Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλες σας !!! @Eternity σε παρακολουθώ αυτες τις μερες που σκεφτεσαι μονο αρνητικα ,η αληθεια ειναι κοριτσι μου οτι και εγω ειμαι στην ιδια φαση μαζι σου και ολα θα ξεκαθαρισουν την τριτη ... υπομονη και οσο μπορουμε σκεφτομαστε θετικα ,ασε τα νουμερα και τα ποσοστα ... εμενα εδω τα κοριτσι με βοηθησαν παρά πολύ, μακάρι να πιάσουν και οι ευχές τους ,εμείς ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, από κει και πέρα βλέπουμε και δεν προτρεχουμε.. λοιπόν κορτσουλια μου θα πάω σ ένα χωριό εδώ στα μέρη μου που έχει και εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου, οποία θέλει ας γράψει τ όνομα της για να ανάψω κεράκι...

Καλησπέρα κοπέλα μου, εύχομαι και εσύ και η Eternity και όλες μας να βρούμε την γαλήνη στο ότι πραγματικά κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με λένε Μαρία και αν μπορείς πες και εμένα το όνομα μου , συμπτωματικά μου έδωσε χθες μια φίλη ένα αποξηραμένο μηλαράκι από την Αγία Ειρήνη και το θεωρώ πολύ γούρι που είδα και το σχόλιο σου. Θα νηστέψουμε και θα το φάμε για γούρι

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κερασια μου καλυτερα!!! Αλλες τρεις μερες θα παρει και το μωρακι βαρος!!! Τωρα ποσο το βρισκουν σε κιλα? Αληθεια τι ακριβως σου κανουν στην περιδεση? δεν εχω ιδεα....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιμίκα,

Πώς είναι ο μπόμπιρας; Πόσο συχνά ξυπνάει; Υπάρχει περίπτωση να κλαίει με τις ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος; Η δικιά μας καμιά φορά τι την πιάνει και ενώ πεινάει δε λέει να πιάσει τη ρώγα και χτυπιέται σα τρελή. Τι να φταίει άραγε; Και να έχω τον άντρα μου που σα κάπως να εκνευρίζεται και να έχει τη φαϊνη ιδέα, πεινάει το μικρό ας του δώσουμε φόρμουλα με τη μια :confused:!

Έχουμε λίγους κολικούς ρε γαμώτο που μας ταλαιπωρούν και την ημέρα είναι γκρινιάρης. Την νύχτα κοιμάται καλά ευτυχώς.Ξυπνάει ανά 4ωρο για να φάει. Χθές μάλιστα φτάσαμε το 5ωρο! Έφαγε στις 10 το βράδυ και ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα! Μέχρι τις 8 - 9 το πρωί κοιμάται (με τα κλασικά 3 - 4ωρα ενδιάμεσα) και μετά το μάτι γαρίδα όλη μέρα! Από τις 9 που ξύπνησε σήμερα τώρα κοιμήθηκε ο καημενούλης μου. Όσο για την ρώγα ευτυχώς το ξεπεράσαμε αυτό τι πρόβλημα και πιάνει σχεδόν κατευθείαν. Κι εμένα όταν δεν την έπιανε έκανα σαν παλαβός!!! Και έχει και μιά δύναμη ο άτιμος, να δείς πώς πιάνει το βυζί και το βάζει στο στόμα με ένα νεύρο τρελό!! Δεν ήξερα ότι τα νεογέννητα μπορούν να έχουν τόση δύναμη!!! Ξένο γάλα δεν ξαναέδωσα. Δόξα τον Θεούλη μέχρι στιγμής κατεβάζω πολύ γάλα και ο μικρός είναι πεινάλας!! Την ημέρα κάθε μία με δύο ώρες θέλει μαμ!!! Την προηγούμενη Δευτέρα είχαμε φτάσει 3300! Αύριο θα ξαναζυγιστούμε να δούμε πόσο πήραμε αυτή την εβδομάδα. Τελικά μου αγόρασε η πεθερά μου ζυγαριά γιατί δεν βρήκαμε να νοικιάσουμε. Τι χαζομάρες είναι αυτές τις πεθεράς σου βρε πουλάκι μου?? Μην δίνεις σημασία! Κάνε ότι δεν ακούς και αν σου την δώσει και πολύ ξέκοψε της το. Με το μπανάκι πώς τα πάτε?? Την πιάνεις εσύ ή ο άντρας σου?? Από κούραση πώς πάς?? Εγώ νιώθω συνέχεια κομμάτια ρε γαμώτο!

