Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

δεσποινα 4 φορες την ημερα συμπληρωμα μπορει οντως να μειωσει τη δικη σου παραγωγη!!ελαττωσε το!

αγγελικη μια διορθωση μονο...υπαρχουν 4 grades ωριμανσης του πλακουντα...αν και πλεον δεν αξιολογειται ως δεικτης.

γμτ πρεπει να βγω τελικα να παω σουπερ μαρκετ...ουφ ποιος παει μες στη ζεστη?

;

Έχεις δίκιο κορίτσι μου δικό μου λάθος!

Πάντως ειναι φυσιολογικό ξέρω περνώντας οι εβδομάδες προς το τέλος να γερνάει ο πλακούντας. Να σου πω την αλήθεια μιλάω παντα σε σχεση με τον δικο μου τον γιατρό του οποιου του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατ'αρχην αναστασια και γκρετα με το καλο τα μωρακια σας!!!να σας ζησουν!!

πολυ ζεστη και σημερα...ο μπεμπακος μου ακομα με ανησυχει...δινει πολυ αραια το παρον και υποτονικα....

σημερα με επιασε το παραπονο για τη μανα μου και την πεθερα μου...ξερουν και οι 2 οτι η γιατρος μου ζητησε ξεκουραση και 8 μηνες τωρα δεν ειδα βοηθεια απο καμια...και οταν με το καλο γεννησω η πεθερα μου θα ειναι ολη μερα μεσα στα ποδια μου να με ''βοηθαει''!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Γκρέτα και Αναστασία με το καλό, με λίγους πόνους η Γκρέτα της καισαρικής και με έναν πόνο η Αναστασία μας!

Marilena + Angelikig!!! Μην με θαυμάζετε πολύ, τους έχω πρήξει, βρίσει και διαολοστείλει όλους. Η μάνα μου είναι και με ανέχεται ακόμα, αν και η αλήθεια είναι ότι την πρώτη εβδομάδα ήμουν ένα μάτσο νεύρα, τώρα είμαι καλύτερα! Έτσι δεν πλακωνόμαστε τουλάχιστον με τη μαμά μου. Αν δεν είχε έρθει στην Αθήνα για να έχει τα μεγάλα, ή θα είχα αυτοκτονήσει ή θα είχα μαχαιρώσει κανέναν.... Πάντως είμαι καλύτερα τώρα, και στην οργάνωση σε λίγο θα μπούμε σε ρυθμό, μένει φαντάζομαι το να μην ορμάνε πάνω στο νεογέννητο μόλις το δούνε (μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι κούκλα;;;; ).

Ο άνδρας μου τσαντίστηκε που τον κατηγορώ ότι δεν συνεισφέρει παραπάνω στην κατάσταση (η αλήθεια είναι ότι την έκανα τη σκηνούλα μου σήμερα με τα πεθερικά μου, αλλά δεν άντεξα!) και σήμερα κάνει γενική αποχή (το έχω συνηθίσει, όταν είναι τα παιδιά άρρωστα, γεννάμε, μετακομίζουμε και αρχίζω την μουρμούρα γιατί δεν αντέχω παραπάνω γινόμαστε συνδικαλιστές και απέχουμε των καθηκόντων μας). Και όλα αυτά για το οφθαλμοφανές: πώς είναι δυνατόν με νεογέννητο στο σπίτι να κάνεις ό,τι έκανες και πριν (αυτό εκείνος το εκλαμβάνει ως δεν κάνεις τίποτα) κι εγώ να τρέχω όλη μέρα και να ξενυχτάω το βράδυ και να θεωρείται ως δεδομένο (με την καισαρική και όλα....). Τί να σας πω, οι άμυνες που αναπτύσσουν οι άνδρες για να επιβιώσουν (αμ που τους τη φέρνουμε και φεύγουν πρώτοι!!!!) είναι άξιες μελέτης. Για τον καθένα θα ήταν αυτονόητο, μα του υπενθυμίζω στο πρώτο παιδί πως δεν προλαβαίναμε να κάνουμε μπάνιο ή να μαγειρέψουμε (και οι δύο γιατί εγώ ήμουν ανάπηρη σχεδόν....). Τίποτα! Θεωρεί ότι θεωρώ ότι δεν κάνει τίποτα και άντε πάλι τα ίδια... Γι' αυτό οι πρωτομάνες, με συγχωρείτε, αλλά μην λυπάστε τους άνδρες σας αν ταλαιπωρούνται λίγο μαζί σας, θα γεννήσετε και δεύτερη φορά και μακάρι και τρίτη και πολλοί δυστυχώς θα θεωρήσουν ότι τότε ... θα τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνες σας! Ζήτω η προκαταβολική εκμετάλλευση των ανδρών! Να υπογράψουμε μανιφέστο;;;;

