Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Άννια όντως η ζέστη δεν παλεύεται!! Υπομονή!! Τί άλλο να κάνουμε;; Εγώ είμαι συνέχεια με τον ανεμιστήρα να χτυπάει επάνω μου πάντως!! :rolleyes:

Εύρι από ότι καταλαβαίνω η μανούλα σου έχει επανέλθει!! Πολύ χαίρομαι!! ;)

Μιμίκα δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όπως έγραψα και στο fb δεν νομίζω να ξανακοιμηθούμε κανονικά για πολύ πολύ καιρό... :rolleyes:

Λέτα είδες που ήτανε τυχαίο τελικά;; Άντε μια χαρά ο παίδαρός σου!! :D

Κορίτσια και κάτι ακόμη, επειδή είδα ότι έχει συμβεί σε κάποια μωράκια να εμφανίσουν ίκτερο, κι επειδή η μαία στο νοσοκομείο με τσάτισε, όταν της είπα ότι θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσω συμπλήρωμα στο μωρό μου γύρισε και μου είπε ότι αν κάνει ίκτερο όμως πρέπει να το σταματήσεις, ψάχνομαι λίγο για να δω τί είναι ο ίκτερος και πως σχετίζεται με τον θηλασμό, βρήκα το παρακάτω και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Συν τοις άλλοις έχει και επιστημονικές πηγές!!

http://www.lactation.gr/usefulinformationjaundicegreek

Πολυ καλο το αρθρο σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!

γυρισαμε απ το γιατρο..ολα καλα πηρε βαρος ο μπεμπης 2475 τον μετρησε καλα παμε....ειπε θα με περιμενει μεχρι 40 βδομαδες μηπως γεννησω φυσιολογικα...θα μου κανει και δακτυλικη αποκολληση υμενων μετα τις 38 βδομαδες να βοηθησει τη κατασταση...να δουμε.επομενο ραντεβου την αλλη τριτη.μου πε να παρω και σιδηρο αλλα το σκεφτομαι...δε ξερω αν θα εχω οφελος τωρα.εκεινος λεει σε 4 βδομαδες με το σιδηρο ο αιματοικριτης μου μπορει ν ανεβει μεχρι το 29,5.

αυτα..εν αναμονη λοιπον.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δεσποινάκι μου σε νιώθω, μην το βάζεις κάτω όμως. Βάζε την μικρούλα σου συνέχεια στο στήθος.Μην την βγάζεις από εκεί.Ξέρω ότι είναι τρελή κούραση και ειδικά την νύχτα, αλλά μόνο έτσι θα εδραιώσεις τον θηλασμό. Κι εγώ όταν στο νοσοκομείο αναγκάστηκα να του δώσω συμπλήρωμα ένιωσα πολύ άσχημα. Με πήρε από κάτω γιατί αισθάνθηκα ότι του στερώ κάτι πολύτιμο. Εμείς ακόμα δεν πιάνουμε εύκολα την δεξιά θηλή αλλά τον βάζω συνεχώς στο στήθος, όποτε θέλει. Χθές το βράδυ τον έβαζα ανά μισάωρο για μισή ώρα. Έγινα κομμάτια! Αλλά βλέπω ότι έχει πάρει βάρος. Τώρα περιμένω να μου φέρει ο άντρας μου την ζυγαριά που αγόρασαν τα πεθερικά μου και θα τον ζυγίσω,αλλά φαίνεται ότι έχει παχύνει.Αφράτεψε το πουλάκι μου!

Σοφάκι μου πολύ ώραία τα νέα σου! Μια χαρά βάρος έχει το ζουζούνι σου! Γνώμη μου να το παρεις το σίδηρο, θα βοηθήσει όσο να ναι την κατάσταση.

Χαρά πάω να δώ το άρθρο που ανέβασες!

