Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μανούλες πώς τα πάτε; Κοιμηθήκατε καθόλου το βράδυ;

Πάντως μπράβο για τα μωράκια σας. Μια χαρά φαίνονται όλα να παίρνουν βάρος. Ζηλεύω, θέλω και εγώ ένα στρουμπουλό μωράκι να του τσιμπάω τα μπουτάκια! Αν και η μικρή μου, μας φαίνεται πως άρχισε να παίρνει λιγουλάκι, έκανε και μαγουλάκι.

Αγλαϊα, τι τραβάς και εσύ. Τι να πουμε πια. Μακάρι κάτι να αλλάξει και σύντομα. Αλλά δυστυχώς καμιά φορά για να έχουμε περισσότερη ηρεμία πρέπει εμεις να αλλάξουμε, αφού οι άλλοι δεν αλλάζουν!

Η μητέρα σου μέχρι πότε θα μείνε Αθήνα;

Οσο για το αίμα, ακριβώς έτσι ήμουν και εγω. Ενώ το αίμα σα να σταματούσε και χάρηκα, προχθές είχα πάλι αρκετο μαζί με λίγα πονάκια, αλλά απο χτές πάλι άρχισε να μειώνεται. Με έχουν κουράσει κάπως οι σερβιέτες, μακάρι να μη κρατησουν τα λοχεία 40 μέρες!

Μιμίκα εσύ που είσαι μαζί μας, πως τα πας με τα λοχεία;

Ελένη, πολύ χαίρομαι που τα πάτε πολύ καλά και με το μεγάλο. Να χαρείτε τις βολτούλες σας, καλά κάνετε και βγαίνετε έξω. Και εμείς βγήκατε μερικές φορές, όταν έχει καλό καιρο και δε βαριόμαστε πολύ! Και η μητέρα μου επιμένει να πάμε να σαραντήσουμε τη μικρή, ή έστω να πάρουμε το μισο σαραντισμό. Για ένα παράξενο λόγο συμφώνησε και ο άντρας μου (αρκει να μη κάνει ο παππάς τίποτα παράξενο και μας βγει το παιδάκι βαπτισμένο :rolleyes:) οπότε πρέπει να βρω κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε μπορώ να πάω τη μικρή!

Ριτα, πως τα πάτε εσείς;

Λέτα, πως είναι ο μικρός; Το χρωματάκι του; Θα του ξανακάνετε αναλύσεις;

Οι άλλες μανούλες που χάθηκάν; Εύχομαι να μη ταλαιπωρείστε πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικά μας, αχ τελικά είμαι πολύ υπερβολική ε; Σας κουρασα ε;

Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω λίγο και να χαρώ τη μικρούλα μου, αλλά οι κακιές συνήθειες δύσκολα κόβονται!

Χτες κάλεσα και μια σύμβουλο θηλασμού, καλά πήγε. Είπε όμως πως η μικρή έχει ένα προβληματάκι με τη γλώσσα της (δε ξέρω πως το λένε στα ελληνικά) και ίσως να δυσκολεύεται στο θηλασμο. Το ίδιο είχαν και οι δύο οι κορούλες της αδερφής μου, οπότε το είχα στα υπόψη μου. Διορθώνεται με μια μικρή επεμβασούλα και ίσως βελτιώσει πολύ τον θηλασμο. Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού με το γενικο γιατρό (είπαμε παιδιατρος βλέπει τα μικρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις) να μας πει και αυτος τη γνώμη του και μετά θα αποφασίσουμε αν θα ήταν καλό να γίνει η επέμβασουλα. Αυτο που δε μου αρέσει είναι πως ή θα μπορούμε να το κάνουμε μέσω του αντίστοιχου ΙΚΑ, αλλά θα αργήσει πολύ και θα έχουμε ήδη φύγει ή να το κάνουμε ιδιωτικα. Στη περίπτωση που πάμε ιδιωτικά δεν είναι τα χρήματα που με ανησυχούν, αλλά το ότι η επέμβαση γινεται από ειδική νοσοκόμα και όχι γιατρο. Φαντάζομαι όμως πως θα έχουν εκπαιδευτει!

