουμε και σκεφτόμαστε να μη της χαλάσουμε το χατήρι. Αλλά πρέπει να βρω και εγώ το τηλέφωνο της εκκλησίας στο Cambridge και βλέπουμε!

Μανούλες, βλέπω τα μωράκια σας μάλλον είναι κάπως καλύτερα απο τη δικιά μου. Δυο νύχτες τώρα δε κοιμάται, όλο είναι στο στήθος μου. Είναι ώρες που είναι στο στήθος μου για δυο και τρεις ώρες. Λέτε να μην έχω πολύ γάλα και να μη χορταίνει η καημενούλα;

Είναι ώρες που είναι στο στήθος μου για δυο και τρεις ώρες. Λέτε να μην έχω πολύ γάλα και να μη χορταίνει η καημενούλα;

ειναι λογικο να περνανε φασεις κολλημενα στο στηθος οσο μεγαλωνουν προκειμενου να αυξησουν την παραγωγη.Αυτα ειναι τα ''δυσκολα''του θηλασμου αλλα ακομα ειναι μικρουλικα ,δεν εχει εδραιωθει και η γαλουχια.Θα στρωσουν σιγια σιγα .Ενημερωθειτε και για τα αλματα αναπτυξης:

Τα μωρακια περνουν αναπτυξιακα αλματα. Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο,δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ενταση τα αλματα.

Στο αναπτυξιακο αλμα τα θηλαζοντα μωρα αυξανουν την παραγωγη συμφωνα με τις αναγκες τους,ενω τα μωρα που πινουν ξενο γαλα μπορει ειτε να αυξησουν την ποσοτητα φαγητου ειτε να τη μειωσουν για εκεινη την περιοδο.

Τα αλματα αναπτυξης σε εβδομαδες..

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχομενες με κορυφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορυφωση την 26η

η 29η-30η (αγχος αποχωρισμου/προσκολληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορυφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορυφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορυφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορυφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορυφωση την 72η-73η

Στα αλματα αναπτυξης τα βρεφη περνουν μια πολυ εντονη περιοδο που τα αναστατωνει. Ετοιμαζουν τα νεα τους κατορθωματα (μπουσουλημα,σηκωμα,περπατημα,ομιλια) κι αυτο τα αναστατωνει,τα κανει να φοβουνται και να αναζητουν την αγκαλια της μητερας τους. Μονο εκει νιωθουν ασφαλεια και σιγουρια!

επειδη στο γιο μου κρατουσα ημερολογιο και ειχα και ενα βιβλιο που μιλουσε για τα αλματα ελεγε οτι το πρωτο αλμα ειναι τη 10η μερα και μετα την 3η εβδομαδα και συμφωνα με το ημερολογιο μου ετσι ηταν...μετα οπως τα λεει παραπανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...