Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω πρσπαθω να προσαρμοστω στο σπιτι...

δυστυχως ο μεγαλος δεν πηρε καλα την αφιξη του μικρου...ηδη του εχω δωσει κανα δυο στο κεφαλι....και ειμαι μονιμως απο πανω...θελει ολη την ωρα τα δικα του πραγματα....ελπιζω να προσαρμοστει σιγα σιγα....

με τον θηλασμο τα παμε σχετικα καλα...αν και το στηθος μου εχει πρηστει και μαλλον πρεπει να χρησιμοποιησω θηλαστρο....

το θεμα μου ειναι με την τομη...ποναω ακομα...δυσκολευομαι να σηκωθω απο το κρεβατι και να κανω πραγματα....θελω λιγη ωρα να συνελθω... τα ραμματα θα μου τα βγαλει την πεμπτη και εχουμε μελλον...

με τον ικτερο του μικρου σταθεροποιηθηκε στο 12 και την πεμπτη θα επαναλαβουμε την εξεταση..

κερασια αντζελα και λιμπερο κοντευετε εε???αντε με το καλο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου τι κανετε? Εγω γενικα ζοριζομαι αρκετα! ποναω εκει κατω νιωθω ενα βαρος! η κοιλια μου εχει πεσει και η μπεμπα σημερα ειναι ποιο φρονιμη απο τις αλλες μερες! περιμενω και γω νεα απο τον γιατρο μου ο οποιος δεν με παιρνει και εχω αγωνια! και γω το πιθανοτερο ειναι οτι θα μπω Πεμπτη η Παρασκευη!!! Σαββατοκυριακο δεν νομιζω να με βαλει.. Αλλα εχω πολυ αγωνια θελω να κρατησω την μικρη μου!!!! Ο γιοκας μου εχει παθει μαμακιαση, βεβαια ολο λεει "μπουμπουλα" και ερχεται και μου δινει φιλακια στην κοιλια! το αντρακι μου!!! αλλα κατα ποσο εχει καταλαβει τι θα γινει δεν ξερω....εχω ομως ενα προαισθημα οτι θα τα πανε καλα!!!

Λετα μου ευχομαι γρηγορη ανναρωση και την Πεμπτη να ειναι ο ικτερος καλυτερα! να το βγαλεις στον ηλιο το μωρο!

Δεσποινα στην αρχη τα μωρακια νομιζω τιναζονται. Νομιζω περιπου μεχρι 3 μηνων αν θυμαμαι καλα. Μην ανησυχεις κοπελα μου δεν εχει τιποτα το μωρακι σου!!! Προσπαθησε με τον θηλασμο αλλα και συμπληρωμα να του δινεις ε δεν χαλασε και ο κοσμος!!

Αγγελα μου με το καλο και συ! λιγο εμεινε υπομονη, ειναι καλο που θα σε βλεπει καθε μερα ο γιατρος!

Κερασια δεν ειχα ξαναακουσει για την περιδεση. Φανταζομαι ειναι και αυτο ταλαιπωρια..3 μερες ομως μεινανε που θα παει θα περασουν! φιλια

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

leta800 μου καλη αναρρωση κοριτσι μου.Γιατι θα κοψετε τα ραμματα;

Εγω την πρωτη φορα με την τομη της καισαρικης δεν κοψαμε τιποτα.Με αγχωνεις με τις αντιδρασεις του μεγαλου ερε τι με περιμενει!!!

MarilenaAth σου ευχομαι μεχρι Παρασκευη να ξεμπερδευεις και εσυ γιατι τωρα η κοιλια μας δεν ειναιι καθολου ευχαριστη ειδικα με τη ζεστη.

Ταλαιπωρια δεν λες τιποτα η περιδεση αλλα αισθανεσαι ασφαλεια για το μωρο.

wDsdp3.png

:idea:moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea:mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea:agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea:Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea:ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι????

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι10/8

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι10/8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγορά

wDsdp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

μαριλενα υπομονη λιγο ακομα δε σε πηρε ο γιατρος να σου πει ποτε θα σε δει?