Σας κούρασα πάλι ε;

Και μια δυο συμβουλές στις μέλλουσες μανούλες. Εμένα με βοήθησε πολύ να κρατάω ένα ημερολόγιο με τις ώρες που έτρωγε η μικρή και πόσο συχνά έκανε κακκάκια και πιπι. Και ήδη έχω αρχίσει να βλέπω κάποιο πρόγραμμα. Ακόμα ΄διαπίστωσα ότι το θήλαστρο μάλλον με πονούσε τις ρώγες γιατι χρησιμοποιούσα λάθος χωνι. Το στανταρτ είναι 24χιλ, αλλά υπάρχουν και άλλα μεγέθη. Αμα νιώθετε πολύ πόνο αξίζει να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη!

Mε το καλό τα καινούργια μωράκια της παρέας αύριο!

Με άφησαν και κοιμήθκα μία ώρα!!!! Τώρα μόλις τη θήλασα και ξανακοιμήθηκε, μάζεψα τα μισά ρουχαλάκια της και μάλλον θα ξαναξαπλώσω μέχρι τις 4 που ξυπνάνε τα παιδιά.

Δέσποινα, τί τραβάς με το σύστημα εκεί! Άραγε στην Ιρλανδία είναι καλύτερα; Η μαμά μου, όπως ίσως έχω αναφέρει, έχει ενοικιάσει σπίτι κοντά μας, για να πηγαινοέρχεται όποτε μπορεί από το νησί. Τώρα μάλλον θα φύγει για λίγο στο τέλος του μήνα (λέει για μια εβδομάδα, ελπίζω να είναι μόνο τόσο) και λογικά αν δεν προκύψει κάτι άλλο θα είναι εδώ και τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Μόνο που με τη μαμά μου δεν είναι ποτέ σίγουρο, γιατί έχει διάφορες εκκρεμότητες κάτω... Αφήστε που τα έχει πάρει και με τον άνδρα μου, αλλά ελπίζω να μείνει μέχρι να βρούμε έναν ρυθμό...

Αποφάσισα αν δεν πάρουν τη δεύτερή μου στο δημοτικό παιδικό σταθμό να κοιτάξω δύο ιδιωτικούς που υπάρχουν στη γειτονιά σχεδόν... Έλεγα ότι τη λυπάμαι να την στείλω και λυπόμουν και τα επιπλέον έξοδα, αφού τα πρωινά είμαι στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω να αντέξουμε... Ελπίζω μόνο να μην τον πληρώνουμε τζάμπα και να είναι συνέχεια άρρωστη, όπως είναι τον περισσότερο καιρό η μεγάλη μου τον χειμώνα. Και από 15 Σεπτέμβρη περίπου θα πηγαίνω και δυο φορές την εβδομάδα στο μάθημα, να δούμε πως θα τα καταφέρουμε... Πρέπει να μάθει τον μπαμπά της που δεν τον έχει δει ακόμα πολύ πολύ, να αρχίσω να βγάζω γάλα και να ελπίζω ότι δεν θα γίνεται πανικός όταν λείπω από το σπίτι. Γι' αυτό πρέπει να πείσω τη μαμά μου να μείνει πάση θυσία. Φαντάζομαι ότι από το Γενάρη πια θα είμαστε στρωμένοι για αυτονομία...

Α! Και μήπως κάποια κοπέλα από Αθήνα χρειάζεται καλαθούνα (ροζ); Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω γιατί φοβάμαι τα μεγάλα μου και τα ατυχήματα... Δεν είναι κάτι σπουδαίο, η απλή του Jumbo, αλλά θα χαιρόμουν να την έδινα κάπου!

Το παράκανα! Πάω να ξαπλώσω πριν ξυπνήσουν! Φιλιά!

a0Nsp3.png

Δεσποινακι μου χρονια πολλα.Σημερα και εγω γιορταζω το αντρακι μου το λενε και Μαριο για τι ειχα πολυ ασχημη εγκυμοσυνη και τον εταξα.Ωραια περασαμε στενα οικογενειακα με αρνακι και πατατουλες.