Το άλλο με το θηλασμό το ξέρετε; Αφού κάθεσαι όλη την ώρα, τι λες ότι κουράζεσαι;;;;

Η Άννα μας χάθηκε, πως τα βγάζει πέρα άραγε; Γράφει στο φβ; Τί λέει;

Δέσποινα μου σε σκέφτομαι και σένα εκεί στην ξενιτιά μοναχούλα! Τό 'χω το διεθνές στο αίμα μου, αλλά στα δύσκολα είναι αλλιώς στο σπίτι.... Μιλάω εκ πείρας.... Άντε όλα καλά θα πάνε με την μπέμπα σου! Ξύπνησε και η δική σου; Η δική μου είναι ξύπνια ΠΟΛΥ τώρα, παρά την υπέροχη στάση ρεψίματος, πάλι της έρχεται να ρευτεί μετά από κανένα μισάωρο και ξυπνά και πάλι στήθος και φτου και από την αρχή! Σήμερα από τη μία μέχρι τώρα είμαστε στήθος on and off! Και τώρα κλαψουρίζει λίγο, ελπίζω να κοιμηθεί, γιατί θα ξυπνήσω τα μεγάλα τώρα! Γενικά πάντως τα έχω γράψει όλα, τί τρίωρα υποτίθεται και όχι νωρίτερα από το μισάωρο, αφού το παιδάκι δεν θέλει αγκαλιές και αντιπερισπασμούς. Μιμικάκι, όντως τρώνε τα χεράκια τους, είναι να τα λυπάσαι έτσι απροστάτευτα που φαίνονται... Και μετά τη βάζω στο στήθος και σταυρώνει τα χεράκια, πλήρης παράδοση... (τώρα, γιατί σε ένα χρόνο πάλι καβαλημένες θα μας έχουν, χα!)

Ανυπομονώ να μάθω νέα για τα κοριτσάκια μας που γεννάνε....

Πάω κουζινάτη, τους είχα υποσχεθεί ότι θα τους έπλενα τα καινούργια ρουχαλάκια αλλά δεν πρόλαβα (κλειστό λόγω στήθους!). Ποιος τις ακούει τώρα... Αυτάαααα!

Φιλιά πολλάααααα! Πείτε μου νέα της Άννας αν ξέρετε! Και Κερασιά μου, όλα καλά θα πάνε! Θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου και για σένα!

Και ένα τελευταίο για την Γκρέτα μας που γεννάει: σας το είπα ότι η μπεμπούλα είναι απλώς υπέροχη;;;

a0Nsp3.png

σημερα με επιασε το παραπονο για τη μανα μου και την πεθερα μου...ξερουν και οι 2 οτι η γιατρος μου ζητησε ξεκουραση και 8 μηνες τωρα δεν ειδα βοηθεια απο καμια...και οταν με το καλο γεννησω η πεθερα μου θα ειναι ολη μερα μεσα στα ποδια μου να με ''βοηθαει''!!!

