Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο οι υπολοιπες εγκυουλες να κρατησουν συντομα τα μωρακια τους αγκαλιτσα!! Οπως καθε βραδυ εχω ταισμα στις 1:30 οποτε δεν κοιμαμαι..χρονια πολλα στις μαριες τους μαριους τις παναγιωτες κ τους παναγιωτιδες.γιορταζει κ το μεγαλο μου αντρακι!!! Τον ειχα ταξει στην Παναγια κ τον βγαλαμε Σπυρο- Παναγιωτη.

suU8p3.png

vdz8p3.png

chiqui να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Και όλα τα κοριτσάκια όσους έχετε που γιορτάζουν!

Εγώ κοιμήθηκα στις 4 σήμερα και ξύπνησα στις 6, οπότε καταλαβαίνετε, ε; Συνήθως κοιμάμαι από τις 22:00 μέχρι να ξυπνήσει το μωρό μία μιάμιση και αντέχω, αλλά χθες δεν πρόλαβα, νομίζω ότι επειδή νύσταζα τόσο καταλάβαινε τον εκνευρισμό μου και δεν κοιμήθηκε, ενώ άλλες βραδιές τρώει και ξανακοιμάται. Έγινε ένας ωραίος καβγάς μέσα στη νύστα μου με τον άνδρα μου, που κατά τις δέκα όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά πήγε στη μαμά του (δεν με πείραξε αυτό αλλά η συνέχεια) και όταν γύρισε άνοιξε τον υπολογιστή (ενώ βέβαια είχε δουλειά σήμερα της Παναγιάς!), και άρχισα να φωνάζω ότι δεν αντέχω άλλο και ότι νυστάζω και ότι πρέπει να βάλει ένα πρόγραμμα στις δουλειές του και ότι δεν μπορεί να λείπει σε όλα τα ταΐσματα και στις δουλειές, τι να το κάνω να περνά πολλές ώρες στο σπίτι όταν κοιμούνται τα παιδιά ή όταν τα έχει βόλτα η μαμά μου και μετά πάλι να φτιάχνω κουζίνα, ρούχα, παιδιά, φαγητά. ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Και μετά κλείδωσε την πόρτα γιατί δεν άντεχε τις φωνές μου και κοιμήθηκε και στις 3 ξύπνησε η δεύτερη και ήθελε τσίσα και δεν μπορούσε να βγάλει την πάνα της κι εγώ είχα ακόμα το μωρό στο βυζί και βρόντηξα την πόρτα του και μετά από όλα αυτά το πρωί δεν ξύπνησε να πάει στη δουλειά και τώρα που θα γυρίσει προφανώς θα κατηγορήσει εμένα. Τον ξύπνησα στις 8 που βγήκα από το μωρό, και τώρα μου έστειλε μήνυμα ότι είπε στη δουλειά ότι τρέχαμε στο γυναικολόγο το πρωί γιατί άνοιξε η τομή μου... Όλα τα είχαμε γίναμε και ευτράπελα άλοθι κιόλας.

Το μωρό από το πρωί δεν κοιμάται, το βάζω στο στήθος, αλλά ούτε και καλοθηλάζει. Το ζυγίσαμε πάντως χθες και είναι γύρω στα 4 κιλά (γεννήθηκε 3730). Έχει βγάλει σπυράκια στα μάγουλα μικρά μικρά και πολλά, έλεγα ότι είναι από τη ζέστη αλλά τελικά δεν νομίζω. Η παιδίατρος είναι διακοπές, δεν την παίρνω σήμερα μέρα που είναι, θα περιμένω λίγο. Η μεγάλη μου λέει εδώ και μέρες ότι ζαλίζεται, αλλά δεν έχει πυρετό ή κάτι τέτοιο. Πάντως Δέσποινα, είμαστε μαμάδες από δω και πέρα νομίζω όλο για κάτι θα ανησυχούμε, η μαμά μου ακόμα ψάχνει την αδελφή μου όταν πηγαίνει εκδρομές στα βουνά και δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν τη βρει... Εγώ είμαι εδώ και χρόνια καθηλωμένη στο σπίτι με τα παιδιά, οπότε με μένα ησύχασε λιγάκι... Τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε η μπέμπα μου φαινόταν παράξενο το προσωπάκι της και έλεγα ότι ήταν μογγολάκι και δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και καθόμουν και την παρατηρούσα.... Και να σκέφτομαι τί θα περάσουμε ακόμα μέχρι να μεγαλώσουν...

