Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εγω μαλλον παω για προωρη γηρανση πλακουντα.

Το μωρο πηρε μονο 100 γραμμαρια απο την προηγουμενη Τριτη.

Αποφασισαμε την Κυριακη να παω μαιευτηριο να με δει με τη βαλιτσα μου και αν χρειαστει να κανω εισαγωγη και να γεννησω κιολας.Μακαρι να γεννησω Κυριακη γιατι ανησυχω κοριτσια

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα κερασια μου οντως ειναι ετσι ή ζοριζεται και αυτος ο γιατρος και θελει να παει πουθενα και τα κανει ολα δυσκολα;Ενταξει πηρε 100 γρ.το μωρο οχι οτι δεν πηρε καθολου...αλλα υπαρχει παντε και το +- πως ειναι τοσο απολυτος για προωρη γηρανση πλακουντα;;Ποσο το βγαζει το μωρο;Οπως και να εχει θα εισαι στην 37η εβδ.σωστα; οποτε και να γεννησεις ολα καλα!!!Καμμια ενεσουλα κορτιζονης για τα πνευμονακια σου ειπε να κανεις;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

θα ειμαι 36η +3 και μου ειπε οτι ειναι στα κατωτατα φυσιολογικα ορια.Ζυγιζει 2300 ενω περιμενε περισσοτερο.Τωρα εχω ανασφαλεια σκεψου να παω Κυριακη και να με διωξει ,θα αντεξει το μωρο μεχρι την Πεμπτη;

Αν βγει την Κυριακη λετε να θελει θερμοκ/δα;

wDsdp3.png

κερασια κι εγω πιστευω οτι ο υπερηχος δεν ειναι αξοπιστο μετρο βαρους....δεν υπαρχει η δυνατοτητα επαναληπτικου ντοπλερ που μετραει γηρανση πλακουντα και τα σχετικα?ισως πραγματι ο γιατρος να θελει να γεννησεις νωριτερα λογω 15αυγουστου...οπως και να εχει μακαρι ολα να σου πανε καλα....

εμανα το μπεμπακι σημερα εχει κανει πολυ μα πολυ λιγες κινησεις...καθε μερα ειναι τοσο δραστηριο που αναρωτιεμαι αν κοιμαται ποτε και σημερα σχεδον τιποτα...πειραξε πριν ο αντρας μου την κοιλια μου και εκανε λιγες νωχελικες κινησεις...και παγωτο σοκολατα εφαγα και τζιφος...εχω ανησυχησει αν ειναι ολα ενταξει....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

θα ειμαι 36η +3 και μου ειπε οτι ειναι στα κατωτατα φυσιολογικα ορια.Ζυγιζει 2300 ενω περιμενε περισσοτερο.Τωρα εχω ανασφαλεια σκεψου να παω Κυριακη και να με διωξει ,θα αντεξει το μωρο μεχρι την Πεμπτη;

Αν βγει την Κυριακη λετε να θελει θερμοκ/δα;

μην ανήσυχες κοπέλα μου. Και γω πηγα σήμερα και πήρε σε μια εβδομάδα 100 γραμμάρια...αλλά δεν μου είπε κάτι γα τον πλακούντα. Και τώρα είναι μεγάλα τα μωρό α κ δεν μπορούν να τα μετρήσουν καλά. Όλα καλά θα πάνε. Μην αγχώνεσαι κ αγχώδεις κμένα καλέ!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα....καταρχας να ευχηθουμε να πανε ολα καλα στην greta και να κρατησει αγκαλια συντομα το αγγελουδι της...

evri??εσυ πως πας???

εγω εχω αρκετες συσπασεις αλλα δεν το βλεπω για νωριτερα απο αυριο..

Εγω μαλλον παω για προωρη γηρανση πλακουντα.

Το μωρο πηρε μονο 100 γραμμαρια απο την προηγουμενη Τριτη.

