Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ridi να σου ζήσει το μωράκι σου!

Myrina χαίρομαι που όλα είναι καλά, να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και να μην ακούς τους άλλους, αν είναι τυχαίοι και δεν τους έχεις αναζητήσει εσύ για δεύτερη γνώμη! Στο δεύτερο μωρό μου ψαχνόμουνα να πάω σε δημόσιο γιατί είχε φαγωθεί ο σύζυγος και πήγα και σε ραντεβού στο Έλενα. Ο γιατρός με έστειλε μετά το ραντεβού για υπέρηχο, εκεί που κάνουν τις εισαγωγές. Είχα ήδη κάνει υπέρηχο στον γιατρό που τελικά κράτησα και ήμουν σίγουρα 5-6 εβδομάδων (δεν θυμάμαι τώρα). Στον υπέρηχο που μου έκαναν δεν μπορούσαν να δουν σάκο ή έμβρυο, άρχισαν να το ψάχνουν με ημερομηνίες περιόδου και φεύγοντας θα μπορούσα να αμφιβάλω για το αν είμαι έγκυος ή όχι.

Annia δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι με τρία παιδιά χωρίς κάποιον να πάρει τα δύο έστω για μία ώρα το πρωί ή το απόγευμα ή να τα κρατήσει λίγο για να θηλάσω... Εσένα πόσο είναι τα παιδιά σου; Η μεγάλη που κοντεύει έξι δεν δημιουργεί από μόνη της πρόβλημα. Η μικρή που είναι τρία ζηλεύει υπερβολικά και έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ επιθετική και τσακώνονται συνέχεια με τη μεγάλη (δαγκώνονται, μαλλιοτραβιούνται, δεν μπορείς να τα αφήσεις πάνω από ένα δεκάλεπτο μόνα τους, είναι επικίνδυνη η μικρή, μπορεί να πετάξει και παιχνίδια πλαστικά πάνω στη μεγάλη, που φυσικά δεν είναι τόοοοοσο μεγάλη ώστε να υποχωρεί συνέχεια...). Πάντως και με τη μαμά μου τα τσουγκρίσαμε, σχολιάζει συνέχεια και έχει το ύφος του οσιομάρτυρα στην πυρά, με τον άνδρα μου δεν τα πάνε καλά και είναι και αυτός τσιτωμένος, κι εκείνη σχολιάζει (έχει δίκιο φυσικά σε πολλά, απλά δεν κάνει καλύτερη την κατάσταση, όταν σχολιάζει...). Μάλλον πρέπει να βρω σύντομα μια λύση για το όταν είμαι σπίτι με τα παιδιά και να της τα δίνω μόνο για βόλτα... Είναι και αυτή η ζέστη και δεν έχει που να τα πάει να εκτονωθούν. Κάθε μήνας του μέλιτος τελειώνει τελικά...

Κάπου διάβασα (αλλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το ανέφερε) για τα ρουχαλάκια των μωρών τώρα, εγώ την έχω με το φανελάκι με το κοντομάνικο και την σκεπάζω με σεντονάκι, δεν κουνιούνται τόσο μικρά που είναι και έτσι αν χρειάζεται μένει σκεπασμένη. Και μια διαπίστωση για τα μεγέθη: το 3-6 τoυ zara είναι τελικά αυτό που αντιστοιχεί με το 0-3 του mothercare. Της τα φόρεσα, είναι λίγο πιο μεγάλα, αλλά έτσι την αλλάζω πιο εύκολα και εξάλλου κάνει ζέστη.

Και στα δικά δικά μας: Ήρθε η παιδίατρος σήμερα, δεν πρόσθεσε και πολλά στο θέμα της μπέμπας, δεν νομίζει ότι έχει ίκτερο, αλλά δεν είπε να επαναλάβουμε την εξέταση... Η μπέμπα πάντως συνεχίζει να ξυπνά δύσκολα και εγώ συνεχίζω να ανησυχώ (Με τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένη τελικά, ε; Αν ξυπνάνει παραπονιέμαι, αν κοιμούνται πάλι παραπονιέμαι. Για κάτι τέτοια με κατηγορεί η μαμά μου...). Βάρος δεν έχει πάρει, αλλά την ζυγίσαμε και με τη δική μας ζυγαριά, οπότε δεν έχουμε το ίδιο μέτρο σύγκρισης. Θα τη ζυγίζω κάθε εβδομάδα να παρακολουθήσω τί γίνεται.

