Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ααα ωραίο ακούγεται Γκρέτα!! Μπορεί να το δοκιμάσω κάποια στιγμή!! Εγώ κάνω ένα άλλο φαί με κολοκύθι, παρόμοιο είναι, αλλά χωρίς φύλλο, και έχει και ρύζι στο μείγμα!! :D

Εύρι μου κανένα νεότερο;;; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??Εγω δεν εντεχω αλλο με αυτη τη ζεστη τα νευρα μου,δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πια...Ειμαι αυπνη κουρασμενη πρησμενη πονανε τα ποδια οι γοφοι η μεση μου χαλια μαυρα σας λεω...Κατα τα αλλα η μικρη υπερκινητικοτατη ολο κολοτουμπες κανει σε σημειο που λεω θα βγαλει κανενα ποδι η χερι απο την κοιλια..Ευρι μου λες να εισαι κοντα???Ετσι ειχα εγω στην κορη μου βλεννη με αιμα για καμια 5-6μερες,να μπεις να μας ενημερωσεις...Ελισαβετ να χαιρεσαι την κορουλα σου πολυχρονη

:-D

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας!

εβρι μου δε θελω να σε αγχωσω αλλα μαλλον γεννας!!με το καλο και ενημερωσε μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μιμικα αρχισαν για τα καλα τα ξενυχτια??το εχω πει εγω οταν με το καλο γεννησουμε κ εμεις οι υπολοιπες βραδυ θα μιλαμε!!:-)

Myrina ειναι πολυ ωραιο κ πολυ γρηγορο:-)

Annia ακριβως ετσι ειμαι κ εγω!!συμπασχω!

Evri σου ειπε αν δεις κ αλλο αιμα να πας?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε??Εγω δεν εντεχω αλλο με αυτη τη ζεστη τα νευρα μου,δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πια...Ειμαι αυπνη κουρασμενη πρησμενη πονανε τα ποδια οι γοφοι η μεση μου χαλια μαυρα σας λεω...Κατα τα αλλα η μικρη υπερκινητικοτατη ολο κολοτουμπες κανει σε σημειο που λεω θα βγαλει κανενα ποδι η χερι απο την κοιλια..Ευρι μου λες να εισαι κοντα???Ετσι ειχα εγω στην κορη μου βλεννη με αιμα για καμια 5-6μερες,να μπεις να μας ενημερωσεις...Ελισαβετ να χαιρεσαι την κορουλα σου πολυχρονη

5-6 μέρες Ε; Και μετά γεννησες φυσιολογικά σε πιασαν πόνοι;εγω νόμισα θα γινει πιο γρήγορα..τρεις μέρες καιτελειώνει ο μήνας μου

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Evri απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..Εσυ μπορει σημερα αυριο να γεννησεις...Ναι ξεκινησανε οι πονοι ανα τεταρτο και ετσι καταλαβα οτι γενναω...Η βλεννη με το αιμα σημαινει οτι εχει ανοιξει ο τραχηλος...γκρετα πραγματικα δεν υποφερετε η κατασταση,περιμενω πως και πως αυτες τις 3-4μερες στο μαιευτηριο

:-D

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας!

εβρι μου δε θελω να σε αγχωσω αλλα μαλλον γεννας!!με το καλο και ενημερωσε μας!

Να σου ζήσει,να τα χιλιάσει!να είναι γερή!λες να γενναω??πόνους δεν έχω ακόμη πάντως.

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Annia μου εγω αν κ φοβαμαι μετραω σαν τους φανταρους!δεν μπορω να σηκωθω απ οπου κ αν καθομαι.θελω να με σηκωνουν..ο μπεμπης βγαζει τα ποδια του τοσο πολυ που ανατριχιαζουμε ωρες ωρες.φαντασου τα τραβαω κ βιντεο:-) ετσι κ τα δειξω θα τρομαξουν!!!

Elisabeth την ημερα του πητ σου εχω γενεθλια!!:-):-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας τσουπρες...γυρισα και εγω....εκανα ακομα ενα nst και ολα καλα....τωρα την πεμπτη μπαινουμε...τα πονακια συνεχιζουν αλλα δεν γινονται τακτικα....

evri υπομονη και μπορει σημερα αυριο μεθαυριο να γεννησεις...παντως εισαι κοντα....