Κακομοίρα μου κι εσύ! Η μαμά σου όμως; Ξέρεις τι πρέπει να γίνει, αν και ούτε εγώ το εφαρμόζω (εξ ου και τα ξεσπάσματα!). Τηλέφωνο: μαμά μου πως πονάω σήμερα. Κλαψ κλαψ! Μπορείς να μου κάνεις αυτό; Πεθερούλα μου (ή όπως αλλιώς έχετε βγει από το αδιέξοδο της προσφώνησης, εμείς από τότε που τους έκανα εγγόνια το λύσαμε με ένα καθολικό "γιαγιά"), αχ να είχα σήμερα αυτό το υπέροχο (κενό, συμπληρώνεται ανάλογα με τις αμφισβητούμενες ικανότητες της "μητέρας") που φτιάχνεις. Το αισθάνομαι ότι και το μωρό το θέλει... μπλα μπλα μπλα. Αλλά, έχεις δίκιο, εδώ πεθαίνουμε, για παραστάσεις είμαστε;;;

a0Nsp3.png

Κακομοίρα μου κι εσύ! Η μαμά σου όμως; Ξέρεις τι πρέπει να γίνει, αν και ούτε εγώ το εφαρμόζω (εξ ου και τα ξεσπάσματα!). Τηλέφωνο: μαμά μου πως πονάω σήμερα. Κλαψ κλαψ! Μπορείς να μου κάνεις αυτό; Πεθερούλα μου (ή όπως αλλιώς έχετε βγει από το αδιέξοδο της προσφώνησης, εμείς από τότε που τους έκανα εγγόνια το λύσαμε με ένα καθολικό "γιαγιά"), αχ να είχα σήμερα αυτό το υπέροχο (κενό, συμπληρώνεται ανάλογα με τις αμφισβητούμενες ικανότητες της "μητέρας") που φτιάχνεις. Το αισθάνομαι ότι και το μωρό το θέλει... μπλα μπλα μπλα. Αλλά, έχεις δίκιο, εδώ πεθαίνουμε, για παραστάσεις είμαστε;;;

αστα, τα εχω παρει στο κρανιο....δε λεω, δουλευουν κι εκεινες αλλα 1-2 φορες την εβδομαδα δεν μπορουν να ερρθουν για λιγο να βοηθησουν την κατασταση?και δε μιλαω για δουλειες του σπιτιου, να κρατησουν λιγο το μωρο για να μην τρεχω σαν το βεγγο....

την αλλη φορα η γιαγια του αντρα μου μου την ειπε που το σπιτι ηταν γεματο σκονη...γυρισαμε λοιπον απο τη γιατρο και της εριξε ο αντρας μου ενα χεσιμο γιατι ενω η γιατρος μου λεει συνεχεια πως εαν δεν ξεκουραστω θα γεννησω προωρα(απο τον 4ο εχω καφε υγρα, πετρωματα και πονους περιοδου) εκεινη μου κανει και παρατηρησεις και της εδειξε που ειναι το ξεσκονοπανο!!!

ουφ..πολλα ειπα παλι αλλα εχω τοσα μεσα μου που θα σκασω καποια στιγμη...

οσο για τη μανα μου μαζευει 2-3 ρεπο και φευγει συνεχεια 2ημερα...δεν ειπε να ερθει να βαλει ενα χερακι...

ειλικρινα οταν γεννησω σκεφτομουν πως θα τα καταφερω χειρουργημενη με ενα μωρο και ενα μικρο παιδακι...ε σημερα αποφασισα οτι δεν θελω κανεναν σπιτι μου...τουλαχιστον δεν θα μου λενε οτι ταχα με βοηθανε(γιατι εαν τις ρωτησεις ετσι λενε...)......

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Γκρετα μου με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιά και να εχεις καλή αναρρωση!

Μίλησα με την Αναστασια και ειναι στο δωατιο της με διαστολη 1,5 εχει πολύ δρόμο ακομή! Ελπιζω να ταλαιπωρηθει οσο το δυνατον λιγότερο!

Παω να θηλασω το μικρο μου πυραγχας και επναερχομαι για τα υπόλοιπα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ειλικρινα οταν γεννησω σκεφτομουν πως θα τα καταφερω χειρουργημενη με ενα μωρο και ενα μικρο παιδακι...ε σημερα αποφασισα οτι δεν θελω κανεναν σπιτι μου...τουλαχιστον δεν θα μου λενε οτι ταχα με βοηθανε(γιατι εαν τις ρωτησεις ετσι λενε...)......

