Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλη σας μερα!εμεις τωρα ξεκιναμε!λετα αυριο μου ειπε κατα τις 12 να παω να μπουμε λεει 1-2.

Παντως σας ευχαριστω πολυ αληθεια νοιωθω καλυτερα..Λετα κ Ελισαβετ!!

Μου το ειχε πει εξ αρχης δεν το διακυνδινευω να μπεις 15 αυγουστο αν χρειαστουμε κατι χτυπα ξυλο εχουμε επιπλοκη τι θα κανω??

Παω κ σας φερνω νεα!!

Φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια! πως περασατε την νυχτα? εγω λιγο καλυτερα κοιμηθηκα αποψε αλλα στις 5 ο μικρος παλι στο κρεβατι μου!!! Εχω και γω αγωνια να παω το απογευμα στον γιατρο.....

Λετα χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Greta να σου πω την αληθεια και γω δεν θα επελεγα τον προγραμματισμο! τωρα αν δεν γινεται αλλιως τι να κανουμε...καλη επιτυχια!!!

Βρε κοριτσια με αυτο το ξυρισμα τι κανετε???????? εγω σκεφτομαι παλι πως θα ξυριστω σημερα...μιλαμε ζοριζομαι παρα πολυ και δεν βλεπω κιολας εκει κατω!!! οταν βγω απο το μπανιο νιωθω λες και εσκαβα κανενα οκταωρο!!! :shock:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημερα δεν κοιμηθηκα καλα παλι,εβλεπα περιεργα ονειρα ο μικρος με ξυπνησε 2φορες(Μαριλενα τα ιδια και εμεις δεν ξερω καθολου τι θα κανω οταν θα ειμαι με το μωρο και ο μικρος θα ξυπναει 2-3φορες image.php?u=16927&dateline=1300663553&type=profile)...Το πρωι κατα της 8,30με ξυπνησε μελωδικα σπαζοντας ενα ποτηρι στο σαλονι που ειχε ξεχασει να μαζεψει ο αντρας μου,αφου δεν κοπηκε παλι καλα,λαχταρησα πρωι πρωι....Κοριτσια με εχει πιασει μια ανυπομονησια να γεννησω θελω να την δω οταν πεφτω να κοιμηθω βλεπω ζουμπουρλουδικα μωρακια και σκεφτομαι πως θα ειναι η δικια μας

:-D

Μαριλενα εγω μεχρι στιγμης ξυριζομαι μια χαρα με καθρεφτακι εννοειτε..Μεσα στην βδομαδα θελω να κανω πεντικιουρ αλλα δεν βρισκω καμια κοπελα να ερχετε στην περιοχη μου και δεν λεει με τον καυσωνα να τρεχω απο εδω και απο εκει

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Η μικρη μου πηγε βόλτα με τον νονο της και εγω εδω με την μπεμπα που κοιμαται, ετσι βρηκα την ευκαιρια να μπω!

Ριτα, Γκρετα και Λετα με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλια! Αυτο το αγχος των τελευταιων ημερων πραγματικα δεν υπάρχει!

Σχετικα με το θηλασμό συμφωνω απόλυτα με τη ρίτα. Γενικα θεωρω πως ο φανατισμος με κατι δεν ειναι και οτι καλυτερο ας αφηνουμε λιγο και το μυαλο μας πιο ανοιχτο. Σαφως και ο θηλασμος ειναι το καλυτερο δωρο για το μωρο ομως η επιτυχια του εξατραται απο πολλούς παραγοντες τους οποιους δεν μπορεις να καθορίσεις απο την αρχη! Η ψυχικη ηρεμια της μητερας ειναι για εμενα ο μεγαλυτερος. Εσεις οι πρωτομανουλες μην φανατιζεστε τοσο γιατι σε ενδεχομενη αποτυχια θα σας στοιχισει πολύ! Χαλαρά και όλα θα γίνουν!

