Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Ε τότε την αυχενική μην την φοβασε καθόλου.  Αυτά που κοιτάει η αυχενική είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουν ξεφύγει από τον προεμφυτικο. Αυτό που δεν σου εξασφαλίζει ο προεμφυτικος είναι οι συγγενής ανωμαλίες που δημιουργούνται μετά τις διαιρέσεις Κ αυτά φαίνονται στην β επιπέδου . Οποτε έχε υπομονή έχεις δρόμο ακόμα αλλά να είσαι αισιόδοξη . 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα, και εχω τεσσερα πληντύρια για σίδερο. Ηρθε και η μαία. Η μπέμπα έφτασε τα 2.80κιλά, εύχομαι μέχρι τη δευτέρα να έχει πάρει περισσότερα απο 100γρ. Μου είπε και μια δυο συμβουλές για το θηλασμό, ίσως να την είχα πολύ άνετη την κυρία και να μου κοιμόταν πριν ακόμα χορτάσει! Τελικά δύσκολος ο θηλασμός, αλλά είμαι σίγουρη πως αξίζει και για τη μπέμπα αλλά και για μένα, οπότε επιμένουμε!

Λετά σήμερα σε ακούω πολύ αισιοδοξη και χαίρομαι. Αλλά σα πολλά να έκανες σήμερα. Μήπως πρέπει να ξεκουραστεις και λίγο;

Για τα κιλά όντως, δε πρέπει να ανησυχούμε από τώρα. Οταν με το καλό έρθει η ώρα, λίγη γυμναστική, λίγη διατροφή θα τα χάσουμε (άμα δηλαδή το θέλουμε!).

Βέβαια ο άντρας μου που είναι της άθλησης ήδη μου λέει χαριτολογώντας πως πολύ κοντά στο νέο σπίτι μας είναι ένα γυμναστήριο και πως αν θελω θα μπορεί να κρατάει τη μικρή και να πηγαίνω τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, για εμένα και μόνο! Είναι τόσο καλός ωρές ώρες!:evil:

Οσο για τη πεθερά, μια μέρα πριν σπάσουν τα νερά και επειδή τα αεροπορικά άρχιζαν να γίνονται πανάκριβα, είπαμε να πάρουμε το ρίσκο και να τους κλείσουμε εισητηρια, οπότε έρχονται στις 27 Αυγούστου και η μανούλα μου στις 3 Σεπτεμβριου, και ετσι θα έχουμε ένα ολοκληρό μήνα μόνοι μας με τη μπουμπού! Οτι καλύτερο δηλαδή!:P

Δεσποινα μια χαρα η μικρη σου!!!! Κουραγιο με τον θηλασμο. Ελπιζω κι εγω να τα καταφερω... Οσο για τα κιλα συμφωνω με την αποψη σου...

Ωραια θα ειναι να ειστε κοι 3 σας με την μπουμπου αλλα και οταν ερθουν οι μαμαδες πιστευω πως θα σε ξεκουρασουν... Αρκει να τους ζητας αυτο που θελεις!!!! Σε τετοιες στιγμες δεν υπαρχουν ντροπες και τακτ... Λες αυτο που θελεις και πρεπεει να το κανουν. Εξαλλου ο σκοπος της επισκεψης ειναι να σας δουν και να σας βοηθησουν!!!

Ye4Ip3.png

Τι κανετε κοριτσια μου? Δεν σας ελειψα καθολου??? Ειμαι Βολο και περιμενω ποτε θα γεννησω. Τη Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο και περιμενω να δω τι θα μου πει. Οπως σας εχω πει δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι. Τωρα ειμαι επισκεψη σε κατι ξαδερφια του αντρα μου και μολις μπηκα...

Παω να σας διαβασω γιατι μεσα σε 2 μερες κεχετε γραψει παρα πολλα...

Καλε μας ελλειψες!!ακου εκει!!:-)

Προγραμματισμενα πας?η φυσιολογικα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Φυσιολογικα., Γι αυτο και ηρθα στο Βολο καμια 10 μερες πιο μπροστα γιατι δεν ξερω ποτε θα μου τυχει... Τριτη εχω ραντεβου και εχω αγωνια τι θα μου πει...

Να μην εχεις!εγω που τεταρτη μπαινω για καισαρικη??φαντασου εμενα Τριτη βραδυ πως θα ειμαι..αυπνη θα παω!μπηκα για λιγο εκει που σε ετοιμαζουν κ στο τσακ να βαλω τα κλαμματα ημουν!!πολυ αγχος!

Θεωρω καλυτερα που δεν ξερεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα.....

