Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καρεκλακι εχω σχεδον το ιδιο με το πρωτο που εβαλες μονο που εμενα ειναι απο 0, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, και η πρωτη το χαρηκε πολυ και σε λιγο πρεπει να το κατεβασω και για την μικρη. Αν και καποια στιγμη ειχα νευριασει με τον ογκο που επιανε και το σηκωσα ξαφνικα!Αλλα γενικα ειναι καλο!

Στο πρώτο μας είχαν κάνει δώρο ένα από το jumbo και κουρελιασμένο σχεδόν το έχουμε ακόμα για την μεσαία... Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε καινούργιο κρίμα μόνο που δεν το πήρα από τη δεύτερη να κάνουμε απόσβεση... αλλά κοτζάμ Λενάκι έχουμε, χαλάλι του!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

GiovannaXA τι ευχαριστη εκπληξη καλα εκανες κοπελιτσα και μπηκες σεπιθυμησαμε πολυ.

Μας εφερες και ωραια νεακια.Περιμενουμε και τα δικα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεσποινουλα καλα ειμαι περιμενω την Κυριακη να δουμε τι γινεται με την αναπτυξη τουμωρου και να δουμε αν θα το παρουμε και εκεινη τη μερα που το ελπιζω δηλαδη γιατι κουραστηκα την αναμονη .

Ριτα εσυ δεν ήσουν που σου αρεσαν τα γλυκα και οταν γεννουσες μας ειχες παραγγειλει να σου ποσταρουμε ενα ;

Το εχω ετοιμο κουκλα μου Να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2617858rqunc5w53f.gif

wDsdp3.png

ριτα να σας ζησει η μπεμπα!!

δεσποινα μια χαρα τα πατε...πηρε και βαρος η μικρη σουπερ!καλη συνεχεια και καλουσ θηλασμους!

κερασια ηρθε και η δικη σου σειρα...κυριακη γεννας ε?με το καλο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια.Γεννησα προχθες στις 12:45 με καισαρικη οπως ξερατε.το μωρο 3.670.υγιεστατο.κ ξαφνικα παρουσιασε ταχυπνια.δεν μου το εφεραν κ δεν μας ειδοποιησε κανεις.ο αντρας μου τρεχει κ δεν του εξηγουσαν τιποτα.δεν ξεραμε τι συμβαινει.μπηκε λιγο θερμοκητιδα.κανουν εξετασειε για ενδομητρια λοιμωξη κ φυσικα βγαινει αρνητικη.τον παρακολουθουν απο χθες τον ταιζω.εχει ορο κ περνει αντιβιωση.εγω ποναω αλλα για εκεινον σηκωθηκα.οσο πιο πολυ τον θηλαζω τοσο γρηγορα μαλλον θα τον παροημε αλλα δεν ξερω αν θα φυγω μονη η με εκεινον.κοριτσια προσπαθω να ειμαι δυνατη αλλα ωρες ωρες αγχωνομαι..θα προσπαθησω να ξανα μπω.φιλια πολλα

Και ναι ειναι αντρακλας παιδαρος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σάς κορίτσια....

Δεν πρόλαβα να διαβάσω νεα μόνο της γκρετας....πρώτον να σου ζήσει και δεύτερον μην στεναχωριεσαι...μια χαρα θα είναι ο μικρός....συνέχισε εσυ την προσπάθεια σου και να μην στεναχωριεσαι....

Εμείς είμαστε καλα...προσπαθούμε για τον θηλασμο αλλα άρχισαν ήδη να με πονάνε οι θήλες....ο μπεμπης κοιμάται συνέχεια μακάρι να συνεχίσει.....θα δούμε....ειχαμε καμια άλλη γέννα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ρίτα να σας ζήσει!!! Πάντα γερό και καλότυχο να είναι!!!

Αγλαΐα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα βγάζεις πέρα!! Μήπως αν μιλήσετε ήρεμα με τον σύζυγο σου, να του δώσεις να καταλάβει οτι έχει και αυτός υποχρεώσεις μέσα στην οικογένεια? Εύχομαι σύντομα να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.

