Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

πηρα και μου ειπαν να ρωτησω στο γιατρο απο συζητησεις ομως μεσα στο ιντερνετ διαβασα οτι πρεπει να ειναι διαφανι το νυχι για μετρανε τους παλμους στο δαχτυλο.Αν πανε εκτακτως βαμμενες τοτε τα σβηνουνε στο χειρουργειο.Αυτα αρα θα πεταξουμε τα λεφτα με τα μανικιουρ.

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πατε με βαμμενα νυχια να γεννησετε ηθελα και εγω αλλα φοβαμαι μηπως δεν πιανει η επισκληριδιως.

Ρωτησα στο Ιασω και για τα ποδια δεν υπαρχει κανενα θεμα!Στα χερια απαγορευεται.Σημερα εκανα και εγω πεντικιουρ,γαλλικο πολυ ωραιο με ενα φουξια λελουδο πανω....χαχα να ταιριαζει με τις πυζαμες ,ψωνιο η κοριτσομανα... :tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εγω οσες φορες του εχω αναφερει του μικρου περι θηλασμου πρωτα με κοιταει καλα- καλα,μετα σκαει στα γελια,του φαινεται πολυ αστειο που το μεμε θα βγαζει γαλα και μετα αδιαφορει και φευγει χωρις σχολιο ...μαλλον νομζει οτι κανω πλακα......θα δειξει...αντρες....... τι να πει κανεις....

Με το ξυρισμα επειδη δε θελω να το κανουν στην κλινικη ,το κανω εγω με το τυφλο συστημα...δεν εχω και πολυ μεγαλη κοιλια και τα κουτσοκαταφερνω αλλα με κουραζει...

Λετα και εγω πρωι θα μπω αλλά μου ειπε οτι θελουμε 2 ωρες προετοιμασια πριν....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια μου! Γεια σας! Μπαίνω στα κλεφτά και σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα... Marilena μου και τα υπόλοιπα κορίτσια με παιδάκι, έχω να πω ότι με άλλα παιδιά στο σπίτι είναι δύσκολο, χρειάζεται βοήθεια στην αρχή, κυρίως, για να απασχολεί κάποιος το παιδί και να προλαβαίνετε να θηλάζετε κτλ. το άλλο. Στο προηγούμενο μωρό δεν ήταν κάποιος εδώ και αναγκαζόμουν να μαλώνω πολύ τη μεγάλη μου για να επιβιώσουμε... Τώρα είναι εδώ η μαμά μου και από αυτήν την άποψη παλεύεται η κατάσταση.

Όσο για το θηλασμό, την πρώτη τη θήλασα χρόνο, τη δεύτερη οκτώ μηνες (μετά τις τροφές δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το στήθος) και την τρίτη ελπίζω να τα καταφέρω για κανένα εξάμηνο. Παρόλο που το απολαμβάνω (παρά την ταλαιπωρία) γιατί ξέρω ότι θα είναι το τελευταίο μωρό, σκέφτομαι ότι αν δεν ήταν εδώ η μαμά μου θα ήταν πιο υγιές για όλους μας να τάιζα με μπιμπερό την μπέμπα, απλά δεν νομίζω ότι θα έβγαιναν όλα, παιδιά μεγάλα, μωρό, σπίτι, δουλειές... Τώρα δηλ. μπορεί να καθόμαστε και δύο ώρες αν χρειαστεί, και πάλι τα μαλώνω και τα βάζω σε τάξη, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γινόταν σε άλλη περίπτωση. Πάντως, συμφωνώ με την Ρίτα, προέχει η ψυχικοσωματική υγεία όλων (και του μωρού μαζί), το λέω εγώ που θήλασα την πρώτη ψυχαναγκαστικά παρόλο που πονούσα στο νεύρο και εκ των υστέρων νομίζω ότι θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα, αν της είχα δώσει γάλα. Και εγώ δεν θα υπέφερα τόσους μήνες χωρίς ισχυρά παυσίπονα και η μπέμπα θα ήταν πιο ήσυχη (δεν κοιμόταν σχεδόν ποτέ) αν εγώ δεν υπέφερα και δεν φώναζα από τους πόνους και την κούραση και τα νεύρα (φανταστείτε δεν μπορούσα στην αρχή να την βγάλω εγώ από την κούνια της, έπρεπε να μου την δίνει ό άνδρας μου να τη θηλάζω, ούτε να την κάνω μπάνιο φυσικά, ούτε να την αλλάζω μπορούσα, κατά τα άλλα οι μαραθώνιοι θηλασμοί με μάραναν...). Αλλά είμαι πολύ ενοχικός τύπος και δεν μπορούσα να αποφασίσω το αυτονόητο...

