Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Λοιπόν μετα απο μια μέρα δουλειες( σφουγγαρισμα,καθάρισμα κτλ...) μην τους αφήσω και βρωμικους ήρθε η ώρα να σκεφτω και το αύριο και να αγχωνομαι λίγο....νυσταζα τρομερά οπότε ελπίζω να κοιμηθω.....

Δεν θα προλάβω να μπω το πρωί...οπότε σας φίλω και τα λέμε απο το μαιευτήριο.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν μετα απο μια μέρα δουλειες( σφουγγαρισμα,καθάρισμα κτλ...) μην τους αφήσω και βρωμικους ήρθε η ώρα να σκεφτω και το αύριο και να αγχωνομαι λίγο....νυσταζα τρομερά οπότε ελπίζω να κοιμηθω.....

Δεν θα προλάβω να μπω το πρωί...οπότε σας φίλω και τα λέμε απο το μαιευτήριο.....

ευχομαι με το καλο γα αγκαλιασεις το μπεμπακι σου!!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

γεια σας φιλενάδες, εδω κι εγώ, μόλις γυρίσαμε από το πάρκο του φλοίσβου με όοολα τ αγόρια μαζί.

ω ναι δε τη παλεύω να μείνω μέσα καθόλου και είμαι καλύτερα έτσι.

η καισαιρική εμένα μου άφησε πολλούς πόνους, υστερόπονους, δε τη πολυπαλεύω, κουτσά στραβά περπατάω όμως. το μικρό μου είναι ήσυχο ευτυχώς, κοιμάται πολύ, τον ξυπνάω να θηλάσει γιατί έχουμε λίγο ίκτερο. είναι καλόβολο μωρό πάντως.

τα μεγάλα αγόρια κι εμένα αγλαία μου ορμάνε, ο μάνος ήθελε σώνει και καλά να πιάνει το "κόκκαλο" του μπέμπη (μτφ το μανταλάκι στον αφαλό του!). γενικά είναι αγριεμένα απ τη κλεισούρα κι όχι τόσο με το μωρό. λίγο ο μάνος έχει προσκολήσει στο μπαμπά του αλλά οκ παλεύεται ακόμα. θα πάει σχολείο και θα στρώσουν τα πράματα.

εμείς να μαστε καλά το σάββατο λέμε ν ανηφορίσουμε προς χαλκιδική. έχουν σπάσει τα νεύρα μας στην αθήνα με το καύσωνα. μάλλον πάνω θα ναι καλύτερα. θ αλλάξουμε τον αέρα μας. εύχομαι να μπορέσω ν ανταπεξέλθω, να φύγουν κι αυτοί οι χαζόπονοι και να μην εχουμε προβλήματα. καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μείνουμε πάνω ως το τέλος του μήνα.

με το καλό όσες γεννάνε τώρα!

η σκέψη και η δική μου μαζί σας κορίτσια!!!!!

Ω ναι ναι..έχω αυπνιες όχι λόγω άγχους αλλα εξαιτίας της ζέστης....έβαλα τώρα τον ανεμιστήρα μπάς και καλυτερεύσει η κατάσταση....

Άραγε πως να και Αναστασία και η Greta?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ βραδυνή! Θήλασε η μπέμπα, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα (τη νύχτα δηλ.) τρώει πραγματικά με όρεξη, την ακούω να καταπίνει, τις υπόλοιπες πιπιλάει λίγο. Αύριο θα την ζυγίσω να δούμε τι γίνεται...

Λέτα μου, με το καλό αύριο να έχεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Άννα, σε πεθύμησα βρε! Βγήκες έξω, θηρίο; Εγώ δεν τολμώ ακόμα, πονάω αρκετά, είναι και αυτά τα άτιμα τα πρησμένα τα πόδια, ε Ridi; Δεν φτάνει που είναι πρησμένα, πονάνε κιόλας... Πονάει και η μέση μου λίγο, λίγο και η μήτρα, είναι και η τομή.... Too much για μένα η έξοδος... Τα παιδιά όμως το χρειάζονται, η κλεισούρα τα κάνει ανυπόφορα!!!