Αποφασισαμε την Κυριακη να παω μαιευτηριο να με δει με τη βαλιτσα μου και αν χρειαστει να κανω εισαγωγη και να γεννησω κιολας.Μακαρι να γεννησω Κυριακη γιατι ανησυχω κοριτσια

κερασια???μακαρι να πανε ολα το μωρακι σου.....να μην ανησυχεις....θα γινει οτι ειναι καλυτερο.....αλλα ισως και εγω πηγαινα για ενα doppler πιο εξειδικευμενο...δεν θελω να ειμαι καχυποπτη για τους γιατρους δεν μου αρεσει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσαρες φευγωωωωωω!ειμαι αυπνη τρομαγμενη φοβισμενη τρελαμενη αγχωμενη χαλια.ενα μηνυμα τελευταιο διαβασα της Λετας κ ειμαι ετοιμη να κλαψω.θα προσπαθησω να μπω απο το κινητο απο κει.σας φιλω πολυ κ σας ευχαριστω για ολα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κοριτσουμπες!!!!

Πως ειστε???

Εγω θα καταντησω γραφικη αλλα θα πω οτι ακομα ενα βραδυ δεν κοιμηθηκα.Νομιζω πως η κορη μου θελει να με βαλει απο τωρα στο καινουργιο αυπνο προγραμμα πριν ερθει ο μπεμπης για να το συνηθισω.

Παλι ξυπναγε καθε τρεις και λιγο και καποια στιγμη κατεληξα να κοιμαμαι μαζι της στο μονο κρεββατι με την κοιλια μου να μην βολευεται πουθενα:confused:

Γκρετα με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια.Με ενα πονο σου ευχομαι και οσο το δυνατον πιο καλο τοκετο!!!!!!!

Κερασια προσωπικα δεν νομιζω οτι τα 100 γραμμαρια ειναι λιγα σε μια βδομαδα.Μπορει να ειναι χαμηλο το βαρος του μωρου γενικα στην εβδομαδα που εισαι αλλα δεν ειναι οτι δεν πηρε και καθολου μες την βδομαδα,οποτε για γηρανση πλακουντα λιγο υπερβολικο μου φαινεται,αλλα γιατροι δεν ειμαστε οποοτε ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου σου και μην αγχωνεσαι.

Νιονιω παρα που καλη συμβουλη αυτη για τον θηλασμο,σ'ευχαριστω πολυ!!!!Σιγουρα θα την δοκιμασω και ευχομαι να πιασει γιατι απο προχθες η κορη μου εχει φαει κολλημα με το στηθος και την μελλουσα "λειτουργια" του!!

Ριτα εμενα στο μητερα με αφησανε 2 ωρες στην ανανηψη αλλα γενικως ξερω σε ολα τα μαιευτηρια καπου τοσο σε αφηνουνε.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Κοριτσαρες φευγωωωωωω!ειμαι αυπνη τρομαγμενη φοβισμενη τρελαμενη αγχωμενη χαλια.ενα μηνυμα τελευταιο διαβασα της Λετας κ ειμαι ετοιμη να κλαψω.θα προσπαθησω να μπω απο το κινητο απο κει.σας φιλω πολυ κ σας ευχαριστω για ολα!!

Ολα τελεια θα πανε!!!!!!!Σκεψου μονο πως σε λιγες ωρες θα κρατας το μπυμπυκι σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ!!!!!

Περιμενουμε νεα σου!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Greta μου όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη. Χαλάρωσε ότι είναι να γίνει θα γίνει με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου. Θα περιμένουμε να μπεις να μας πεις μόλις μπορέσεις.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Χαρά μου πάλι δεν κοιμήθηκες εεεεεεεεεεεεεε?????? Η αλήθεια είναι ότι και γω ζορίστηκα χθες το βράδυ είχα φάει κάτι λουκανοπιτάκια που έφτιαξα και κατά τις 3 με πιάσανε καούρες και μου βγήκε το λάδι. Το τι βρίσιμο έριξα στον εαυτό μου δεν λέγετε !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κερασία σου έγραψα και δίπλα στο φατσοβιβλίο μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου μην αγχώνεσαι εξάλλου όλα τα μωράκια δεν γεννιούνται με το ίδιο βάρος αλλά βγαίνουν μεγαλούτσικα και άλλα ποιο μικρούλικα. Εγώ να φανταστείς γεννήθηκα 2100 και δεν μπήκα σε θερμοκοιτίδα με πήρε η μανούλα μου κανονικά στο σπίτι την μέρα που βγήκε !!! Αυτό το γράφω γιατί ρώτησες στο φβ αν θα χρειαστεί να μπει.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Δεν σας διάβασα ακόμα, μπαίνω να πω σύντομα τον πόνο μου! Μόλις τώρα τελείωσα με το τάισμα του μωρού, πρωινό δεν έχω φάει ακόμα... Ηρθαν επισκέψεις τα πεθερικά μου (χθες γύρισαν από το εξοχικό). ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!! Εδώ χανόμαστε και δεν κοιμόμαστε και όλο στεκόμαστε και δεν ξεκουραζόμαστε και αυτοί σταθεροί στις ακλόνητες χριστιανικές τους παραδόσεις (γιατί έχουμε ένα θεματάκι με τη θρησκεία στο σόι) ήρθαν να μας προσφέρουν την καλή σαμαρείτική τους επίσκεψη! Οπότε έδωσα στη σκλάβα μάνα μου ρεπό να την απαλλάξω από τις πρωινές αερολο- και υδατολογίες και θα πάει να ψωνίσει ρουχαλάκια για τα παιδιά για δώρο... (είπαμε η μεγάλη ονειρεύεται αιωνίως κολάν!!!).