Γιάννα μου υπομονή...όπως είπε και ο γιατρός...περπάτημα και σεξ...βουρ στον πατσά! Και θα κατέβει ο μικρούλης μην ανησυχείς! Και να κοιμάσαι σου το ξαναλέωωωωωω!!!!! Μου τα λέγανε και εμένα αλλά δεν τους πίστευα ότι θα είναι τόσο δράμα η αυπνία!!!!!

Για να δούμε ρε κορίτσια τί θα γίνει απόψε???θα με λυπηθεί ο καλός θεούλης να κοιμηθεί λιγάκι το βράδυ το μωράκι μου μπάς και κλείσουμε κι εμείς βλεφαρο!!!

Παρεμπιπτόντως κορίτσια το τί βοήθεια έχω από τον άντρα μου δεν λέγεται!!! ΑΨΟΓΟΣ! Πάντα ήτανε αλλά τώρα δεν έχω λόγια!!! Μόνο δεν θηλάζει κατά τα άλλα κάνει τα πάντα, ίσως πιο πολύ και από εμένα. Ελπίζω να μην κουραστεί με τον καιρό!!!:D

2sCXp3.png

Μιμικα τι ωραια νεα!!υπομονη με την αυπνια τι να κανουμε,θα περασει:wink:

Elisabeth φαντασου εμενα μου τον ξανα αλλαξε 10 μερες πριν την γεννα γιατι παλι μου επεσε.αν ηταν ετσι θα μου ελεγε συνεχισε με αυτο.αλλα προσπαθουμε μεχρι τελευταιας στιγμης!!ξεκινα το μωρε να πεις οτι,οτι μπορουσες εκανες!

Πηρε κ βαρος,τελεια!!δηλαδη στα γενεθλια μου θα γεννας?τι ωραια το παρθενακι!!:-)

Hara τελειο το αρθρο!ποσο συμφωνω!αντε να βρεις δικιο στο μαιευτηριο!

Εγω φτιαχνω την πιτα!!εφτιαξα κ εναν φυσικο αναμεικτο κ ηπια μια χαρα!!

Ξεκιναει το αγχος οσο βραδιαζει!θα παω αυριο για τις τελευταιες εξετασεις.να πουμε κ τα τελευταια για μεθαυριο...ΟΥΦΦΦ!!

Εν τω μεταξυ ο κουνιαδος μου κ η συνηφαδα μου ειναι διακοπες..με πηραν πριν τηλ να με ρωτησουν τι κανω κ μου ειπαν οτι θα ξεκινησουν αυριο να ερθουν να ειναι εδω στην γεννα.κ πεταει ο κυριος την ατακα:ειδες θυσια για σενα(γελωντας)!!!κ γελωντας απαντησα κ εγω μην ερθετε δεν σας πιεζει κανεις!!το μωρο θα ειναι εδω πολλα χρονια ακομα!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!μηπως εχω γινει κ εγω περιεργη?μα ειναι δυνατον?τελος παντων..παω να συνεχισω την μαγειρικη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κοριτσια τι κανετε???

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα...ζαλιζομαι και εχω ναυτια...λειπει και ο αντρας μου και δεν θελω να τον παρω τηλ ειναι στο σινεμα....πραγματικα ομως δεν αισθανομαι πολυ καλα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε???

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα...ζαλιζομαι και εχω ναυτια...λειπει και ο αντρας μου και δεν θελω να τον παρω τηλ ειναι στο σινεμα....πραγματικα ομως δεν αισθανομαι πολυ καλα...

Αμαν τι εγινε?εχεις ανεμια?σου εχει ξανασυμβει?καλε παρ τον τηλ μην εισαι μονη σου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αμαν τι εγινε?εχεις ανεμια?σου εχει ξανασυμβει?καλε παρ τον τηλ μην εισαι μονη σου

οχι πρωτη φορα....δεν θελω μωρε να του το χαλασω....εχει καιρο να παει...αλλα πολυ εντονη ναυτια.,,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

οχι πρωτη φορα....δεν θελω μωρε να του το χαλασω....εχει καιρο να παει...αλλα πολυ εντονη ναυτια.,,

Αν ειναι να ερθει συντομα ξαπλαρε κ αστον.αν η προβολη ειναι αργα μην καθεσε μονη σου

Πιες λιγο νερο ξαπλωσε με τα ποδια πανω.