Να περάσετε καλά στη Χαλκιδική! Όλα θα είναι καλύτερα στις διακοπές!

a0Nsp3.png

Καλημεραααα!!!

Τι θα γινει θα εχουμε κανα ευχαριστο να βαλω τη λιστα;;;

Τι γινετε με την Αναστασια;;;Η Γκρετα θα εχει το μωρακι τς αγκαλια σιγουρα.

Λετακι και εσυ οπου να ειναι θα τον κρατας αγκαλιτσα!!Αντε με το καλο!!!!

Βρε Αννουλα μιας εβδομαδας λεχωνα απο καισαρικη κι ετρεχες στο φλοισβο με τα 3 αγορια;;;Εισαι ΘΕΑ!! εγω εκει τα φτυνω στα κανονικα μου....Μπραβο σου ,και λογικο ειναι να ψιλοπονας ακομα ...μια βδομαδουλα περασε μονο καλε κοπελια!!!

Αχ...εφτασε και η ωρα μου...αυριο πουρνο πουρνο....

το πεθεροθεμα που θιξατε ηθελα και εγω να το σχολιασω (Καλοι Χριστιανοι πανω απο ολα,δηθεν χαρουμενοι παππουδες που αγωνιουν και Σαμαρειτικες επισκεψεις της τελευταιας στιγμης-οταν ολα ειναι ετοιμα χωρις να εχουν συνεισφερει πουθενα στο παραμικρο και χωρις καμμια διαθεση να το κανουν - και οι δικοι μου. Αγλαια...με πιανεις ;;;;) )αλλα λεω να μη χαλαστω...αρκετα εχω φουντωσει τις τελευταιες μερες και ερχονται χαρες για να χαλιεμαι μαζι τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρααα!!!!! φτου φτου να μη με ματιάσω τα κάνει τα 4ωρα ύπνου ο μικρός, για λεχώνα με 3 παιδιά μια χαρά κοιμάμαι, παράπονο δεν έχω!

τώρα κοιμάται ακόμα ευτυχώς και έβαλα να πιω μισό νεροπιασμένο ελληνικό καφέ.

ο μπαμπάς μας σήμερα έχει γραφειοκρατικες δουλειές, η γιαγιά κοινωνικές υποχρεώσεις οπότε θα μέινω μόνη πρώτη φορά και με τα 3. δε σκιάζομαι όμως έχουμε πάρει καινούριο ντιβιντι μικροί αινσταιν! χαχαχαχα!

το ξέρω ότι φαίνεται υπερβολικό το να βγαίνω έξω από τώρα και να το επιδιώκω απ τη πλευρά μου αλλά παιδιά τις 3 πρώτες μέρες κορόμηλο έπεφτε το δάκρυ δε τη πάλευα, μου βγήκε σε τυψεις απέναντι στα παιδια που τα χω κλείσει μέσα. καταβάλλω υπερπροσπάθειες, οι πονοι είναι πολύ ακόμα αλλά τουλάχιστον ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα!

Καλημέρααα!

Λετάκι μου με το καλό κοπέλα μου! Περιμένουμε νέα σου!

Αννούλα βγήκατε κιόλας έξω? Μπράβο ρε σουπερ γουμαν!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!! Οδικώς θα πάτε Χαλκιδική? Το έχεις ξανακάνει το ταξίδι με νεογέννητο?? Κι εγώ θα ήθελα (και μάλιστα όχι τώρα αλλά Οκτώβρη) να πάω Θεσσαλονίκη να δώ τους δικούς μου αλλά μου φαίνεται νωρίς και νιώθω ότι θα ταλαιπωρήσω το μωρό με το ταξίδι (μακακίες λέω?). Σκεφτόμαστε αρχές Σεπτέμβρη (που θα μπορώ να κάνω μπάνια) αν είναι καλός ο καιρός να πάμε Μάνη στο χωριό του άντρα μου που είναι γύρω στις 3 ώρες από Αθήνα, μην σαλτάρουμε τελείως από το κλείσιμο. Μπράβο στον μικρούλη σου που είναι καλόβολος...κι εμένα ο δικός μου την πρώτη εβδομάδα ήταν τέλειος, αλλά άλλαξε στην πορεία! Δεν είναι και θηρίο βέβαια, αλλά μας κάνει διάφορα κόλπα!