Δέσποινα και η δική μας έκανε ίκτερο. Μπήκε για μια μέρα στην φωτοθεραπεία. Από την Τρίτη που βγήκαμε την έχουμε πάει 2 φορές στο νοσοκομείο για να την ελέγξουν. Πάει καλύτερα αν και είναι ακόμα κίτρινη. Έχει πάρει και 170 γραμμάρια. Μου είπαν να την ξυπνάω κάθε 2 ώρες για να τρώει, κάτι που είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν ξυπνάει.

Greta να σας ζήσει!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγει γρήγορα από την θερμοκοιτίδα. Εξετάσεις για λοίμωξη έκαναν και στην δική μου, ευτυχώς βγήκαν αρνητικές. Εμάς αναπνέει 3 με 4 φορές πολύ έντονα (ανασηκώνεται όλη η κοιλιά της) και μετά φαίνεται σαν να σταματάει. Φυσικά συνεχίζει και αναπνέει δεν μπορείς όμως εύκολα να το δεις. Φοβηθήκαμε για άπνοιες. Της μετρήσανε το οξυγόνο στο αίμα και είναι όλα φυσιολογικά. Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά.

Greta μου να σου ζησει ευχομαι να πατε μαζι στο σπιτακι σας κοριτσακι μου ολα καλα θα σας πανε!!!!

elisabeth μου ευχομαι και ελπιζω να ειναι την κυριακη γιατι θα απογοητευτω να με πανε για την Πεμπτη.Σημερα στησαμε και την κουνια της.Βοηθησε και ο μικρος!ανησυχει μονο μηπως ερθει η μικρη και του παρει το σπιτι ειναι αρχηγος βλεπετε και φοβαται μην χασει την εξουσια!!!

wDsdp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ρίτα να σας ζήσει!!! Πάντα γερό και καλότυχο να είναι!!!

Αγλαΐα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα βγάζεις πέρα!! Μήπως αν μιλήσετε ήρεμα με τον σύζυγο σου, να του δώσεις να καταλάβει οτι έχει και αυτός υποχρεώσεις μέσα στην οικογένεια? Εύχομαι σύντομα να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.

Δέσποινα και η δική μας έκανε ίκτερο. Μπήκε για μια μέρα στην φωτοθεραπεία. Από την Τρίτη που βγήκαμε την έχουμε πάει 2 φορές στο νοσοκομείο για να την ελέγξουν. Πάει καλύτερα αν και είναι ακόμα κίτρινη. Έχει πάρει και 170 γραμμάρια. Μου είπαν να την ξυπνάω κάθε 2 ώρες για να τρώει, κάτι που είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν ξυπνάει.

Greta να σας ζήσει!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγει γρήγορα από την θερμοκοιτίδα. Εξετάσεις για λοίμωξη έκαναν και στην δική μου, ευτυχώς βγήκαν αρνητικές. Εμάς αναπνέει 3 με 4 φορές πολύ έντονα (ανασηκώνεται όλη η κοιλιά της) και μετά φαίνεται σαν να σταματάει. Φυσικά συνεχίζει και αναπνέει δεν μπορείς όμως εύκολα να το δεις. Φοβηθήκαμε για άπνοιες. Της μετρήσανε το οξυγόνο στο αίμα και είναι όλα φυσιολογικά. Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά.

Σασ ευχαριστω ολες απλα δεν μπορω να απανταω σε ολα.κ μενα αρνητικα ηταν.θα τον βγαλουν απο ορο.αντηβιωση θα μαθω αυριο τι θα γινει.το οξυγονο μια χαρα.κ μενα ετσι κανει που κ που οταν αναπνεει.τι ειναι ρε γαμωτο?κ δεν φτανει αυτο πηγα στις 6 κ εχει κιτρινησει το μωρο.εχει κανει ικτερο αυριο θα ξερουν ποσο.λιγο μεν αλλα κοριτσια μου ηρθαν ολα μπουμερα.ημουν καλα μεχρι χθες.σημερα εχω ταχυπαλμιες αγχος καθολου ορεξη.φοβαμαι μην παθω καταθληψη.κοιμαται αρκετα κ δεν μπορω να τον θηλασω πολυ.αλλα καποιες στιγμες τα καταφερνουμε καλα.θα ξαναπαω σε μιση ωρα.ευχαριστω για ολα.