λετα ζορικα τα πραγματα με τον μεγαλο ε?τι να κανεις ειναι μεγαλη αλλαγη γι αυτον με το καιρο θα συνηθισει!

εγω σημερα εχω γιατρο θα σας γραψω τα νεα αυριο γιατι δε ξερω τι ωρα θα γυρισω 8μιση μου κλεισε ραντεβου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου! χαθηκατε ολες αλλα καταλαβαινω...οι μισες λεχωνες και οι υπολοιπες στην αγωνια!!! εγω σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο και ελπιζω επιτελους να μου πει ημερομηνια!!!

Κερασια ουτε εγω ειχα ραμματα να μου κοψουν αλλα αυτο εχει να κανει με τον γιατρο και την μεθοδο που ακολουθει. Σημερα που ξυπνησα με φαγουριζε λιγο η τομη μαλλον απο την ζεστη!

Λετα μου υπομονη θα συνηθησει ο μικρος! ολες το ιδιο θεμα θα εχουμε μου φαινεται αλλα ειναι μικρακια μωρε πως να μην ζηλευουν...θα προσαρμοστουν ομως αργα η γρηγορα! και γω θελω να οπλιστω με υπομονη ετσι ωστε να μην μου βγει η κουραση στον μεγαλο μου. πιστευω θα ειναι οτι χειροτερο! τωρα θελουν ακομα περισσοτερη φροντιδα και γλυκολογα για να μην νιωσουν παραμελημενα...

Αχ βρε κοριτσια πως θα το αφησω το παιδακι μου να παω στο μαιευτηριο?....το βραδυ φοβαμαι θα υπαρχει προβλημα μεγαλο!!! Ειναι 21 μηνων περιπου και εχουμε περασει μονο 1 βραδυ χωρια που επαθα κολικο εντερου και μπηκα στο νοσοκομειο.. :(

Θα μπω το βραδακυ να σας πω νεα απο τον γιατρο!

φιλια σε ολες σας

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

ηρθε η μαμα μου και πηρε τον μεγαλο να τον παει στο παρκο και εχω λιγο χρονο...

το πρωτο βραδυ μας πηγε σχετικα καλα...καθε 2-3 ωρες ξυπνουσαμε αλλα κοιμοταν κατευθειαν....

με το θηλασμο μαλλον τα παμε καλα θα δουμε...

ο μεγαλος ειναι λιγο καλυτερος σημερα αλλα και παλι δεν μπορω να πω...φοβαμαι μη του δωσει καμια...θελει να τον φιλησει και τον αφηνω αλλα με πολυ μεγαλο φοβο δεν μπορω να του το κοψω.....

οσο αφορα τα ραμματα εχω ενα στην αρχη και ενα στο τελος της τομης....μαλλον ηταν διαφορετικη η ραφη που μου εκανε ξερω εγω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα,

χάθηκα, αλλά δεν προλαβαίνω να ανασάνω... Το μωρό κοιμάται κάποιες ώρες και κάποιες ξυπνά (χθές πέρασε ένα εξάωρο ξύπνια, με κλάματα και θηλασμό). Έχω την εντύπωση ότι παρακοιμάται και ενώ τη θηλάζω τότε στο τρίωρο ακόμα και αν δεν μπορώ να την ξυπνήσω, μάλλον τότε δεν τρώει καλά και όταν ξυπνά πεινάει και γι' αυτό έχουμε τέτοιες ιστορίες, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, πλέον είμαι τόσο κουρασμένη που απλά υποτάσσομαι, δεν μπορώ να τα πολυφιλοσοφώ...

Με την δεύτερη μου έχω μεγάλο πρόβλημα, έχει γίνει πολύ επιθετική και επειδή πιέζομαι την μαλώνω πολύ, είχε κόψει μέχρι και το φαγητό, τώρα της φέρνω το μωρό αν είναι ξύπνιο να την βλέπει να τρώει κι έτσι ξανάρχισε να τρώει. Διαφορετικά το ράβει. Και το κάνει επίτηδες. Και το βράδυ κάνει φασαρία και δεν κοιμάται και γενικά γίνεται ένας χαμός από καψόνια.

