Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!

Η ωρα η καλη στα κοριτσακια που ετοιμαζονται να παντρευτουν. Μιμικα γαμοβαφτιση εκανα εγω περσι και ηταν μια χαρα. Δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα παραπανω επειδη ηταν δυο μυστηρια, ισως οι καλεσμενοι! Και η μικρη μας ηταν μια κυρια χαμογελαστη απο την εκκλησια μεχρι το βραδυ που πηγαμε σπιτι. Ισως ηταν και αυτο, αφου ηταν η μικρη ηρεμη δεν ειχα να ανυσηχω για τπτ!

Σχετικα με φορεματα δειτε και εδω : www.asos.com εχει και κατηγορια για εγγυες και ειναι χωρις μεταφορικα.

Εγω γίνομαι νονα στις 22 Απριλη (επιτελους! γιατι ο μικρος κοντευει τα 2) και δεν ξρω τι να βαλω. Θα βγω να ριξω μια ματια και αν δεν βρω κατι αυτο πως σας φαινεται? παρα είναι απλό?

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Lace-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2049570&cid=5813&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

Και κυριως με προβληματιζει το παπουτσι που και εγω δεν το χω με το τακουνι , ποσο μαλλον τωρα. Θα δουμε...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

kerasia: Και μόνο που το είπες μας γλύκανες, πες ότι τον έφαγα κιόλας τον λουκουμά ;)

mimika84: Εδώ στο Ηράκλειο στο νοσοκομείο που έχω επιλέξει είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα απογευματινά ιατρεία. Εσύ όμως είσαι στην Αθήνα ε; Εκεί τώρα δεν έχω ιδέα, αλλά φαντάζομαι πολύ χαοτικά :confused: Η ώρα η καλή επίσης!! :D Όπως και στην afroad !!! Κι εγώ μόνο πολιτικό γάμο έχω κάνει, τον είχα κάνει από πέρυσι βέβαια, από επιλογή. Γενικά έχω μία ιδιαίτερη άποψη περί γάμου, δεν είμαι πολύ υπέρ του big greek fat wedding, και επειδή εδώ στην Κρήτη (εγώ δεν κατάγομαι από εδώ, αλλά ο άντρας μου) είναι super big, με κουράζει και μόνο η ιδέα, δηλαδή εδώ όταν λένε κλειστό γάμο εννοούν κάπου στα 600 άτομα..

ridi : Καλή ανάρρωση !!! :)

leta800 : Χαρά στο κουράγιο σου που τρέχεις και για νυφικά!!! :tongue:

taniabell : Το φόρεμα είναι άψογο!! Κι εγώ πέρυσι που έγινα νονά και δεν ήμουνα κι έγκυος κάτι παρόμοιο έβαλα !! (και βασικά ίδιο χρώμα κιόλας, κοραλί δεν είναι;; ) Παρεπιπτώντως πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλησπέρα!!!! πολύ κρύο πάλι εδώ, μι φρίκη είναι φέτος...

το πρωί κατέβηκα με τ αγόρια κέντρο ε μεγάλο βιλβιοπωλείο που είχε παρουσίαση ο τριβιζάς. ήταν τέλεια και τα παιδιά το χάρηκαν και ψωνίσαμε κι ένα κάρο βιβλία! στο γυρισμό περάσαμε κι απ το φροντιστήριο που δουλεύει ο μπαμπάς μας και τρελαθηκαν στις αγκαλιές και στα κεράσματα απ τις μαθήτριες!

τώρα όμως νοιώθω πτώμα παρόλο που ξάπλωσα και λίγο...

κι εγώ έκανα πολιτικό γάμο, στο κήπο του δημαρχείου πανοράματος. ήμουν ακριβώς 4 μηνών. θρησκευτικό γάμο δεν έχω κάνει και οκ δεν είναι και στις προτεραιότητές μου.

πάντως κάνουν πολλοί γαμοβάφτιση, έχω πάει και σε αρκετές και δε θυμάμαι να πολυκουράστηκα ιδιαίτερα, αν έχει και καλό καιρό πχ όχι καύσωνα μια χαρά για όλους!

τα φορέματα που βάλατε είναι σούπερ όλα! καθόλου απλά! μια χαρά και ωραία χρώματα!

το άσος το ξέρω κι εγώ έχει καταπληκτικά φορέματα!

Κορίτσια θα γεννήσει καμιά από εσάς σε δημόσιο? Ή είναι ο γιατρός κάποιας από εσάς και στο δημόσιο?

Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο. Μόνο μια ιδιωτική κλινική υπάρχει στην πόλη μου και όλοι λένε πως μεγαλύτερη ασφάλεια έχεις στο δημόσιο! Άσε τα χρήματα! Έχω δει πολλές γέννες συγγενών και επέλεξα δημόσιο. Μέχρις στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν έχω πληρώσει τίποτε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με φορεματα δειτε και εδω : www.asos.com εχει και κατηγορια για εγγυες και ειναι χωρις μεταφορικα.