Εμεις προς το παρον παμε καλα με τον θηλασμο, βαζω μικρους στοχους για να τους πετυχαινω καθε φορα και καθε μερα την θεωρω μεγαλη επιτυχία! Μου μεινανε μονο 2 κιλα απο τα 9 αλλα με τους ρυθμους που έχω με βλέπω να χανω και περισσοτερα.:P Η μεγαλη μας δημιουργει πολλα θεματα και κυριως ειναι κολλημενη πανω μου, με κουραζει και αυτη η βαβουρα που επικρατει οταν ερχονται να βοηθησουν αλλα υπομονη μεχρι το Σαββατο που παιρνει αδεια ο αντρας μου.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

ριτα γκρετα και λετα εφτασε η μεγαλη στιγμη και για σας!με το καλο!!

τανια η θεοδωρα πως αντιδρα με τον ερχομο της μπεμπας?

καλα για το ξυρισμα κ εγω το κανω με τυφλο συστημα:tongue:

για το θηλασμο με καλυψαν τα κοριτσια θα προσπαθησω αυτη τη φορα να τα καταφερω...δεν ειναι πανακεια και δε ταιριαζει σε ολους...μην απογοητευεστε!!

εμεις καλα εδω ψηνομαστε απ τη ζεστη...ουφ που θα παει αυτο το κακο με τον καυσωνα?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα αυπνα κοριτσακια!!!!!

Τι κανετε????

Εμενα χθες το βραδυ η κορη μου μου εκανε γυμνασια.Εβλεπε εφιαλτες και ξυπναγε ανα μια ωρα,οποτε που υπνος για μενα?????

Πως θα τα βγαλω περα οταν ερθει ο μικρος μου λετε???

Αστε που το απογευεμα αποφασισα να της μιλησω περι το θεμα θηλασμου για να μην βρεθει προ εκπληξεως βλεποντας ενα ξενο μωρο στο στηθος της μαμας,οποτε της ειπα οτι απο κει θα πινει γαλατακι ο μπεμπης,της εδειξα και φωτογραφιες οταν θηλαζε και αυτη και επαθε ενα πολιτισμικο σοκ η μικρη.

Μετα ολο ερωτησεις ητανε,ηθελε να επεξεργαζεται το στηθος μου και η καταληξη ηταν "Ωραια μαμα αφου εχεις 2 απο το ενα θα πινω εγω και απο το αλλο ο μπεμπης :shock::shock::shock:"

Μου φαινεται που δυσκολη δουλεια αυτη τη φορα ο θηλασμος.

Οσον αφορα το θεμα θηλασμου δεν υπαρχει λογος φανατισμου.Παν μετρον αριστον.Η ουσια ειναι τα πουμε οτι καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε προσπαθησαμε γι'αυτο και αν μας βγει μας βγηκε αλλιως δεν θα πεθανουμε κιολας.

Ευρι τι κανεις?Ειχαμε καμια εξελιξη?????

Νικολετα πως εισαι τελικα?Σου περασε??

Σε ολα τα κοριτσια που εχουνε γιατρο σημερα καλα αποτελεσματα και μην ξεχνατε η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ :P:p:p

q3Owp3.png

aijjp3.png

leta800,greta και ριτα με το καλο βρε κοριτσακια μου.Όλες μαζι στο ιδιο μαιευτηριο γεννατε;

Εγω εχω ακομη 8 μερουλες.Ο μικρος θηριο θα εχουμε παρατραγουδα με τη μικρη πιστευω.Πως θα βρισκω χρονο να τη θηλασω αν ειναι κολλημενος πανω μου ολη την ωρα;

Πιο πολυ αγωνιω για τη σχεση του με τη μπεμπα παρα για το χειρουργειο το πιστευετε;

Πολυ ζεστη και σημερα ειμαι κλειδωμενη μεσα με το air.

Θα πατε με βαμμενα νυχια να γεννησετε ηθελα και εγω αλλα φοβαμαι μηπως δεν πιανει η επισκληριδιως.

wDsdp3.png

hara82 και να σου ζητησει η μικρη να θηλασει μικρουλα ειναι ακομη καλο θα της κανεις, ασε που θα σε βοηθησει και στην παραγωγη.Εγω τι θα κανω με το μαντραχαλακο!!!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα!βλεπω ολες εχετε προβλημα με τον υπνο.....

