Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλησπέρα κι από μένα

μαριλένα πολλά περαστικά!!! που θα πάει θα ανοίξει ο καιρός...

εμείς βασανιζόμαστε από αλλεργίες, ειδικά ο μεγάλος μου, είναι χάλια, δε μπορεί ν αναπνεύσει καθόλου.

ο πονοκέφαλος είναι ο μόνος που δε μου χει χτυπήσει τη πόρτα ακόμα...

καλό υπόλοιπο κυριακής κι από μένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κια απο εμας!

Φαγαμε και τωρα περιμενω να σβησω την μηλοπιτα που εφτιαξα για να την πεσω!

Θα έρθουν κατι φιλοι το απογευμα και ειπα να φτιαξω κατι, αλλα τελικα εφαγα ολο το πρωινο μου να συμμαζευω!

Μαριλενα περαστικα! Ελπιζω η γαστρεντεριτιδα να ειναι το τελευταιο που σας βρήκε!!!

Για την β επιπεδου κια γω ξερω οτι απο 18- 24 εβδομαδες γινεται το ιδανικο ειναι περιπου στην 22η. Οποτε καπου στο πασχα βλεπω να την κανω!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Πως τα περνατε;Κρυο παλι ε;Αντε να δουμε ποτε θα ανοιξει λιγο αυτος ο καιρος φετος...δυσκολος χειμωνας.

Εμεις ειμαστε καλα,ολο και καπου γυρισαμε αυτο το σκ γιατι ειχαμε κατι παρτακια κτλ με τον μικρο και τωρα μαζευτηκαμε.

Για τη β επιπεδου που λετε, εμεις δεν εχουμε ορισει ακομα ημερομηνια ,στις 19/3 που εχω ραντεβου στο γιατρο θα μου πει ποτε θα την κανουμε.Αλλά στο γιο μου την ειχα κανει 21+5 και ηταν μια χαρα!!!

Καλο απογευμα!! απο βδομαδα θα τα πουμε καλυτερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσια, ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

ειδα απο τα μηνηματα σας οτι καποιες θα κανατε την εξεταση για την κυστικη.. βρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω..εχω ενα αγορακι υγειες δοξα το θεο αλλα ευτο δεν με καθυσηχαζει...ακομα εχω ενοχες που δεν την εκανα απο την πρωτη εγκυμοσυνη. το θεμα ειναι οτι εδω στο ηρακλειο μονο σε ιδιωτικα μπορουμε να την κανουμε. πηρα τηλεφωνο και θελουν 250 ευρω!!! δεν ειναι το θεμα βασικα μονο τα λεφτα. τωρα μηπως ειναι λιγακι αργα να τη κανω? και αν ειμαι φορεας τι γινεται? μετα πρεπει να κανω αμνιο??? εχω πελαγωσει δεν την παλευω με το συγκεκριμενο θεμα. το σκεφτομαι συνεχεια. πρεπει να αποφασησω μεχρι αυριο οπωσδηποτε!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

.παντρεύεται ο αδεφός μου το καλοκαίρι κι έχουμε τρεχάματα.

το κυριότερο είναι σε τι φουστάνι θα μπω τέλος ιουνίου!!!!!!!!!

αννα με το καλο ο γαμος του αδερφου σου!!! εγω θα βαφτισω ενα αγορακι στις 10 ιουνιου και επισης αντιμετωπιζω το προβλημα του ρουχου και οχι μονο, αφου δεν θα μπορω να σηκωνω το μωρο το οποιο θα ειναι....σχεδον 3 χρονων!!! :confused: αστα!!!

Και κάτι τελευταίο...έκλεισα ραντεβου για β επιπέδου 7/4 στην Σούκα. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτήν. Θα είμαι 22 και 5 ημερών. Καλά δεν είναι? Δεν νομίζω να είναι αργά ε?

μιμικα εγω θα κανω την β' επιπεδου 27 απριλη και θα ειμαι στην 23 εβδομαδα. μια χαρα ειναι μην ανυσηχεις!!! :-P

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.libero10 27/08

9.MarilenaAth 28/08 (νωριτερα ομως λογω κ.τ.) ???

10.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

11.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

12.myrina 3/9

13.elisabeth 6/9

14.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

15.annia 10/9

κοριτσια εβαλα και το δικο μου ονομα!!! εχω 28/08 ημερομηνια τοκετου αλλα μαλλον γυρω στις 20 θα γεννησω λογω καισαρικης!!! το φυλλο δεν το γνωριζω ακομα... ;)

cfcIp3.png

Μαριλένα εύχομαι να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Πώς πήγε η εξεταστική? Τί σπουδάζεις?