Εγω γίνομαι νονα στις 22 Απριλη (επιτελους! γιατι ο μικρος κοντευει τα 2) και δεν ξρω τι να βαλω. Θα βγω να ριξω μια ματια και αν δεν βρω κατι αυτο πως σας φαινεται? παρα είναι απλό?

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Lace-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2049570&cid=5813&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

Και κυριως με προβληματιζει το παπουτσι που και εγω δεν το χω με το τακουνι , ποσο μαλλον τωρα. Θα δουμε...

Πολύ ωραίο το φόρεμα και ωραίο χρώμα!Ανάλαφρο! Με το καλό!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

τι κάνετε? Πια δε μπαινω και πολύ συχνα, γιατι όλο κοιμάμαι, αλλά που και που προσπαθώ να σας διαβάζω.

Να καλως ορίσω και τις καινούριες εγκυούλες. Μιμίκα αν δε κάνω λάθος την ίδια μέρα δεν έχουμε ΠΗΤ? Φαντάζομαι προς το τέλος α αρχίσουμε και τους διαγωνισομούς με το ποια θα γεννήσει πιο γρήγορα!

Ατυχο το περιστατικό σου με το γιατρό. εύχομαι τελικά να επιλέξεις αυτό που ειναι καλύτερο για εσένα.

Λετά χαίρομαι που διάβασα πως το δοντάκι είναι καλύτερα, μεγάλη ταλαιπωρία.

Μυρινα, λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά.

Ριντι, περαστικά σου και εσένα.

Τα φορέματα σας πολύ όμορφα. Καλοφόρετα.

Οσο για τη γαμοβαπτιση, πέρσυ ειχαμε της αδερφης μου, μια χαρά ήταν, δε την βρήκα κουραστική καθόλου, και πια νομίζω πως συμφέρει πολύ περισσότερο!

Βέβαια, εμείς είμασταν πολύ παραδοσιακοί, και κυρίως από πεποίθηση του αντρούλη μου, που τα ήθελε όλα παραδοσιακά!

Αχ κορίτσια να σς ρωτησω κάτι ακόμα.

πολύ αργα δε την κάνετε τη β επιπέδου? Εμένα μου την έβαλα στις 20 εβδ και 2 μέρες. Μήπως είναι πολύ νωρίς και δε θα τα δούμε όλα? Κυρίως αν σκεφτείς πως θα είναι και ο τελευταίος μου υπέρυχος?

Συγγνώμη αν ξεχνάω να σχολιασω τίποτα άλλο. Δυστυχώς τέτοια ώρα τέτοια λόγια, και δε μπορώ να συγκρατήσω και πολλά!

Καλή ξεκούραση αύριο!

καλημερα!!τι κανετε?

λιμπερο οντως πολυ ωραιο το φορεμα!!να ευχηθω κ εγω η ωρα η καλη στη mimika και στην afroad αλλα και στον αδερφο της αννας!εμεις ειχαμε κανει πολιτικο οταν ημουν 3 μηνων και μεσα σε 20 μερες καναμε και τον θρησκευτικο:P

ριντι περαστικα σου!

δεσποινα δε νομιζω οτι ειναι νωρις για τη β επιπεδου 20-24η βδομαδα γινεται.καλα αποτελεσματα!

οποια θελει ας μου στειλει και μενα τα στοιχεια της στο φεις!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα ολη μερα!!!!πως ειστε κοριτσαρες????

πω πω αλλη μια μερα βροχη κ δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε καφεδακι!!!τεσπα!!!!

οσον αφορα την β επιπεδου κι εγω ξερω οτι γινεται 20η-23η βδομαδα!εχω ακομα....προς το παρον προηγειται το ραντεβου με τον γιατρο στις 22/3 κ φανταζομαι οτι μετα θα κανω την β-επιπεδου!!!

δεσποινακι καλα αποτελεσματα!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας τι κανετε? χαθηκα αλλα εχω περασει διαφορα και δεν ειχα ορεξη για ιντερνετ να σας πω την αληθεια. για οσες δεν με γνωριζουν ειμαι η μαριλενα απο ηρακλειο κρητης...

να σας θυμησω οτι ειχα παθει αποκκοληση και εκατσα ενα διαστημα στο κρεβατι, μου εχει απαγορεψει ο γιατρος να σηκωνω το αγορακι μου και τις περισσοτερες ωρες τον εχει η μαμα μου..

