Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!! Γενναει η Αναστασια!!! Εσπασαν τα νερα στις 4,30 τη νυχτα και ειναι στο νοσοκομειο....περιμενω και γω νεωτερα για να σας ειδοποιησω!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!........

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα τι κανετε?

Greta ευχομαι με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!!!

Κερασια μην ανησυχεις σου εγραψα και χτες...

Χαρα και γω παλι κοιμηθηκα με τον μικρο ο οποιος εχει παθει μαμακιαση και χτες βραδυ δεν ηθελε ουτε τον πατερα του να τον κοιμησει!!! Τι θα γινει οταν θα λειπω???

Αγλαια μου υπομονη τι αλλο να πω!!! να σκεφτεσαι μονο τα θετικα για να μην σε σταναχωρουν...

cfcIp3.png

κοριστια και γω χτες πηγα στον γιατρο. Δεν κανονησαμε ακομα ημερομηνια γιατι θα κανει ο πατερας του γιατρου μου ενα χειρουργιο και δεν ξερει ακομα την ημερομηνια...ετσι περιμενω να με παρει τηλεφωνο να με ειδοποιησει. Παντος θα ειναι μεχρι τις 17 του μηνα..

η μπεμπα ειναι περιπου 2600 αλλα θελω να ελπιζω οτι το μηχανημα πεφτει εξω οπως στον Δημητρη μου που εβγαινε 2500 και ηταν 3000!!! Και μενα πηρε λιγο βαρος μεσα σε μια εβδομαδα αλλα δεν μου ειπε κατι για τον πλακουντα...??? να ανησυχησω? το σκεφτομαι απο χτες και με την Κερασια...τι να πω! υποθετω αν ηταν κατι θα μου το ελεγε. Καρδιοτοκογραφημα δεν θα κανω. Μου ειπε οτι γινεται οταν εχουμε συσπασεις και οταν περιμενουμε φυσιολογικο τοκετο. Αυτα τα δικα μου νεα..ανυπομονω και γω να περασουν οι μερες!!! φιλια σε ολες σας μακια

cfcIp3.png

καλημεραααααααα!

να ευχηθουμε στην γκρετα κ στην αναστασια με το καλο να παρουν τα αγγελουδια τους αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο κοριτσια!!!!!!

κερασια θα συμφωνησω οτι ο υπερηχος δεν ειναι ιδιατερα αξιοπιστος!!!!κι εμενα ο μικρος σε 3 βδομαδες δεν γινεται να εβαλε 100 γρ μονο.......

μαριλενα να μην ανυσηχεις κοριτσακι μου!οι μερες περνανε γρηγορα!!!

Αγλαια ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γκρέτα και Αναστασία ήρθε η μέρα που θα γνωρίσετε επιτέλους τα μωράκια που κουβαλούσατε όλους αυτούς τους μηνές στις όμορφες κοιλίτσες σας! Με το καλό να τα πάρετε στην αγκαλίτσα σας υγιέστατα και με έναν πόνο!!! Περιμένουμε νέα σας!

Αγλαία μου τί τραβάς καλή μου??? Τί να σου πώ βρε κορίτσι μου, υπομονή??? ήρωας είσαι! Εγώ το έχω ξαναπεί...σε θαυμάζω!

Μαριλένα πλησιάζει και για σένα η μέρα που θα κρατήσεις το ζουζούνι σου αγκαλιά!

Κερασία μου μην αγχώνεσαι όσο μπορείς, όπως είπανε και τα κορίτσια οι υπέρηχοι δεν είναι αξιόπιστοι ως προς το βάρος, έχουν απόκλιση μέχρι και 500 γρ. Και μένα μικρούλης γεννήθηκε και δεν χρειάστηκε τίποτα! Και μάλλον αυτό που λένε ότι τα μικρά μωρά μεγαλώνουν πιο γρήγορα είναι γεγονός. Εμείς βγήκαμε 2690 γρ. και μέσα σε 10 μέρες πήρε 600 γραμμάρια!!!! Το διπλάσιο από το κανονικό!

Χαρά και Ροδακινούλα κι εγώ δεν κοιμήθηκα χθές (τί περίεργο)!!!

Ο μπεμπάκος μου έχει μάλλον κολικούς, έκλαιγε ΄σπαρακτικά όλο το απόγευμα και το βράδυ μέχρι τις 2μιση και έδειχνε ότι πονάει η κοιλίτσα του...μάζευε τα πόδια του στην κοιλίτσα του και τα τέντωνε...αχ τον έβλεπα έτσι και τον λυπόταν η ψυχή μου.

Γιάννα κοριτσάκι μου εσύ πότε έχεις ΠΗΤ, πλησιάζεις νομιζω σιγα σιγά ε???

