Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Απειρες σελιδες κ τι να πρωτοσχολιασω!!! Γραφω κ απι το κινητο γιατι ο μεγαλος βλεπει τοι στορι.απο κιλα εχω χασει 4,5 μεχρι τωρα κ ελπιζω να χασω κατι ακομα εξαλλου εχει περασει μολις 1 βδομαδουλα. Κ μενα ο μικρος κοιμαται αρκετα , εχουμε κ λιγο ικτερο κ αυριο θα παμε ρεα γις εξεταση.με τον θηλασμο δυσκολευομαστε λιγο γιατι εχει συγχυση θηλης αλλα λογω ικτερου δεν τον ζοριζω με το στηθος ακομα.τπν βαζω καθε 2-3 ωρες στο στηθος συνηθως πινει απο το ενα κ μετα του δινω δικο μου στο μπουκαλι αλλα ειναι υπναλεοντας κ πινει κανα 20-30 μλ στην καλυτερη. Οι αντλησεις μου πανε καλα. Γυρω στα 90-100 μλ την φορα κ απο τα 2 στηθη. Πηρα τηλ την μαια την περμα κ μου εδωσε οδηγιες τι να κανω για την συγχυση θηλης κ θα τα εφαρμοσω αφου ειμαστε καλα με τονν ικτερο.

3 χρονια αλλαζω πανες αυτο πρψτη φορα το επαθα.με εχεσε ρε κοριτσια!!!! Παω να του καθαρισω το πισινο πριν τον πλυνω κ οπως σηκωνω τα ποδια του...πρρρρ ολη η μουσταρδα παμω μου!!! Αυτο θα πει πατοκορφο χεσιμο!!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέτα μου πήγαμε κάπου εδώ κοντά, Αγία Πελαγία λέγεται το μέρος, κάπου στο 10λεπτο από Ηράκλειο είναι! Δεν θέλουμε γενικά να απομακρυνθούμε, αλλά και μόνο που αλλάζεις περιβάλλον και που δεν χρειάζεται να μαγειρέψεις χαλαρώνεις!! :cool: εμένα στο magic park μου άρεσαν οι καρέκλες!! Ανέβαινα πάντα 4-5 φορές!! Αλλά στα νιάτα μου!! :lol: :lol:

Δέσποινα ωραίος ο δικός σου!! Μακάρι να μου έλεγε κι εμένα κάτι αντίστοιχο (να κρατάει δηλαδή το μωρό να πηγαίνω γυμναστήριο) αλλά δεν το κόβω :tongue: Δέσποινα μην πέφτεις στην παγίδα αυτή "δεν της φτάνει το γάλα μου", μπορεί να γίνει αιτία και σταδιακά να κόψεις τον θηλασμό.. :rolleyes:

Μορίτσα μπράβο!! Έχασες περισσότερα κιλά από όσα είχες βάλει, και είχες και δίδυμα!! ;) Από την στιγμή που τώρα τα καλύπτεις με το γάλα σου γιατί πιστεύεις ότι αργότερα δεν θα μπορείς; :rolleyes:

Εύρι μου υπομονή!! Άστο να βγει όποτε είναι έτοιμο!! Κι εμένα ο γιατρός μου είπε πριν τις 5 Σεπτ. να μην το περιμένω, και φαντάσου η ΠΗΤ μου είναι στις 3 :tongue:

Άννια γρήγορα τα είχες χάσει, αλλά εσύ είσαι και μικρούλα!! Ο μεταβολισμός αλλάζει μετά τα 30!!! :rolleyes:

Αγγέλα όλα καλά θα πάνε!! ;)

Γκρέτα κι εσύ το ίδιο!! Μην αγχώνεσαι!! Όσο για το άϋπνη, έτσι κι αλλιώς δεν κοιμώμαστε και πολύ!! :tongue: Και για την έλλειψη οξυγόνου, κι εμένα με πιάνουν δύσπνοιες που και που!!

Αγλαϊα χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις με ευγνωμοσύνη το ξύπνημα, γιατί σίγουρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία!! Τουλάχιστον όμως ηρέμησες ότι το μωρό είναι καλά!! ;)

Μια νοσοκόμα του είπε εκείνη την ώρα ότι αν είναι να ξυπνήσει και να μιλά και αυτή ιταλικά, να της κάνει και αυτής ολική. Άγνωσται αι βουλαί της νάρκωσης. :lol: :lol: :lol: :lol:

Τάνια χάρηκα πολύ που διάβασα νέα σου!! Υπομονή με την μεγάλη σου! Το καλό είναι ότι έχεις βοήθεια, σιγά σιγά θα στρώσει η κατάσταση θέλω να πιστεύω!! ;) Επίσης εύχομαι να αναρρώσεις σύντομα!!

Έλενα εύχομαι να του περάσει ο ίκτερος σύντομα!! Λοιπόν βλέπω ότι είναι κάτι μάλλον συχνό, και πρέπει να κάτσω να διαβάσω να είμαι περισσότερο ενημερωμένη σχετικά :| Όσο για την "μουστάρδα" τι να κάνεις!! Συμβαίνουν και ατυχήματα.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δεν ηταν ατυχημα!!! ηταν εκ προμελετης!!! γιατι αλλιως δεν εξηγειται οτι στο προηγουμενο αλλαγμα αφου ειχαμε πλυθει και κανει τα μποτέ μας κατουρησε τα παντα!!!!χιχιχιχιιχιιιχ το αγαπω το μπαρμπουνι μου!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!

ελενα γυρισατε σπιτι σας?υπομονη με το θηλασμο ολα θα στρωσουν!