Η ζεστη γαμωτο μας τα κανει αυτα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Λετα είσαι καλύτερα;;και εγώ έτσι ένιωθα τοεσημερι ήταν επειδή δεν είχα φάει τίποτα όλη μερα.με έπιασε τρεμουλο ζάλη και τάση για εμετο....φταίει και η παλιοζεστη πάντωςτώρα έκανα μπανακι και πω να βάλω τον ανεμιστηρα και να ξαπλωσω,ελπίζω να κοιμηθώ νωρίς και εύκολα...η κεράσια που είναι βρε κορίτσια;;;;με την Ευρι τι έγινε;

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε? Εγω ολη τη νυχτα κανω τον σωματοφυλακα του μικρου! κλαιει γκρινιαζει θελει αγκαλια θελει να ειναι στο κρεβατι μου, θελει γαλα, νερο και πολλα αλλα........αμαν αυτα δεν ειναι βραδυα! τι θα γινει μετα με το μωρο??? ο θεος να δωσει.. Αυριο εχω και γω γιατρο! ελπιζω ολα να ειναι καλα και να κανονησουμε και μεις ημερομηνια μπας και οργανωθουμε λιγακι..

Εvri μου κοντευεις υπομονη! απο ωρα σε ωρα θα γεννας!!! η ωρα η καλη!

Νικολετα ξαπλωσε καπου που να νιωθεις δροσεραδα. Ευχομαι να ειναι απο την ζεστη και οχι καμια ιωση... μας εχει τρελλανει ο καιρος ρε γαμωτο...

Σοφακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! θα περασουν οι μερες και για σενα γρηγορα! μακαρι να γεννησεις φυσιολογικα..

Τανια μου να χαιρεσαι το μωρακι σου! ειναι κουκλακι!!! ευχομαι να περασει γρηγορα ο πυρετος...αλλα σε τι μπορει να ωφειλεται???

Δεσποινα ελπιζω ολα να πανε καλα με τον ικτερο και με τον θηλασμο! και μην ανησυχεις αν του δωσεις και ενα γευμα με ξενο δεν θα παθει τιποτα!!! μην εχεις τυψεις και στεναχωριεσαι...

Δημητρα μπραβο για το μικρο που εχει παρει βαρος και μπραβο για τον συζηγο που σε βοηθαει!!! πολυ σημαντικο πραγμα να εχεις την υποστηριξη του αντρα σου..

Ριτα μου συμφωνω και γω μαζι σου για το θεμα του θηλασμου! σαφως ειμαι και γω υπερ και γω θηλασα τον γιο μου 11 μηνες αλλα του εδωσα και συμπληρωμα καποιες φορες..δυστηχως αλλιως περιμενεις καποια πραγματα και αλλιως ερχονται και καποιες φορες απο αγχος και μονο να μην κανουμε λαθος κανουμε λαθη και εχουμε αλλα αποτελεσματα! Το μωρακι πρεπει να θηλασει αμεσως ναι, οσο θελει ναι αλλα αν χρειαστει ας παρει και μπιμπερο τι να κανουμε...πανω απο ολα ειναι η ψυχικη υγεια μας! Και γω αυτη τη φορα θελω να μην δωσω καθολου συμπληρωμα αλλα δεν ξερω πως θα παει...ελπιζω να τα καταφερω!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Λετα ελπιζω να εισαι καλυτερα!

Evri οτι κ να γινει σου ευχομαι τα καλυτερα.