2sCXp3.png

Γκρέτα να σου ζήσει κοπέλα μου το παιδάκι σου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει όλα τα προβληματάκια του το αντράκι σου και να πάτε στο σπιτάκι σας να ηρεμήσετε. Πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου και ότι νιώθεις να το λές, να το συζητάς, μην τα κρατάς μέσα σου. Νιώθω ότι δεν είσαι πολύ καλά ψυχολογικά και έτσι ήμουν κι εγώ τις πρώτες δύο εβδομάδες. Ίσως και παραπάνω. Τώρα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Είχα πολλά ξεσπάσματα και ένιωθα ότι δεν την γλιτώνω την επιλόχειο κατάθλιψη! Ότι κι αν νιώθεις, μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω! Σου εύχομαι όλα να σας πάνε καλά! Η σκέψη μου μαζί σας κι όλη η θετική μου ενέργεια!!

2sCXp3.png

MarilenaAth περιδεση εκανα προληπτικα γιατι ειχα κανει και την πρωτη φορα.Σου ραβουν τον τραχηλο για να μην ανοιξει και κινδυνευσει το παιδι.Τωρα με το βαρος πιεζονται τα ραμματα και αστα να πανε.Φαντασου οταν θα κανω καισαρικη και παρου ν το παιδι θα μου κοψουν και τα ραμματα ελπιζω με την επισκληριδιο να μην καταλαβω τιποτα γιατι με πιανει λιγο φρικη.

Το μωρο ειναι 2300 ακομα και την Τριτη στο ιατρειο τοσο μου ειχε πει οτι ειναι.Δεν ξερω ρε παιδι μου αλλα σημερα επρεπε να μου το παρουν.Μου ειπε να το παρακολουθω στις κινησεις του και την Πεμπτη να παω.Απο τη στιγμη που μπαινεις στην παραλαβη ποσο διαρκουν οι εξετασεις ;

Μετα απο ποση ωρα μπαινεις χειρουργειο ξερει καμμια να μου πει γιατι την πρωτη φορα ειχα κανει εισαγωγη απο την προηγουμενη.

wDsdp3.png

Koritsia μου καλησπερα τι κανετε??Επιτελους λιγη δροσια και ησυχια μιας και ο Τ με τα μικρα εχουν παει επισκεψη....Χτες το μεσημερι ειδα αιμα στα ουρα και στο χαρτι που σκουπιστηκα και περασα μια βολτα απο το μαιευτηριο ολα καλα μου ειπε ο γιατρος το αιμα δεν ειναι απο τον τραχηλο και αυριο υθα παω να κανω μια γενικη ουρων να δω...Η μπεμπα μας μια χαρα υπερκινητικοτατη και γυρω στα 3κιλα...Συνεχιζω ξεκουραση και γιουτοπαρ και σε 5-6μερες θα με ξαναδει...Greta μου ηθελα να περασω να σε δω μιας και τα νοσοκομεια ειναι διπλα-διπλα αλλα δεν ηξερα κανενα στοιχειο σου,ευχομαι να ειναι ολα καλα με τον μπεμπουλη σου και γρηγορα να βγειτε απο το μαιευτηριο....Κερασια υπομονη 4μερες ακομα

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη μας εβδομαδα!

κερασια υπομονη 3 μερες ακομα!

γκρετα εσεις πως τα πατε?γυρισατε σπιτι σας?

ευτυχως σα να δροσισε αυτες τις μερες...μακαρι να μεινει ετσι!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κορίτσια καλημέρα!Τώρα βρήκα χρόνο να σας γράψω είμαστε ακόμη στο νοσοκομείο γιατί ο μπεμπης μας κάνει αντιβίωση.ίσως βγούμε αύριο.χτες ξεκίνησα και θηλασμό τρεις φορέ την ημέρα.τις δυο ήταν μια χαρά την τρίτη δν έφαγε.ξεκίνησε με μπιμπερό όποτε δυσκολεύεται.αλλά δεν το βάζω κάτω.εχΩ και πολύ γάλα και βαραίνει το στήθος.τα της γέννας θα σας τα πω άλλη φορά.δυσκολεύτηκα πολυ αλλά χίλιες φορές θα το ξανακανα!