Τώρα εγώ πρέπει λογικά να εμφανιστώ έτσι δεν είναι, και φυσικά να μην τους διαολοστείλω!! Το πρώτο σχόλιο που θα κάνει η πεθερά μου θα είναι για το πόσα κιλά έχασα (δεν τη συμφέρει να αναφέρει την εγχείριση ή τα πρησμένα πόδια, θα αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι ίσως μπορεί να συνεισφέρει και με κοπιαστικό τρόπο στην επιβίωση της οικογένειας). Είπα στον άνδρα μου ότι δεν τους ξαναθέλω εδώ μετά τα τραγελαφικά με την αρρώστια της μεγάλης και το μαιευτήριο, αλλά φυσικά δεν γίνεται...

Τώρα είναι η ώρα που τρώνε δεκατιανό τα παιδιά, φυσικά κάθονται όλοι στην "επίσκεψη" και αφήνουν το ευγενές αυτό τάισμα στην μαμά! Χθες κοιμήθηκα γύρω στις 10 πάλι και κατά τις 23:30 ξύπνησα για το μωρό. Ο άνδρας μου άφαντος! Είχε πάει στα πεθερικά μου, γύρισε στη μια αφού όπως είπε "κοιμόσασταν όλοι τι είχα να κάνω εγώ;;;;" Η κουζίνα βέβαια που έφτιαξα στις 00:30 (σας είπα ότι δεν μπαίνω ποτέ το βράδυ στην κουζίνα, εκτός από τις διακοπές όπου είχαμε επιδρομή από μυρμήγκια; Ε, λοιπόν τα μυρμήγκαι ανακάλυψαν και την κουζίνα μας στην Αθήνα, οπότε πλένω πλένω πλένω με το φεγγάρι...). Και σήμερα επίσκεψη....

Πάω να κάνω το τυπικό μου καθήκον (με ή άνευ της τυπικής μου κακίας, θα εξαρτηθεί από το βαθμό πρόκλησης!)

Με το καλό τα κοριτσάκια που γεννάνε σήμερα, μόνο η Γκρετούλα είναι, δεν πρόλαβα να καλοκοιτάξω! Με το καλό Γκρέτα μου, όλα καλά να πάνε!!! Περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια, συγγνώμη που δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας (κουτουλάω από τη νύστα!!!!!)

a0Nsp3.png

καλημερα κ απο μενα!

γκρετα με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!περιμενουμε νεα!

κερασια θα συμφωνησω με τα κοριτσια ο υπερηχος παντα εχει αποκλιση στο βαρος ειναι νωρις για να γεννησεις μαλλον βιαζεται ο γιατρος να φυγει για διακοπες!ντοπλερ εχεις κανει?καρδιοτοκογραφο?ελπιζω να πανε ολα καλα!

ροδακινουλα για βαλε τη συνταγη για τα τσουρεκια!η καλυτερα στειλε κανενα απο δω:P

σημερα βραζει ο τοπος απ τη ζεστη...εννοειται δε βγαινω απ το σπιτι με τιποτα!!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...