Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και καλη αναρρωση!!!

σημερα πηγαμε να δουμε ενα μπεμπακι 4 ημερων!!!ειχα ξεχασει ποσο μικροσκοπικα ειναιμ κι ας εχει περασει μονο ενας χρονος που γεννησα.....

ερχεται και η σειρα μας.....σημερα κοιτουσα την καρτα κυησης που ειχα περσι....33 εβδομαδων ειχα παρει 10 κιλα(συνολο 12) ενω τωρα ειμαι στα +7,5!!μακαρι να μην ξεπερασω τα 10 γιατι ειχα και περισεμα απο την 1η εγκυμοσυνη....εσεις απο κιλα πως τα πηγατε?

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοπελες μου τι κανετε? Να ευχηθω και απο δω στις νεες μανουλες να τους ζησουν τα μπεμπακια!!! Μια χαρα θρεφταρακια ειναι τα μπεμπακια του καφε μας ε? Προβλεπω η δικη μου να ειναι η μικροτερη αφου μας βγαινει 2600! :rolleyes:

Ριτα μου καλη γεννα να εχεις αυριο με το καλο το παιδακι σου!!! Ολα να σου πανε τελεια!!! :P

Αγλαια μου για αλλη μια φορα εισαι απαιχτη με τις ατακες σου!

Αννα καλοσηρθες παλι! και γω σε θαυμαζω με την αντοχη σου και τα σχεδια σου! να περασετε τελεια στις διακοπες σας!

Χριστινα εγω απο κιλα αστο καλυτερα...ειμαι στα +15 περιπου και ειχα και γω υπολοιπο 7 κιλα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη.... :|

Ιωαννα μου και γω εχω ακρατια μαλλον γιαυτο μπερδευομαι με τα υγρα! λες να μας μεινει κουσουρι???? :shock: κατσε τωρα ξαπλα και θα περασουν οι μερες...

Γιαννα μου μαλλον μαζι θα γεννησουμε....και γω η Πεμπτη ή Παρασκευη το βλεπω. Περιμενω να με ειδοποιησει ο γιατρος! Ευχομαι να κατεβει ο μικρος και να γεννησεις φυσιολογικα!

Κερασια μου υπομονη η Κυριακη εφτασε σχεδον! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Λετα, Αναστασια και Ευρυδικη να σας ζησουν τα μωρακια σας!! Να ειναι καλοτυχα κ παντα ευτυχισμενα κ χαμογελαστα!!!

Εμεις παμε καλα με το ικτερακι μας.επεσε απο 13.8 σε 12.9 κ σημερα 11.8. Ο μικρος εχει αρχισαι να μενει πιο πολυ ωρα ξυπνητος κ ειναι χαρμα ο ατιμος.πινουμε γυρω στα 90 μλ γαλατακι της μαμας απο μπουκαλι αλλα κ απο στηθος μεχρι να φυγει ο ικτερος κ να θηλαζουμε πιο ορεξατα.το ξενυχτι καλα κρατει!!! 4 5 το πρωι εχουμε συναγερμο!ο

Οσο για τα κιλα ειμαι σουπερ χαπυ!!! Απο 96 κ + 3 που ειχα παρει στην εγκυμοσυνη εχω φτασει 88.9 κ το καλυτερο ειναι οτι μπηκα σε ενα τζην που εχω εεδω και 5 χρονια κ μαλιστα ανετα!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Λετα, Αναστασια και Ευρυδικη να σας ζησουν τα μωρακια σας!!Να είναι γερά και καλότυχα!!!

Γέννησα και εγώ στης 3/08 ένα κοριτσάκι 2970κιλά και 49,5 ύψος. Σπάσανε τα νερά στης 37 +1 εβδομάδες. Μου ήρθε λίγο ξαφνικό να πω την αλήθεια μου. Ήταν η τελευταία μέρα στην δουλειά και υπολόγιζα να ξεκουραστώ λίγο αφού είχα ΠΗΤ 23/08.

Δεν έρχονται όμως όλα όπως τα κανονίζουμε. Να φανταστείτε την προηγούμενη είχα πάει για nst και ήταν όλα καλά χωρίς ίχνος συσπάσεων. Μου έδωσε και την άδεια να φύγω για λίγες μέρες που του είπα μπας και έκανε κανένα μπάνιο η κόρη μου. Έτσι λοιπόν εκεί που την Παρασκευή θα ταξίδευα, ήμουν στο νοσοκομείο και γένναγα.