Είχα πάλι αίμα αυτές τις μέρες και ανησύχησα γιατί σχεδόν είχε κοπεί, αλλά φαντάζομαι ότι με διακυμάνσεις για σαράντα μέρες είναι φυσιολογικό (αν και δεν είχα πια στις 20 μέρες στα άλλα δύο μωρά...). Κάθε φορά κάτι καινούργιο για να μην βαριόμαστε.

Το μωρό κλαίει πάλι, δεν προλαβαίνω, έχω και το πλυντήριο να απλώσω, θα περιμένει το πλυντήριο....

Και όσες παίρνετε λίμπερο θυμηθείτε τους κωδικούς στο εσωτερικό της συσκευασίας (πάνω) για την καταχώρηση στο liberoclub.gr για τα δωράκια της λίμπερο.

Φιλιά (συγγνώμη που δεν τα θυμάμαι όλα όσα διάβασα.... δεν προλαβαίνω κόρες να σας χορτάσω!)

a0Nsp3.png

καλημερα και χρονια πολλα!!

δεσποινα να σε χαιρομαστε!

ελενα να χαιρεσαι το αντρακι σου!

εχουμε αλλους εορταζοντες?αν ναι χρονια πολλα!!

εγω πηγα χθες στο γιατρο ο μπεμπης παλι δε πηρε πολυ βαρος ειναι 2600...κλεισαμε ραντεβου γι ατη δευτερα παλι.μου εγραψε και εξετασεις να δουμε τον αιματοκριτη...παρασκευη θα τις κανω.

με το καλο οσα κοριτσακια γεννανε αυριο και μεθαυριο!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!

Δεσποινάκι μου χρόνια σου πολλά να σε χαιρόμαστε!!! Να είσαι γερή και δυνατή για να μεγαλώσεις την μπέμπα σου!!!

Έλενα μου να χαίρεσαι το παλικάρι σου! Να είναι πολύχρονος και ευτυχισμένος!!

Αύριο περιμένουμε τα μωράκια της κερασίας και της γιάννας??? με το καλό κοριτσάκια!!πώς νιώθετε??

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορες!!!

Δεσποινακι πολυχρονη!!!

Αγλαια μου κρατα γερα και κανε οσο πιο πολυ υπομονη μπορεις. οταν με το καλο σαραντισετε η και πριν αν δεν εχεις τετοια κολληματα παρε την μικρη και καντε μια βολτα εκει γυρω και ασε τον χαζμπαντ με τις αλλες 2 για λιγο. να αναγκαστει να βαλει πλατη και αυτος για να τα φερετε βολτα με 3 μικρα.

Εμεις σημερα το απογευμα αν δεν εχει πολυ ζεστη λεμε να παμε βολιτσα στην παραλια να περπατησουμε λιγακι. μαλλον για Φλοισβο λεμε γιατι αλλο πεζοδρομο παραλιακο δεν ξερω. οι Αθηναιες τα φωτα σας αν ξερετε καποιον αλλο παρακαλω!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι υπερβολική, όλο νομίζω πως κάτι δε πάει καλά με τη μικρή. Συχνά πυκνά μου φαίνεται πως έχει μικρές κρίσεις, και κουνάει με σπασμούς κυρίως τα ποδαράκια της, σα να μη μπορεί να τα ελέξει. Δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αλλά ανησυχω. Συνηθως λίγο πριν την κρίση σα να κοιτάει στο κενό ένα πράγμα και καμιά φορά βγάζει και κάτι παράξενες φωνούλες. Να την πάω στο γιατρό ή είναι ακόμα νωρίς. το είπα σε μια δυο μαίες που ήρθαν να μας δουν και μου ειπαν απλώς να το παρακολουθω, και πως άμα δε το δουν από μονες τους δε θα μπορέσουν να κρίνουν. Οπότε αστα να παν.

Δεσποινα Χρονια Πολλα!!!!!