κι εγω θελω να με πιασουν οι πονοι ή να σπασουν τα νερα και μετα να μπω στο χειρουργειο.αν και με πητ 28/9 ειπαμε οτι θα περιμενουμε μεχρι τις 24/9(εχει γενεθλια ο αντρας μου!!) και αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε θα παμε προγραμματισμενα.

παντως αυτη η αναμονη σκοτωνει....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλημερα δεν κοιμηθηκα καλα παλι,εβλεπα περιεργα ονειρα ο μικρος με ξυπνησε 2φορες(Μαριλενα τα ιδια και εμεις δεν ξερω καθολου τι θα κανω οταν θα ειμαι με το μωρο και ο μικρος θα ξυπναει 2-3φορες image.php?u=16927&dateline=1300663553&type=profile)...Το πρωι κατα της 8,30με ξυπνησε μελωδικα σπαζοντας ενα ποτηρι στο σαλονι που ειχε ξεχασει να μαζεψει ο αντρας μου,αφου δεν κοπηκε παλι καλα,λαχταρησα πρωι πρωι....Κοριτσια με εχει πιασει μια ανυπομονησια να γεννησω θελω να την δω οταν πεφτω να κοιμηθω βλεπω ζουμπουρλουδικα μωρακια και σκεφτομαι πως θα ειναι η δικια μας

Σε καταλαβαινω απολυτα...εσυ εχεις και δυο θα ειναι ακομα ποιο ζορικα εκτος και αν ειναι καλυτερα επειδη θα κανει παρεα το ενα με το αλλο! :P και μενα με εχει πιασει ανυπομονυσια με την μικρη! θελω να δω πως θα ειναι....και θα ειναι και διαφορετικου φυλλου και ειναι μεγαλυτερη η αγωνια!

Εμεις προς το παρον παμε καλα με τον θηλασμο, βαζω μικρους στοχους για να τους πετυχαινω καθε φορα και καθε μερα την θεωρω μεγαλη επιτυχία! Μου μεινανε μονο 2 κιλα απο τα 9 αλλα με τους ρυθμους που έχω με βλέπω να χανω και περισσοτερα.:P Η μεγαλη μας δημιουργει πολλα θεματα και κυριως ειναι κολλημενη πανω μου, με κουραζει και αυτη η βαβουρα που επικρατει οταν ερχονται να βοηθησουν αλλα υπομονη μεχρι το Σαββατο που παιρνει αδεια ο αντρας μου.

Μπραβο Τανια τελεια τα πας!!! ολα καλα θα πανε και θα γινεις μοντελακι σε κοβω!!! :P και μενα με κουραζει ο κοσμος...ποπο μονο που το σκεφτομαι! στην πρωτη γεννα ειχα παθει καταθλιψη και εφταιγε αυτο και συνεχεια εκλαιγα...ηθελα ηρεμια πως να το κανουμε! τωρα ελπιζω να μην με πιασει το ιδιο γιατι δεν θα την παλεψω θα αρχισω να τσιριζω! :evil:

Καλημερα αυπνα κοριτσακια!!!!!

Τι κανετε????

Εμενα χθες το βραδυ η κορη μου μου εκανε γυμνασια.Εβλεπε εφιαλτες και ξυπναγε ανα μια ωρα,οποτε που υπνος για μενα?????

Πως θα τα βγαλω περα οταν ερθει ο μικρος μου λετε???

Αστε που το απογευεμα αποφασισα να της μιλησω περι το θεμα θηλασμου για να μην βρεθει προ εκπληξεως βλεποντας ενα ξενο μωρο στο στηθος της μαμας,οποτε της ειπα οτι απο κει θα πινει γαλατακι ο μπεμπης,της εδειξα και φωτογραφιες οταν θηλαζε και αυτη και επαθε ενα πολιτισμικο σοκ η μικρη.

Μετα ολο ερωτησεις ητανε,ηθελε να επεξεργαζεται το στηθος μου και η καταληξη ηταν "Ωραια μαμα αφου εχεις 2 απο το ενα θα πινω εγω και απο το αλλο ο μπεμπης :shock::shock::shock:"

Μου φαινεται που δυσκολη δουλεια αυτη τη φορα ο θηλασμος.