Και επειδή δεν μπορούσα να κάνω ποτέ την πρώτη μου κόρη να ρευτεί με αποτέλεσμα μόλις την έπαιρνε ο ύπνος να ξυπνά με λόξυγγα, αντιγράφω μια στάση που με βοήθησε στη δεύτερη και λειτουργεί άψογα σε ένα λεπτό και στην τρίτη: Kαθίστε το μωρό στα πόδια σας ή στα γόνατά σας. Στηρίξτε το στήθος και το κεφάλι του με το ένα σας χέρι και γείρτε το ελαφρώς μπροστά. H παλάμη σας θα στηρίζει το σαγόνι του και το υπόλοιπο χέρι σας το στήθος του. Bεβαιωθείτε ότι κρατάτε το σαγόνι του μωρού και όχι το λαιμό του, για να μην πνιγεί. Mε το άλλο σας χέρι χτυπήστε το απαλά στην πλάτη. Ψάχνω φώτο αλλά δεν βρίσκω... Πάντως με βολεύει αφάνταστα, στον ώμο ούτε αυτή ρεύεται...

Δεν κοιμήθηκα καθόλου σήμερα, το μεσημέρι που ξάπλωσα έκαναν φασαρία οι πάνω. Κανονικά πρέπει να είμαι τώρα στο κρεββάτι μου, αλλά "my name is Aglaia and I'm a parentscafeholic"!

Αυτάααααα.....

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε Greta, η κόρη μου είναι μια κουκλίτσα!

Χαααχαχα εισαι τρελη τελικα!!:-P

Γαμωτο κριμα δεν εχω fb να σας δω κ απο φωτο σας να σας γνωρισω :-(

Οσο για ολα αυτα που λες επικρατει πανικος στην καθημερινοτητα σου!!

Κ εγω καληνυχτησα κ παλι εδω ειμαι!!χαχαχα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε? Εγω δεν εχω ιδιαιτερα νεα....Πηγα σημερα τον μικρο στον παιδοτοπο και το απογευμα σπιτι. Τα ποδια μου σημερα εχουν πριστει πολυ...λετε να ανησυχησω? ζεστη παρα πολυ και ανεβαινει απο αυριο αχχχχχχχχχχ

Λετα και Αναστασια μην ανησυχειτε ολα θα πανε καλα!!!! το καθε μωρακι εχει την δικη του προσωπικοτητα απο την κοιλια της μαμας...γιατι να σκεφτομαστε αρνητικα? η Παναγιτσα σιγουρα μας προσεχει ειναι και η γιορτη της οπου να ναι. ολα τα μωρακια θα γεννηθουν υγιεστατα!!!

εγω δεν εχω κανει nst ακομα...την Τριτη που θα παω πρεπει να τον ρωτησω αν θα κανω. Μαλλον θα κλεισουμε και ημερομηνια....εχω και γω ενα αγχος οπως να το κανουμε και θελω να περασουν γρηγορα οι μερες!!! και μενα η μπεμπα δεν ειναι παντα το ιδιο κινητικη...

RIDI μου να σου ζησει η κορουλα σου! γερη και δυνατη ευχομαι και καλο σαραντισμο!!!

Αγλαια μου νομιζω την "δαγκωσες τη λαμαρινα" που λεμε εμεις εδω στην Κρητη με την τριτη κορη ε???

Δεσποινα ευχομαι απο δω και περα ολα να πανε καλα!

Greta μην αγχωνεσαι καλε απο τωρα για το τατουζ!!! το πολυ πολυ να το ξαναφτιαξεις!!!

Αννια υπομονη με τα πονακια. Και γω ποναω οταν κατουργιεμαι εστω και λιγο τρελαινομαι στον πονο! ποναω και στον οφαλο πολυ γενικα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου...χθες δεν μπορούσα να μπω....