Ρε συ Δεσποινακι σε διαβαζω και στεναχωριεμαι που αγχωνεσαι..αυτο που περιγραφεις ειναι οτι κανουν ΟΛΑ τα νεογεννητα.....Ακομα και αυτο το τιναγμα που κανουν με τα χερακια πανω σα να τρομαζουν ειναι φυσιολογικο αντανακλαστικο νεογεννητου που μαλιστα το αξιολογει στα συν και ο παιδιατρος οταν ερχεται ,με λιγα λογια ειναι αντιδρασεις που ΠΡΕΠΕΙ να τις εχουν τα νεογεννητα και οι κινησεις και το βλεμμα ειναι φυσικα ασυντονιστα και ειναι λογικο.Εγω παντως ετσι ξερω και απορω δλδ τι σοι πραμα ειναι αυτες οι μαιες που δεν ηξεραν να σου πουν κατι τοσο απλο......Συγνωμη που στο λεω αλλα ολα τα αγχη σου ξεκινουν απο το οτι δεν υπαρχει ενας συγκεκριμενος γιατρος να παρακολουθει το παιδι.Αυτες οι μαιες δεν ειναι αρκετες προφανως για να κατευθυνουν μια νεα μαμα. Ξερω οτι το συστημα ειναι ετσι εκει αλλά μιλα εστω με ενα παιδιατρο στην Ελλαδα να σε ξεαγχωσει...για ονομα του Θεου..κριμα ειναι να τρελενεσαι ετσι .Μια χαρα ειναι το παιδι!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χρονια πολλα κοριτσια μου για την ημερα!!!

Ελενα να χαιρεσαι το αντρακι σου.Να πατε φλοισβο,ειναι και εμας το αγαπημενο μας μερος!!!Αλλα μεχρι αργα το απογευμα η παραλια εχει ηλιο...δε ξερω αν θα μπορεσετε να βολταρετε χωρις να σκασετε...

Λετα πως πατε;εστρωσε καθολου ο μεγαλος;;;

Κερασια- λιμπερακι με το καλο κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα!!

Geo Angela με το καλο!!!!!!!!ενημερωσε μας!!

Αγλαια κρατα γερα!!!

Τανια αρχισατε τις βολτουλες;;;Μπραβο!Και εγω ανυπομονω αλλα ας κρατησω τα προσχηματα για λιγες μερες...χαχα!!!

Μιμικα μια χαρα ο μπεμπης σου,και κοιμαται σουπερ απο οσο διαβασα.Μη μιλας καθολου.

Greta,ευριδικη Πως ειστε;Βγηκαν τα μικρα σας;;;Ειστε σπιτι;

Αναστασια τωρα που βγηκατε και εσεις καλο σαραντισμο,ολα καλα θα πανε!!!

Μοριτσα βγηκαν τα μικρα σου;;;;

Ριντι ελα να μας πεις νεα.Πως ειστε;

Αρχον εσεις πως πατε;Η κορη η μεγαλη τι λεει;;

Σοφακι ,μαριλενα,αννια και εναπομεινασες(το σκοτωσα ορθογραφικα;;;χαχα) εγκυουλες κουραγιο!!!!

Αννα πως φτασατε χαλκιδικη;Καλα;

Χαρα,Ροδακινο;Που ειστε;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Χρονια Πολλα σε ολες σας και στις οικογενειες σας!!! Πηγα χτες στον γιατρο και τελικα μπαινω την Παρασκευη για καισαρικη! Ειμαι λιγακι αγχωμενη γιατι ενω εγω θα ειμαι 38.4 το μωρο ηπερυχογραφικα ειναι μικροτερο κατα μια εβδομαδα και κατι οποτε θα ειναι περιπου 37 εβδομαδων. Φοβαμαι μηπως δεν ειναι ακομα τα πνευμονακια του τελειως ετοιμα...Απο χτες με επιασε αγχος και σκεφτομαι και τον μικρο μου και οποτε τον κοιταζω με πιανουν τα κλαματα.. :( Σκεφτομαι αν μου συμβει κατι τι θα γινει το παιδακι μου...Αυριο το πρωι παω για εξετασεις διασταυρωση και τα λοιπα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλενα ξεκολλα!!!!!!!!!!Ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!Τιποτα δε θα σου συμβει και το μωρο θα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!