αναστασια χαιρομαι που περασατε καλα!

τανια πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σας καλη προσαρμογη!

γκρετα και λετα ειστε οι επομενες...με το καλο τα μωρακια σας!

εμεις χθες ειχαμε γενεθλια εκλεισε τα 3 το κοριτσακι μου!κοψαμε τη τουρτα κ εσβησε μονη της το κερακι...αχ ποσο μεγαλωσε!!

σημερα εχω ραντεβου και με το γιατρο ελπιζω να χει παρει κανα γραμμαριο ο μπεμπης!!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!! :D

Η ώρα η καλή στα κοριτσάκια που περιμένουν αφίξεις!! ;) Αν δεν κάνω λάθος είναι Ρίτα, Λέτα και Γκρέτα;; Ποια ξεχνάω;;

Σοφία να χαίρεσαι την κορούλα σου, να τα εκατοστήσει!! Με το καλό να έρθει και το καινούργιο μωράκι!! :D

Γκρέτα ξέρεις ένα τραγούδι που λέει "ξεχασμένος στον νότο γεννημένος αλλού" ;; Ε αυτή είναι η περίπτωση μου!! :D Όποτε αποφασίσεις να έρθεις πάντως Κρήτη εδώ θα μας βρεις!! ;)

Δεν ηταν ατυχημα!!! ηταν εκ προμελετης!!! :lol: :lol: :lol:

Σήμερα θα συνεχίσω τις δουλίτσες, αλλά στο πιο χαλαρό αποφάσισα!! Από φαγητό θα φτιάξω κάτι τορτελίνια (έτοιμα φυσικά, σιγά μην ανοίγω ζύμη και να γεμίζω στις μέρες που είμαστε!!) με κόκκινη σάλτσα, και θα φτιάξω μία σαλάτα με φακές που φάγαμε στο ξενοδοχείο το σ/κ και με τρέλανε!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι :idea:24/7 :idea:

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι :idea: 25/7 :idea:

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι:idea: 28/7:idea:

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι:idea: 30/7 :idea:

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι:idea:31/7 :idea:

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι:idea: 31/7 :idea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

leta800 1-5/08 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!ξύπνησα το πρωί και είδα βλενη με αίμα.πήρα τη γιατρό και μου είπε να περιμένω,να δούμε πως θα εξελιχθεί.τώρα είμαι κ άπειρη και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί και πως θα εξελιχθεί.καμία από τις παλιες ας μου πει αν ξέρει

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα!!

Elisabeth σ ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου κ με το καλο ο μπεμπης σου!!

Myrina μου οχι δεν το ξερω!μου το εχει υποσχεθει ο καλος μου οποτε για να δουμε!!ωραιο φαγητο..μιαμ!

Evri εγω δεν ξερω αλλα εχω ακουσει οτι συμβαινει σε καποιες οταν ειναι να γεννησουν!!παντως να εισαι σε επαφη με τον γιατρο σου κ με το καλο να ερθει αν ειναι η μερα του!!:-):-):-)

Εγω πριν λιγο ξυπνησα!δεν μπορουσα να κοιμηθω.η ζεστη ανυποφορη.Την Τεταρτη λεει(που θα μπω να γεννησω με το καλο)θα εχει πανω απκ 40!!θα μου πειτε τι σε νοιαζει???κριμα οι επισκεπτες!απλα δεν αντεχω αλλη ζεστη αρκετα!

Εγω εχω μερικα πονακια αριστερα χαμηλα.δεν ξερω ποια που ειναι το εντερο η σπληνα το στομαχι..οποτε δεν ξερω τι ποναει!!ισως να ειναι η μητρα.τι να πω??

Για φαι με κοβω για καμμια καρμποναρα!κ πιο μετα θα φτιαξω μια κολοκυθοτυροπιτα να υπαρχει για αυριο που θα τρεχουμε στο Αλεξανδρας να κανω τον φακελο μου..

Φιλια τσουπρες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τριβω τα κολοκυθια στο χερι.τσιγγαριζω κρεμμυδι κ μετα ριχνω τα κολοκυθια.τα αφηνεις μεχρι να νοστιμεψει η γεμιση γινετε λιγο γλυκια κ να μην εχει πολλα ζουμια.το βγαζουμε απο τη φωτια κ προσθετουμε 300 γρ φετα 2 αυγα(χτυπημενα)γαλα εγω βαζω μισο ποτηρι.αλατι εφ οσον δοκιμασεις γιατι μπορει να ειναι αλμηρη η φετα πιπερι,δυοσμο!!ετοιμη η γεμιση!!αγορασω φυλλα χοντρα εγω 5 εχει στο κουτι!!τελειο γινετε!!μηπως λεγεται αλλιως?εγω το λεω ετσι γιατι εχει κ τυρι :-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα στις ξενυχτισμένες μανούλες και στις κουρασμένες εγκυούλες! Και ο δικός μου άρχισε τα ξενύχτια! Χθές ήταν το κάτι άλλο, κοιμότανε όλο το απόγευμα και το βράδυ χορεύαμε τσάμικο! Πολύ κούραση ρε παιδιά!!! Πότε θα ξανακοιμηθούμε σαν άνθρωποι??? Κάθε μισή ώρα θέλει να τρώει, όλο βυζαίνει τα δάχτυλα του!!!

Περιμένουμε πολλά μωράκια αυτή την εβδομάδα ε??? Τί ωραία!!! Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα έχουν έρθει όλα τα μωράκια του καφέ μας!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...