Η βαλιτσα πισω απο την πορτα και αυτιο 8 :30 στο μαιευτηριο.mimika84 ανυπομονω να γεννησω αλλα λυπαμαι το μεγαλο μου δεν ξερω πως θα παρει την απουσια μου.Αυριο θα το φερουν και αυτο μαζι και δεν εχω ιδεα αν καταφερει να δει το μωρο ή εμνα αυτο εινι η μονη μο ανησυχια.Του εξηγησα οτι θα λειψω για λιγο για να φερω την αδελφουλα.Πηγανει κα κοιταζει τη μπανιερουλα της και τη χαιδευει.Την κουνια τη φιλουσε.Χθες κατεβασε και ενα ξυλο απο σκουπακαι ελεγε στο μαμπα του οτι υτο θ την κοπαναει αμα κανει βλακειες:shock::shock::shock: δεν ξερω τι πραγματικα θα αντιμετωπισω μετην επιστροφη μου στο σπιτι.liberoula μ το καλο κοριτσακι μου και εσυ αυριο και αλλα δυο μωρα για Παρασκευη απο Αντζελα και Μαριλενα traffic σας λεω!!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας φιλες μου γλυκες.

wDsdp3.png

Κοριτσάκια χρόνια πολλά! Η παναγία βοηθεια σε όλες μας!

Δεσποινακι χρόνια σου πολλά και καλά!να σε χαίρεται η οικογένεια σου!,

Λιμπερακι εύχομαι να είναι η παναγία μαζί σου αύριο και να πάνε όλα καλά!

Κεράσια μου και σε σενα το ίδιο! Σας σκέφτομαι!

Εμείς γυρίσαμε σπιτάκι μας! Ο μπεμπουλης μας είναι καλα!θηλάζει τέλεια,μόνο που πεινάει πολύ!μέσα που ήταν πήρε 300 γρ.πράγμα σπάνιο για νεογέννητο! Εκεί τοθ δίναν κ μπιμπερό αλλά θα επιμείνω Να μην πάρει

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα ακομα εδω οπως βλεπετε:P...Σημερα γιορταζει η μικρη καθοτι Μαρια και την εχουμε αραξει χαλαρα...Εχουν φυγει ολοι απο την πολυκατοικια και ειμαστε μονοι μας,τελικα πολυ ησυχη η αθηνα τον αυγουστο...Στα δικα μου τωρα οι συσπασεις καλα κρατουν και χαπακωνομαι πρωι-μεσημερι-βραδυ,αυριο το πρωι θα παρω τηλ τον ιατρο για το ποτε θα περασω να με δει...Να σας πω την αληθεια δεν θελω να γεννησω μεχρι την Κυριακη που θα επιστρεψει το συγγενολοι γιατι αν με πιασει τιποτα δεν θα εχω πουθενα να αφησω τα μικρα,οποτε υπομονη 4-5μερες(ακους μπεμπα?:tongue:)...Αγλαια μου θα το ξαναπω σε θαυμαζω παρα πολυ που τα καταφερνεις ολα αλλα βρε κοπελα μου θα παθεις καμια υπερκοπωση δεν γινετε να περνανε ολα απο εσενα:?και εγω τρεμω στην ιδεα πως θα ειμαι με 2πιτσιρικια και ενα λεχουδι ολη μερα στο σπιτι:|:|:|:|:?...Δεσποινα αυτα που γραφεις μου φαινονται και εμενα φυσιολογικες αντιδρασεις για νεογεννητοειναι ακριβως αυτα που σου ειπε η Μαριλενα?:confused::rolleyes:(δεν θυμαμαι ποια κοπελα:oops:)Επισης χρονια σου πολλα να σε χαιρονται!!!!!Κερασια και λιμπερο αυριο εχουμε γεννητουρια???Με το καλο και στις 2σας και με κανεναν πονο...

:-D

γεια σας κοριτσακια μου...μπηκα στα γρηγορα...