εγω εβαλα γιουβετσι στο φουρνο και περιμενω να γινει...νυσταζω ομως πολυ...τρελη υπνηλια με εχει πιασει.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Άννια όντως η ζέστη δεν παλεύεται!! Υπομονή!! Τί άλλο να κάνουμε;; Εγώ είμαι συνέχεια με τον ανεμιστήρα να χτυπάει επάνω μου πάντως!! :rolleyes:

Εύρι από ότι καταλαβαίνω η μανούλα σου έχει επανέλθει!! Πολύ χαίρομαι!! ;)

Μιμίκα δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όπως έγραψα και στο fb δεν νομίζω να ξανακοιμηθούμε κανονικά για πολύ πολύ καιρό... :rolleyes:

Λέτα είδες που ήτανε τυχαίο τελικά;; Άντε μια χαρά ο παίδαρός σου!! :D

Κορίτσια και κάτι ακόμη, επειδή είδα ότι έχει συμβεί σε κάποια μωράκια να εμφανίσουν ίκτερο, κι επειδή η μαία στο νοσοκομείο με τσάτισε, όταν της είπα ότι θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσω συμπλήρωμα στο μωρό μου γύρισε και μου είπε ότι αν κάνει ίκτερο όμως πρέπει να το σταματήσεις, ψάχνομαι λίγο για να δω τί είναι ο ίκτερος και πως σχετίζεται με τον θηλασμό, βρήκα το παρακάτω και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Συν τοις άλλοις έχει και επιστημονικές πηγές!!

http://www.lactation.gr/usefulinformationjaundicegreek

s29sp2.pngMbfRp3.png

Myrina μου κ εμενα με κοιταγανε περιεργα(ο γιατρος μου)δεν ξερω τι προβλημα εχουν κ τι τους νοιαζει στην τελικη αν θα θηλασω η οχι??μου ειπε θα μπουμε νωρις γιατι αν μπουμε απογευμα θα παρεις το μωρο την αλλη μερα γιατι το εξεταζουν.δηλαδη εγω αν γεννουσα 19:00 το μωρο θα το εξεταζαν ολη νυχτα?δεν στεκει.κ του λεω γιατρε δεν θελω να δωσω ξενο γαλα.κ μου απανταει:Ε και τι εγινε να πιει κ λιγο ξενο??σε ενα νοσοκομειο που κριβως διπλα του στον τοιχο ειχα αφησα:10 βηματα για επιτυχη μητρικο θηλασμο!!

1° βημα το μωρακι πρεπει να μπει στο στηθος το πρωτο ημιωρο μετα τον τοκετο!!!

2° βημα να μην δωθει τιποτα αλλο υγρο στο μωρο εκτος απο το μητρικο....κοκ....

Νοιωθω οτι δεν με καταλαβαινει κανεις κ μυριζομαι οτι θα τσακωθω πολυυυυυυ εκει μεσα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα απορείς στο τόσο "αδιάβλητο" σύστημα υγείας που έχουμε γιατί επιμένουν;; Μα γιατί άλλο εκτός του ότι τα παίρνουν από τις εταιρείες;; Καθόλου δεν απορώ!! Ευτυχώς στο νοσοκομείο που θα γεννήσω επειδή είναι δημόσιο δεν υπάρχει χώρος φύλαξης και έτσι έχεις το μωρό σου συνέχεια μαζί σου, οπότε δεν μπορεί κανείς να το ταϊσει κάτι αν εσύ δεν το πάρεις χαμπάρι! Τώρα όσο για τις αφίσες.. Τις βάζουνε εκεί για ξεκάρφωμα πιστεύω.. Και μετά αρχίζουν και σου λένε τα διάφορα, κι εσύ κι εγώ όντας ανενημέρωτες και παραπληροφορημένες κάνουμε ότι μας πούνε! Θα προσπαθήσω να ενημερωθώ όσο καλύτερα μπορώ πριν πάω να γεννήσω, και στην τελική είναι δική μου αποκλειστικά ευθύνη το τι θα δώσω στο παιδί μου, και δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μου επιβάλει κάτι!

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/thhlasmos/56-%CE%A4%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AC-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C Αυτό το άρθρο το είχε βάλει η Έλενα στο fb, δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει, εγώ το βρήκα πάντως πολύ χρήσιμο!

Και ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Αν κάποια γυναίκα συνειδητά έχει αποφασίσει να μην θηλάσει, ενώ είναι πλήρως ενημερωμένη (κάτι που μπορεί να συμβεί και σε εμένα δεν αντιλέγω), τότε είναι δικαιωμά της, με εξαγριώνει όμως το γεγονός ότι κάποιες μανούλες ενώ το θέλανε, λόγω παραπληροφόρησης (και συμφερόντων τρίτων) καταλήγουν να μην θηλάσουν! Το οποίο είναι τραγικό, γιατί απλά εξαπατήθηκαν! :evil:

Εύρι άντε εύχομαι και πλήρη αποκατάσταση για την μανούλα σου!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...