Θα χρειαστείς σίγουρα βοήθεια για τις πρώτες δέκα μέρες στο σπίτι, το βλέπω και από μένα, μετά παλεύεται κάπως η κατάσταση. Εκβίασε τις και κάνε τη χαζή, αυτό με το "βοηθάμε" το ξέρω από την πεθερά μου. Αφού το λένε που το λένει οργάνωσε τις, και μετά διώξε τις μόλις αισθανθείς ότι τα καταφέρνεις...

a0Nsp3.png

Θα χρειαστείς σίγουρα βοήθεια για τις πρώτες δέκα μέρες στο σπίτι, το βλέπω και από μένα, μετά παλεύεται κάπως η κατάσταση. Εκβίασε τις και κάνε τη χαζή, αυτό με το "βοηθάμε" το ξέρω από την πεθερά μου. Αφού το λένε που το λένει οργάνωσε τις, και μετά διώξε τις μόλις αισθανθείς ότι τα καταφέρνεις...

δυστυχως ξερω οτι δεν θα εχω ουσιαστικη βοηθεια.....μονο τα νευρα μου θα παιξουν οπως και περσυ που δεν υπηρχε μεγαλυτερο παιδακι.κυριακη βγηκα απο το μαιευτηριο και δευτερα ο αντρας μου δουλευε...η μανα μου ερχοταν καθε 2η μερα να μαγειρεψει για ενα 2ωρο και μετα πηγαινε στη δουλεια και η πεθερα μου τα απογευματα και περιμενε καραουλι εξω απο την κρεβατοκαμαρα να τελειωσω το θηλασμο να παρει το παιδι...για δουλειες του σπιτιου ουτε λογος..+ολους αυτους τους ''φιλους'' που μονο δεν βοηθουσαν..μεχρι καφεδες εφτιαχνα!!τα θυμαμαι και εκνευριζομαι....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

H βοήθεια τώρα είναι καλή και για έξω από το σπίτι... Κάποιος να πάει βολτούλα το παιδί... Μην πλαντάξει και αυτό μέσα στο σπίτι και σε πρήξει και σένα. Εμένα η μαμά μου παραπονιέται ότι δεν την αφήνω να κάνει δουλειές στο σπίτι, αλλά είμαι λίγο παράξενη και μετά έχω και τον άνδρα μου που λέει: η μάνα σου έκανε αυτό έτσι και τι νοικοκοιρες που είστε, τα βετέξ τα έχει αφήσει πάλι μέσα στο νεροχύτη κτλ. κτλ. . Έτσι βγάζει τα παιδιά βόλτα και παίζει μαζί τους όσο εγώ είμαι στο μωρό ή κάνω την κουζίνα... Για μένα φτάνει αυτό είναι και το πιο σημαντικό να είναι και τα παιδιά ευχαριστημένα και εγώ ήσυχη... Μόλις βγήκαν δηλ. τώρα και πάω να ξυπνήσω το μωρό, να το κάνω ένα μπανάκι και να αρχίσουμε τους μαραθώνιους... Θα γυρίσουν κατά τις 20:30, θα τα κάνω μπάνιο, το γάλα και αν είναι πάλι ξύπνιο το μωρό θα πάω μέσα και τα παιδιά θα δουν dvd με τη μαμά μέχρι τις 21:30 που θα ετοιμαστούμε για ύπνο.

Αααχ μανούλες, πίκρα, και όλα αυτά για τί; Για να μας φτύνουν και να μας βρίζουν στην εφηβεία... Όταν γίνουν όμως και αυτές μάνες... θα καταλάβουν (έτσι δεν μας λένε; ισχύει!)

a0Nsp3.png

Κοριτσια μου η βοηθεια ειναι σημαντικη αλλα δυστηχως ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα! Εγω εχω την μαμα μου απο πανω και με βοηθαει παρα πολυ. Μαγειρευει και τρωμε ολοι μαζι, μου πλενει ρουχα και μου σιδερωνει! Επισης ανεβαινουμε με τον μικρο πανω γιατι εγω δεν τον παλευω μονη μου...