Σε ολα τα κοριτσια που εχουνε γιατρο σημερα καλα αποτελεσματα και μην ξεχνατε η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ :P:p:p

αχ ναι πλησιαζει αντε να δουμε! εγω νιωθω πολυ κουρασμενη σωματικα και ελπιζω αν και θα κανω καισαρικη να νιωσω λιγακι ποιο αναλαφρη γιατι δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα! οσο για τα μικρα ευτυχως εχουμε η μια την αλλη να δυνουμε κουραγιο! και μας βλεπω εδω μεσα να ξενυχταμε και να γκρινιαζουμε με τα μικρα στο βυζι!!! :) να σου πω κατι μου ειπε μια κοπελα το εξης. ειχε και αυτη ενα κοριτσακι και για να μην ζηλευει και να την αφηνει να θηλαζει, της πηρε μια κουκλα και θηλαζανε παρεα! στα κοριτσακια βγαινει το μητρικο αινστηκτο απο μικρα! ετσι μπορεις να το κανεις και συ μπας και σε αφηνει...εμενα μου φαινεται καλη ιδεα!

Εγω εχω ακομη 8 μερουλες.Ο μικρος θηριο θα εχουμε παρατραγουδα με τη μικρη πιστευω.Πως θα βρισκω χρονο να τη θηλασω αν ειναι κολλημενος πανω μου ολη την ωρα;

Πιο πολυ αγωνιω για τη σχεση του με τη μπεμπα παρα για το χειρουργειο το πιστευετε;

Πολυ ζεστη και σημερα ειμαι κλειδωμενη μεσα με το air.

Θα πατε με βαμμενα νυχια να γεννησετε ηθελα και εγω αλλα φοβαμαι μηπως δεν πιανει η επισκληριδιως.

Γιατι τι σχεση εχει η αναισθησια με τα βαμμενα νυχια??? :shock: με αγχωσες τωρα... σου εχει πει καποιος κατι? φυσικα οχι κοκκινα νυχια αλλα ενα γαλικο η ενα απαλο ροζακι πειραζει? μονο στα ποδια θα εχω εγω...

Ποσο θα εισαι ακριβως οταν θα μπεις χειρουργιο? εγω τωρα μπαινω στην 38 εβδομαδα και δεν εχουμε κανονησει!

καλημερα και απο εμενα!βλεπω ολες εχετε προβλημα με τον υπνο.....

κι εγω θελω να με πιασουν οι πονοι ή να σπασουν τα νερα και μετα να μπω στο χειρουργειο.αν και με πητ 28/9 ειπαμε οτι θα περιμενουμε μεχρι τις 24/9(εχει γενεθλια ο αντρας μου!!) και αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε θα παμε προγραμματισμενα.

παντως αυτη η αναμονη σκοτωνει....

Χριστινα μου υπομονη γιατι εχεις μελλον ακομα!... 24/09 εχει η βαφτισιμια μας γενεθλια!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

αχ αυτη η ζεστη...ευτυχως φευγουμε το σαββατο και ελπιζω να δροσιστουμε λιγο...αντε μηπως κανω και κανενα μπανακι!!

αληθεια, ο μικρος μου σταματησε να θηλαζει 7 μηνων...αν με το μωρο ζηλεψει λετε να θελει κι εκεινος να θηλασει?θα ειναθ ουτε 15 μηνων τοτε....εγω παντως θα το ηθελα πολυ(αν και εκανε μεικτη διατροφη μου κοστησε πολυ οταν σταματησα να τον θηλαζω)...:(

αυριο θα παμε να δουμε ενα αυγουστιατικο μωρακι και μεχρι τελος του μηνα γενναει και η κουμπαρα μου!!αντε κοριτσια αυξανομαστε και πληθαινουμε!!!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

MarilenaAth καλημερα κοριτσακι!!!Την αλλη Πεμπτη πρωτα ο θεος γενναω .Ετσι μου ειχαν πει στην πρωτη εγκυμοσυνη οτι απαγορευονται τα βαμμενα.Μου φαινεται θα παρω το μητερα να μου πουν.

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...