Από Αναστασία και Γκρέτα έχουμε κάτι νεότερο??

2sCXp3.png

Λετα μου με το καλο!!! Ολα να πανε καλά!!!

Αννα μου καλως μας ήρθες !!Ευχομαι οι πονοι σου να φυγουν γργήγορα!

Και γω σημερα πρωτη μερα μονη με τα κοριτσια μου και τελικα ειναι πολυ καλυτερα !! Η μεγαλη ηρεμη, η μικρη τρωει και κοιμαται και κανενενα 3ωρο με 4ωρο και γω εκανα τις δουλειες μου μαγειρεψα και τωρα καθομαι! Οταν ειχα εδω καποιον η μεγαλη ήταν πραγματικα άλλο παιδι!! ΜΑκαρι να συνεχισουμε ετσι!!

Την αλλη εβδομαδα που θα χει αδεια ο μπαμπας μας θα βγουμε και εμεις καμια βολτιτσα γιατι κοντευω να σαλταρω εδω μεσα!

ειπε απο σήμερα θα δροσισει για να δουμε!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω εδω καλημερα σας!!!!Οπως εγραψα και χτες διπλα τελικα μαλλον ψιλοκατουρηθηκα και δνε γενναω ακομα χιχιχιχι...Βεβαια εχω κατι ψιλοπονακια αλλα δνε ξερω αμα κρυωσα και απο το κλιματιστικο...Παντως πιστευω οτι η μπεμπου θα μας ερθει σε κανα 2βδομαδουλες.....Κανενα νεο απο γκρετα και αναστασια εχουμε βρε κοριτσια??Η λετα μας γεννησε αραγε?

:-D

καλημερα κ απο μενα!!

εβρι να σου ζησει!!με το καλο να πατε σπιτακι σας!

κανα νεο απο γκρετα και αναστασια εχουμε?

λετα με το καλο κ εσυ σημερα!

ριτα εσυ εισαι αυριο ε?με το καλο κ εσυ!

ποσες μειναμε που δε γεννησαμε ακομα?ολο και μεγαλωνει η λιστα μας!!

αννα καλα να περασετε στη χαλκιδικη καλα κανεις και πας δεν υπαρχει λογος να κλειστεις μεσα!

αννια μου μας ανησυχησες χθες...λεω κ εγω τοσο νωρις γενναει?νομιζω κοντα ειναι οι πητ μας ε?

μπηκα κ εγω στο μηνα μου σημερα...ουφ...4 βδομαδες ακομα...πολυυυυυς καιρος μου φιανεται!!για να δουμε μπας και κανει την εκπληξη ο μπεμπης νωριτερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι????

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι????

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι????

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

zipounaki 13/08

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Σουλουπωνω λιγο τη λιστα και θα συμπληρωσω τις λεπτομερειες αν μαθουμε νεα απο τα κοριτσια μας,Αναστασια,Λετα και γκρετα!!!!!!

Ευριδικη!!!!! υπεροχα νεα!!!Να σας ζησει!!Ειναι σε παρακολουθηση ο μικρος;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσουμπες!!!!!!!!!!!!!!

Κι αλλα γεννητουρια σημερα:P:p:p

Ευρι μου να σου ζησει να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!Ευχομαι συντομα να ειναι κοντα σου!!!!!!!

post-31002-14825440835659_thumb.gif

Λετα ολα καλα να πανε κοριτσακι.Περιμενουμε νεα σου!!!

Κανενα νεο απο Αναστασια και Γκρετα κοριτσια????

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...