Κοριτσια εγω δεν ειμαι καλα.κατι μ εχει πιασει κ σκεφτομαι αν ειναι καλο να γινει η καισαρικη χωρις να μου εχουν σπασει τα νερα η να ξεκινησουν οι πονοι.κ αν δεν ειναι ετοιμο?ειναι αρκετα ωριμο?κ αν κανω λαθος?38+6 θα ειμαι.εχασα την εμπιστοσυνη σε ολους.αρχισαν κ μου λενε γιατι δεν περιμενεις τουλαχιστον να ερθει μονος του?τι να κανω να το πω στον γιατρο αυριο που θα παω?help me

Ουτε να διανοηθω να κοιμηθω το ματι γαριδα κ στις 7 πρεπει να ξυπνησουμε

:-(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Με ειδατε και μενα τετοια ωρα...ελπιζω να μη με ξαναδειτε...:rolleyes:

Αχ δασκαλε που διδασκες πρωτη φορα αυπνιες σε αυτη την εγκυμοσυνη...παει και το νιρβανα και ολα κοριτσια μου...Εχω αγχος!!!!

Φτανει η ωρα!!!Πηγαμε γιατρο και οπως ειχαμε κανονισει γενναμε την παρασκευη.ολα δειχνουν πολυ καλα με τη μικρη.Ειναι πιο χαμηλα απο το γιο μου στην παρουσα φαση, συσπασεις μηδεν και παλι βεβαια,εχει μια χαρα αναπνευστκες κινησεις,ο λωρος απο οτι ειδαμε με ντοπλερ δουλευει σουπερ,ο πλακουντας grade 2 και ειναι καλο το βαρος της για κοριτσι στην εβδομαδα αυτη.Ολα καλα λοιπον (ελπιζω....)

Εγω ομως εχω αγχος και δε μου φταιει τιποτα αυτη τη στιγμη,ουτε το μωρο που κοιμαται μια χαρα,ουτε ο γιος μου που εχει κλεισει και την πορτα του...χαχα!ουτε η ζεστη αφου εχω αναψει 3 κλιματιστικα,ουτε το μετα,ουτε κανεις...μονο το κεφαλι μου που εχει κολλησει στην παρασκευη...χαχα!!!

Δεσποινα ελπιζω ολα να πανε καλα με τον ικτερο και με τον θηλασμο! και μην ανησυχεις αν του δωσεις και ενα γευμα με ξενο δεν θα παθει τιποτα!!! μην εχεις τυψεις και στεναχωριεσαι...

Συμφωνω απολυτα!!!!Δεσποινα σημασια εχει να μεγαλωνει το μωρο οπως πρεπει.Για να σου συστηνουν και λιγο ξενο στην παρουσα φαση παει να πει οτι το χρειαζεται το μωρο.Δεν εισαι δα και στην Ελλαδα που το συστηνουν αβιαστα...Παιδιατρο δεν μπορεις να φερεις;Μονο με μαια μιλας;

Αν και εδω ακομα εχω τυχει να διαβασω πολλες φορες και δικες μας συμβουλους πιστοποιημενες να λενε οτι το μωρο ΠΡΕΠΕΙ να παρει και συμπληρωμα σε καποιες φασεις και σταδιακα βοηθανε στο πως θα κοπει.Πανες υγρες μετρας;Μιλα λιγο με την αγλαια διπλα στο παρεντς,γραψε στην ενοτητα του θηλασμου, δωσε ολες τις ζυγισεις και το ιστορικο και θα σε βοηθησει πολυ ειτε η ιδια, ειτε καποια πολυ εμπειρη μανουλα.

Μην εχεις καμμια τυψη ομως,ολα τα κανεις τελεια και φροντιζεις αριστα το μωρο σου ανεξαρτητα τι γαλα πινει.Δεν εχει τοση σημασια αυτο.Να το θυμασαι καλα αυτο και μη γεμιζεις ενοχες.Κ α ν ε ι ς δεν ενδιαφερεται και δε φροντιζει το μωρο καλυτερα απο εσενα.Εμπιστευσου το ενστικτο σου!!!