Κάποια στιγμή θα σας πω λεπτομέρειες.

Α! να μην ξεχάσω, βάλτε και εμένα στην λίστα!

Διαφημίσεις

Και να βάλω την γκρίνια μου σε χωριστή καταχώρηση, να μπορείτε να την παρακάμπτετε πιο εύκολα, γιατί συγγνώμη βρε κοριτσάκια με τα καινούργια μωράκια που κλέβω από το χώρο σας, αλλά δεν αντέχω να μην τα πω κάπου!!!!

Τελείωσε και η δεύτερη μέρα αποχής του άνδρα μου από οποιοδήποτε οικογενειακό καθήκον... (καψόνια τα λένε στη μόνη στριμωγμένη περίοδο της ζωής τους, στο στρατό, που να τον κάνουν πέντε χρόνια να ξεπληρώσουν για τα κρίματά τους....). Με την μαμά μου εδώ τον έγραψα, όσο μπορούσα, γιατί ξέρετε τι εκνευριστικό που είναι από το πρωί (μετά από τα βραδινά) να ετοιμάζεις το γάλα των παιδιών, να ξαναθηλάζεις, να μαγειρεύεις (ευτυχώς μου έφερε κιμά η μαμά), να έχεις τη μικρή που κάνει επίσης νάζια στο φαγητό για να μου ξεπληρώσει και αυτή τη γέννηση του μωρού, μετά να θηλάσεις, να τα ετοιμάσεις για ύπνο και τέλος να ξαναπάς στο μωρό και ω ναι! μόλις έχει αρχίσει επιτέλους να ησυχάζει στο στήθος το μωρό, τα μεγάλα να έχουν αρχίσει τα χοροπηδητά στο κρεββάτι και ο απέχων πατέρας να είναι ξάπλα στο κρεββάτι και να μην κουνιέται (γιατί όπως το εξήγησε στην κόρη του, το κάνει για να πω ότι έχω λάθος και ότι όντως κάνει δουλειές, ότι δεν ισχύει αυτό που ισχυρίζομαι ότι μου έχει βγει η πίστη ανάποδα και εκείνος είναι άνετος, μιλάμε για φοβερό ενήλικα...) και να αναγκάζομαι να βγάλω (για άλλη μια φορά) το μωρό από το στήθος, για να τις κάνω (με φοβέρες και απειλές) να ησυχάσουν, να θηλάσω κι εγώ με την ησυχία μου το μωρό. Και το απόγευμα να τα ταΐσω, μετά πάλι στο μωρό, να τα ετοιμάσουμε με τη μαμά για τη βόλτα (γιατί τα παιδάκια μου σε πρήζουν σε κάθε πρόσφορη περίπτωση, ακόμα και όταν προσπαθείς να τα ντύσεις για έξω) και μετά πάλι στο μωρό που από τις έξι που έφυγαν δεν σταμάτησε να κλαίει μόλις την έβαζα στην κούνια της και ήμασταν όλη την ώρα στηθάτες. Και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το μωρό δεν κοιμόταν στις 20:30 που γύρισαν όλοι (και τα παιδιά με τη μαμά και ο σύζυγος κατ' όνομα, γιατί μόνο σε κοινό ζυγό δεν είμαστε, ταλανίζομαι μονόζυγη και ισορροπώ επικίνδυνα), τα παιδιά να ουρλιάζουν με το που μπαίνουν, να θέλουν dvd, να μην ανάβει το τρισάθλιο, να βγάζω το μωρό από το στήθος και να το αφήνω κάτω για να κάνω το γάλα τους και το κακόμοιρο να σκούζει και ο πατέρας τους τί κάνει; Να επιδίδεται στο αγαπημένο του θερινό ψυχαναγκαστικό καθήκον: να ρίχνει νερό στο μπαλκόνι και στους τοίχους για να δροσιστούμε.... Και το μωρό να συνεχίζει να σκούζει και το dvd να μην λειτουργεί και στο τέλος τους έβαλα τους ολυμπιακούς και ο σύζυγος (είπαμε, κατ' όνομα) να τακτοποιεί αμέριμνος την ανακύκλωση.... Και όταν ξέσπασα και τον έβρισα, τότε με ικανοποίηση είπε: είδες τελικά που κάτι κάνω κι εγώ, τα βρήκες σκούρα, ε; . Οπότε τον ξαναέβρισα, γιατί δεν είναι δυνατόν να με εκδικείται με το γάλα των παιδιών και με το κλάμα του μωρού... Και γιατί, τι να παραδεχτώ βρε παιδιά και ποια συγγνώμη να ζητήσω; Να παραδεχτώ ότι είναι η ζωή μου πιο εύκολη αν ασχοληθεί ένα λεπτό με το dvd ή αν πει μια κουβέντα στα παιδιά να μην ουρλιάζουν όταν τα έχω βάλει στο κρεββάτι ή να κάνει μισό λεπτό το γάλα, για να μην κλαίει το μωρό; Τι να παραδεχτώ; Ότι όλα αυτά που δεν είναι κόπος, είναι τάχα μου άθλος που εξαργυρώνει την καισαρική μου, τον πόνο μου, τους θηλασμούς, τα ξενύχτια, τα μαγειρέματα, τα μπάνια, τα ταΐσματα, το καθάρισμα, το πλύσιμο και με το καλό από το Σεπτέμβρη τη δουλειά;;;;;;; Και τώρα δηλ. εκεί καταντήσαμε, να κάνουμε το νεογέννητο να κλαίει για να εκδικηθούμε τη μάνα του;;;

