Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Σας γραφω απο το κινητο. Δυστυχως δεν εχω ιντερνετ στπ Βολο.

Καταρχην να ευχηθω σε ολες τις νεες μανουλες να σας ζησουν τα μωρα.

Εμενα ηρθε η μαμα απο τη Σκιαθο και πλεον δεν μενω στα πεθερικα μου αλλα στο σπιτι μας.

Εγω περιμενω τον μπεμπη ππτε θα αποφασισει να βγει. Αυτην την εβδομαδα πηγαινα στο γιατροβσχεδον καθε μερα. Παρολο που ο μπεμπακος ειναι πανω απο 3600 περιμενουμε για φυσιολογικο τοκετο. Ειμαι μια εβδομαδα στο Βολο κι αυτο που σκεφτομαι ειναιποτε θα παρω το μωρο μου αγκαλια.

Δεν μπορω να μπαινω συχνα γι αυτο να μην με ξεχνατε. Μου λειπει η παρεα σας. Φιλια πολλα.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Πως είστε σήμερα; Δεν είχαμε καμιά αλλη γέννα, ή έχω χάσει το λογαριασμό;

Γκρέτα πως είστε σήμερα; Τι λένε οι γιατροι;

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν; Οι μανούλες;

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε αρκετά, κυριώς γιατι η μικρή χτες δεν είχε και πολύ όρεξη για φαγητο. προσπαθούσα να την ταϊσω κάθε δύωρο, αλλά δε τα κατάφερνα πάντα. Το βραδύ έφαγε λίγο στις 2.00 και μετά κατάφερα να την ξαναταϊσω στις 7.00. Εύχομαι να μη μου πάθει κάτι πάλι!

Πάντως από εχτες μας φαίνεται καλύτερα. Αρχισε να μένει ξύπνια και να κοιτάει τριγύρω της. Αύριο ξανά θα τη ζυγήσουμε, εύχομαι να έχουμε ξεπεράσει για τα καλά τα 3.0κιλά!

Για την κρέμα, και εγώ έχω μια παρόμοια, αλλά δε βάζω μετά απο κάθε θηλασμο. Που και που προσπαθω να βάζω λίγο μητρικό γάλα. Το παράξενο είναι πως οι θηλές με πονάν όχι μόνο κατά το θηλασμό αλλά και κατά τη διαρκεια της μέρας. Είναι φυσιολογικο; Αλλά ας τρώει η μικρή και δε με νοιάζει τόσο. Αφού δε τρέχει αίμα!

καλημερα κ απο μενα!

γκρετα να σου ζησει!λιγο υπομονη και θα πατε ολοι μαζι σπιτακι σας!

κερασια με το καλο αυριο...να μας ενημερωσεις!

χριστινα καλα αποτελεσματα στο ντοπλερ και καλα να περασεις!

εγω τριτη εχω ραντεβου με το γαιτρο πλεον με βλεπει μια φορα τη βδομαδα...κατα τ αλλα μια χαρα..κ εγω δε κοιμαμαι πολυ καλα τα βραδια κυριως λογω ζεστης.

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και για να ευθυμίσουμε λίγο, πετυχημένες ατάκες που έχει πετάξει η πεθερούλα μου τηλεφωνικώς μέχρι στιγμής (πάλι καλά μόνο στον άντρα μου, εγώ το παίζω χαζη, νο παρλο ιταλιανο!)

• Πρώτες μέρες και το μωρό να κλαίει λιγουλάκι-Α το μικρό ταλαιπωρείται με το στομάχάκι του, να του δώσετε σιροπάκι!

• Τώρα που του δίνουμε και φόρμουλα-Αμα κλαίει είναι αλλεργικο στο γάλα να πάτε στο παιδίατρο (που όπως σας έχω πει εδω είναι είδος προς εξαφάνισει!) να σας γράψει ειδικό υποαλλέργικό γάλα.

• Μιλώντας για το τι τρώει το μωρο, με απορία, μα καλά δε του δίνεται νερό της μικρής; Μα θα διψάει!
  • Τελικά δε θήλασε τον άντρα μου, γιατι ο γιατρός τη συμβούλεψε πως ο θηλασμός είναι δυσκολος και δεν υπάρχει λόγος (γενικά οι ιταλοί είναι της καλοπέρασης, άμα κάτι είναι δύσκολο, τότε ας το αφήσουμε για τους άλλους!)

Και βέβαια, ο άντρας μου παραμένει σίγουρος πως όταν έρθουν εδώ, μόνο θα βοηθάνε και δε θα κάνουν υποδείξεις ή να δίνουν συμβουλές! Και θα μείνω και 5 μέρες μόνη μου μαζί τους! Αγλαϊα, τις ημέρες εκείνες μάλλον εγώ θα είμαι αυτη που θα γράφει τα σεντόνια από παράπονα! Αχ ώρα να πάω να κάνω καμιά δουλιτσα, εκείνη τη κουζίνα και τη στίβα ρούχα που λέγαμέ:confused:!