Λοιπόν το χθεσινό Nst ήταν φυσιολογικό...μου εξήγησαν ακριβώς πως λειτουργεί το Nst και μου είπαν τι είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα...μάλλον ήταν τυχαιο γεγονος(κοιμόταν ο μικρός) αλλα εφόσον ήταν καλο δεν υπήρχε πρόβλημα....η γιατρός μου ζήτησε να το επαναλάβω την δευτέρα και εκτός απροόπτου κλείσαμε ραντεβού 8:30 το πρωί για την Πέμπτη..,,η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι γιατι το ένα Nst βγαίνει κάπως το άλλο φυσιολογικο και με ζοριζει το ότι δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται.....όσο αφορά τις κινήσεις εμένα ήταν ζωηρος και τώρα τις έχει ελλατωσει,,,,δεν ήταν απο την αρχή ήρεμος....

Απο χθες έχω και ελαφριά πονακια( άλλες φορές και έντονα και η κοιλιά μου πέτρωνει πολυ) και τώρα λέω έχει γούστο.....επειδή δεν το έχει ξαναζήσει( στο γιο μου πήγα προγραμματισμένα) αναρωτιέμαι????πως καταλαβαίνεις ότι είναι πόνοι τοκετού????βλεπετε λείπει και η γιατρός μου ( όχι μακριά καμία 1:30 ώρα απο εδώ) αλλα ανησυχω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

ριντι να σας ζησει η μπεμπα!

λετα ολα καλα θα πανε ξανακανε το νστ τη δευτερα να ηρεμησεις!

αναστασια σου κανε δακτυλικη εξεταση τοσο νωρις?πονεσες?

παντως κ εγω δε νιωθω τις ιδιες κινησεις καθε μερα...αλλες φορες το νιωθω ν ακινειται περισσοτερο αλλες λιγοτερο...δεν ανησυχω παντως απ τη στιγμη που τ ακουω.την ελλη την ακουγα ελαχιστα εκει να δειτε αγχος!

λεγαμε σημερα να παμε για κανα μπανακι αλλα μας πηρε ο υπνος...οποτε αναβαλεται.

καλο σκ και φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ καλο σκ μανουλες κ φουσκιτσες!

λετα οπως σου εγραψα κ στο φεις τυχαιο ηταν το γεγονος!ο μπμπουλης σου ηταν τεμπελακος μωρε!!!!!αρχισαν τα πονακια ε????αντε πλησιαζεις ρε κοριτσι μου!!!!εγω ακομα τιποτα δεν ποναω πουθενα,ο μικρος ειναι ακομα ψηλα κ δεν λεει να κατεβει!παντως κι εμενα δεν εχει χωρο να κινηθει κ ειναι λιγοτερες οι κινησεις του πλεον!βαζω ομως το χερι μου στην κοιλια κ παντα μου δινει το σημα του!ποιο σημα ?το κωλαρακι του πιανω συνεχως χιχιχιχιχ!εμεις σε λιγακι θα φυγουμε για κατερινη μερια,ετσι βολτιτσα κι οχι για μπανιο γιατι ειναι χαλια!καλα να περασετε ολες οτι κι αν κανετε!

pysXp3.png

Καλημέρα και καλο Σ-Κ κορίτσια!

Ριντι να σου ζήσει!!! Γερή, ευτυχισμένη και να την Καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!:D

Τα δικα μου είναι καλα και δεν βγαίνουμε γιατι δεν τρώμε απο μπιμπερο. Είμαστε τεμπέληδες, βουλευτηκαμε το ρινογαστρικο γιατι να κουραζομαστε? ας ελπίσω πως είναι θέμα χρόνου....φεύγω να πάω να τα δω και να προσπαθήσω να ταισω τον μπεμπη!

p1Utp3.png

Κοριτσάκια ήμουν τόσο αποροφημένη με τα δικά μας τις τελευταίες δύο ημέρες που δεν σχολίασα τίποτα από τα δικά σας :| Πάω τώρα!! :D

Καταρχήν Ρίντι να σας ζήσει η κούκλα σας!!! :D

Γιάννα να περάσετε καλά στην Κατερίνη!! Έχεις δίκιο για τις παραλίες, δεν είναι και ότι καλύτερο, και όπως λέμε κιόλας εμείς εκεί στα βόρεια (κάποτε κι εγώ :tongue:) σαν την Χαλκιδική πουθενά!! :lol: Εσείς πόσα κλείνετε αύριο;; Να τα εκατοστήσετε κι εσείς!! Αυγουστιάτικες αγάπες!! ;)