2sCXp3.png

Καλημέρα κοριτσακια! Πώς είστε σήμερα;

Εχουμε γεννητούρια σήμερα; Τι ωραία, γιατι είχαμε καιρό να ακούσουμε ευχάριστα νεα! Γκρετα και Αναστασία εύχομαι με ένα πόνο και σύντομα να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλια. Και μια παρατήρηση πρωτομάνας, αν στην εγκυμοσύνη σας δε κοιμόσασταν καλά τα βράδυα, τώρα να δείτε γλέντια!

Κερασια, ουτε εγώ ξέρω κάτι για το πλακούντα, εύχομαι όμως όλα να είναι καλά. Μακάρι στον επόμενο υπέρηχο όλα να είναι καλύτερα, και να μπορέσεις να γεννήσεις λίγο αργότερα. Αλλά και τώρα να γεννήσεις μου φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά!

Και για τις άλλες εγκυούλες που ανησυχούν, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, είστε σε πολύ καλά χέρια αφού έχετε και του γιατρούς σας που εμπιστεύεστε. Σύντομα θα έχετε τα μωράκια σας αγκαλιά!

Λετά Ευριδίκη, είστε οι επόμενες ε;

Ευριδίκη είχες αλλά υγρά;

Αγλαϊα σε ευχαριστω για την απάντηση. Πώς είσαι σήμερα κοπέλα μου; Αντέχεις; Τα νεύρα σου; Κρίμα που ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ, όχι με το μωρό αλλά με τους άλλους γύρω σου που δε μπορούν να καταλάβουν τι περνάς και τι βοήθεια χρειάζεσαι. Εύχομαι (μια που είναι και χριστιανοι) να τους φωτίσει ο Θεος να δεις και εσύ μια άσπρη μέρα.

Αλήθεια, με την τομή πως τα πας; Η μέση σου είναι καλύτερα. Μακάρι τα πόδια σου να ξεπρήζονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Μιμίκα ξενυχτυσμένη μάνα πως είστε σήμερα; Κοιμηθήκατε καθόλου; Πωπω, μπράβο στο μικρό που παίρνει τόσο πολύ βάρος. Μήπως να μας δίνατε κανένα γραμμάριο :rolleyes:?

Μπράβο και στον αντρα σου που βοηθάει τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι πως άμα δεν ήταν και ο άντρας μου, θα ήμουν για τα κλαματα!

Αλήθεια, πόσες ώρες την ημέρα κοιμάται; Αρχισαν οι κολικοί; Μακάρι να τους ξεπεράσετε γρήγορα

Διαφημίσεις

Στα δικά μας τώρα. Μετά το πρωτο σοκ που το μωρό δε παίρνει βάρος και έπρεπε να του δίνουμε συμπλήρωμα, τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Καταλαβαίνω πως σε αυτή τη φάση το συμπλήρωμα είναι απαραίτητο, και πρέπει να του το δίνουμε. Επικοινώνησα και με παιδίατρο στην Ελλάδα, για την ώρα και αυτή είπε να δίνουμε συμπλήρωμα και να παρακολουθούμε το βάρος. Αν πάρει, σημαινει πως βρήκαμε το πρόβλημα και σύντομα θα το ξεπεράσουμε. αν και πάλι δε παίρνει βάρος θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις.

Δυστυχώς εδω το σύστημα δε παρέχει παιδίατρο, παρα μόνο άμα υπάρχει προβλημα. Το μωρό παρκολουθείται από τις μαίες, και αν χρειαστει από το γενικό γιατρό. Οπώς καταλαβαίνετε, δε χρειαζεται η ειδικευσή, και ο gp, που ούτε καν παθολόγος είναι τα κάνει όλα και συμφέρει! (Τρομάρα τους!)

Αυτο που με στενοχώρησε κάπως είναι που ο άντρας μου πια τη βρήκε τη λύση για να κάνει το μωρό να σταματήσει να κλαίει. Η μαία μας είπε να δίνουμε μια φορά τη μέρα συμπλήρωμα, συμφωνήσαμε με τον άντρα μου για καλύτερα να δίνουμε δυο φορές ( και ο παιδίατρος στην ελλάδα συμφώνησε με αυτό), αλλά χτες ήδη ο άντρας μου του έδωσε 4 φορές! Για να μη κλαίει, αλλά δε σκέφτεται που με αυτον τον τρόπο στο τέλος θα καταφερει να μειώσει τη δικιά μου ποσότητα!

Αλλά για την ώρα, ας έρθει η μαία, να δούμε το βάρος της και μετά βλέπουμε και κάνουμε. Μακάρι να είναι όλα περαστικά και να συνεχίσω να θηλάζω, γιατι το θέλω πολύ!