καλα greta παλι βαφλα εφαγες???εισαι μια κολαση....ευτυχως που δεν ημουν μεσα γιατι και εγω θα πηγαινα...

για το λαστεξ και εγω ειχΑ παρει στην πρωτη εγκυμοσυνη και το φορουσα μπορει να εκανα δουλεια δεν ξερω...

εμεις περασαμε πολυ ωραια χθες το ευχσριστηθηκε ο μικρος το λουνα παρκ....και ο αντρας μου βεβαια που εμπαινε στα παιχνιδια μαζι του:P:p:p:p:p

με εχει πιασει και εμενα μια αγωνια για την πεμπτη...ποτε περασε ο καιρος???σαν χθες μου φαινεταιιιι..θα εχουμε αρκετες γεννες μεσα στην εβδομαδα.....την greta την evri την ριτα και εγω....ειναι και καμια αλλη????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσακια. Πως είστε σήμερα;

Χτες είχαμε μια δυσκολη νυχτα. Η μικρη εκλαιγε απαρηγορητα απο τις 10 εως τις 4 και. Πρεπει να ειχε στουμπωσει, γιατι με το που ενεργηθηκε, σα καπω; να χαλαρωσε, εφαγε και κοιμηθηκε. Πωπω (με τα συγχωρεσεως) τι σκατο πεφτει! Που το χωραει ολο αυτο; Στενοχωρηθηκα και λιγο με το συζυγο,που του προσφερε με το που ενεργηθηκε φορμουλα. Φυσικο δεν ειναι να πιει οτι του δωσεις εκεινη τη στιγμη αφου αδειασε το εντερακι του; Τελικα ηπιε μολις 30 ml και μετα την εβαλα στο στηθος μου μεχρι να κοιμηθει. Απο την αλλη σκεφτομαι βρε λες μηπως δε της φτανει το γαλα μου;:confused:

Μοριτσα, τα δικα σου τα μωρα μόνο το γαλα σου πινουν; Πλυ καλη "παραγωγη" εχεις. Δεν αντλω συστηματικα, ελεγα να αντλω μια φορα τη μερα, να εχω λιγο αποθηματικο στο ψυγειο, αλλα η μαιαείπε πως καλυτερα να δινω στηθος οταν το ζηταει.

Αυτη η βδομαδα περιμένουμε πολλ'α μωρακια; Αχ εγκυουλες μου λιγο σας εμεινε. Μη μου αγχωνεστε, ολα θα πανε καλα, και το ονειρο σας θα γινει πραγματικοτητα. Πωπω, σκεφτομαι πως και εγω κανονικα αυριο θα ηταν η ΠΗΤ μου, αν ήταν να περιμενω, θα είχα και εγω πεθανει στην αγωνία!

Σεξ, περπατημα και πάλι αθλημα! Ευχομαι η αναμονη να είναι μικρη και ευχαριστη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Όντως αυτη η βδομάδα που έρχεται θα έχει πολλα μωρακια!!! Πλησιάζει και το 15 Αυγουστο.... Τελικα μου φαίνεται έχει καθιερωθεί άτυπα η καισαρικη. Τώρα που πηγαίνω καθημερινα στο μαιευτήριο αυτο βλέπω, λίγες γεννούν φυσιολογικα.

Καλημερα κοριτσακια.

Μοριτσα, τα δικα σου τα μωρα μόνο το γαλα σου πινουν; Πλυ καλη "παραγωγη" εχεις. Δεν αντλω συστηματικα, ελεγα να αντλω μια φορα τη μερα, να εχω λιγο αποθηματικο στο ψυγειο, αλλα η μαιαείπε πως καλυτερα να δινω στηθος οταν το ζηταει.

Άρχισαν τα ξενύχτια. Κανε κουράγιο! Το σκέφτομαι καμια φορα και με πιάνει απελπισία όταν θα εχω και τα δυο σπιτι.... Το χειρότερο είναι να κλαίνε και να μην ξέρεις το λόγο. Τα δικα μου πίνουν μόνο το δικο μου προς το παρόν, αλλα μετα θα αναγκαστω να δίνω και συμπλήρωμα γιατι δε θα φτάνει η παραγωγη μου. Αντλώ καθημερινα μισο λίτρο και για να καλυψω τις ανάγκες τους θα θέλω 800μλ.

Όταν αντλεις συστηματικά αυξάνεται οπότε μην απογοητευεσαι που βγάζεις τόσο. Δίνεις στήθος και απο την στιγμη που η μικρη παίρνει βάρος δεν έχεις πρόβλημα.

p1Utp3.png

Από χθες έχω μπει τουλάχιστον 7 φορές να γράψω και κάθε φορά με το που μπαίνω, αρχίζει η μπέμπα να κλαίει, γιατί....

Οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου φαίνεται να τελείωσαν...

Η ωραία μας κοιμωμένη επιτέλους μοιάζει να ξύπνησε!!!

Χθες από τις 8 μέχρι τη 1 το βράδυ ήταν ξύπνια και σήμερα πάλι από τις 7:30 μοιάζει (ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τί θα συμβεί τα επόμενα 3 λεπτά!) να κοιμήθηκε μόλις τώρα!

Αν δεν είχε προηγηθεί όλη η περίοδος της ανησυχίας για τον λήθαργο θα ήμουν απελπισμένη, τώρα όμως αντιμετωπίζω το ξύπνημά της με ευγνωμοσύνη!

Ελπίζω να μείνει ξύπνια και ας ταλαιπωρούμαστε οικογενειακώς (βάζω και τα πιτσιρίκια μέσα που δεν ξέρουν από που τους ήρθε...)

Δέσποινα κι εσύ 24 γέννησες; Ίσως αποφάσισαν να ξυπνήσουν μαζί! Πάντως έχω την εντύπωση ότι το ξένο γάλα είναι λιγότερο εύπεπτο από το μητρικό, μήπως σχετίζεται αυτό με την κοιλίτσα του; Και συνοπτικά για να προλάβω, αν δεν τίθεται πια θέμα υγείας, γιατί να αντλείς και να ταλαιπωρείσαι; Άσε το για όταν βρείτε τη ρουτίνα σας... Κι εγώ πρέπει να αντλώ όταν γυρίσω στη δουλειά, τώρα όμως πότε να αντλήσει κανείς; Αφού τη μια ξυπνά και μένει για τέσσερις ώρες κρεμασμένη στο στήθος (ένας θεός ξέρει αν καταπίνει ή όχι βέβαια) και την άλλη κοιμάται, αλλά δεν ξέρεις αν θα ξυπνήσει ξανά το επόμενο πεντάλεπτο ή όχι. Πάντως ελπίζω να μου μείνει ξύπνια σχετικά και να μην είναι μια ανάπαυλα, γιατί χθες έκλαιγα όλη μέρα ότι το μωρό κάτι έχει και ετοιμαζόμουν να αποστειρώσω το θήλαστρο για να αντλώ να της δίνω στον ύπνο της, γιατί έτσι νωθρή που ήταν δεν νομίζω να θήλαζε στο στήθος... Αν είναι ξύπνια και θέλει να θηλάσει Δεσποινάκι, βάζε την στο στήθος να αυξήσεις την παραγωγή σου και μην της δίνεις συμπλήρωμα (εκτός αν για ιατρικούς λόγους έχεις άλλες οδηγίες φυσικά, ξέρω τι άγχος είναι η όλη ιστορία), σήμερα το χάρηκα που έκανε "επίθεση" στο μαστό, αν και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...

Τα πόδια μου είναι ακόμα πρησμένα, το έχει καμιά άλλη κοπέλα αυτό; Πονάνε πολύ, τα νιώθω πρησμένα συνέχεια, πιο πολύ από όταν ήμουν ακόμα έγκυος. Όσο μπορώ φοράω τις ελαστικές κάλτσες, αλλά ανησυχώ λίγο. Πολύ καιρό δεν είναι από τις 24 που γέννησα;

Δεν σας είπα και το ανέκδοτο του χειρουργείου μου. Με ξύπνησαν μέσα στο χειρουργείο ακόμα και ξαφνικά βρέθηκα να μιλάω ιταλικά με τον αναισθησιολόγο. Δεν ξέρω ποιος έκανε την αρχή, μάλλον εγώ φώναζα, χωρίς να καταλαβαίνω ακόμα που είμαι: fa male, fa tanto male.... και τελικά βρέθηκε να μιλά κι αυτός ιταλικά γιατί είχε σπουδάσει στην Ιταλία, στην Μεσσήνη. Μια νοσοκόμα του είπε εκείνη την ώρα ότι αν είναι να ξυπνήσει και να μιλά και αυτή ιταλικά, να της κάνει και αυτής ολική. Άγνωσται αι βουλαί της νάρκωσης.

Θαύμα! Κοιμάται ακόμα! Βέβαια αν κοιμάται ακόμα μέχρι το απόγευμα, θα είμαι πάλι εδώ και θα κλαίγομαι! ΆΑΑΑΑΧ τι τραβάμε εμείς οι μάνες!