Λιμπερακι χωρίς να θέλω να σε πιεσω προσπάθησε το όσο μπορείς.και μένα έτσι ακριβώς ήτανήρθα στο νοσοκομείο με διαστολή ένα κ το μωρό ψηλά.μέσα σε εφτά ώρες γέννησα και όλα καλά!Τελευταία μέρα κιόλας!

Λετα να σου ζήσει! Με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας!

Γκρετα να σου ζήσει και σένα!κάνε υπομονή!και εμείς δυσκολευόμαστε!αλήθεια ποτέ βγαίνετε;

Μυρινα να σου ζήσει και σένα!γυροσατε σπίτι;

Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες.

Τι κάνετε; Επεσε κάπως η κίνηση ε; Εύχομαι με τον καιρό να μπαίνουμε πιο συχνά.

Λίμπερο, σήμερα θα πηγαινές ξανά στο γιατρό; Νιώθεις καθόλου το μικρό να έχει κατέβει;

Κερασια, υπομονή λίγες μέρες μόνο μείνανε. Ξεκουράσου όσο μπορείς, γιατι σε περιμένουν δύσκολες μέρες.

Αννια, πώς είσαι σήμερα; Εχεις ακόμα αίμα; Εύχομαι οι αναλύσεις να είναι καλές.

Μαριλένα, εσύ πως είσαι; Μήπως να έβαζες τον άντρα σου ή τη μητέρα σου να σε κοιτούσε λίγο; Μακάρι να είναι απλώς μια πληγή, δεν είμαστε τώρα για να τρέχουμε σε άλλες ειδικότητες γιατρούς!

Λέτα και Γκρέτα πώς είναι τα μωράκια σας σήμερα; Εχουμε τίποτα ευχάριστα;

Λέτα έπεσε ο ίκτερος; Παίρνιε βάρος ο μικρός σου;

Γρκέτα εσείς έχετε τίποτα νεότερα;

Ευριδίκη πως είστε εσείς; Αντιβίωση το μικρούλη; Περαστικά σας και σύντομα εύχομαι να πάτε στο σπιτάκι σας. Καλή συνέχεια με το θηλασμό. Ισως να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά άμα αντέχεις, ζορισέ τον λίγο το μικρό, ας μη του δώσεις την επιλογή του μπιμπερού και εύχομαι να εδραιωθεί ο θηλασμός!

Διαφημίσεις

Μιμίκα, πως είστε σήμερα; Κουρασμενη; Και τι ακόμα μας περιμένει. Η δικιά μου την ημέρα είναι σχετικά ησυχη και κοιμάται αρκετα. Τα βράδυα καμιά φορά την πιάνουν οι υστερίες και ξεχνάει να κοιμηθει.

Αρχίσαμε να παίρνουμε και βάρος, αλλά όχι τόσο όσο θα ηθελα, και συνεχίζουμε δυστυχως να της δίνουμε 2 φορές τη μέρα συμπλήρωμα. Επειδή πονάν αρκετά οι θηλές μου, αποφεύγω να χρησιμοποιώ θηλαστρο, γιατι μετά πονάν ακόμα περισσότερο. Μακάρι σύντομα όλα να φτιάξουν.

Αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι υπερβολική, όλο νομίζω πως κάτι δε πάει καλά με τη μικρή. Συχνά πυκνά μου φαίνεται πως έχει μικρές κρίσεις, και κουνάει με σπασμούς κυρίως τα ποδαράκια της, σα να μη μπορεί να τα ελέξει. Δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αλλά ανησυχω. Συνηθως λίγο πριν την κρίση σα να κοιτάει στο κενό ένα πράγμα και καμιά φορά βγάζει και κάτι παράξενες φωνούλες. Να την πάω στο γιατρό ή είναι ακόμα νωρίς. το είπα σε μια δυο μαίες που ήρθαν να μας δουν και μου ειπαν απλώς να το παρακολουθω, και πως άμα δε το δουν από μονες τους δε θα μπορέσουν να κρίνουν. Οπότε αστα να παν.