Ομως......εγω δεν νιωθω καλα γιατι κουραζεται και γκρινιαζει! πολλες φορες φορες με νευριαζει και παιρνω το μκρο και φευγω και τσατιζομαι και με τον εαυτο μου που εγω φταιω και ειμαστε σε αυτην τη φαση. Μετα απο λιγο τσουπ ερχεται παλι και ολα καλα. Βεβαια η βοηθεια με κανει να νιωθω ανασφαλεια οτι μονη μου δεν θα τα καταφερνα και οτι δεν ειμαι σωστη απεναντι στο σπιτι μου...λεω οτι μετα τη γεννα θα πρεπει να αλλαξουν πολλα. Και μενα λεει σε ολους οτι με βοηθαει αλλα ειναι η αληθεια οποτε δεν μπορω να το αρνηθω...

Απο τα πεθερικα μου δεν εχω βοηθεια αν και ειμαστε πολυ κοντα αλλα δεν το εχω επιδιωξει κιολας. Νομιζω καλυτερα τα τυπικα, καλος η κακος αλλιως ειναι οι γονεις πως να το κανουμε. Αν για παραδειγμα τσακονωμασταν οπως με την μανα μου, τωρα δεν θα μιλουσαμε!!!

Αγγελικη μου μην σε παιρνει απο κατω! Κανε λιγο υπομονη και δεξου την βοηθεια και ας γκλρινιαζει η μαμα σου. Να εισαι σιγουρη πως το κανει μεσα απο την καρδια της απλα κουραζεται...

Δημητρα ευχομαι οι κολικοι σας να περασουν γρηγορα γιατι εχω παρα πολυ ασχημη εμπειρια δυστηχως..μεχρι που χρονιασε ο μικρος!!! υπομονη δυστηχως κολικοι και δοντια ειναι μια κατασταση συσκολη και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.....:evil:

Δεσποινα ευχομαι το μικρακι σας να παρει γρηγορα βαρος! σε καθε γευμα βαζε την πρωτα στο στηθος και μετα δωσε της συμπληρωμα, απλα μην περνανε πολλες ωρες που δεν την βαζεις στο στηθος γιατι θα μειωθει η παραγωγη σου. :cry:

Χριστινα μου ολες εχουμε παραπονα δυστηχως για τον αλφα η βητα λογο. Καλα οι γιαγιαδες ειναι ωρες ωρες τι να πω!!! μην δινεις σημασια! το καλο ειναι οτι ο αντρας σου την εβαλε στην θεση της!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Marilena + Angelikig!!! Μην με θαυμάζετε πολύ, τους έχω πρήξει, βρίσει και διαολοστείλει όλους. Η μάνα μου είναι και με ανέχεται ακόμα, αν και η αλήθεια είναι ότι την πρώτη εβδομάδα ήμουν ένα μάτσο νεύρα, τώρα είμαι καλύτερα! Έτσι δεν πλακωνόμαστε τουλάχιστον με τη μαμά μου. Αν δεν είχε έρθει στην Αθήνα για να έχει τα μεγάλα, ή θα είχα αυτοκτονήσει ή θα είχα μαχαιρώσει κανέναν.... Πάντως είμαι καλύτερα τώρα, και στην οργάνωση σε λίγο θα μπούμε σε ρυθμό, μένει φαντάζομαι το να μην ορμάνε πάνω στο νεογέννητο μόλις το δούνε (μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι κούκλα;;;; ).