Διαφημίσεις

δεσποινα εχεις ν ακουσεις ακομα ουυυυυυυ...κλεισε τ αυτια σου κ ολα θα πανε καλα!

γιοβαννα τωρα ειδα το μηνυμα σου...πολυ χαιρομαι που εγραψες ξανα...ευχομαι συντομα ν ακουσουμε ευχαριστα νεα και απο σενα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα μανουλες κ εγκυουλες!!!!!!!τι κανετε????

δεσποινα...χωρις λογια αγαπη μου!η πεθερα ειναι...οτι να ναι!

γιοβαννακι να εισαι καλα κοπελα μου κι ευχομαι να εχεις ξεκινησει τις προσπαθειες κ συντομα να μας εχεις ευχαριστα!

γκρετα υπομονη κ θα πατε ολοι παρειτσα σπιτι σας!

αγγελικη υπομονη κ θα βγει ο μικρος!θα ερθει που θα παει?

οσο για τις κοπελες που με ρωτησαν για ποιο λογο θα παω καισαρικη κ γιατι δεν περιμενω αλλο εχω να πω το εξης:ο γιατρος θα με ξαναδει την δευτερα κι απο κει κ περα θα αποφασισουμε!ειναι πραγματικα πολυ ψηλα κ καθε φορα που με βαζει χερι ουτε καν τον ακουμπαει!αφηστε που τον νιωθω κι εγω πολυ πανω!μου ειπε οτι εαν μεχρι τοτε δεν κατεβει θα ειναι πολυ δυσκολο να κατεβει αργοτερα!αλλωστε θα ειμαι ηδη 38+4 οταν θα παω!η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι της καισαρικης κ το εχουμε συζητησει!ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου!κοριτσια δεν με πειραζει ο τροπος που θα γεννησω αλλα με νοιαζει το μωρακι μου να ειναι καλα!!!

pysXp3.png

Myrina, Leta, evri, Ριτα, ARCHON κ Greta

να σας ζησουν τα μωράκια και καλο σαραντισμό!

images?q=tbn:ANd9GcQXnGB_avzWiqHtqyHH_xSsIvCeEzkDMj0BYwXOinrLtds7394v8Q

Greta όλα καλα να πάνε εύχομαι. Αυτό με την αναπνοή πάντως μου το είπε ο παιδίατρος πριν ακόμα το παρατηρήσω εγώ, ότι αν δω και το κάνει να μην ανησυχήσω. Το κάνουν τα μωράκια τόσο μικρά και είναι φυσιολογικό όπως μου είπε..

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Αυριο το πρωι θα ειμαι εκει και θα μαθω επιτελους αν θα γεννησω με εχει φαει η αγωνια.

Φιλακια πολλα πολλα!!

wDsdp3.png

Μανουλες κ κοιλιτσες τι κανετε?οπως καταλαβαινετε μπορω να διαβασω τιποτα.

MYRINA LETA EVRI RITA ARCHON να σας ζησουν τα μωρακια σας!να ειναι ΥΓΕΙΗ και ολα τα αλλα ερχονται..σας ευχομαι τα καλυτερα..:-)

Πριν λιγες ωρες πηρα τον γιο μου στο δωματιο.αυριο βγαινουμε.αναπνευστικη δυσχερεια η διαγνωση..ικτερο απο 8.2 χθες 6.5 σημερα.ειναι πολυ λιγο κιτρινος στο προσωπο.λεπτομεριες θα μαθω αυριο που θα μιλησω με την παιδιατρο.

Θηλαζουμε κ μου πετρωσε κ το στηθος.ταλαιπωρια που εφαγα δεν περιγραφεται.δεν ξερω αν ποτε θα βρω χρονο να σας διηγηθω!!αυτα μονο απο κοντα εξηγουνται.......

Σας ευχαριστω ολες γιατι πραγματικα με βοηθησατε.εστω κ απο εδω..επαθα 2 κρισης πανικου εδω κ ανεβηκε πιεση στο ματι!!θελω να φυγουμε κ να μην ξαναερθω εδω!!εχω τον μπεμπη αγκαλια τωρα δεν θελει πυρεξ.σκεφτομαι πως μπορει να ενοιωθε χωρις μια αγκαλια τοσες μερες.τελοα παντων σας καληνυχτιζω,Φιλια πολλααααα!!:-*

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Κερασια καλη επιτυχία σήμερα...περιμένουμε νεα....

Greta....είδες που όλα πανε καλα???μην ανησυχείς θα σας πει και καλα πράγματα ο παιδιατρος αυριο...