Λετα μου να σου ζησει ο παιδαρος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετα να χαίρεσαθ τον παιδαρό σου! Αντιλαμβάνομαι την ανησυχια σας, αλλά αφού οι εξετάσεις σας βγαίνουν αρνητικές, ευχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να μπορέσετε να βγείτε όλοι μαζί. προσπάθησε οσο μπορείς να είσαι δυνατή για το μικρό. Σε χρειάζεται τώρα.

Θα σε σκέφτομαι και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πολλά φιλια!

Διαφημίσεις

Αργκον μα τέτοια ομοιότητα; Αν και εμείς κάναμε τη φωτοθεραπεία κάπως αργα, όταν ήταν μια βδομάδας. Και από τη τετάρτη που κάναμε τον τελευταίο έλεγχο και βγήκε 12, σα κάπως να βελτιώνεται. Σημερα ήταν πολύ καλύτερα, και έμενε ξύπνια για περισσότερο.

Αγλαϊα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φαντάζομαι πως όλες λίγο πολύ παρόμοιες καταστάσεις ζούμε! Εύχομαι σύντομα οι θηλές μου να σταματήσουν να πονάν τόσο!

Πρεπει να την κάνω. Ωρα να ταϊσω και να πάω για ύπνο, αν μας αφήσει η μικρή!

Λετα να σου ζησει το νινι!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?αυριο παω για το ντοπλερ και αν ολα ειναι καλα θα φυγω 2 εβδομαδες για το χωριο....οταν γυρισω πολλες θα εχετε γεννησει!!με το καλο λοιπον σε ολες και καλα να περασετε οι υπολοιπες!!!

φιλακια!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Leta και Greta να σας ζήσεις, έχω χάσει πια το λογαριασμό με τα μωράκια! Greta ελπίζω γρήγορα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να γυρίσετε υγιείς στο σπιτάκι σας, κουράγιο μικρούλα, τώρα φαίνονται όλα δραματικά, μετά από λίγες μέρες στο σπίτι θα τα ξεχάσεις όλα!! Όλα καλά και γρήγορα να σας έρθουν...

Archon! Εμένα εδώ και λίγες μέρες άρχισε να ξυπνάει, φάση είναι φαίνεται που περνάνε (μα να μην θυμάμαι τίποτα και να τα περνάω όλα σαν καινούργια!!!!!)

Για τις θηλές Leta και Despina βάζετε καμιά κρεμούλα; Δεν κάνω διαφήμιση, αλλά χρησιμοποιώ την purelan που είναι φυσική λανολίνη και δεν πειράζει και κατευθείαν να θηλάσει το μωρό μετά χωρίς να ξεπλυθεί, βάζω στις θηλές μέχρι τον επόμενο θηλασμό και βελτιώνεται η κατάσταση (τώρα φαίνεται να έχουμε στρώσει κάπως, αλλά αν την πιάσουν οι μαραθώνιοι πάλι με πονάει). Μόνο που (βλέπετε πως ξεχνάω; ) σταμπώνει, είναι σαν λάδι, οπότε βάλτε κάτι πρόχειρο και αν μπορείτε αφήστε το στήθος ελεύθερο να μην πιέζει δηλ. κάτι τις θηλές όσο μπορείτε πιο πολύ. Φάση είναι και αυτή, θα περάσει...

Εμείς τη ζυγίσαμε, επειδή όμως η ζυγαριά μας δεν είναι πολύ ακριβείας, δεν θεωρώ την μέτρηση σίγουρη, αλλά το σίγουρο είναι ότι έβαλε κάτι, οπότε να σταματήσω να αγχώνομαι.

Σκουπισα σήμερα, όταν έβγαλε η μαμά τα παιδιά βόλτα και ήθελα να ξυπνήσω και το μωρό μια που έλειπαν όλοι να θηλάσει, οπότε μπούκαρα με τη σκούπα και στο δωμάτιο του μωρού να το σκουπίσω. Κορίτσια ήταν σαν διαφήμιση: σκούπισα το δωμάτιο, μετακίνησα την κούνια (έχουμε βάλει ροδάκια από κάτω) για να σκουπίσω πιο εύκολα, σφουγγάρισα το δωμάτιο πάλι με μετακινήσεις κούνιας, πολυθρόνας! Η μπέμπα τίποτα, κοιμόταν, ούτε που ανοιγόκλεισε το βλέφαρο. Ξύπνησε όταν την έπλενα για να της αλλάξω πάνα. Μα πραγματικά να μην ξυπνάνε με τίποτα και άλλες φορές να μην κοιμούνται με τίποτα!!!