Οπότε, Δέσποινα, δες τι είναι καλύτερο από όλες απόψεις για το παιδί και μην αγχώνεσαι τόσο για το θέμα του γάλακτος και του θηλασμού. Και εγώ το ίδιο με τη Ρίτα σκεφτόμουν, δηλ. την Αγλαΐα δίπλα στο parents αν ήθελες μια γνώμη για το θηλασμό και τον ίκτερο (δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795, μπορείς να της στείλεις προσωπικό μήνυμα). Αλλά γιατί δεν παρακολουθεί παιδίατρος το παιδί; Φαντάζομαι ότι είναι τέτοιο το σύστημα, δεν έχεις όμως και παιδίατρο; Ή δεν επικοινωνείς με τον παιδίατρο που την παρακολούθησε στο νοσοκομείο; ) Η δική μου έκανε την τέταρτη μέρα 11,2 και θεώρησαν ότι δεν χρειαζόταν παρακολούθηση, επειδή φάνηκε ότι είχε αρχίσει να ανακτά μέρος από το χαμένο βάρος των πρώτων ημερών και μου είπαν να την βάζω στο φως. Αλλά δεν έχω γενικά εμπειρία με ίκτερο, τα άλλα μου παιδιά δεν είχαν τέτοιο θέμα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικό να τη ζυγίζεις κάθε μέρα, αλλά μην αγχώνεσαι για το θηλασμό, προέχει να είστε όλοι καλά και να κάνεις το σωστό για το παιδί. Απλά μήπως μπορεί να το δει το παιδί κάποιος πιο ειδικός από τη μαία; Ή μόνο αυτό επιτρέπει στη φάση αυτή το σύστημα υγείας εκεί;

Ρίτα τα πόδια μου χθες ξεπρήστηκαν λίγο! Είναι παρήγορο ότι επανήλθες γιατί η μαμά μου ανησυχεί (και μου μετέδωσε την ανησυχία) ότι θα μου μείνει κουσουράκι! Πάντως απέκτησα ραγάδες εκεί που δεν το περίμενα (και δεν έχω αποκτήσει ούτε μία ραγάδα από καμία μου εγκυμοσύνη...): έχω δύο βραχιολάκια λίγο πάνω από τους αστραγάλους!!! Είπαμε, δεν μας νιάζουν οι ραγάδες, αλλά εκεί ότι και να κάνω θα φαίνονται!!!

Από κιλά είχα φτάσει 97 (τρομακτικό ε;;;; στην πρώτη είχα πάει 67!) και χθες που ζυγίστηκα πήγα 86. Για την εγκυμοσύνη μια χαρά είναι δεδομένου ότι ξεκίνησα από 80, αλλά έχω κρατήσει 10 από κάθε μωρό που γέννησα, οπότε πρέπει κάααααποια στιγμή να επανέλθω στα φυσιολογικά μου γύρω στα 60 (τον περισσότερο καιρό ήμουν 55) αλλά ας μην είμαι και τόσο υπερβολική... Αν τα καταφέρω στα επόμενα δύο χρόνια θα είναι θαύμα... Αλλά πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γιατί τα τελευταία 5 χρόνια δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη!

Λέτα μου ελπίζω να είσαι ακόμα καλά και να μην άρπαξες τίποτα

Γκρέτα, μην αγχώνεσαι 38+1 γέννησα, η μικρή ήταν 3730 και 53 εκατοστά!

Δεν θυμάμαι άλλα! Συγχωρέστε με την άυπνη (η μπέμπα είχε ολονυχτία 1-5, στις 6 έκανε κακά και δυσανασχέτησε, οπότε ξύπνησα κι εγώ, στις 7 ξανακοιμήθηκα και στις 8 με ξύπνησαν ο άνδρας μου και οι κόρες μου που φώναζαν δίπλα στο μπάνιο....).