Ο άνδρας μου τσαντίστηκε που τον κατηγορώ ότι δεν συνεισφέρει παραπάνω στην κατάσταση (η αλήθεια είναι ότι την έκανα τη σκηνούλα μου σήμερα με τα πεθερικά μου, αλλά δεν άντεξα!) και σήμερα κάνει γενική αποχή (το έχω συνηθίσει, όταν είναι τα παιδιά άρρωστα, γεννάμε, μετακομίζουμε και αρχίζω την μουρμούρα γιατί δεν αντέχω παραπάνω γινόμαστε συνδικαλιστές και απέχουμε των καθηκόντων μας). Και όλα αυτά για το οφθαλμοφανές: πώς είναι δυνατόν με νεογέννητο στο σπίτι να κάνεις ό,τι έκανες και πριν (αυτό εκείνος το εκλαμβάνει ως δεν κάνεις τίποτα) κι εγώ να τρέχω όλη μέρα και να ξενυχτάω το βράδυ και να θεωρείται ως δεδομένο (με την καισαρική και όλα....). Τί να σας πω, οι άμυνες που αναπτύσσουν οι άνδρες για να επιβιώσουν (αμ που τους τη φέρνουμε και φεύγουν πρώτοι!!!!) είναι άξιες μελέτης. Για τον καθένα θα ήταν αυτονόητο, μα του υπενθυμίζω στο πρώτο παιδί πως δεν προλαβαίναμε να κάνουμε μπάνιο ή να μαγειρέψουμε (και οι δύο γιατί εγώ ήμουν ανάπηρη σχεδόν....). Τίποτα! Θεωρεί ότι θεωρώ ότι δεν κάνει τίποτα και άντε πάλι τα ίδια... Γι' αυτό οι πρωτομάνες, με συγχωρείτε, αλλά μην λυπάστε τους άνδρες σας αν ταλαιπωρούνται λίγο μαζί σας, θα γεννήσετε και δεύτερη φορά και μακάρι και τρίτη και πολλοί δυστυχώς θα θεωρήσουν ότι τότε ... θα τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνες σας! Ζήτω η προκαταβολική εκμετάλλευση των ανδρών! Να υπογράψουμε μανιφέστο;;;;

Το άλλο με το θηλασμό το ξέρετε; Αφού κάθεσαι όλη την ώρα, τι λες ότι κουράζεσαι;;;;

Και ένα τελευταίο για την Γκρέτα μας που γεννάει: σας το είπα ότι η μπεμπούλα είναι απλώς υπέροχη;;;

Βρε Αγλαία ξέρεις τι μ αρέσει σε σένα? ΠΟυ τα λες ολα εξω απο τα δόντια χωρίς περιστροφές και ταχα μου ταχα μου ολα καλα ειναι!

Έχεις απόλυτο δίκιο για τους περισσότερους άντρες παντως μαζί και ο δικός μου στο club..Η μοναδική μέρα που ξενύχτούσε μαζί μου και μάλιστα έκλαιγε απο συγκίνηση βλέποντας το πως περιποιούμαι το μωρό ήταν η πρώτη μέρα που τον φέραμε στο σπίτι...Μετά δεν ξέρω τι εγινε...δεν καταλαβα και πολλά... παντως μεχρι να χρονίσει το παιδί εγώ ξυπνουσα καθε βραδυ για γαλα, γκρίνια, δοντια, κοκ! Κατι γίνεται στην πορεία και τα αφήνουν ολα πανω μας λες και τα καναμε μονες μας τα παιδια.. Δοξα το θεό για να μην παραπονεθω περισσότερο να σου πω οτι τωρα που εγινε το σκηνικο με μειωμενο αμνιακο και κινδυνο προωρότητας, ο αντρας μου καταλαβε οτι πρεπει να κανει κατι..οποτε ανελαβε να παιζει με τον μικρο με το που γυρισει απο την δουλεια, μετα να τον κανει μπανιο και τελος εγω τον ντυνω και του δινω το γαλατακι του για νανι. Μπάνιο δεν τον ειχε κανει ποτε του ως τωρα..αυτο στο λεω ενδεικτικα.. Καλιο αργα παρα ποτε...τον εχω ηδη προειδοποιησει οτι μωλις ερθει και η μπεμπα θα χρειαστω ακομα παραπανω βοηθεια..θα σας πω οταν ερθει η ωρα τι θα γινει..