Γύρισαν τα παιδιά με τη γιαγιά, σας φιλώ βιαστικά!

a0Nsp3.png

γειά σας κορίτσια μου, τί κάνετε?

Γιάννα αν κατάλαβα καλά την Πέμπτη αν δεν έχει κατέβει ο μικρός θα μπείς με καισαρική?? Ότι κι αν γίνει κοπέλα μου με το καλό σου εύχομαι!!

Αγλαία, Δέσποινα πτώματα είσαι κι εσείς ε?? Αχ κι εγώ!!! Ο μικρός μου ενώ το βράδυ κοιμάται καλά (12 με 9) τις υπόλοιπες ώρες είναι σχεδόν συνέχεια ξύπνιος και θέλει αγκαλιές και κούνημα γιατί όταν τον αφήνουμε στην κούνια ή στο καρότσι ή οπουδήποτε αλλού κλαίει. Και το θέμα δεν είναι μόνο ότι γινόμαστε εμείς κομμάτια αλλά ότι δεν κοιμάται και φαίνεται ότι νυστάζει γιατί μονίμως χασμουριέται.Για νεογέννητο κοιμάται πλέον πολύ λίγο. Σε αντίθεση με το φαγητό που εκεί τρώει με το παραπάνω. Κάθε 2 ώρες το πολύ είναι στο στήθος. Είναι φυσιολογικό ρε παιδιά? Την προηγούμενη Δευτέρα που ζυγιστήκαμε ήταν 3300 και χθες 3700!!! Φαίνεται να τον πιάνει καλά το γάλα μου. Οι κολικοί μας συνεχίζονται αν και σιγά σιγά φαίνεται να υποχωρούν.

Δέσποινα μήπως έχει κολικούς και η δική σου και μαζεύει και τεντώνει τα ποδαράκια της? Δεν νομίζω πάντως πώς είναι ανησυχητικά αυτά που περιγράφεις. Αν όμως βλέπεις κάτι παράξενο να φωνάξεις γιατρό να το δει το μωρό.

Το μόνο καλό της αυπνίας και της εξάντλησης κορίτσια είναι ότι έχασα 10 κιλά!!! Τα 3 - 4 που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και τα άλλα που είχα καβάτζα από πρίν!!

2sCXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε σήμερα;

Μαριλένα, Σοφία και Κερασια σήμερα είναι μέρα γιατρού; Εύχομαι όλα να είναι καλά και να ξέρετε επιτέλους πότε θα τα αντικρύσετε!

Και για όσες περιμένουν το δεύτερο ή τρίτο μωράκι, μακάρι να μην αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα με τα μεγάλα σας! Υπομονή και επιμονή και όλα θα στρώσουν!

Λέτα μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση με το μεγάλο σου. Ηδη είπες πως σα να είναι κάπως καλύτερα!

Διαφημίσεις

Φρεσκομανουλες πως είστε;

Σε σκεφτόμουν αγλαϊα, γιατι όντως κάπως χάθηκες. Λογικό είναι κάποια στιγμή να σε έβρισκε η υπερκόπωση. Εύχομαι η μεσαία σου γρήγορα να τη ξεπεράσει αυτή τη φάση, αλλά όπως λεν, τα μεσαία παιδιά είναι και τα πιο δύσκολα (τα μαύρα πρόβατα) γιατι ανταγωνίζονται και τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα αδερφια. Μακάρι να λάβεις τώρα περισσότερη συμπαράσταση και βοήθεια από τον άντρα σου (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!)

Μιμίκα για μια ακόμη φορά, μα τι του δίνεις του μικρού και παίρνει τόσο πολύ βάρος; Μήπως να μου έστελνες τη διατροφή σου; Μπράβο και για τα κιλά σου. Εμένα μου έχουν μείνει 5 ακόμα, και η κοιλιτσα (την είχα δυστυχώς και από πριν!). Οσο για το πόσο κοιμάται, και η δικιά μου κοιμάται περισσότερο το πρωι και από τις 6 7 και μετά όπως τα περιγράφεις. Να μη μπορούμε να καταλάβουμε άμα είναι έτσι επειδή πεινάει, ή για κάποιο άλλο λόγο. Και ώρες ώρες τρώει συνεχως, 20 λεπτά στο ένα στήθος, 20 λεπτά διάλειμμα και αντι πάλι από την αρχή. Και κάποιες φορές όση ώρα να την έχω στο στήθος να μην αποκοιμιέται! Τι ωραία θα ήταν άμα έρχονταν τα μωράκια με εγχειρήδιο χρήσης ε;

Καλησπέρα μανούλες!