Στο λεω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!Σε μια βδομαδα θα τα διαβαζεις και θα γελας!!!Θα ειμαστε ολες μια χαρα σε λιγες μερες με τα μπεμπακια μας σπιτι

Αντε με το καλο φιλεναδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα Χρονια Πολλα κοπελα μου! να σε χιαρομαστε και μην ανησυχεις ολα ειναι τελεια με την μπουμπου σου!!!

Εχουμε καμια αλλη κοπελα στην παρεουλα μας που να γιορταζει???

cfcIp3.png

Μαριλενα ξεκολλα!!!!!!!!!!Ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!Τιποτα δε θα σου συμβει και το μωρο θα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!

Στο λεω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!Σε μια βδομαδα θα τα διαβαζεις και θα γελας!!!Θα ειμαστε ολες μια χαρα σε λιγες μερες με τα μπεμπακια μας σπιτι

Αντε με το καλο φιλεναδα!

Να σαι καλα!!! σε ευχαριστω πολυ!!! :tongue:

Δηλαδη εχουμε και λεμε: κερασια λιμπερο γεννανε αυριο και geo ang.και μαριλενα την παρασκευη;;;

Τελεια!

Ναι αν θυμαμαι καλα εχεις δικαιο!!! ;)

cfcIp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!τι κανετε μανουλιτσες κ φουσκιτσες???

Μαριλενα μην λες τρελλα ολα μια χαρα θα πανε!το μωρακι σου θα ειναι σουπερ!

Δεσποινα χροναι σου πολλα κοριτσαρα παντα ευτυχισμενη κ χαρουμενη ευχομαι!

Ελενα να χαιρεσια το αντρακι σου!αχ τι καλα που θα πατε βολτιτσα!καλος ακουγεταο ο φλοισβος!παροτι θεσσαλονικια ξερω κι εγω απο εκεινα τα μερη!

Αγλαια στο εχω ξανα πει!εισαι ηρωας κοπελα μου!

Μιμικα μια χαρα το αγορακι σου ε???κοιμαται τελειες ωρες!

κοριτσια εγω αυριο το πρωι θα παω κατα τις 8:30 νηστικη θα με εξετασει μηπως εχει κατεβει ο μικρος,αν κ χλωμο ειναι ψηλα κ λιγακι διαγωνια ετσι τον νιωθω κ μετα μαλλον θα μπω!!!ευχομαι να πανε ολα καλα με την βοηθεια της Παναγιας μας!!!κερασια κ εσυ με το καλο κοπελα οπως κ τα υπολοιπα κοριτσακια μας που θα γεννησουν παρασκευη!

pysXp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε σήμερα;

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα γιορτάζω αλλά τόσα χρόνια στο εξωτερικό, η μερα αυτή περνάει σαν όλες τις άλλες. Το μόνο καλό είναι που μερικοί φίλοι στην Ελλάδα θα με θυμηθουν!

Σα να έχω αρχίσει να χάνω τις μέρες. Χτες ήμουν σίγουρη πως ήταν Πέμπτη, μάλλον βιάζομαι για τα καινούρια μωράκια του Αυγούστου!

Λιμπερο και Κερασια, δε φαντάζομαι να είστε αγχωμένες; Ολα θα πάνε μια χαρά και σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχετε τα μικρά σας αγκαλίτσα! Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε σήμερα. Από αύριο, πολλά θα έχουν αλλάξει.

Αγγελα και Μαριλένα, είστε οι επόμενες.

Μαριλένα προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Μια χαρά είναι το μωράκι σου. Ο γιατρός σίγουρα ξέρει τι είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Ολα θα πάνε καλά, και το μικρό το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι η αγκαλιά και το γαλατάκι της μανούλας!

Σοφία, εύχομαι όλες οι εξετάσεις να είναι καλές. Για το βάρος δε ξέρω να σου πω, πάντως κάποια μωράκια είναι πιο μικρά από αλλα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Αμά δεν ανησυχεί ο γιατρός, προσπάθησε και εσύ να ηρεμήσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...