Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ε ναι λοιπόν γεννησα και εγω....έναν παιδιατρο 3680 και 52 εκ....το καλο μου είχα κάνει κακάκια και ήταν τυλιγμένος στο λαιμό και στην κοιλιτσα..για αυτο και ζοριζοταν και δεν κουνιοταν....περιμένω να μου τον φέρουν και θα βάλω φωτο...

Πριν απο λίγο μυ έστειλε και μήνυμα η ανάστασια η οποία γεννήσε σήμερα το πρωι στις 10 3180 και 51 εκ κούκλαρα....

Γέννησε και η Evri σήμερα εεεε?????χαμος λέμε....

Να μας ζήσουν...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ζησουν κοριτσια!!πωπω πολλα γεννητουρια σημερα!!

απ τη γκρετα εχουμε κανα νεο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εύρι, Λέτα και Αναστασία να σας ζήσουν τα μπουμπουκάκια!!! Να είναι όλα γερά και καλότυχα και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!! Καλό σαραντισμό κορίτσια μου και καλούς θηλασμούς!!! Αναμένουμε φώτο!

Γεμίζει μωράκια το καφέ μας, τι ευτυχία!!!

Τάνια μου μπράβο σας που είστε καλά!!! Κοιμάται 3ωρα, 4ωρα η μικρή σου ε?? Μπράβο! Φτού, φτου!!! Εμένα ο δικός μου είναι με τις ώρες του. Αυτοί οι κολικοί μας τα χαλάνε λίγο!!!

Άννια μου τελικά δεν ήταν τα νερά ε???

Ριτάκι έτοιμη για αύριο???

Σοφάκι μου πώς είσαι??? Θα έρθει και η δική σου μέρα σύντομα!!!

2sCXp3.png

Ευριδίκη, Λετα και Αναστασια να σας ζήσουν τα μωράκια σας!! Γερά και καλότυχα να ειναι !!! Καλη λοχεία στις μανούλες!!

Μιμικα μου ευτυχως κοιμαται τοσο γιατι δεν θα την παλευα και με την μεγαλη! Οι κολικοι δεν αντεχονται! υπομονη και στους δυο σας!

ριτα μου με το καλό και συ αυριο!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι????

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευριδικη να σου ζησει το παληκαρακι σου γερο και ευτυχισμενο να ειναι!!!

1243015b5qmfj5zmv.gif

Λετα μου γλυκια καλοτυχος ο παιδαρος να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις

1524616fe83svjqpv.gif

Αναστασια να σου ζησει η κουλιτσα σου και να ειναι ευτυχισμενη μεχρι τα βαθια της γεραματα

2439585bmvs5uytid.jpg

και για ολες εμας που περιμενουμε ας τσακησουμε μαζι μια σοκολατινα

μιας και σε λιγο θα πεσει διαιτα

1576711z34nrt0li7.jpg

wDsdp3.png

Ευριδίκη, Λετα και Αναστασια να σας ζήσουν!!

Μπήκα μέσα για να γκρινιάξω για την δεύτερη μέρα γενικής απεργίας του άνδρα μου και τις αντοχές μου, αλλά βρε παιδιά με τόσες χαρές μου κόπηκε η όρεξη!!!!

Σας τα φυλάω για άλλη φορά! Ό,τι και να 'ναι έχουμε τα παιδάκια μας!

a0Nsp3.png

annia τι εγινε κοριτσακι μου εχουμε τιποτα νεοτερο;

Εγω το αισθανομαι το μωρο αλλα οχι στη συχνοτητα που το ενιωθα παλιοτερα.Περιμενω υπομονετικα την Κυριακη!!!

wDsdp3.png

Να μας ζήσουν τα νέα μωρακια του καφέ ,..μπαίνω απο Κιν όπως έγραψα και δίπλα δεν σπασανε τα νερά λογικά αφού δεν ξαναεωγαλα σταγόνα...αλλα Πο το πρωί έχω συσπασεις.μίλησα με τον γιατρο και ξεκιναω γιουτοπαρ και ξαπλα και βλέπουμε...ουφ αγχωθηκα

:-D

Διαφημίσεις

Λετα Αναστασία κ Ευρυδικη να σας ζήσουν τα μπουμπουκακια σας!!!να ειναι γερα κ καλοτυχα κ με το καλο μα γυρίσετε σπιτάκια σας!!!πωπω γεννητουρια!!!!ετσι κορίτσια να περνούμε σειρά!

Εγω μάλλον την Πέμπτη μπαίνω για καισαρικη μια κ ο μικρός ειναι πολυυυυυ ψηλά κ δε κατεβαινει με τίποτα!

pysXp3.png

Γιάννα μου θα πας τελικά με καισαρική? Δεν πειράζει πουλάκι μου, θυμάμαι ότι έλεγες ότι είσαι και λίγο χεστρού οπότε δεν θα νιώσεις πόνο, Ίσως λίγο μόνο μετά, αλλά θα έχεις το παλικαράκι σου αγκαλίτσα οπότε δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα! Πλησιάζεις κι εσύ άντε!!!

Άννια μου μην αγχώνεσαι κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου όσο μπορείς και αν ήρθε η ώρα να βγει το ζουζούνι σου θα βγει! Εσύ κάνε το καλύτερο και άσε το μωράκι σου να αποφασίσει!!

Αγλαΐα πάλι τα ίδια και σήμερα ο δικός σου?

Ο μπεμπάκος μου σήμερα μέχρι στιγμής ήταν καλό αγόρι! Αφού να σκεφτείτε ότι προλάβαμε και κοιμηθήκαμε και ένα 40λεπτο το μεσημέρι!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...