Λετα μου καλη προσαρμογή στο σπιτάκι σας και καλό σαραντισμό! ευχομαι ο μικρος σου να συνηθισει, και η δικια μου στην αρχη τραβαγε οτι εβρισκε τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα. Δωστου λίγο χρονο γιατι οσο να ναι την εφαγε την φρικη του με το μωρο! Οσο για την τομη θα σε τραβαει λιγες μερες ακομη ειδικα οταν σηκωνεσαι και καθεσαι, εγω την 8η μερα ημουν καλα σχετικα.Υπομονη

Γιάννα, κερασία και Μαριλενα υπομονή εφτασαν οι μέρες!!!

Δεσποινακι σταματα να αγχωνεσαι μια χαρα ειναι η μικρη σου ακομη οι κινησεις τους ειναι ακανονιστες!

εμεις ειμαστε καλα, μπηκαμε σε μια σειρα μου εκανε και κατι καψονια να με εχει ξυπνια μεχρι τις 6 το πρωι και στις 7 να ξυπναει η μεγαλη οποτε καταλαβαινετε πως ημουν ολη μερα. τωρα προσπαθώ να την εχω ξυπνια το απογευμα για να κοιμαται το βραδυ και να αντεχω και γω. Απο βαρος δεν ξερω πως παμε, απο εικονα της φαινετε οτι εχει παρει, ο γιατρος μας δεν μας αφηνει να μπλέκουμε με ζυγαριες και ετσι και εμεις αυτο κανουμε. Την ΠΑρασκευη θα την παμε την πρωτη της επισκεψη για να την εξετασει οποτε εκει θα μαθουμε! Αυριο λεμε να βγουμε την πρωτη μας βόλτα , γεννησε η γυναικα του αδερφου μου την περασμενη εβδομαδα και ακομη δεν ειδα τον ανιψιο, οποτε ειναι ευκαιρια. Το σαββατο θα παω να παρω και μισο σαραντισμο γιατι πολυ εκατσα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Γεια σας κοριτσακια !!!Ευχαρστουμε πολυ για τις ευχες!Οπως καποιες ηδη ξερετε επιστρεψαμε εχθες,νωριτερα στις 3 μερες σπιτακι μας και ειμαστε παρα πολυ καλα!!Η εμπειρια απο τον τοκετο πολυ καλη!!Η μικρη μου μια τρελα και ο μεγαλος προς το παρον δειχνει πολυυυ χαρουμενος.

Ανανεωνω τη λιστουλα μας!

Ας με ενημερωσει καποια, ποιες κοπελες γεννανε αυτη τη βδομαδα;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αλοχα κορες!! επιτελους ο υπολογιστης ελευθερος!!! ειχαμε τον μεγαλο και εκανε καταληψη τοσες μερες για να βλεπει ταινιες! τωρα μετακομισε στην τιβι.σημερα βλεπουμε τα μαλλια κουβαρια!! πολυ γελιο η ταινια! εχω μαθει απ εξω τους διαλογους οπως με το τοι στορι.