Αγλαϊα που λες με το δημόσιο νοσοκομείο γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές, δηλαδή ότι κι αν χρειάστηκα ως τώρα το είχα και δωρεάν! Απλά ο συγκεκριμένος γιατρός εκτός του ότι δεν ήξερε το ιστορικό μου γιατί με έβλεπε πρώτη φορά, ήτανε και ειδικευόμενος.. Ενώ ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι Επιμελητής Α' ΕΣΥ, που σημαίνει μόνιμος και πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κι αυτό τελικά!! Ναι σίγουρα πρέπει να μάθουν και οι ειδικευόμενοι απλά όχι πάνω μου :rolleyes: Κακία; :tongue: Ο πόνος με το τραύμα πως πάει;; Ελπίζω να είσαι καλύτερα μέρα με τη μέρα!! Αυτό που λέγαμε για το φαγητό, έχω ήδη αρχίσει την αποθήκευση, έκανα μία χύτρα φασολάδα και την έβαλα σε μπωλάκια στον καταψύκτη, και έπλασα και γιουβαρλάκια (2 κιλά κιμά :tongue:) κι αυτά τα έβαλα στον καταψύκτη, έτοιμα για ψήσιμο!! Από βδομάδα λέω να κάνω και φακές!! Καμιά άλλη πρόταση;; :confused: Έχεις δίκιο για τα νούμερο του zara, είναι όντως πολύ μικρά, εγώ πάλι τα πήρα κι από εκεί 1-3, γιατί δεν ξέρω πως θα μου βγει το μωράκι μου!! Μέχρι στιγμής μου λέει ο γιατρός ότι είναι μικρό, οπότε ίσως τον πρώτο καιρό μου χρειαστούν κι αυτά!! Αν είχες και μια εικόνα για την στάση του ρεψίματος που περιγράφεις θα βοηθούσε πολύ!! :tongue:

Λέτα δυστυχώς στο θέμα των πόνων εγώ δεν έχω εμπειρία και συνεπώς καμία άποψη. Πάντως πιστεύω ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχείς!! ;) Εμένα στο nst δεν με κράτησαν μία ώρα, την πρώτη φορά που έβγαινε χωρίς μεταβλητότητα με κράτησαν λίγο περισσότερο από μισή ώρα, ενώ την δεύτερη που έβγαινε φυσιολογικό κάπου στο 20λεπτο ίσως και λίγο λιγότερο!! Δεν θα άντεχα μια ώρα!! Είναι πολύ άβολη η "ξαπλώστρα" :tongue::rolleyes:

Γκρέτα αυτό για το στίγμα το ξέρω κι εγώ όπως το λέει η Μιμίκα, είναι κάτι που το έχεις εκ γεννετής, και είναι για πάντα! Δεν μεταβάλεται!! :rolleyes: Ούτε ο δικός μου έχει κάνει πάντως προγεννετικό έλεγχο και ευτυχώς που ξέρω εγώ ότι δεν έχω στίγμα!! Εδώ ο δικός μου δεν είχε καν βιβλιάριο ασθενείας (ενώ δουλεύει με ασφάλεια ΙΚΑ εδώ και 6-7 χρόνια) και πήγα εγώ και του το έφτιαξα!! ΆΝΤΡΕΣ!!!!! :tongue: Όσο για το στα 4 τώρα είδα την απάντησή σου!! Total Fail ε; Χμμμ.. Τότε τι άλλο μένει ρε γμτ;; Κανονικά δεν παίζει πάντως να το κάνω!! Αν τον έχω από πάνω μου πιστεύω θα με πιάσει ασφυξία!!! :tongue: 25 ε;; Είσαι από τις μικρούλες της παρέας νομίζω!! ;)

Μιμίκα μια χαρά θα τα πάτε οι 3 σας!! Τώρα βέβαια η δουλειά του άντρα σου έχει λίγο φόρτο παραπάνω δυστυχώς, αλλά πιστεύω να τα καταφέρετε άψογα!!! ;) Και μπράβο σου που το παλεύεις τόσο πολύ με τον θηλασμό, κι εσύ και τα άλλα κοριτσάκια δηλαδή (Δέσποινα, Ρίντι, Αγλαϊα)!! Μακάρι να έχω κι εγώ την υπομονή σας όταν έρθει η ώρα μας!!! :rolleyes:

Σοφία είναι νωρίς για δακτυλική ε; Ναι πάντως πόνεσα αρκετά :| Γιατί δεν πάτε για μπανάκι αργότερα το απόγευμα αφού πέσει η πολύ ζέστη;; ;) Τον αιματοκρίτη σου δεν μπορείς να τον ρυθμίσεις με την διατροφή;;

Μορίτσα εύχομαι τα μωράκια σου σύντομα να αρχίσουν να τρώνε για να τα πάρετε στο σπίτι μαζί σας!! ;)

Δέσποινα περαστικά για την κούκλα σου!! Αν και δεν ξέρω πολλά σχετικά, από ότι έχω ακούσει είναι κάτι συχνό ο ίκτερος και ψιλορουτίνας, όχι; :confused: Και για το βάρος νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να πέφτει λίγο τον πρώτο καιρό!!

Ριτάκι μου καλά να περάσετε το σ/κ!! Και με το καλό και οι αφίξεις από βδομάδα ;)

Εύρι που είσαι εσύ;;; Δεν πιστεύω να γεννάς και να μην σε πήραμε χαμπάρι;; :D Για τους παλμούς του μωρού που λες στο πρώτο nst ήτανε σταθερά ανάμεσα στο 140-150, ενώ στο δεύτερο από 140-180.

Άννια κουράγιο κι εσύ!! Ο μικρός σου ακούγεται δύσκολο παιδάκι ε; Ίσως είναι θέμα της συγκεκριμένης ηλικίας;; Γιατί και η Αγλαϊα με την μικρή της έχει τα θέματα κυρίως, και από ότι βλέπω είναι κοντά σε ηλικίες τα παιδάκια σας!! :rolleyes: Αλλά και τις Κερασιάς που είναι λίγο μεγαλύτερος πάλι την τρέχει από ότι διαβάζω!!

Χαρά σου εύχομαι κι εγώ να μην χρειαστείς μετάγγιση, αλλά και να χρειαστείς, είναι κάτι κακό; :rolleyes: Πάντως και που έχεις και στίγμα, νομίζω ότι το 29 είναι μια χαρά!! Έχω ακούσει πολύ χειρότερα και από περιπτώσεις χωρίς στίγμα!! ;)

Μαριλένα εμείς τελικά βλέπω να συναντιόμαστε ξανά με τα μωράκια μας μαζί!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Απορία προς τα κοριτσάκια που έχουνε γεννήσει!! Πόσα κιλά χάσατε αμέσως μετά την γέννα;; :rolleyes:

Σήμερα μετά που θα σχολάσει ο άντρας μου θα φύγουμε, μιας και προχθές μ'αυτά και μ'αυτά δεν γιορτάσαμε καθόλου την επέτειό μας, είπαμε να το κάνουμε τώρα!! Θα φύγουμε σήμερα και θα επιστρέψουμε αύριο το απόγευμα!!

Επίσης για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το γεγονός ότι δεν θα γεννήσω σύντομα σύμφωνα με αυτά που λέει ο γιατρός μου με έχει ξε-αγχώσει λίγο, δηλαδή δεν τρέχω άλλο με τις δουλειές για να είναι όλα έτοιμα τώρα! Αν και έχουνε μείνει λίγα ακόμη, όμως θα τα κάνω σιγά σιγά λέω!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Η μπέμπα μας μου φαίνεται πως είναι ήδη καλύτερα. Αν και τα πρωινά, παλι δε μπορώ να τη ξυπνήσω, το απόγευμα ξυπναει και από μόνη της και μένει με τα ματάκια ανοιχτα να κοιτάει δεξιά και αριστερά για αρκετη ώρα. Τη βάζω και στο ρελαξ για λίγο και μου φαίνεται πως χαζεύει τα παιχνιδάκια. Και στο προγραμμα είναι για τρεις τεσσερις ωρες κατά προτίμηση το βράδυ να γκρινιάζει ασταμάτητα! Φαντάζομαι πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Πάντως αφού ακούω και πως αλλες μανούλες δε μπορούν να ξυπνήσουν τα μικρά τους, παρηγοριέμαι!