Ευχομαι να μη σας κούρασα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χάμος εχει γίνει πάλι σήμερα και τι να πρωτοσχολιάσω..

Γκρέτα με το καλό να υποδεχτείς το μωρουλάκι σου!

Ευρι μου πως τα πας? Πλησιάζει λές? εχεις πονάκια?

Κερασιά μου καταλαβαίνω απόλυτα το αγχος και την αγωνία σου αλλωστε τα πέρασα πρόσφατα και σε νιώθω.. όμως αυτό που λένε τα κορίτσια το πιστέυω κ εγώ..πολύ σπάνιο γεγονός ο υπέρυχος να είναι απόλυτα σωστός έτσι ώστε να εβαλε 100 γρ μόνο.. απο την άλλη αν τυχών έδειξε grade 2 ο πλακούντας τότε δεν εχει κανένα νόημα να το κρατάς στην κοιλίτσα σου αφου δεν θα πέρνει όντως βάρος. Οτι θέλει η Παναγίτσα ας κάνει το καλύτερο για το μωρό σου, μην αγχωνεσαι τουλάχιστον εχεις μπει στον μήνα σου οπότε σίγουρα θα είναι ολοκληρωμένο το μωρούλι σου!

Μαριλένα μου άντε με το καλό κ εσύ πλησιάζεις!!!!!!

Η Αναστασία γεννάειιιιιιιιιιιι???????????? Τι ήταν αυτο το ξαφνικό καλέ? Να μας ενημερώσεις οπωσδήποτε!!! Με το καλό Αναστασάκι μου ο θεος μαζί σου!!!

Αγλαία μου δεν ξέρεις πόσο σε θαυμάζω ειλικρινά...το πώς τα φέρνεις βόλτα ειναι αξιον απορίας... εγώ ενα εχω και ειμαι στο κρεββάτι και τα εχω βρει μπαστούνια γιατί μεταξύ μας η μάνα μου αν και βοηθαει παρα πολύ εχει το κακό ελάττωμα να μου το κοπανάει κ εγω δεν μπορώ τέτοια σχόλια τώρα...1ον γιατί δεν ειναι ο τυπος μου να την αραζω και οι αλλοι να τρεχουν.. 2ον γιατί ως τωρα το παιδάκι μου το ειχα εγω και μόνο εγω...και τώρα νιώθω οτι μου εχει ξεφυγει τελειως.. και 3ον γιατι εχω και μια αξιοπρέπεια δεν δεχομαι να μου λεει συνεχεια ουφ και κουραστηκα κ δεν μπορω κτλ... εγω ειμαι αυτη που θελω να γεννήσω με το καλό και να αναλάβω τις ευθύνες μου ομως τωρα μια ζωη κρίνεται απο το πως θα συμπεριφερθώ εγώ..τι να κανω να αρχισω παλι τις ταρζανιες? ουτε στονμηνα μου δεν εχω μπει ακομα...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γκρέτα και Αναστασία με το καλο και με κανενα πονο !!!!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ γι οσα μου γραφεται .Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας.Σας αγαπω και σας σκεφτομαι ειστε η καλυτερη παρεα ειλικρινα.

wDsdp3.png

δεσποινα 4 φορες την ημερα συμπληρωμα μπορει οντως να μειωσει τη δικη σου παραγωγη!!ελαττωσε το!

αγγελικη μια διορθωση μονο...υπαρχουν 4 grades ωριμανσης του πλακουντα...αν και πλεον δεν αξιολογειται ως δεικτης.

γμτ πρεπει να βγω τελικα να παω σουπερ μαρκετ...ουφ ποιος παει μες στη ζεστη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δεσποινάκι μου δόξα τον Θεό από βάρος μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, κάθε μέρα παίρνει!!! Μακάρι να μπορούσα να σου έδινε 500 γραμμάρια, αλλά είμαι σίγουρη ότι η μπεμπούλα σου θα πάρει σύντομα το βάρος που πρέπει!!! Πόσο είναι τώρα?? Δέσποινα μου η δική μου γνώμη είναι να την βάζεις στο στήθος σου συνέχεια και καμιά φορά δίνε και κανένα συμπλήρωμα, αλλά βάζε την στο στήθος κάθε 1 με 2 ώρες, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Οκ δεν λέω είναι λίγο κουραστικό!!!

Για τους κολικούς τώρα δύσκολη υπόθεση και κυρίως γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και τα καημενούλια υποφέρουν...πάω να θηλάσω γτ τρ'ωει τα χερια τοπυ και ερχομαι να συνεχισω

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...