Μού 'ρχεται να πάρω τα παιδιά και να κατεβούμε στην Κω, δυστυχώς έχουμε από πέρυσι μετακομίσει σε σπίτι στο χωριό που δεν είναι πολύ εύκολο με το νεογέννητο (δεν έχουμε σίτες, χρειαζόμαστε αυτοκίνητο), πριν μέναμε στην πόλη.... Δύσκολο μου φαίνεται, αλλά και αυτός ο πόλεμος νεύρων δεν υπομένεται, όχι για την κούραση τόσο, όσο για το παράπονο.... Εμείς να κάνουμε τα πιο πολλά, εμείς να πρέπει να παρακαλάμε, εμείς να πρέπει την στοιχειώδη προσφορά του άλλου (μα επιτέλους ας συνέλθει αυτός και οι όμοιοι του, προσφορά σε ποιον, σε μένα ή στα παιδιά του;) να την ανεβάζουμε στα ουράνια και να εκφράζουμε απεριόριστη ευγνωμοσύνη....

Φταίει ότι είναι εδώ και η μαμά μου, αλλά δεν μπορώ να στερηθώ τη μοναδική αξιόλογη βοήθεια σε αυτή τη φάση, έτσι για τους εγωισμούς και τα πείσματα.... Φτάνει που την έχουμε σκλάβα τη γυναίκα, αφού την κουβαλήσαμε στην Αθήνα. Έλεος.....

Συγγνώμη για την γκρίνια μέσα στην γενική ευφορία.... Προσπάθησα να συγκρατηθώ, αλλά...

Πρέπει να βρω μια κυρία να με βοηθάει όταν φύγει η μαμά μου, δεν μπορώ να γίνω χίλια κομμάτια και να μου κάνουν και καψόνια από πάνω....

a0Nsp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι????

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Archon να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!Γερη και δυνατη!!!

Και τωρα φευγω να ετοιμαστω...εχω να ραντεβουδακι σημερα με μια μικρουλα!!!

Φιλακια!!!!Θα τα πουμε οταν εχω νεοτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!

αρχον να σου ζησει!!

ριτα με το καλο κ εσυ να παρεισ αγκαλια τη κορουλα σου!

ποια εχει σειρα τωρα?

αγλαια τι να σου πω κοριτσι μου...χαρα στο κουραγιο σου...με 4 παιδια στο σπιτι(βαζω και τον αντρα σου μεσα)...αχ ετσι και μου τα κανε αυτα ο δικος μου θα του το ανοιγα το κεφαλι δεν υπηρχε περιπτωση!!δε του αφηνεις τα παιδια να πας καμια βολτα?να δουμε τι θα κανει δε θ ασχοληθει?

εγω καλα συνεχιζω και ζεσταινομαι...ειπαν θα πεσει η θερμοκρασια το σκ για να δουμε...προς το παρον δε νιωθω ιδιαιτερη διαφορα.