ΧΑχαα οσο γι αυτο για τον θηλασμο...χαχχααχα σωστα την αραζουμε....μα κ εμεις ειναι δυνατον να παραπονιομαστε απο πανω που ξυπναμε καθε μια ωρα..? τς τς τς... τα ραματα να σφιγγουν, η μητρα να κανει συσπασεις, να κουτουλαμε απο την νυστα, να εχουμε τουλαχιστον αλλο ενα παιδι να μας καβαλαει με μεγαλο ποθο να γκρεμοτσακισει το πλασματακι που κραταμε στην αγκαλιά μας..εμεις να προσπαθουμε συγχρονως να ειμαστε τρυφερες με το μεγαλο και στοργικες με το μωρο..να κρατησουμε την ψυχραιμια μας στις μπουρδες που κατα καιρους αραδιαζουν ολοι οσοι ερχονται σπιτι και κατα τα αλλα.... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ? ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αστα, τα εχω παρει στο κρανιο....δε λεω, δουλευουν κι εκεινες αλλα 1-2 φορες την εβδομαδα δεν μπορουν να ερρθουν για λιγο να βοηθησουν την κατασταση?και δε μιλαω για δουλειες του σπιτιου, να κρατησουν λιγο το μωρο για να μην τρεχω σαν το βεγγο....

την αλλη φορα η γιαγια του αντρα μου μου την ειπε που το σπιτι ηταν γεματο σκονη...γυρισαμε λοιπον απο τη γιατρο και της εριξε ο αντρας μου ενα χεσιμο γιατι ενω η γιατρος μου λεει συνεχεια πως εαν δεν ξεκουραστω θα γεννησω προωρα(απο τον 4ο εχω καφε υγρα, πετρωματα και πονους περιοδου) εκεινη μου κανει και παρατηρησεις και της εδειξε που ειναι το ξεσκονοπανο!!!

ουφ..πολλα ειπα παλι αλλα εχω τοσα μεσα μου που θα σκασω καποια στιγμη...

οσο για τη μανα μου μαζευει 2-3 ρεπο και φευγει συνεχεια 2ημερα...δεν ειπε να ερθει να βαλει ενα χερακι...

Σήμερα με βρίσκεται στις μαυρες μου σχετικα μ αυτο το θεμα...Πλακωθηκα με την μανα μου γιατι δεν χανει ευκαιρια να μου πεταει το ποσο κουραστηκε οτι δεν αντεχει...και ουφ... και ξανα ουφ... και ρωταω... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΟΡΑ? ...ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΤΟΦΛΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΜΗΠΩΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ? εχω πολλά μηπως να γράψω...

Το αποτέλεσμα ήταν να κλαίω σαν μωρό παιδί για τουλάχιστον 1 ώρα...και μετα να νιωσω και τυψεις για την μικρή μου...

Μην φανταστείτε οτι μου κανει δουλειες τυπου σφουγγαρισμα κτλ... ενα φαγητο κανει για μας κ τον μικρο μαζι και ασχολειται με το παιδι, ανεβαινει πανω σπιτι μου το πρωι και αφου του δωσω εγω γαλα κατσουμε μαζι κτλ μετα τον αλλαζει που κανει κακα του, μετα ο μικρος με καβαλαει στον καναπε πανω προσπαθωντας να παιξουμε και κατα τις 11.30 τον κατεβαζει κατω σπιτι της οπου σε λιγη ωρα φευγουν και πανε για μπανακι στην θαλασσα..το μεσημερι κατα τις 2 ερχονται τον κανει μπανιο απο τα αλατια και μετα τον περνω εγω τον ντυνω και τον βαζω για νανι το μεσημερι, μωλις ξυπνησει τον αναλαμβανω εγω μεχρι να ερθει ο πατερας του κατα τις 6.000 και ρωταω... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?

Πιστέψτε με δεν ειμαι ο τυπος της γυναικας που της αρεσει να ανακατευεται κανεις στο σπιτι μου...μωλις γεννησω με το καλο και συνελθω απο το χειρουργειο θα αναλαβω μονη μου τα παιδια μου οπως εκανα και στον μικρο μου! απλα τωρα υπαρχει προβλημα πως να το κανουμε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπέρα από άλλη μια ξενυχτισμένη μανούλα…

Τι νύστα είναι αυτή βρε κορίτσια! Χτες είχα την μπέμπα στο στήθος με το μάτι γαρίδα, από τις 11 μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα!!! Και τώρα μια απʼτα ίδια από τις 3!

κερασια όλα καλά να πάνε με το μωράκι σου!

Αναστασια με το καλό να πάρεις την μπεμπα σου αγκαλίτσα!

Greta εσυ μάλλον θα το έχεις ήδη! Όλα καλά να πήγαν!