Εχω αρχίσει να ανησυχω πως η μικρή ίσως να μη πιάνει σωστά το στήθος μου, και να μη τρώει καλα. Γιατι όταν της δίνουμε το συμπλήρωμα μετά απο θηλασμό 40 λεπτών πάντα θα φάει γύρω στα 40 με 60 ml. Δηλαδή συνεχίζει και πεινάει μετά απο το θηλασμό ή απλως θέλει και άλλο;

Αχ συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά αντι να χαιρόμαι κάθομαι και ανησυχώ για μια ακόμη φορά.

Ωρα φαγητού για τη μικρη!

Φιλιά σε όλες, και ευχομαι να ακούσουμε σήμερα πολλά ευχάριστα

γεια σας μανουλες κ φουσκιτσες!

Τι κανετε????

Δεσποινακι μολις γυρισα απο τον γιατρο κ το μωρο δεν εχει κατεβει με τιποτα!η αληθεια ειναι οτι οντως δεν τον νιωθω καθολου χαμηλα!ο γιατρος με εξετασε κ σημερα κ μου λεει τιποτα δεν εχει αλλαξει!θα ξαναπαω την πεμπτη 8:30 να με ξαναδεικι αν η κατασταση ειναι ιδια θα μπω για την καισαρικη!

Ευρυδικη μου θα συνεχισω περπατημα κτλ κ οσοσ παει!μην το βαζεις κατω θηλασε τον!οσο για την αντιβιωση περαστικουλια στο μαναρακι σου!

Λετα τι εγινε με τον ικτερο??ελπιζω να κατεβηκε!!!

Μαριλενα γιατι δεν πας σε μια γυναικα δερματολογο?θα αισθανθεις πιο ανετα!

Κερασια υπομονη μαζι γενναμε!!!!!!!

pysXp3.png

Κοριτσια πηγα στο γιατρο σημερα. Ο μπεμπης μου δεν εχει κατεβει. Ενω ειναι με το κεφαλι προς τα κατω ειναι ψηλα. Θ πηγαινω καθε μερα για να με βαζει στο καρδιοτοκογραφο και την Παρασκευη μπαινω στην κλινικη. Θα ξεκινησουμε με προκληση αν και οι πιθανοτητες για φυσιολογικο ειναι λιγες. Ο μπεμπης σημερα ηταν περιπου στα 4100. Εχω αγωνια...

Πολλες ευχες στα κοριτσια πουπερναν τις ιδιες αγωνιες με εμενα.

Κουραγιο και δυναμη για τις μανουλες που κρατουν τα παιδια τους στις αγκαλτσες τους. Πολλα φιλια.

Ye4Ip3.png

geo_angela οπως και να γεννησεις ο μπεμπης ειναι μια χαρα στα κιλα του με ενα πονο σου ευχομαι εσυ Παρασκευη και εγω Πεμπτη !!!!!

libero10 τελεια θα εχω και παρεα !!!!

Despina80 προσπαθω οσο μπορω να ξεκουραζομαι αλλα δεν χουζουρευω πουθενα τωρα ουτε υπνο ευχαριστιεμαι.Εχουμε βαλει την κουνια διπλα ακριβως στο κρεβατι μας και την χαζευω τα βραδια θα της χαιδευω την πλατουλα.......

elisabeth ευxaριστω κοριτσακι μου και εσυ με το καλο.Μου φαινεται λιγες μειναμε.Φοβαμαι σε λιγο που θα εχουμε γεννησει ολες μην χαθουμε!!!!!!!!

wDsdp3.png

αντζελα,κερασια και λιμπερο με το καλο να παρετε αγκαλαι τα μωρακια σας!

αχ τελευταια θα μεινω ποιος θα μου κανει παρεα?κ εμενα ψηλα ειναι ο μπεμπης ουτε πονους ουτε συπασεις εχω τουλαχιστον ειναι με το κεφαλι προς τα κατω παλι καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...