ο μικρος τα παει καλα. πινουμε γαλατακι της μαμας ,τωρα λιγοτερο απο το μπουκαλι και περισσοτερο απο το στηθος.το χρωματακι μας εχει φτιαξει αρκετα απο βαρος απο 3,020 βαρος εξοδου ειμαστε 3,310 στις 2 εβδομαδες, απο χεσιμο και κατουρημα αλλο τιποτα!!! μια μερα αλλαξα 4 πανες συνεχομενες!!δεν προλαβαινα να τον σηκωσω απο την αλλαξιερα σφιγγοταν και τα αμολαγε παλι!αυτο θα πει μαμ κακα και νανι!!!εχει αρχισει να ειναι περισσοτερη ωρα ξυπνιος και κανει και κατι μικρους ηχους και μου ερχεται να τον φαω!!! ο μεγαλος ειναι αψογος! τον προσεχει, δεν ορμαει,με βοηθαει με το θηλαστρο ( παταει το κουμπακι να ξεκινησει) με ρωταει για τα πο πλο μου ( ετσι λεει το στηθος) γιατι εχουν γαλα, απο που βγαινει κτλ. εχω γινει δοκτωρ Χαουζ να του τα εξηγω οσο πιο απλα μπορω.

να σας πω την αληθεια μιση ευχη δεν θα παρω. εχω ηδη βγει εξω πολλες φορες. ακομα και για ψωνια πηγαμε στο Ικεα οι 4 μας για πετσετες μπανιου του μικρου. ειχα 2 με κουκουλιτσα απο τον Σπυρο και κανα 2 απλες προσωπου που θα ηταν του Κωστη αλλα με τον ρυθμο που τις κατουρουσε δεν ειχε μεινει μια! ετσι τον κοτσαρα στο σλινγκ και πηγαμε πρωι πρωι να αποφυγουμε τον κοσμο. παραλιγο βεβαια να πλακωθει ο αντρας με εναν βλαμμενο που σχολιασε στο σλινγκ. καθως ανεβαινα την σκαλα για να παω στο παιδικο τμημα διασταυρωθηκα με ενα ζευγος. ειχα τον μικρο στο σλινγκ κουκουλωμενο να κοιμαται και πηγαινα αερατη. ο Χαρης με τον μεγαλο περιμεναν στην σκαλα με το καροτσι του ικεα. ειδε λοιπον ο δικος μου τον αντρα απο το ζευγαρι να με κοιταει υποτιμητικα και να λεει " τς τς τς σε λιγο θα το βαλει και στην τσεπη"!!! οταν κατεβηκα και μου το ειπε ηταν ετοιμος να παει να τον βρισει. τον κρατησα με τα χιλια ζορια! οταν δε τους ξαναπετυχαμε παλι με κοιτουσαν λες και ειχα κατεβει απο το διαστημα, παλι καλα που δεν πηραν τηλ το χαμογελο του παιδιου οτι κακοποιω το παιδι μου!!! εκει κρατηθηκα και εγω για να μην παω να του πω δυο φωνηεντα του καφρου!εδωσα τοπο στην οργη γιατι αφενος επρεπε να συγκρατησω τον δικο μου αφετερου γιατι αν ο ανθρωπος εχει αγνοια τον ξενιζει η εικονα ενος παιδιου "μεσα σε ενα σεντονακι σαν αυτο που φορανε οι μαυρες στην Ζιμπαμπουε". παντως με καροτσι για ψωνια σε σ/μ και ικεα δεν λεει γιατι πρεπει να εχεις τα χερια ελευθερα. ο μεγαλος ηθελε να τον σπρωχνω εγω μεσα στο καροτσι οποτε του εκανα το χατηρι για να αποφυγουμε και μια σχετικα μεγαλη γκρινια.

κατα τα αλλα βολτες εχω παει με τον Σπυρο στο φουρνο κτλ. οποτε θα παμε μια και καλη για ευχη σαραντισμου.

απο κιλακια ειμαι σταθερα στα μειον 7,5 και πολυ το χαιρομαι.. ειχα ανεκαθεν στομαχι αλλα τωρα εχει πεσει , η χαλαρωση βεβαια ειναι ενα θεμα το οποιο πρεπει να καταπολεμηθει με γυμναστικη αλλα λιγο δυσκολο αυτη την περιοδο.

ο δοκτωρ μου εχει πει να παιρνω συμπληρωματα σιδηρου για καποιο διαστημα που θηλαζω γιατι το μητρικο γαλα ειναι φτωχο σε σιδηρο και με το συμπληρωμα περναει και στον μικρο και ασβεστιο για μενα. σας εχει πει ο δικος σας κατι τετοιο?

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...