Καμία άλλη θηλάζουσα συνάδελφος της νύχτας;

Πάω να βάλω κρεμούλα που λέγαμε, γιατί κοιμήθηκα 22:00 με 01:30 και η μπέμπα πεινούσε μετά και με αποτελείωσε!

Ελπίζω σε καλά νέα από τα μωράκια σας αύριο!

a0Nsp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Ουφφφφφ εγω ζοριζομαι!! Τα βραδυα δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα, δεν μπορω να γυρισω πλευρο (θελω γερανο) και ποναω παντου!!!!! Που θα παει αυτη η κατασταση????? Εντομεταξυ την Τριτη που ειχα παει στον γιατρο και ξυριστηκα απο κορυγη σε κορυφη, κατι εκοψα μαλλον (καμια ελια...) γιατι ματωνα για αρκετη ωρα. Απο τοτε με ποναω απο κατω συνεχεια και φοβαμαι να μην παθω τιποτα...

Αληθεια κανει να βαλω μπενταντιν??? Ολα του γαμου δυσκολα...

Αγλαια μου εμεις εχουμε το πρωτο καρεκλακι αλλα σε αλλο σχεδιο. Καλο ειναι αν και δεν το πολυχρησιμοποιουμε γιατι συνηθως τρωμε πανω στην μαμα μου. Ειναι λιγακι βαρυ..

Καλε μην την ξυπνας την μπεμπουλα...αστην να κοιμαται οσο θελει. Καλυτερο τους κανει ο υπνος απο το μαμ!!!

Χριστινα καλα να περασετε ευχομαι και φυσικα καλα αποτελεσματα απο το ντοπλερ!!!

Δεσποινα και γω στην πρωτη γεννα την ειχα πατησει 2 φορες με το στηθος μου και ειχα κανει πληγες... εβαζα κρεμουλα και για καποιο διαστημα εβαζα θηλες στο στηθος που ετσι ο πονος ηταν λιγοτερος. Σιγα σιγα θεραπευτηκαν. Μην ανησυχεις θα περασει. Το ξερω οτι ποναει ρε γαμωτο...

Greta μου ευχομαι ολα να πανε καλα με το μωρακι σου και να το παρετε γρηγορα μαζι σας!!!

Κερασια μου αν τελικα γεννησεις αυριο σου ευχομαι καλο τοκετο και με το καλο να παρεις αγκαλια το νινι σου!!! φιλακια

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα!

Αρχον, ριτα και Γκρετα να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!Γερα και καλοτυχα να ειναι!

Γκρετα μου μην στεναχωριεσαι , ολα θα πανε καλά! Αυτη τη στιγμη το μωρακι σου θελει μια δυνατη μανούλα!!! Υπομονη και θα πατε ολοι μαζι στο σπιτακι σας!

Χτες το μεσημερι πηρε η μαμα μου την μικρη στο σπιτιτ της για να ξεκουραστω υποτιθετε λιγακι, πιαστηκα ολο το απογευμα σε δουλειες και το βραδυ η μικρη μου ειχε ολονυχτια! Στις 6 κοιμηθηκα μεχρι τις 9 που ξυπνησε για το αλλο γευμα!

εν τω μεταξυ σε ενα σημειο πρηστηκε και η τομη μου και βγαζει ενα υγρο, αλλα ευτυχως μου ειπε ο ντοκ οτι δεν ειναι κατι, απο τις κινησεις ανοιξε καποια τρυπουλα και βγαινει λιπος, αν μεχρι την δευτερα δεν ξεπρηστει θα παω να το καθαρισει αυτος. Η πλακα ηταν με τον αντρα μου οταν το ειδε, μηπως τωρα να μην κανεις δουλειες, ξαπλωσε, ξεκουρασου και τετοια! Τρομαξε με την τομη, καλα λενε δεν αντεχουν τπτ:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...