Σε λίγο όντως θα τα λέμε μόνο το βράδυ εδώ μέσα!

Φιλιά

a0Nsp3.png

Πρέπει να ρωτήσω τί ώρα με ανέβασαν στο δωμάτιο, πάντως δεν πρέπει να ήταν πολύ, γέννησα γύρω στις 3 να μουν στις 5 πάνω; Πάντως δεν ήθελα εγώ να ανέβω γιατί πονούσα πολύ και φοβόμουν την μετακίνηση... Μου έλεγαν να σας πάμε έξω να σας δούν οι συγγενείς κι εγώ τους παρακαλούσα να μην με κουνήσουν. Είχα κάνει ολική και δεν ξέρω γιατί τα παυσίπονα άργησαν τόσο να ενεργήσουν ή αν με ξύπνησαν για κάποιον λόγο νωρίτερα. Πάντως δε μου φάνηκαν να άργησαν να φέρουν το μωρό, με την καισαρική είναι δύσκολο να το έχεις και τόσο νωρίς ...

Θα ρωτήσω όμως για σίγουρα και θα σου πω, γιατί υπήρχε μεγάλη σύγχυση στο μυαλό μου εκείνη την ημέρα

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κανα διωρο μου ειπαν στην ανανηψη ή ισως και λιγοτερο αναλογα την κινηση που θα εχουν..Στο γιο μου γεννησα δευτερα του Πασχα και φαντασου σε ολοκληρο ιασω γεννουσαμε μονο 2...παραδεισος...στην ανανηψη ημουν μονη και με εβγαλαν σε μιση ωρα και το μωρο το εφεραν αμεσως....

Παντως με την ολικη ρε παιδι μου, οσες κοπελες εβλεπα δεν τις εβλεπα και πολυ καλα...εγω με την επισκληριδιο πετουσα...σηκωθηκα μονη μου πριν μου πουν...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πολύς πόνος αυτήν τη φορά, στην προηγούμενη καισαρική πάλι με ολική, με τα παυσίπονα ήμουν μια χαρά και στο σπίτι πάλι το ίδιο. Ήταν πιο δύσκολα για μένα τα πράγματα αυτήν τη φορά... αλλά χαλάλι της.... (μέχρι τα 14 που θα αρχίσει να με βρίζει φυσικά!)

a0Nsp3.png

Καλησπέρα από άλλη μία ξενυχτισμένη μανούλα! Τί κάνετε? Εγώ είμαι έτοιμη να πέσω κάτω, δεν την παλεύω!!! Πολύ κούραση ρε κορίτσια!!! Εσείς που έχετε και άλλα παιδιά πώς αντέχετε??? Αγλαΐα μου πραγματικά σε θαυμάζω!!!! Δεν ξέρω ρε κορίτσια μου φαίνονται βουνό όλα! Ειδικά το κομμάτι του ύπνου. Πόσο θα αντέξουμε χωρίς ύπνο? Ώρες ώρες νομίζω ότι περνάω επιλόχειο κατάθλιψη!!! Ο μικρούλης μου δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου ενώ χασμουριέται συνεχώς και τον λυπάται η ψυχή μου που τον βλέπω ταλαιπωρημένο.Ο άντρας μου ένα φυτό κι αυτός αλλά κάθε φορά που τον ρωτάω πώς είσαι μου λέει μιά χαρα!!!

2sCXp3.png

Γεια σας και απο μένα!!

Μιμίκα μου υπομονή δε γίνεται αλλιώς! Ευτυχώς σε βοηθάει και ο άντρας σου!

Για τα νύχια που λέτε και εγω τα ξέβαψα πρωι πρωι!

Χριστινιω καλά να περάσετε!

Λετα πως είσαι σήμερα?

Εγω κορίτσια άυπνη το βράδυ! Είχα συσπάσεις αλλά όχι περιοδικά! Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ξεκινάω για νοσοκομείο αν πονάω πολύ δυνατά για μια ώρα! Οπότε περιμένω και ελπίζω να μην έχω βράδυ σαν το χτεσινό!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!!