απο κιλα στο +11 προς το παρον...εννοειται ειχα καβατζα κ απο τη μικρη αλλα 6...καλα παω παντως πιστευω να τα χασω γρηγορα.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ρίτα με το καλό κι εσύ! Παιδιά, χάνω τη σειρά πια! Τί ωραία, πολλά μωράκια! Χθες κοιμήθηκα 23:00-01:00 και 05:00-07:00, σπαστό ωράριο! Πάντως είναι ευτυχία να βλέπω το μωράκι δίπλα στην κούνια του να κοιμάται (όταν τελικά τα καταφέρουμε)!

Δεν νομίζω να φύγω, αλλά με παρηγορεί η σκέψη προς το παρόν. Θεωρητικά θα μπορούσα να φύγω με τα παιδιά μέχρι που θα αρχίσουν τα σχολεία, πχ. 14 Αυγούστου με 8-9 Σεπτέμβρη! Κοίταξα, τα εισιτήρια πανάκριβα... αλλά αν ήμουν σίγουρη ότι στο συγκεκριμένο σπίτι θα τα έβγαζα πέρα μόνη μου (και με τη μαμά δηλ.) δεν θα σκεφτόμουν τα χρήματα...

Το μωρό ξύπνησε! Πάω να το σκεφτώ καλύτερα θηλάζοντας!

Τι να κάνουν οι καινούργιες μανούλες; Σας σκέφτομαι όλες!!

Φιλά κοριτσάκια!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα σας να μας ζησουν τα νεα μωρακια...Αρχον να σου ζησει το μωρακι σου!!!Η geo λετε να γεννησε??Η ριτα μας??Πω πω μονη μου θα μεινω στο τελος στο καφε...Λοιπον εγω μου εδωσε χαπακι γιουτοπαρ μισο χαπι 3φορες την ημερα...Αλλα συνεχιζονται με λιγοτερο πονο,θα χορτασω ξαπλες τωρα στο τελος...Σημερα μπηκα και στον μηνα μου....Αγλαια μου δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου αλλα θα του εσπαγα το κεφαλι πραγματικα..

:-D

αννια θα χεις εμενα για παρεα βρε μη στενοχωριεσαι:P

εγω απο πονους και συσπασεις τιποτε...μου φαινεται θα φτασω ανετα τις 40 βδομαδες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ελισαβετ φυσιολογικα πας??Στον γιο μου γεννησα 39+1 η μπεμπα σαν τριτο μωρο και να περνανε ολα απο πανω μου απορω πως δεν γεννησα ακομα...Ευτυχως το σαββατο τελειωνει ο καλος μου και θα εινα σπιτι να βοηθαει την κατασταση..

:-D

ελισαβετ φυσιολογικα πας??Στον γιο μου γεννησα 39+1 η μπεμπα σαν τριτο μωρο και να περνανε ολα απο πανω μου απορω πως δεν γεννησα ακομα...Ευτυχως το σαββατο τελειωνει ο καλος μου και θα εινα σπιτι να βοηθαει την κατασταση..

ναι παμε για φυσιολογικο αυτη τη φορα...θα δειξει.τη κορη μου την εκανα με καισαρικη 37+3.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

να ξεκινησω με την αγλαια που πραγματικα την θεωρω ηρωα μεσα σε ολο αυτο το σκηνικο που γινεται!τα λογια μου ειναι περιττα!οτι κ να πω ειτε κουραγιο ειτε υπομονη νομιζω θα ειναι λιγο σε αυτο που ζεις κοριτσακι μου!

Ριτα εχεις κλεισει το καλυτερο ραντεβου σημερα!με την κορη σου!με το καλο να ερθει κοπελα μου!!!!

Μιμικακι πως εισαι ζουζουνα μου???ο μικρουλης σου???

Αρχον να σου ζησει κοπελα μου το μωρακι!!!!!

εγω ναι τελικα την καισαρικη δεν την γλιτωνω οπως αλλωστε ειπα χτες!απλα επειδη ειμαι πρωταρα θα ηθελα καποιες πληροφοριες απο τις ηδη μανουλες που εχουν κανει καισαρικη!δεν εχω ρωτησει τιποτα τον γιατρο μου,την δευτερα που θα παω θα με ενημερωσει σχετικα!ποση ωρα διαρκει,θα ποναω πολυ μετα,το αγχος μου ειναι εαν θα "αεριστω" γρηγορα,εαν θα σηκωθω κ θα μπορω να κανω κανενα βημα κτλ........πφφφ σας ζαλισα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...