Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Επανέρχεσαι αμέσως δηλαδή όσον αφορά κινήσεις κοκ!! Αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό!! :D Εντάξει κι 6 κιλά δεν είναι άσχημα να τα χάσεις σε μια στιγμή!!!!!! ;) Τα υπόλοιπα σιγά σιγά και με τον καιρό θα φύγουν πιστεύω!! Όσο για την κοιλιά χρειάζεται κοιλιακούς υποθέτω!! Αλλά με τόσο τρέξιμο με το μωρό είναι μάλλον το τελευταίο που σε απασχολεί!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θα συνεχιζω να περνω σιδηρο.εφ οσον θα θηλαζω μου ειπε ειναι καλυτερα να παιρνω.

Θα χασεις κ αλλα κιλα παντως.10 λενε τα χανεις πολυ γρηγορα.

Μακαρι θεε μου να φυγουν κ να μην ξαναρθουν.

Θελει γυμναστικη η κοιλια κ κοιλιακους.αλλα με το μωρο που τρεχεις ολη μερα σιγα μην κανουμε!ελπιζω τουλαχιστον να βοηιησρι το τοσο τρεξιμο!

Πειτε μας ολες οσες γεννησατε για τα κιλα κ εμενα μ ενδιαφερει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κοριτσια καλησπερα!εβαλα το μικρο για υπνο, μαζεψα την κουζινα μου και εκατσα να φαω ενα τοστ, ειμαι ολη μερα νηστικη..

εγω στο μαιευτηριο ειχα χασει 6,5 κιλα περιπου με ενα μπεμπη 3620!!!μετα κολλησα εκει, ο πολυ να εχασα 1 κιλο ακομα. βεβαια ειχα κι εναν μπεμπη πολυ ησυχο..ουτε ξενυχτια, ουτε τρεξιμο ουτε τιποτα...

mOlSp3.png

R9wLp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

γυρισαμε και εμεις απο τις βολτιτσες μας...πηγαμε στο κεντρο της θεσσαλονικης(στην αγορα) και ηταν αδεια και πολυ μου αρεσε...εκμεταλλευτηκα και την ευκαιρια των εκπτωσεων και ψωνισα για τον μεγαλο πλεον χααχαχχα ρουχα καλοκαιρινα για του χρονου.....μετα πηγαμε για φαγητο.....καλα ηταν...

απο πονακια ειχα παλι το πρωι και μετα σταματησαν....τιποτα ακομα....

λοιπον εγω απο κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα βαλει 20 εχασα στο μαιευτηριο τα 11 και μετα εχασα μεχρι τις 40 μερες αλλα 5...στην πορεια ξεκινησα γυμναστικη(και απο το σπιτι μια χαρα ειναι ..ειχα παρει dvd,σκοινακια,στρωματακι,βαρακια και οποτε κοιμοταν ο μικρος η τον κρατουσε ο αντρας μου γυμναζομουν)το αποτελεσμα εχασα 7 κιλα(-2 απο την εγκυμοσυνη)και η κοιλια σταδιακα επανηλθε....βεβαια αυτο που λενε για τους 9 μηνες ισχυει οχι τοσο για τα κιλα οσο για την κοιλιτσα(μητρα) να επανελθει...

με λιγη καλη θεληση ολα γινονται...απλα τις πρωτες 40 μερες μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος μην δοκιμασετε καμια διατροφη καλα???

δεσποινα χαιρομαι που εισαι μια χαρα...και θα τα πατε ακομα καλυτερα και θα κοψετε και το ξενο...τελικα ηρθε η πεθερα σου??

χριστινιο γιατι καλε δεν εφαγες??θα ειχα ψοφησει απο την πεινα...

myrina που θα πατε να το γιορτασετε??

γιαννα ελπιζω να περασεις καλα στην κατερινη αλλα σαν την χαλκιδικουλα δεν εχει...

greta εισαι μικρομανουλα πως να το κανουμε...μην αγχωνεσαι για τα κιλα οπως ειπα και παραπανω με μια μικρη προσπαθεια φευγουνε...