δεσποινα χρονια πολλα....και οσοι εχετε γιορταζοντες να τους χαιρεστε...

κερασια και λιμπερο με το καλο αυριο....ολα θα πανε καλα...

αγλαια απορω με το κουραγιο σου...νομιζω οτι θα δυσκολευομουν πολυ....

ο μικρος με το χρωμα του μου φαινεται καλυτερα....αυριο που θα παω να βγαλω τα ραμματα και θα τον παρω μαζι μου να τον δουνε και θα μας πουνε...

ο μεγαλος ειναι λιγο καλυτερα...μαλλον αρχισα να ασχολουμαι και εγω πιο πολυ...τον πηγα στο παρκο και το απογευμα....τι να κανω??προσπαθω να βρω λυσεις....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Eδώ στο βραδυνό ραντεβού μας! Μόλις θήλασε πάλι και ξανακοιμήθηκε (είδατε τελικά, σήμερα που κοιμήθηκα πάλι από τις δέκα μέχρι τη μιάμιση και αντέχω δεν με ξημέρωσε η μικρή, νιώθουν φαίνεται την ένταση, τί να πω; ). Μασουλάω κάτι και μπηκα να μου κάνετε παρέα! Άννια σε σκέφτομαι και σένα που θα είσαι με τα τρία στο σπίτι. Κι εμείς είμαστε μόνοι στην πολυκατοικία, περίεργη αίσθηση. Πάντως, κρίμα που δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την ησυχία της Αθήνας για έξω, πάντα ήμουν δύσκολη για έξω (και στα καλά μου λεύτερη χωρίς παιδιά!!!) τώρα δεν μπορώ να το αποφασίσω. Εδώ χάνουμε μισή ώρα για να ετοιμάσω τα δύο να τα βγάλει η μαμά μου έξω, που να ετοιμάζω και μωρό και να βγώ κι εγώ μαζί, α πα πα! Εγώ θαυμάζω τις λεχωνίτσες που καταφέρνουν να βγουν έξω με τα μωράκια τους! Μπράβο βρε Λέτα και σε σένα, πως τα κατάφερες να πας στο πάρκο; Πριν από τρία χρόνια τέτοια μέρα ταξιδεύαμε με το νεογέννητο (είχε γεννηθεί 21 Ιουλίου η δεύτερη) για Κω, και μετά θυμάμαι την έβγαζα βόλτα με το καρότσι και μάλιστα της είχα δώσει κάπου στις 25 μέρες πιπίλα. Αυτό μου φαίνεται ακόμα πολύ μωρό, δεν ξέρω γιατί, δεν νομίζω ότι πριν το Σεπτέμβρη θα μπω στη διαδικασία να φτιάξουμε πρόγραμμα! Άντε να δούμε και πότε θα αδυνατίσουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Πάνε οι δικαιολογίες, τελείωσα το μαμ!

Κερασιά και Λίμπερο με το καλό και πάλι τα μωράκια σας!

Καλό βράδυ στις ξενυχτισμένες μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες!

a0Nsp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

κερασια και αννια να χαιρεστε τα παιδακια σας!χρονια πολλα για χθες!

κερασια και λιμπερο με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα!περιμενουμε νεα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κερασια και λιμπερο...ελπιζω τωρα να κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια....περιμενουμε νεα...

αγλαια να σου πω την αληθεια δεν θα κρατησω τον σαραντισμο...θα βγω κανονικα απλα οχι σε πολυ κοσμο για αρχη..θα βγαλω τα ραμματα σημερα και σε κανα 2 μερες θα ξεκινησω τις βολτες...για κανα μισαωρο στην αρχη και βλεπουμε και μετα...να πηγαινουμε και τον μεγαλο καμια βολτα....