το προηγουμενο σαββατοκυριακο επαθα κολικο εντερου και εμεινα δυο μερες στο νοσοκομειο γιατι φοβηθηκαν για σκωληκοειδητη. ταυτοχρονα ο μικρος επαθε γαστρεντερητηδα και ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ δυστηχως...μετα κολλησε ο αντρας μου και μετα εγω!!! ειμαι τωρα 5 μερες με εμετους διαροιες και ατονια. δεν μου κανει ορεξη να φαω τιποτα, ουτε να κανω τιποτα. σημερα το πρωι επιασε και τον πατερα μου!!! χαλια η κατασταση ρε γαμωτο..

τελειωσε η εξεταστικη μου και ειχα αποφασησει να συνεχισω και αυτο το εξαμηνο αλλα οσο ειμουν στο νοσοκομειο καταλαβα οτι δεν αξιζει να ταλαιπωρω το μωρακι και να εκτηθεμαι σε πολυ κοσμο οποτε εκανα διακοπη προς το παρον για δυο εξαμηνα.

το μωρακι δεν ξερω ακομα τι ειναι!!! θα ηθελα να ειναι κοριτσακι μιας και εχω αγορακι αλλα οτι και να ειναι θελω πανω απο ολα να ειναι γερο και δυνατο!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια πολυ κρυο και εδω μπρρρ θελω καλοκαιρι με δροσερο αερακι!!!:tongue:Μαριλενα περαστικα κοπελα μου πωπω ολα μαζι σας πεσανε.Βρε κοριτσια εχω εδω και 3-4μερες που ξυπναω με πονοκεφαλο γιατι?:confused::confused:Δεσποινα απο την 20η εβδομαδα και μετα μπορεις να κανεις τον β'επιπεδου...

Κοριτσια ουτε εμεις καναμε θρησκευτικο γαμο,παντρευτηκαμε με πολιτικο οταν ημουν 8μηνων:rolleyes: και λεμε οταν θα εχουμε λεφτα(ποτε δηλαδη:lol::lol:)να κανουμε και τον θρησκευτικο!!

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Δεσποινάκι ναι ίδια ΠΗΤ έχουμε!!!! Ετοιμάσου αργότερα για τον διαγωνισμό που έλεγες!!! Από που είσαι? Μια χαρά είναι για την β επιπέδου, μην ανησυχείς. Βέβαια κάπου διάβασα ότι η 22 + 5 είναι ιδανική για την β επιπέδου.

Μυρίνα ναι από Αθήνα είμαι οπότε καταλαβαίνεις τί γίνεται στα απογευματινά ρεντεβού. Ο τρελός χαμός!!!!

Άννα μου ελπίζω να ξεκουράστηκες!

Afroad ελπίζω όσο μπορούμε να ευχαριστηθούμε και τον γάμο μας και την βάφτιση των ζουζουνιών μας!

Μαριλένα εύχομαι να σου πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα. Πώς πήγε η εξεταστική? Τί σπουδάζεις?

Taniabel ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

Κοριτσάκια μου φιλάκια πολλά σε όλες σας, να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Εγώ σήμερα λέω να μείνω μέσα να κάνω καμιά δουλειά. Είναι και ο καιρός χάλια!

2sCXp3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσακια πολυ κρυο και εδω μπρρρ θελω καλοκαιρι με δροσερο αερακι!!!:tongue:Μαριλενα περαστικα κοπελα μου πωπω ολα μαζι σας πεσανε.Βρε κοριτσια εχω εδω και 3-4μερες που ξυπναω με πονοκεφαλο γιατι?:confused::confused:Δεσποινα απο την 20η εβδομαδα και μετα μπορεις να κανεις τον β'επιπεδου...

Κοριτσια ουτε εμεις καναμε θρησκευτικο γαμο,παντρευτηκαμε με πολιτικο οταν ημουν 8μηνων:rolleyes: και λεμε οταν θα εχουμε λεφτα(ποτε δηλαδη:lol::lol:)να κανουμε και τον θρησκευτικο!!

Καλησπέρα annia! Από τη 14η εως και την 17η εβδομάδα είχα καθημερινά πονοκεφάλους,υπέφερα! Δεν ξέρω από τι είναι!Πάντως σε ένα βιβλίο που έχω διάβασα πως είναι σύνηθες φαινόμενο στην εγκυμοσύνη! Περαστικά!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

MarilenaAth: Επιτέλους νέα σου!!! Είχα αρχίσει να ανυσηχώ!! Περαστικά για την γαστρεντερίτιδα!! Θα τα πούμε σίγουρα :wink:

Despina80: Δέσποινα κι εσύ είχες εξαφανιστεί αλλά για λίγο!! Για την Β' επιπέδου εμένα ο γιατρός μου μου είπε να την κλείσω για τότε (24η εβδ), να είμαι ειλικρινής δεν το έψαξα παραπάνω!

annia: Για τους πονοκεφάλους που λες, προσωπικά έχω κι εγώ, όταν δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ!

Καλή Κυριακή σε όλες!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...