μιμικα να σαι καλα!!! ευχομαι και σε σενα ολα να πανε τελεια!!! :tongue:

η εξεταστικη πηγε ευτυχως πολυ καλα!!! εχω τελειωσει στο τει πολιτικων δομικων εργων και εχω μπει στους μηχανολογους απο το 2007 αλλα επειδη δουλευα δεν μπορουσα να παρακολουθω συστηματικα. το εξαμηνο που μας περασε (αφου πλεον δεν δουλευα- ατιμη κριση!!!) αποφασησα να συνεχισω μπας και τελειωσω αλλα με προλαβε το μπεμπακι και ετσι παει παλυ πισω η σχολη!!! :rolleyes: δεν πειραζει ομως τα παιδακια μου να ειναι καλα και καποια στιγμη οταν θα σπουδασουν και αυτα ισως παω και γω να τελειωσω!!! :P

cfcIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Χτες ξέχασα να ευχηθώ να ζήσετε και σε πολλές κοπέλες. Αν δε κάνω λάθος η μία ήταν η Ανια. Και κάποιες άλλες, αλλά πάλι ξέχασα, μου φαινεται πρέπει να αρχίσω ν κρατάω σημειώσεις!

Μαρινέλα καλώς έπέστρεψες! Πώπω τι ταλαιπωρία ήταν αυτη που περάσατε. Αντε τώρα που θα φτιάξει και ο καιρός εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείτε ξανα με ιώσεις! πολύ της μόδας αυτη η γαστρεντερίτιδα πάντως! Τελευταία της χρονιά να είναι γιατι του χρόνου θα έχουμε και τα μικρά μας. Το να μη μπορείς να παίρνεις το μικρό-μεγάλο σου αγκαλιά πρέπει να είναι κάπως δύσκολο, αλλά σίγουρ θα μπορείτε να παίζεται μαζι στο κρεβάτι!

Μηχανολόγος σπουδάζεις τώρα η μηχανικός, με μπέρδεψες κάπως. Καλη επιτυχία και κάποια στιγμή να τη βγάλεις και τη σχολή. Εχεις πολλά μαθήματα ακόμα? Και εγώ συνάδερφος (πολ. μηχανικός) αλλά τώρα με τη κρίση, φάνηκε πως το επάγγελμα δεν είναι από τα καλύτερα. Η ζήτηση ακόμα και αγγλία έχει πέσει πολύ το ίδιο και οι μισθοι :-(

Αννα δύσκολες οι αλλεργίες. Τα μικρά σου είναι πολύ ευαίσθητα? Φαντάζομαι σε λίγο καιρο θα τλαιπωρηθώ και εγώ κάπως, ή λέτε αυτη τη χρονιά να με λυπηθεί η φύση?:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τη β επιπέδου. Από ότι κατάλαβα, γίνεται μέσα στα φυσιολογικά περιθώρια, αν και αν γινόταν λίγο πιο αργά δε θα πείραζε. Αλλά από την άλλη ποιος περιμένει......

χεχε, και τώρα θα με μισήσετε όλες σας, αλλά εδώ στην Αγγλία είχε καλοκαίρι (για τα αγγλικά δεδομέα πάντα) Ζεστούλα, μπορούσες άνετα να κυκλοφορήσεις χωρίς μπουφαν και πολύ ήλιο! Οτι πρέπει για βολτούλες, άσχετο που εμείς μείναμε μέσα για να καθαρίσουμε!

Ας χαιρόμαστε τώρα, γιατι δε φαντάζομαι να κρατήσει για πολύ:tongue:

καλησπερα κοριτσακια.Μια απορια εχω τι χρησιμοποιητε για τις ραγαδες;

Εχει μεγαλωσει το στηθος μου πολυ και φοβαμαι οτι θα αρχισει να κανει ηδη εχει τεσπα.

Κατι καλο και οικονομικο

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

kerasia τι να σου πω τωρα για κρεμες χα:Pεγω εβαζα την silmucium και στα 2 αλλα ραγαδες εβγαλα βεβαια 2πολυ μικρες στο στηθος που φυγανε αλλα γεμισα στην κοιλια,μετα απο θεραπεια που εκανα το καλοκαιρι που μας περασε σχεδον τις εχω εξαφανισει...Τωρα μεχρι να μεγαλωσει η κοιλια μου βαζω την percutalfa που ειναι πολυ καλη και εχει 16? τα 200ml και ειναι πολυ ενυδατικη!!Μολις φουσκωσω για τα καλα θα βαλω βαζελινη,ηερω οτι οι αποψεις διίστανται για την βαζελινη αλλα δεν θελω να γινω σαν χαρτης παλι

