Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Αννια απολαυσε τωρα τις ξαπλες!! Θα ανακτησεις τις δυναμεις σου για μετα!!!:P

Γιαννα η καισαρικη δεν κραταει πολύ, στο τεταρτο πανω βγαινει το μωρο και ακους το πιο υπεροχο κλαμα του κοσμου! Η διαδικασια του να σε ραψουν μετα κραταει πολυ περισσοτερο! Συνολικα θα εισαι στο χειρουργειο καμια ωριτσα! Εμενα με βαλανε κατευθειαν στο δωματιο μου και μου εφεραν την μπεμπα μου! Θα εχεις καθετηρα και ορο. Την επομενη μερα που σηκωθηκα βγηκε οκαθετηρας και την μεθεπομενη ο ορος, οπου μπορεις να κινεισαι πιο ανετα. Το αν θα πονας ή οχι εξαρταται απο πολλά, στην πρωτη καισαρικη δεν πονουσα καθολου, τωρα ειχα λιγα πονάκια. Οσο πιο πολυ κινεισαι τοσο πιο γρηγορα θα λειτουργησει το εντερο. Την 8η μερα απο την καισαρικη εγω προσωπικα ήμουν περδικι μπορω να κανω τα παντα και δεν με ενοχλει ουτε η τομη.

Ομως και εμενα η απορια μου ειναι γιατι δεν σε αφηνει μεχρι τελος?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Libero! Kλαμπ καισαρικής και εσύ, ε; Αν πας με επισκληρίδιο δεν πονάς τόσο μετά γιατί σου βάζουν νομίζω ακόμα αναισθητικό το πρώτο βράδυ, μετά παυσίπονα. Και με ολική πάντως την προηγούμενη φορά δεν είχα ιδιαίτερους πόνους, εννοώ που να μην αντιμετωπίζονται με τα χορηγούμενα παυσίπονα. Το δύσκολο είναι η πρώτη νύχτα με καθετήρα και ορό (Taniabell γιατί σου έβγαλαν την μεθεπομένη τον ορό; Τρεις καισαρικές που έκανα τον ορό και τον καθετήρα τον έβγαλαν την άλλη μέρα το πρωί, και μάλιστα προτιμώ η καισαρική να γίνεται αργά το απόγευμα, γιατί έτσι έχω πιο λίγη ώρα καθετήρα και ορό, που βγαίνει ούτως ή άλλως το πρωί). Γενικά δεν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ όσο ακούς από μένα με την καισαρική (και μένα μόνο η τρίτη μου ήταν δύσκολη στις άλλες δύο η καισαρική δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτή).

Elisabeth μπράβο και σε σένα και στο γιατρό σου που πάτε για φυσιολογικό μετά από καισαρική. Στη δεύτερη και εγώ περίμενα 41 εβδομάδες. Ό,τι και να γίνει αισθάνεται πάντως κανείς ότι ελέγχει το σώμα και την μοίρα του και ότι γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει (είτε φυσιολογικός στο τέλος είτε πάλι καισαρική) επειδή έτσι πρέπει να γίνει και όχι επειδή έτσι συνηθίζεται!

Στα δικά μου, για να σας φύγει και το άγχος για το αν θα καταλήξω στη φυλακή με τρία παιδιά ή όχι: σήμερα ηρέμησε, είτε γιατί δεν εμφανίστηκε η μαμά μου είτε γιατί συνετίστηκε επειδή του φώναζα χθες ότι έτσι τιμωρεί τα παιδιά του και όχι εμένα, είτε γιατί του ήρθε κάποια άλλη επιφοίτηση. Εγώ φέρομαι φυσιολογικά ψυχρά, χωρίς να σχολιάζω την αλλαγή και συνεχείζω να κάνω τη δουλειά μου...

Το έχει κανείς αυτό το καρεκλάκι: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007AD82H8/ref=s9_simh_gw_p75_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=07A0670HBG3VBGQGA71T&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317828027&pf_rd_i=468294

ή αυτό; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MXJUFG/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

a0Nsp3.png

Αγλαια μου δεν ξερω γιατι αλλα και στις δυο καισαρικες , τον ορο μου τον βγαζανε την μεθεπομενη!

Καρεκλακι εχω σχεδον το ιδιο με το πρωτο που εβαλες μονο που εμενα ειναι απο 0, ειμαι πολυ ευχαριστημενη, και η πρωτη το χαρηκε πολυ και σε λιγο πρεπει να το κατεβασω και για την μικρη. Αν και καποια στιγμη ειχα νευριασει με τον ογκο που επιανε και το σηκωσα ξαφνικα!Αλλα γενικα ειναι καλο!