το απογευμα λεμε να παμε τον μεγαλο στο magic park εχει να πεσει παλι κηνυγητο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Αχ, σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα, και εχω τεσσερα πληντύρια για σίδερο. Ηρθε και η μαία. Η μπέμπα έφτασε τα 2.80κιλά, εύχομαι μέχρι τη δευτέρα να έχει πάρει περισσότερα απο 100γρ. Μου είπε και μια δυο συμβουλές για το θηλασμό, ίσως να την είχα πολύ άνετη την κυρία και να μου κοιμόταν πριν ακόμα χορτάσει! Τελικά δύσκολος ο θηλασμός, αλλά είμαι σίγουρη πως αξίζει και για τη μπέμπα αλλά και για μένα, οπότε επιμένουμε!

Λετά σήμερα σε ακούω πολύ αισιοδοξη και χαίρομαι. Αλλά σα πολλά να έκανες σήμερα. Μήπως πρέπει να ξεκουραστεις και λίγο;

Για τα κιλά όντως, δε πρέπει να ανησυχούμε από τώρα. Οταν με το καλό έρθει η ώρα, λίγη γυμναστική, λίγη διατροφή θα τα χάσουμε (άμα δηλαδή το θέλουμε!).

Βέβαια ο άντρας μου που είναι της άθλησης ήδη μου λέει χαριτολογώντας πως πολύ κοντά στο νέο σπίτι μας είναι ένα γυμναστήριο και πως αν θελω θα μπορεί να κρατάει τη μικρή και να πηγαίνω τρεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, για εμένα και μόνο! Είναι τόσο καλός ωρές ώρες!:evil:

Οσο για τη πεθερά, μια μέρα πριν σπάσουν τα νερά και επειδή τα αεροπορικά άρχιζαν να γίνονται πανάκριβα, είπαμε να πάρουμε το ρίσκο και να τους κλείσουμε εισητηρια, οπότε έρχονται στις 27 Αυγούστου και η μανούλα μου στις 3 Σεπτεμβριου, και ετσι θα έχουμε ένα ολοκληρό μήνα μόνοι μας με τη μπουμπού! Οτι καλύτερο δηλαδή!:P

Διαφημίσεις

Ωραια Λετα σε ζηλευω!ο αντρας μου δουλευει αυτο το σ/κ και πειζω!!

Οσο για τα κιλα εισαι απ τις τυχερες!καποιες χανουν ευκολα κ επανερχονται καποιες οχι!!θα δω σε 5 μερες που ανηκω!!

Ναι θα ειμαι μικρομανουλα!!!:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μυρινα εγω είχα πάρει 14 κιλα και ζυγιστηκα μετα -16! Αλλα η κοιλια εξεχει λίγο και είναι χαλαρή.

Δέσποινα εγω αντλώ 10 λεπτα και συλλεγω 70-80μλ συνολικά. Κάθε πόση ωρα συλλεγεις? σίδηρο και ασβέστιο συνεχίζω για ένα μήνα μου είπε ο γιατρός μου.

p1Utp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε καλά!

Εγώ χάθηκα 2 μέρες αλλά όχι δε γέννησα ακόμη δυστυχώς! 5 μέρες μένουν ακόμη και έχω αγχωθεί να σας πω την αλήθεια,απλά δεν το πολυσκέφτομαι!

Μυρίνα να περάσετε πολύ όμορφα! Να ξεκουραστείς!

Δέσποινα χαίρομαι που είστε καλύτερα και απολαυσέ το οτι είστε οι 3 σας!

Λέτα χαίρομαι που και εσύ είσαι καλά!

Γκρέτα μην αγχώνεσαι με τα κιλά,θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε!

Ρίντι δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα! Να ζήσει το μωράκι σας να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Μορίτσα εύχομαι σύντομα να τα πάρετε από την κλινική! Μπάβο και για τα κιλά έφυγαν με τη μια ε?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κοριτσια πολυυυυ ζεστη.μολις βγηκα απ το μπανιο κ παλι σταζω!αλλα air cond. δεν ανοιγω!για 5η φορα εχω κρυωσει μεσα σε ενα μηνα.ελεος!

Evri μαζι γενναμε?(εκτος απροοπτου βεβαια)και με την Λετα απ οτι θυμαμαι!!ετοιμαστειτε κοριτσια απο βδομαδα πολλαααα μωρακια!!εγω θελω καρτες με glitter!!!:-)(δεν ξερω να βαζω απο κιν)

Σημερα το μενου εχει φασολακια κ εγω μεχρι στιγμης εχω φαει μονο φρουτα.δεν πειναω καθολου!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Φιλενάδες τί κάνετε? Περνάω το τελευταίο 2ωρο με την μάνα μου, φεύγει για Θεσσαλονίκη και ήδη άρχισε να μου λείπει! Τελικά ήταν σημαντική βοήθεια όσο κι αν ώρες ώρες ήθελα την ησυχία μου (ποιά ησυχία δλδ?).