Δέσποινα βγάζεις από το δικό σου γάλα να δίνεις της μικρής με το μπιμπερό; Για να μη δίνετε 4 φορές τη μέρα ξένο το λέω και για να μη μειωθει η παραγωγη σου. Ξερω'γω...;:?

Εγώ τελικά κορίτσια το Σάββατο που πήγα προγραμματισμένα για την καισαρική (39εβδ.) την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το κλύσμα ενιωσα κάτι να τρέχει και με ρωτάει η μαία: έχεις αίμα ε; Λέω δεν ξέρω, δεν είδα τίποτα πριν. Τελικά με κοίταξαν και είχα διαστολή κ όπως μου είπε ο γιατρός εκείνη την ημέρα θα γεννούσα έτσι κ αλλιώς!:P

Όσο για το ξύρισμα το είχα κάνει μόνη μου και για τα νύχια είχα γαλλικό στα πόδια και δεν υπήρξε πρόβλημα.

Κι εμένα μέχρι και σήμερα τα πόδια μου είναι πρησμένα. Ειδικά μέχρι πριν 2-3 μέρες ήταν σε τραγικό βαθμό. Χειρότερα από πριν γεννήσω.

Από κιλα είχα πάρει σύνολο 14 και έχω χάσει τα 9!!! Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Βέβαια δεν μου φαίνετε ότι έχω χάσει τόσα. Απʼότι ξέρω αργεί πολύ να επανέλθει το σώμα.

Καλησπερα κοριτσουμπες μου!!!!

ΔΕν ειχαμε κανενα νεο απο την Αναστασια και την Γκρετα ε???Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα και να μην ταλαιπωρουνται!!!

Εγω εχω λιγα νευρακια παραπανω σημερα λιγο η μανα μου λιγο ο αντρας μου καταφερανε να με τσιτωσουνε παλι:evil::evil::evil:

Μιμικα μου υπομονη κοριτσακι μου,θα βρει τους ρυθμους του ο μικρουλης σου.Παντα το ελεγα για μενα οι πιο δυσκοοι ειναι οι πρωτοι τρεις μηνες,απο κει και περα ολα κυλανε πιο ομαλα.Γι'αυτο ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Σημειωση:αυτα να τα λες και σε μενα σε κανενα μηνα :D.

Μαριλενα τα παιδια μας θελουν να μας προετοιμασουν για τις μελλοντικες αυπνιες.......Δεν εξηγηται αλλιως:shock:

Οσο για το βαρος μην αγχωνεσαι τα 2600 μια χαρα τα βλεπω.Εμενα η δικια μου 2800 γεννηθηκε στο συνολο.

Δεσποινα να μην στεναχωριεσαι,αν νομιζεις πως για αρχη χρειαζεται λιγο συμπληρωμα να το δωσεις κοριτσι μου χωρις τυψεις.Ειπαμε ο θηλασμος ειναι μια ωραια διαδικασια και οχι λογος για αγχος και στεναχωρια.

Απλα οπως ειπε και η Δημητρα να το εχεις οσο πιο που μπορεις στο στηθος σου,μην μπεις στη διαδικασια προγραμματος και χρονου,μονο ετσι θα εδραιωθει η γαλουχια.

Xristinio ασε και εγω σημερα εκλεισα τα εισητηρια για να ερθει η μαμα μου.Με τσαντισε γιατι μου επαναλαμβανε συνεχως το οτι δεν θα κατσει για πολυ λες και αυτο που κανει το κανει με το ζορι.

Οσο για βοηθεια απο την πεθερα οση ειχα δει στην κορη μου αλλη τοση θα δω και αυτη την φορα.

Οτι μπορουμε να κανουμε μονες μας κοριτσια για να μην εχουμε και υποχρεωσεις μετα.(αντε γιατι τα πηρα παλι).

q3Owp3.png

aijjp3.png

Τι να πω βρε Αγλαια μου????Στην αρχη νομιζα πως για τον αντρα μου μιλουσες:shock:.Τοσο πολυ ομοιοτητα??????

Η παραγραφος σου μιλαει μεσα απ την ψυχη μου.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...