Μιμίκα, πως πάτε εσείς; Μπράβο που σταματήσατε τη φόρμουλα. Και εμείς χτες τελικά της δώσαμε 2 φορές, αλλά εύχομαι σήμερα να μη χρειστεί καθόλου.

Αγλαϊα, τα μικρά σου τι κανουν; Η μεγάλη είναι καλύτερα τώρα; Αλήθεια, με τη τομή πως τα πας; Πονάει πολύ; Οσο μπορείς να ξεκουράζεσαι, το χρειάζεσαι και εσύ και η μπεμπούλα σου!

Ρντι, πολύ χάρηκα που διαβασα τα νέα σου. Σε σκεφτόμουν, και επειδη είχες καιρό να γράψεις είχα αρχίσει να ανησυχώ λιγουλάκι. Πώς είσαι εσύ; Η τομή; Η μικρούλα σου είναι ήσυχη, ή σας ζορίζει;

Αλήθεια, τα κορίτσια που αντλούν γάλα, πόσο γάλα και σε πόση ώρα βγάζετε; Εγώ μάλλον δε τα καταφερνω καλά. Στη καλύτερη περίπτωση βγάζω 40ml στα 20 και λεπτά και από τα δύο στήθη. Μαλλον δεν είναι και πολλά!

Myrina ναι δεν βολευει!ο γιατρος μας ειπε την σταση κουταλι!εκει να δεις γελιο!!χαλια ειναι ολα τον τελευταιο καιρο.ο δικος μου δεν εχει κανει ποτε του εξεταση αιματος..δεν εχει παει ποτε νοσοκομειο.τι να σου πω...ΑΝΤΡΕΣ αλλα οχι κ ετσι..οσο για τπ βιβλιαριο του του εβγαλαν καινουριο τωρα που με πηρε πανω του κ του το αλλαξαν γιατι στην φωτο ηταν 20.και τωρα ειναι 32!!χαχαχαχ!!!

Ναι ειμαι μικρουλα αν και τωρα που θα γινω μανουλα δεν νοιωθω πια μικρη!!!:-( (ξερω θα με βρισετε τωρα!!)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οι εγκυούλες πώς είστε; Δυσκολες οι τελευταίες μέρες ε; Υπομονή κοπελιές μου και εύχομαι σύντομα να έχετε τα μικρά σας αγκαλιά

Μύρινα και Λέτα εύχομαι όλα να είναι καλά. Δε νομίζω πως οι γιατροί θα ρισκαρούν την ασφάλεια των μικρών σας. Προσπαθήστε να μη κουράζεστε, να μη τα αγχώνετε και σύντομα θα τα έχετε αγκαλιά.

Σοφία εύχομαι να μη χρειαστείς μετάγγιση. Ας περιμένεις να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός.

Αλήθεια κορίτσια, το σίδηρο το συνεχίζετε και αφού γεννήσετε; Εγώ το σταμάτησα αμέσως, αλλά ο σίδηρος μου αν και κάτω του φυσιολογικού δεν ήταν και υπερβολικά πεσμένος, και δεν έχασα και πολύ αίμα!

Μύρινα, στην ερώτηση σου για κιλά, μπήκα στο νοσοκομείο 67.7 και βγήκα 61.7, και τώρα έχω κολλήσει στα 60. Γενικά, νόμιζα πως θα έχανα περισσότερα!

Αλλά το πιο παράξενο, είναι πως νοιώθω τη κοιλιά μου. Σα ξεχαρβαλωμένη, σα να έχω ένα μπαλόνι μισογεμάτο με νερό! Και ο αφαλός μου φαίνεται τεράστιος! Εύχομαι να επανέλθει. Πάντως μέσα στις πρώτες μέρες η κοιλιά κάπως μειώθηκε σε μέγεθος, αλλά ακόμα είμαι σα να είμαι 4 μηνών έγκυος!Τουλάχιστον δε φαίνεται να έχω κάνει ραγάδες, εκτός και αν βγουν αργότερα! Και το παραξενο είναι η ελευθερία κινήσεων που έχω και που με το που γέννησα μπορούσα πια να ξαπνώνω ανάσκελα και στα δεξιά χωρίς τύψεις! Και επιτέλους, δε χρειάζεται να έχω τα πόδια μου ανοιχτά με μαξιλάρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...