Για τα κιλά κορίτσια μην αγχώνεστε καθόλου. Εγώ ΄έχασα τα 3,5 κιλά που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και άλλα 3 σχεδόν. Έχω αδυνατίσει αισθητά αλλά η κοιλιά φαίνεται πεσμένη και έχω κάνει πολλές ραγάδες ενώ στην εγκυμοσύνη είχα κάνει μόνο 2 μικρούλες

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια σας εχω διαβασει στα πεταχτα και τα ξεχασα ολα...Ζεστη παλι σημερα και οσο σκεφτομαι τον λογαριασμο της δεη με πιανει η καρδια μου:|Κοριτσια μην κοιτατε ποσα μλ βγαζετε με το θηλαστρο γιατι το στηθος σας μπορει να εχει 100μλ και εσεις να βγαζετε 10 δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο...Οσο για τα κιλα σιγουρα τις πρωτες 40μερες χανεις καμια 10αρια...στο πρωτο που πηρα 13κιλα τα εχασα μεσα σε 1,5μηνα στο δευτερο που πηρα 25εχασα τα 18 μεσα σε 4μηνες.τωρα ειμαι πανω κατω στα +10

:-D

Τι κανετε κοριτσια μου? Δεν σας ελειψα καθολου??? Ειμαι Βολο και περιμενω ποτε θα γεννησω. Τη Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο και περιμενω να δω τι θα μου πει. Οπως σας εχω πει δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι. Τωρα ειμαι επισκεψη σε κατι ξαδερφια του αντρα μου και μολις μπηκα...

Παω να σας διαβασω γιατι μεσα σε 2 μερες κεχετε γραψει παρα πολλα...

Ye4Ip3.png

Κοριτσια μια φιλη μου εχει παρει μια ζωνη - λαστεξ κατι τετοιο απο μαγαζι με τα ιατρικα ειδη. Αυτο ειναι για την κοιλια και λεει πως την βοηθησε. Ρωτηστε ομως και τον γιατρο σας...

Ye4Ip3.png

Φιλενάδες τί κάνετε? Περνάω το τελευταίο 2ωρο με την μάνα μου, φεύγει για Θεσσαλονίκη και ήδη άρχισε να μου λείπει! Τελικά ήταν σημαντική βοήθεια όσο κι αν ώρες ώρες ήθελα την ησυχία μου (ποιά ησυχία δλδ?).

Για τα κιλά κορίτσια μην αγχώνεστε καθόλου. Εγώ ΄έχασα τα 3,5 κιλά που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και άλλα 3 σχεδόν. Έχω αδυνατίσει αισθητά αλλά η κοιλιά φαίνεται πεσμένη και έχω κάνει πολλές ραγάδες ενώ στην εγκυμοσύνη είχα κάνει μόνο 2 μικρούλες

Μην στεναχωριεσαι!!θα ξαναερθει καποια στιγμη.κ θεωρω οτι πρεπει να μεινουμε κ λιγο μονες μας για να μπουμε οσο το δυνατον γρηγορα σε προγραμμα!

Τοσο λιγα κιλα πηρες??τυχερηηη!!ραγαδες ε? Εμενα στην κοιλια δεν φαινεται καμμια αλλα ειμαι σιγουρη οτι κρυβονται χιλιαδες?γιατι στο καλο δεν φαινονται ομως κ κανουν μετα εκπληξη δεν καταλαβαινωωω:confused:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κοριτσια καλησπερα!εβαλα το μικρο για υπνο, μαζεψα την κουζινα μου και εκατσα να φαω ενα τοστ, ειμαι ολη μερα νηστικη..

εγω στο μαιευτηριο ειχα χασει 6,5 κιλα περιπου με ενα μπεμπη 3620!!!μετα κολλησα εκει, ο πολυ να εχασα 1 κιλο ακομα. βεβαια ειχα κι εναν μπεμπη πολυ ησυχο..ουτε ξενυχτια, ουτε τρεξιμο ουτε τιποτα...

Χριστινιω εαν μου τυχη κατι τετοιο την εβαψα.. Εχω παρει 20 κιλα και δεν υπαρχει περιπτωση να τα κρατησω... Εαν δω και δεν μπορω να χασω ευκολα ξεκιναω διατροφη και γυμναστικη....

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...