:-D

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Περάσατε όμορφο ΣΚ; Εμείς περάσαμε καλά, Σάββατο βράδυ πήγα και με τον καλό μου σινεμά, αλλά από χτες το απόγευμα η κουκλίτσα μου έχει και πάλι πυρετό. :-(:-(:-( Ουφ! Πριν από 2 εβδομάδες πάλι τα ίδια. Κουράστηκα πια! Πότε θα φύγει αυτός ο θκ@Τ%χειμώνας; Εγώ θέλω να την πάω για αναλύσεις γιατί έχει και καιρό να κάνει, αλλά ο καλός μου λέει ότι τσάμπα θα το ταλαιπωρήσουμε το παιδί. Και πάλι ουφ! Εντωμεταξύ σήμερα δεν γινόταν με τίποτα να λείψουμε από τη δουλειά ούτε εγώ ούτε και ο καλός μου και γύρισα τον κόσμο ανάποδα για να βρω κάποιον να την κρατήσει. Τρίτο ουφ! :-(:-( Αύριο περιμένω και τα αποτελέσματα του αίματος από την αυχενική...... τουλάχιστον να είναι όλα καλά εκεί.

Διάβασα ότι στο καφέ μας θα έχουμε γάμους; Annia και Afroad με το καλό!!! Και ο πολιτικός μια χαρά γάμος είναι και με λιγότερα έξοδα ;););) Και μπορείς μια χαρά να το ευχαριστηθείς και να χαρείς.

Μαριλένα καλώς μας ήρθες και πάλι. Ταλαιπωρήθηκες και εσύ με την αποκόλληση και τις ιώσεις. Εύχομαι να σταματήσουν εδώ. Ε καλέ μου Θεούλη μου...... με ακούς;;;; Μην στείλεις σε καμιά μας άλλη ίωση σε παρακαλώ. Και εγώ το σκέφτομαι για την εξέταση της κυστικής ίνωσης. Στην κορούλα μου δεν την είχα κάνει, δεν την ζητούσαν κιόλας τότε και ούτε ήξερα τι είναι, αλλά τώρα...... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω......

Κερασιά και εγώ simulcium έχω αλλά δεν είμαι και πολύ τακτική. Μία βάζω, μία το ξεχνάω. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα δέρματος και αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις. Ίσως μόνο λίγο τις απαλύνουν αυτές οι κρέμες.

Μιμίκα θα σου έλεγα, αφού αποφάσισες να μείνεις σε αυτό το γιατρό, να μην το αναφέρεις καν το περιστατικό που σε πείραξε. Άστο να πάει.... ίσως δεν ήταν η μέρα του..... ίσως, ίσως..... Άστο να πάει γιατί μπορεί να ανοίξεις άλλες ιστορίες. Εγώ αυτό θα έκανα.

Είδα και το site με τα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης και ξετρελάθηκα. Ποιο κοριτσάκι ξέρει να πει πώς παραγγέλνουμε από εξωτερικό. Δεν το έχω κάνει ποτέ......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημέρα!!!!

γιοβάνα από πιο σάιτ; γιατί ψιλοδιαφέρουν....να δεις αν σε συμφέρουν τα μεταφορικά. εγώ ψωνίζω 2 χρόνια τώρα από εδώ και είναι πολυ οικονομικά και σχετικά καλά, έρχονται πολύ γρήγορα και με 5 λίρες μεταφορικά μόνο http://www.newlook.com/

κι από δω http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053

κι από δω παιδικά

http://www.mandco.com/

μαριλένα κι εγω μπήκα στο μεταπτυχιακό του ΑΠΘ το 2004 και το τελείωσα το 2009!!! παρέδωσα διπλωματική εργασία λίγες ώρες πριν σπάσουν τα νερά και γεννήσω το δεύτερο γαλανομάτη μου!!!!

δε βαριέσαι...αργά ή γρήγορα όλα θα γίνουν...

απόλαυσε τώρα το μπεμπέ όπου οι στιγμές αυτές δε θα ξαναρθουν κι όλα τ άλλα...αρκεί να μη σ αγχώνουν. εγώ να πω την αλήθεια αισθανόμουν οτι έσερνα μια σιδερόμπαλα πίσω μου...

για ραγάδες και τέτοια τίποτα ακόμα...βαριέμαι πολύ

τώρα πια ό,τι είναι να κάνω το χω κάνει με τα προηγούμενα δύο, και έβαζα κρέμες ένα σωρό. οπότε το πήρα απόφαση ότι είναι στο δέρμα και στον οργανισμό. κακά τα ψέμματα η αυξομείωση βάρους κάνει τις ραγάδες, κι αν είναι και κληρονομικό η κατάσταση δεν αλλάζει.

νομίζω ότι λίγο πολύ το ίδιο κάνουν οι κρέμες, ειδικά αν έχεις τραβήγματα και ξηροδερμία στη περιοχή είναι βοηθητικές.

για τη βαζελίνη εγώ θυμάμαι ότι το καλοκαίρι με ζέσταινε σε απελπιστικό σημείο όπως και τα λάδια κτλ....ήθελα κάτι περισσότερο σε κρέμα για πιο δροσιστική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...