Παρηγγειλα τις πανες τις chicco και μολις μου ήρθανε, καλες φαινονται και η τιμη σουπερ!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

agtog κανε υπομονη κοριτσακι μου για τα παιδια και οταν φτιαξουν τα πραγματα οικονομικα βλεπεις τι θα κανεις.Τωρα αν ειχες οικονομικη ανεση ουτε εισιτηρια θα σκεφτοσουν και θα πηγαινες οπου ηθελες.Δυσκολα τα πραγματα για ολους .Και η δικη μου μανουλα λαστιχο γινεται .Αν μπορουσαμε να παιρναμε μια παιδαγωγο να βοηθησει θα ηταν ο,τι καλυτερο.Παντως να ξερεις καθε σπιτι εχει τα δικα του.Αλλα τα ξεπερναμε πιο ευκολα και αλλα κουκουλωνουμε γιατι δεν διορθωνονται.Γινε πιο αναισθητη απο αυτον και προχωρα.Εσυ τωρα κανεις την πιο ιερη δουλεια μεγαλωνεις τις ψυχουλες που εφερες στον κοσμο.Υπομονη ματακια μου.

Βρε κοριτσια τι κανετε με απορρυπαντικα πληντυριου;Υπαρχει κατι πιο οικονομικο απο το προδερμ;

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.... εύχομαι να είστε όλες καλά...... έχω πολύ καιρό να μπω στο καφέ σας και νιώθω κάπως...... πήρα όμως την πρωτοβουλία να μπω για να σας πω ότι

Γέννησε το Ριτάκι μια κούκλα 3 κιλών!!!!!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα νεογέννητα μωράκια ακόμα καλύτερα. Σας φιλώ.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!

Τι κάνετε; Πωπω, πόσες γέννες είχαμε!

Αναστασία, Ρίτα, Αγκρον, Ευριδίκη και Λέτα να σας ζήσουν τα μικρά σας! Καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα να είναι! Και εσείς να τα καμαρώνετε!

Καλή ανάρρωση σας εύχομαι και σύντομα στο σπίτι σας για να προσέχετε τα μικρά σας! Καλως ήρθατε στο κλαμπ των ξαγρυπνησμένων, ταλαιωρημένων αλλά πάνω από όλα τρισευτιχυσμένων!

Τελικά η Γκρέτα γέννησε; Εχεις κανένας νεότερά της;

Λιμπερό εύχομαι μέχρι να μπεις ο μικρός σου να έχει πάρει θέση. Ποτέ δε ξέρεις! Οπως και να έχει, σύντομα θα έχεις το μικρό σου αγκαλιά.

Αννια, καλή ξεκούραση (οση μπορείς δηλαδή) από εδώ και πέρα. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατι σε περιμένουν ξενύχτια!

Κερασιά, πώς είσαι εσύ;

Γιοβάνα τι κάνεις κοπέλα μου; Πώς είστε; Εύχομαι να είσαι καλύτερα και να έχεις ήδη αρχίσει τις προσπάθειες. Καλές διακοπές και ξεκούραση να έχεις, και εδώ θα είμαστε να ακούσουμε ευχάριστα!

Αργκον, η κορούλα σου γεννήθηκε ακριβώς σα τη δικιά μου! Βέβαια η δικιά μου ήταν και μια βδομάδα μεγαλύτερη. Ολες οι μαίες εδώ μου λεν, πως αφού και εγώ είμαι μικροκαμωμένη, η μικρούλα μας είναι φυσιολογικό να είναι μικρούλα. Πάντως περιμένω πως και πώς να πάρει λίγο βάρος, μπας και πια αρχίσει να χωράει στα ρουχαλάκια της που τα 0-3 της είναι τεράστια!

Διαφημίσεις

Μιμίκα,

Πώς είναι ο μπόμπιρας; Πόσο συχνά ξυπνάει; Υπάρχει περίπτωση να κλαίει με τις ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος; Η δικιά μας καμιά φορά τι την πιάνει και ενώ πεινάει δε λέει να πιάσει τη ρώγα και χτυπιέται σα τρελή. Τι να φταίει άραγε; Και να έχω τον άντρα μου που σα κάπως να εκνευρίζεται και να έχει τη φαϊνη ιδέα, πεινάει το μικρό ας του δώσουμε φόρμουλα με τη μια :confused:!