Myrina θα κοιτάξω για την στάση ρεψίματος εν καιρώ ειρήνης! Δεν θα το ξεχάσω!

Κλαψούρισε.... Λέτε;;;; Πάω να δω το φαγητό τους και να βγάλω το πλυντήριο να προλάβω!

Φιλιά κυριακάτικου καύσωνα (Μα τι καλοκαίρι είναι αυτό; Και την δεύτερή μου τη γέννησα καλοκαίρι του 2009, αλλά δεν είχαμε αυτό το χάλι!)

a0Nsp3.png

Καλησπερα κ απο μεεεενα!!

Λετα μου ναι κολαση κολαση αλλα με τυψεις ξυπνησα!!:-P

Δεσποινα Μοριτσα Αγλαια κουραγιο με τον θηλασμο δεν ξερω τι αλλο να πω!!ουτε να βοηθησω ουτε τιποτα!!μαλλον οι δευτερο μανουλες θα βοηθησετε εμας!!

Ναι πολλα γεννητουρια θα εχουμε!!κ πολλα αγχη!εγω την εχω ακουσει!οσο πλησιαζει η Τεταρτη σκεφτομαι να την κανω χαχχα!πολυ χεστρα τελικα!!:-)

Και θα γινω μαμα δεν μπορω να το φανταστω οτι θα εχω ενα μωρακι το παιδι μου!!λογικο αυτο η παραλογο?

Πολυ ζεστη κανει.υποφερω.νοιωθω οτι εχω ελλειψη οξυγονου.βραζει το κεφαλι μου!

Η ζεστη που κανει φετος νομιζω εχει να κανει απο το 07'.αυτη τη ζεστη δεν θα την ξεχασω ποτε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα φίλες!!!

Επιτελους καταφερα να κατσω να σας γραψω!

Την Δευτερα στις 2:25 γεννησα την τοσοδούλα μου 2800 και 49 πόντους! Μεσα στην επομενη μια ωρα μπήκε στο στήθος μου και το μικρό μου πιράγχας το άρπαξε αμέσως!! Την ειχα συνέχεια στο δωματιο μου και ετσι την θήλαζα όσο και όποτε ηθελε, στην αρχη έπαιρνε και λίγο συμπλήρωμα το οποιο μερα με τη μερα μειωνετε σημαντικά!! Ο γυρισμος στο σπίτι δεν ηταν πολύ ευκολος αφου η Θεοδωρα αντιδράει ασχημα, περιττο να πω οτι ανεβαινει να θηλάσει και φυσικα κοιμομαστε ολοι μαζι. ΔΕν θελει κανεναν άλλο παρα μονο εμενα! Αυτη τη φορα ζητησα ενισχύσεις, ετσι ειχα τη μαμα μου, το σκ φωαξαμε την κουνιαδα μου για να ξεκουραστει και η ερμη η μανα μου και αυριο θα ερθει και ο νονος της μικρης μου (σαν αδερφια ειμαστε) γιατι απο μερα σε μερα περιμενουμε κα ιτην νυφη μου να γεννησει και ποσα κομματια να γινει η μανα μου. Τουλαχιστον θα βγαζει βολτες την μεγαλη και γω θα χω την ηρεμια μου. Ο καλος μου παιρνει αδεια απο την αλλη εβδομαδα και τοτε ελπιζω πια να μπουμε στη σειρα μας.

Η αναρρωση μου αυτη τη φορα ειναι πιο δύσκολη, με αποκορύφωμα τον πυρετο που ανεβαζω καθε απογευμα και με εξαντλει! Φυσιολογικο ειναι μου ειπε ο ντοκ οποτε ελπιζω ν σταματησει σύντομα!

Η μικρη μου ειναι πολύ καλόβολη ( μη μου τη ματιαξατε χαχα) τρωει και κοιμαται λιγο το βραδυ 3 με 5 το χει παρει συστημα να μενει ξυπνημα αλλα μη τα θελουμε και ολα δικα μας!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα δικά σας!

ΝΑ ευχηθώ στην Ελενα και στην Αννα να σας ζήσουν τα αγοράκια σας και να τα δείτε όπως επιθυνειτε!!

Αννα μου τελικα μαζί γεννησαμε:P

Γεννησε καποια άλλη?

Πολλα φιλακια σε όλες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Taniabell να σας ζησει η μικρουλα!

Γιατι ανεβαζεις πυρετο?

Σου ευχομαι περαστικα.η μεγαλη ζηλευει ε?νομιζω οτι καμμια μαμα δεν το γλιτωνει αυτο τελικα.

Βγαινεις κ ο αντρας σου σε αδεια.μια χαρα θα πανε ολα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...