Greta συμμεριζομαι τις σκεψεις σου...και μενα να σου πω την αληθεια τιποτα αλλο δε με χαλαει στην καισαρικη γιατι ειλικρινεστατα ειχα παραααα πολυ καλη εμπειρια, οσο το προγραμματισμενο του πραγματος.Μονο αυτο.Δεν ηθελα να τη βγαλουμε πριν την ωρα της...αλλα τι να γινει...

Εσυ μην ανησυχεις ομως, η βδομαδα σου ειναι σουπερ.Τωρα αν δεχτει να σε αφησει να ερθει το μωρο μονο του και ας κανετε καισαρικη οταν αποφασισει ,αφου ειδικα ειναι η πρωτη κυηση και μπορειτε να το αφησετε,θα ειναι οτι καλυτερο.Αλλά να σου πω την αληθεια τι πιστευω ;εν οψει δεκαπενταυγουστου δεν το βλεπω να το ρισκαρει και να σε αφηνει....

Σοφακι αντε με το καλο,μια χαρα ο μικρος,τζαμπα αγχωνοσουν!!!Και μακαρι να σου ερθουν ολα οπως τα θες για τον τοκετο!!!

Ευρι τι γινετε;;;

Λετα πως εισαι;;;;Κουραγιο και φτασαμε!

Μαριλενα συμφωνω απολυτα!Και εγω δεν εχω αγορασει καν γαλα αυτη τη φορα,αλλα....θα δειξει....Σιγουρα με αλλο ενα παιδι στο σπιτι οπως λεει και η Χαρα που για μενα παιζει πολυ σημαντικο ρολο για την πορεια και τη σχεση τους, να μην νιωσει παραγκωνισμενο,δεν αποκλειω τιποτα απολυτως και καμμια τυψη δε θα νιωσω.Οτι μπορω θα κανω, με προτεραιοτητα την ηρεμια ολων μας και την αναπτυξη του μωρου φυσικα.

Αννια εσυ πως εισαι;;

Μιμικα μπραβο ολα καλα πανε !!!Και ενα μεγαλο μπραβο και στον ανδρα σου.Και εμενα με ειχε βοηθησει πολυ με τον μικρο και ελπιζω και τωρα.Ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!!

Λιμπερακι don't worry κοντευεις!!!!!!

Αγλαια,Κερασια μοριτσα τι νεα;;;

Geo ang καμμια εξελιξη;;;

Αννα πως πατε;Τι λενε τα αγορια σου;;;

Ελενα ο Σπυρος τι ειπε;;

Αναστασια ο ικτερος ειναι συνηθες οντως, ειδικα σε μωρακια απο φυσιολογικο τοκετο,καλα κανεις και ενημερωνεσαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσακια....

ειμαι καλυτερα σημερα απλα ποναει το κεφαλι μου...τελικα εκανα ενα ντουζακι και ξαπλωσα...βεβαια για πρωτη φορα σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα αυπνιες.....ζητημα να κοιμηθηκα κανενα 4ωρο....

evri...τι γινεται???

greta??το αντιλαμβανομαι αυτο που λες γιατι καπως ετσι αισθανομουν και εγω....αλλα η εβδομαδα που θα εισαι θα ειναι τελεια....τωρα αν δεν θες μπορεις να του το πεις αλλα θα συμφωνησω με τη ριτα σιγα μην ρισκαρει 15αυγουστο....

σημερα περιμενω το μεσημερι να μου βαλουν το aircondition επιτελους....

βαζω και τα τελευταια μου πληντυρια να τα σιδερωσω και θα ειμαστε ετοιμοι για την πεμπτη....

greta και ριτα εσεις τι ωρα θα πατε???εμενα μου ειπε 7 παρα να ειμαι εκει για να με βαλει στο χειρουργειο στις 8...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...