Μιμίκα μου υπομονή δε γίνεται αλλιώς! Ευτυχώς σε βοηθάει και ο άντρας σου!

Για τα νύχια που λέτε και εγω τα ξέβαψα πρωι πρωι!

Χριστινιω καλά να περάσετε!

Λετα πως είσαι σήμερα?

Εγω κορίτσια άυπνη το βράδυ! Είχα συσπάσεις αλλά όχι περιοδικά! Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ξεκινάω για νοσοκομείο αν πονάω πολύ δυνατά για μια ώρα! Οπότε περιμένω και ελπίζω να μην έχω βράδυ σαν το χτεσινό!

πλησιαζει η μεγαλη ωρα...ξεκουρασου οσο μπορεις και αν τα καταφερεις κοιμησου....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπεραααααα!!δεν εχω διαβασει τιποτα..

τωρα μολις μπηκαμε σπιτι..φτιαξαμε φακελο κ ολα οκ!δεν μπηκα καν στον κοπο να του πω να περιμενουμε πονους.

Τελικα κοριτσακια εγω θα χρειαστω αιμα.κ λεω ετσι ειστε???επειδη ειμαι αιμοδοτρια χροοονια κ ξερω οτι δικαιουμε αιμα αν μου συμβει κατι λεω τωρα θα δειτε....εχω κανει απειρες φορες αιτηση για καρτα αιμοδοτη κ μ εχουν γραψει.φυγαμε απ το μαιευτηριο στις 2 κ πηγα στο λαικο.μου την εβγαλαν στο λεπτο.κ ειδοποιουν το νοσοκομειο εκεινοι.μια φιαλη!!μετα απ αυτο πηγαμε να παρουμε το κιτ για τα βλαστοκυτταρα.μετα να παρουμε ασφαλεια αυτοκιν. Κ μηχανης.μετα στα h&m για τελευταια ψωνια κ σουτιεν θηλασμου...Ολα αυτα ΧΩΡΟΣ AIR CONDITION στο αμαξι.οποτε καταλαβενετε πως μπορει να ειμαι...

Εχω να βαλω πλυντηρια να σιδερωσω να μην εχω οταν με το καλο βγουμε.ερχετε κ η μαμα μου για βοηθεια κ να φυγουμε μαζι αυριο.τελικα πρωι μου ειπε να παω να τους πιεσουμε λεει μην μπουμε μεσημερι.αυτη η αναμονη θα με τσακισει.εχω πολυ αγχος κοριτσια...

Και το καλυτερο συγχονευτηκαν καποια τμηματα κ παιζει να μην εχουν στην καινουρια πτερυγα δωματια οποτε μπορει να ειμαι σε οροφο που δεν εχει καν κλιματισμο...αυριο με 42 βαθμους εγχειρισμενη.....

Αυταααα...σας αρεσαν τα νεα μου??:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Έχει καιρό να γράψω στο θεματάκι αλλά παρακολουθώ πάντα.

Βλέπω πολλά γεννητούρια και χαίρομαι.

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας νέες μανούλες και υπομονή σας εύχομαι με τον θηλασμό και τα ξενύχτια.

Κορίτσια και κάτι ακόμη, επειδή είδα ότι έχει συμβεί σε κάποια μωράκια να εμφανίσουν ίκτερο, κι επειδή η μαία στο νοσοκομείο με τσάτισε, όταν της είπα ότι θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσω συμπλήρωμα στο μωρό μου γύρισε και μου είπε ότι αν κάνει ίκτερο όμως πρέπει να το σταματήσεις, ψάχνομαι λίγο για να δω τί είναι ο ίκτερος και πως σχετίζεται με τον θηλασμό, βρήκα το παρακάτω και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Συν τοις άλλοις έχει και επιστημονικές πηγές!!

http://www.lactation.gr/usefulinformationjaundicegreek

[/color]