εσεις τι κανετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι ότι θέλω να κρατήσω ντε και καλά 40 μέρες, μου φαίνεται απλά η όλη διαδικασία βουνό... Ούτως ή άλλως όταν είναι ξύπνια είναι κρεμασμένη στο στήθος, αλλά μάλλον κι εμείς σε λίγο πρέπει να βγούμε έξω. Με πονάνε ακόμα και τα πόδια μου... Αλλά σιγά σιγά να το αποφασίζω κι εγώ... Πρέπει να ψάξω να δω για κουνουπιέρα για το καρότσι, κάπου πρέπει να την έχω... Μια να κάνουμε την αρχή, φαντάζομαι είναι...

a0Nsp3.png

Μπαίνω να σας γράψω νέα από το λιμπεράκι μας!!! Γέννησε γύρω στις 12 παρά έναν παίδαρο 52 πόντους και 3950 γρ!!!!!!! Ήταν πολύ κοντός ο λώρος γι αυτό και δεν κατέβαινε το μωρό! Είναι και οι δυο τους πολύ καλά και η Γιάννα μας πλέει σε πελάγη ευτυχίας!!!! Να σου ζήσει κοπελάρα μου ο γιόκας!!!!

2sCXp3.png

Διαβάζω για τις βόλτες που γράφετε...κι εμείς προχθές κάναμε την πρώτη μας βόλτα! Πήγαμε πρώτα οι 3 μας για καφέ και καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού κάτω από μια παχιά σκιά δέντρων και μετά πήγαμε στο lidl και κάναμε κάτι ψώνια! Φάνηκε ότι του άρεσε πολύ του μπόμπιρα γιατί δεν γκρίνιαξε καθόλου! Μισή ευχή δεν πήρα ούτε εγώ γιατί ούτως η άλλως είχα βγει έξω. Θα πάμε μια και καλή στις 26 του μήνα να σαραντίσουμε στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντω στη Λυκόβρυση που είναι η προστάτιδα του μπεμπάκου μας!

Δεσποινάκι για τα λόχεια εσύ ρώτησες? Εγώ πάντως έχω ακόμα αίμα, όχι πολύ βέβαια, αλλά έχω. Προχθές είδα στην σερβιέτα ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι (συγγνώμη για τις αηδίες που γράφω!) και σκιάχτηκα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Κατά τα άλλα χθές τη νύχτα ο μικρός ξυπνούσε ανα μια ώρα και με κούρασε αλλά το πρωι τον κρατησε ο πατέρας του από τις 10 μεχρι τις 2 και κοιμήθηκα και νιώθω πολύ καλύτερα τώρα!

Η κερασία γέννησε, είχαμε κανέναν νέο?

2sCXp3.png

Καλησπέρα κορίτσι μου τι κάνετε;;;Σήμερα στις 7 έχω γιατρο και θα πάμε οικογενειακως.για να δούμε τι θα μου πει..ελπίζω να μην γεννησω νωρίτερα απο την Κυριακή...λιμπερο μου να σας ζήσει ο μπεμπακος σας!!!κανένα νέο Πο την κεράσια έχουμε;;;

:-D

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε? Λιμπερακι και Κερασια μου να σας ζησουν τα μωρακια σας!!! Γερα και δυνατα να ειναι και παντα ευτυχισμενα!!!

Κοριτσια μου αυριο ειναι και για μας η μεγαλη μερα!!! Πηγα το πρωι μιλησα με τον αναισθησιολογο και εκανα και καρδιογραφημα και αυριο στις 6 μπαινω στο μαιευτηριο!!!

Απο αγχος ειμαι ετσι και ετσι....το μικρακι μου στεναχωριεμαι που θα το αφησω και δεν ειναι πολυ καλα αυτες τις μερες...ελπιζω να μην μου βγαλει καμια ιωση τωρα ρε γαμωτο..

το μεσημερι δεν κοιμηθηκε ενω κοιμομαστε κανενα 2-3 ωρο. Νομιζω οτι εχει πλεον καταλαβει τα παντα αν και μικρακι και νιωθει ισως την δικη μου αγωνια... :(

Ζητω την θετικη σας ενεργεια και ελπιζω να τα πουμε συντομα!!! Φιλακια σε ολες και αν προκυψουν εγκυμοσυνες μεχρι να γυρισω ευχομαι ολα να πανε καλα!!! Μακια.....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...