Τα νεα μας:ο μικρός έχει ανεβάσει ικτερο (13 ) που είναι το ανώτερο φυσιολογικό....μας είπε οτι θα δει πως είναι σήμερα και αναλόγως μπορει να μπει στην Λαμπα....στεναχωρηθηκα...δεν θελω να φύγω χωρίς το μωρο αύριο.....μακάρι να του πέσει......να είναι καλα τα νεα σήμερα....το πουλάκι μου είναι πολυ κίτρινο....όσο αφορα την ανάρρωση μου είναι λίγο ιό δύσκολη απ την πρωτη φορα....δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλα η τομή και η μήτρα με πονάνε και με δυσκολεύουν πολυ στο να σηκωθω....δεν θυμάμαι πως ήταν στο μεγάλο...μπορει και ΝΑ ξέχασα χαχαχαχχαχα

Αυτα τα νεα προσπ το παρόν....κουράγιο εγκύουλες....λεχωνιτσες???απο αύριο θα λέω καλο κουράγιο και σε εμένα,..χαχαχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

να σας ζήσουν τα μωράκια σας Γκρέτα και Λέτα!

Λέτα, δεν ξέρω αν το μωρό σου το έχεις μαζί σου στο θάλαμο ή αν το κρατάνε σε θάλαμο νεογνών, πάντως αν το έχεις κοντά σου βάλτο κοντά στο παράθυρο να το βλέπει όσο περισσότερο γίνεται το φως του ήλιου. Αυτή είναι η θεραπεία για το ίκτερο. Ελπίζω να βοηθήσει. Η μεγάλη μου είχε εμφανίσει ίκτερο μου την κρατήσανε τότε στο νοσοκομείο 2 μέρες στη λάμπα και όταν την έφερα στο σπίτι η δικιά μου η παιδίατρος μου είχε πει να την αφήνω κάποιες ώρες το πρωί σε ένα σημείο να την βλέπει ο ήλιος για να συνέλθει πιο γρήγορα. Το κακό είναι ότι όταν η χολυλεθρύνη είναι στο όριο τότε όσο βραδιάζει τόσο ανεβαίνει. Έτσι είχε γίνει με μας.

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

Νιονιω μην χανεσαι καλε!!! Πως τα πας εσυ? Ποτε περιμενεις?

Λετα μου σου εγραψα και στο φατσοβιβλιο...ευχομαι ολα να πανε καλα! μην στεναζωριεσαι θα βγειτε μαζι με τον μικρουλη θα δεις!!!

Greta μου με το καλο να πατε στο σπιτακι σας σημερα!!!

Κερασια μου τι εγινε? Μολις μπορεσεις ειδοποιησε μας...

Δεσποινα μην στεναχωριεσαι για ολα αυτα που ακους! εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο για την μπεμπα σου..

Λιμπερακι επειδη εχω κανει καισαρικη και παω για την δευτερη, θα σου προτεινα αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος, να περιμενετε με τον γιατρο μεχρι τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει το μωρο! αν οχι τοτε δεν πειραζει. Αλλα εμενα τωρα με λυπει το γεγονος οτι δεν γεννησα και ουτε θα γεννησω φυσιολογικα... Βεβαια σημασια εχει να ειστε καλα μαμα και μωρο!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσια εγω νιωθω πολυ ασχημα κατω στα οργανα μου..οπως σας ειχα πει μαλλον στο ξυρισμα εκανα ζημια σε μια ελια και ποναω συνεχεια. Φοβαμαι λετε να παω τιποτα με την ελια? εντωμεταξυ με τον καθρεπτη δεν βλεπω καποια πληγη... Ο αντρας μου λεει να παω στον δερματολογο αλλα εγω ντρεπομαι..δεν φτανει που ειμαι ετσι οπως ειμαι να τρεχω κιολας??? Επισης νιωθω ενα βαρος χαμηλα και δυσκολευομαι στο περπατημα η να αλλαξω πλευρο την νυχτα. Η κοιλια μου νομιζω εχει πεσει αυτες τις μερες... Περιμενω και τον γιατρο να με παρει τηλεφωνο να δω ποτε μπαινω χειρουργιο και δεν με παιρνει!!! ουφφφφ δεν μπορω αλλο ζοριζομαι ρε γαμωτο!!! :(

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κοριτσακια μου γυρισα παλι πισω εγκυος!!!

Μου εκαναν nst και doppler και δεν υπηρχε λογος εφοσον βγηκαν καλα οι εξετασεις.Την ΠΕΜΠΤΗ στις 7:30 το ραντεβου τελεσιδικα.Αλλες 3 μερες υπομονη.Πονανε τα ραμματα απο την περιδεση μου φαινεται και οσο το σκεφτομαι ανατριχιαζω .

MarilenaAth βρες μια γυναικα δερματολογο να σε δει με τις ελιες δεν πρεπει να παιζει κανεις.

Μπορει να μην ειναι και ελια και να σου φυγει η ιδεα.Εγω εχω μια κρεατοελια στο λα,ιμο και κρεμεται σε μια κλωστη,μολις τελειωσω με τη γεννα θα τη καυτηριασουμε γιατι το μωρο σιγουρα θα μου την κοψει.

leta800 μου σου ευχομαι να φυγεις μαζι με το μωρα σου και να πανε ολα καλα!!!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...