Να σας πω εγώ την εμπειρία μου με τον ίκτερο. Παρουσίασε η μεγάλη μου όταν γεννήθηκε. Ενώ την είχα κανονικά στο θάλαμο και θηλάζαμε αποκλειστικά, αναγκάστηκα την τρίτη μέρα (ενώ εγώ θα έπαιρνα εξιτήριο) να την αφήσω στο τμήμα νεογνών για να την βάλουν κάτω από την λάμπα. Επισκεπτήριο στο τμήμα νεογνών έχει μόνο 2 φορές την ημέρα και έπρεπε να παίρνω τηλ. να τους ενημερώνω ότι θα πάω να θηλάσω ώστε να μην την ταΐσουν. Πράγμα φυσικά που δεν το τηρούσαν πάντα. Ευτυχώς έκατσε εκεί μόνο 2 μέρες. Μόλις την πήρα στο σπίτι συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Δηλαδή αποκλειστικό θηλασμό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μονο που θα έχω ακόμη ένα βαθμό δυσκολίας την κόρη μου και κατα πόσο θα με αφήνει ήσυχη την ώρα του θηλασμου. Αυτο είναι ένα πρόβλημα που με απασχολεί πολυ.

www.thilasmos.net/lll.html

Χαρά, μη σε απασχολεί καθόλου. Θα βρεις το ρυθμό σου. Άκου εγώ τι έκανα. Όταν ήταν να θηλάσω το γιο μου, φώναζα και την κόρη μου. Καθόμασταν στον καναπέ στο ένα χέρι το μωρό και στο άλλο αγκαλίτσα την κόρη μου. Ενίοτε την έβαζα να βλέπει και κανένα παιδικό στην τηλεόραση. Όταν άλλαζα στήθος, άλλαζα θέση και στην κόρη μου. Κάποια στιγμή συνήθισε το θηλασμό τόσο, που από μόνη της δεν ερχόταν και καθόταν έπαιζε μέσα στο σπίτι ήσυχα.

Εγώ κορίτσια μπαίνω σε λίγες μέρες στο μήνα μου. Οι εξετάσεις όλες είναι καλές και την επόμενη εβδομάδα έχω πάλι γιατρό για κορδέλα και υπέρηχο στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Να δούμε τι θα μου πει. :D

Να σας πω εγώ την εμπειρία μου με τον ίκτερο. Παρουσίασε η μεγάλη μου όταν γεννήθηκε. Ενώ την είχα κανονικά στο θάλαμο και θηλάζαμε αποκλειστικά, αναγκάστηκα την τρίτη μέρα (ενώ εγώ θα έπαιρνα εξιτήριο) να την αφήσω στο τμήμα νεογνών για να την βάλουν κάτω από την λάμπα. Επισκεπτήριο στο τμήμα νεογνών έχει μόνο 2 φορές την ημέρα και έπρεπε να παίρνω τηλ. να τους ενημερώνω ότι θα πάω να θηλάσω ώστε να μην την ταΐσουν. Πράγμα φυσικά που δεν το τηρούσαν πάντα. Ευτυχώς έκατσε εκεί μόνο 2 μέρες. Μόλις την πήρα στο σπίτι συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Δηλαδή αποκλειστικό θηλασμό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Γεια σου νιονιω!Κοντευεις και εσυ!Σε χασαμε!!

Ακριβως αυτο που εγραψες πιο πανω εννοουσα και εγω λεγοντας οτι δε χαθηκε και ο κοσμος να πιουν αρχικα και ξενο γαλα προκειμενου να παρουν τα πανω τους οταν χρειαζεται..Ασε που το βρισκω λογικο να του εδιναν και ξενο γαλα εκει μεσα...τα μωρακια με ικτερο θελουν πολυ περισσοτερα υγρα...δλδ αν εκλαιγε μεχρι να πας εσυ να θηλασεις τι να εκαναν ;Να το αφηναν να σκασει στο κλαμα;Μπραβο που τα πηγατε τοσο καλα στην πορεια και χρησιμη η συμβουλη σου για τα δυο παιδια...θα την ακολουθησω και εγω και βλεπουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε γκρετα μην λιωνεις στην κουραση με δουλεις σημερα!Κατσε ξεκουρασου...Ακου που σου λεω...

Οσο για τα υπολοιπα ολα καλα θα πανε.Μην αγχωνεσαι για τιποτα καπου καλα θα σε βολεψει ο γιατρος.

Λοιπον με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα!Εχεις το κινητο καποιας κοπελας;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...