Αγλάϊα τι να πω;

Υπομονή κοπέλα μου, εύχομαι όλα τα καμώματα του άντρα σου να περάσουν γρήγορα. Δυστυχώς, ακόμα και οι καλύτεροι σύζυγοι μου φαίνεται πως έχουν τα κουσουράκια τους. Ο δικός μου δε λέω, βοηθάει πολύ, αλλά το να ξυπνάει το πρωί με μούτρα γιατι το μωρό δεν τον άφησε να κοιμηθει, λίγο με τρελαίνει. Τη στιγμή που πια τα βράδυα μετακομίζει στο σαλόνι, για να μη ξενυχτάμε και οι δύο!:evil:

Στα δικά μας νέα, γρήγορα γρήγορα γιατι είναι ώρα να φάει η μπεμπα, επιτέλους αρχίζουμε να παίρνουμε βάρος. Τη Τετάρτη ήταν 2.88 και τη Πέμπτη 2.95! Συνεχίζουμε να τρώμε κάθε δύο ώρες και να της δίνουμε 2 φορές τη μέρα συμπλήρωμα. Μακάρι σύντομα να το σταματήσουμε και αυτο, αλλά μου φαίνεται πως δε θα με αφήσει ο άντρας μου. Ο ίκτερος δυστυχώς παραμένει στα ίδια επίπεδα, αλλά αφού αρχίσαμε να παιρνουμε κιλά θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα υποχωρίσει!

Μιμίκα,

Πώς είναι ο μπόμπιρας; Πόσο συχνά ξυπνάει; Υπάρχει περίπτωση να κλαίει με τις ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος; Η δικιά μας καμιά φορά τι την πιάνει και ενώ πεινάει δε λέει να πιάσει τη ρώγα και χτυπιέται σα τρελή. Τι να φταίει άραγε; Και να έχω τον άντρα μου που σα κάπως να εκνευρίζεται και να έχει τη φαϊνη ιδέα, πεινάει το μικρό ας του δώσουμε φόρμουλα με τη μια :confused:!

Εμένα το έκανε αυτό η δεύτερή μου δεν μπορούσε να πιάσει στήθος όταν είχε πολύ γάλα και της το πίεζα να φύγει λίγο να μαλακώσει κάπως και μετά της το έχωνα στο στόμα! Ακόμα και στο θηλασμό είμαι της καταπίεσης, κάπου διάβαζα ότι το μωρό πιάνει μόνο του τη θηλή, εγώ την κρατάω σάντουιτς όση ώρα θηλάζει γιατί αλλιώς με τις κινήσεις του με πονάει! Πολύ καταπίεση! Όσο για το ρέψιμο, δεν τι γλυτώνω, καμιά φορά ρεύεται, συνήθως όμως όχι και μετά την πιάνει λόξυγγας και ξυπνάει (καλή ώρα τώρα που την ακούω από την ενδοεπικοινωνία).

Επίσης το μωρό τώρα το βλέπω αν πεινά πολύ να εκνευρίζεται και να πιάνει και να αφήνει το στήθος (δεν το έκαναν ποτέ τα άλλα δύο) νομίζω μέχρι να έχει πιο πολύ γάλα μετά ησυχάζει... (εικάζω τώρα, άγνωσται αι βουλαί του μωρού!)

a0Nsp3.png

Αγλάϊα τι να πω;

Υπομονή κοπέλα μου, εύχομαι όλα τα καμώματα του άντρα σου να περάσουν γρήγορα. Δυστυχώς, ακόμα και οι καλύτεροι σύζυγοι μου φαίνεται πως έχουν τα κουσουράκια τους. Ο δικός μου δε λέω, βοηθάει πολύ, αλλά το να ξυπνάει το πρωί με μούτρα γιατι το μωρό δεν τον άφησε να κοιμηθει, λίγο με τρελαίνει. Τη στιγμή που πια τα βράδυα μετακομίζει στο σαλόνι, για να μη ξενυχτάμε και οι δύο!:evil:

Εγώ μετακόμισα από μόνη μου στο δωμάτιο του μωρού για να μην τον ξυπνάω, υποτίθεται για να αντέχει να με βοηθάει πιο πολύ την ημέρα!!! Είμαστε όμως με τα φεγγάρια μας... σήμερα very obliging indeed! Τι να γίνει...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...