Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γειά σας κοπελάρες μου? πώς είστε εγκυμονούσες και μανούλες?

Εμείς σχετικά καλά. Ο μικρός πότε κοιμάται, πότε έχει μια σχετική γκρίνια, το ευχάριστο είναι ότι φαίνεται να τρώει καλά. Έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει πολύ! Αντράκι έγινε! Αύριο το βράδυ φεύγει και η μανούλα μου, θα αραιώσουν και οι πολλές επισκέψεις και θα μείνουμε οι 3 μας! Έυχομαι να βρούμε τους ρυθμούς μας και να τα πάμε καλά!

Ρίντι μου να σου ζήσει η κορούλα σου κοπέλα μου! Δίνεις και από τα 2 στήθη σε κάθε γεύμα! Εμένα μου είπανε ένα στήθος σε κάθε γεύμα και αυτό ακολουθώ. Και ο δικός μου δυσκολέυεται να πιάσει την δεξιά θηλή που είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν το βάζω κάτω όσο να ταλαιπωρούμαστε και οι δύο (ειδικά την νύχτα εκεί που κουτουλάς από την νύστα είναι μεγάλο ζόρι) επιμένω και τελικά την πιάνει. Ξένο γάλα δεν έχω ξαναδώσει και ελπίζω να μην χρειαστεί να δώσω.

Γκρέτα Τετάρτη διαβάζω γεννάς με καισαρική? Πώς νιώθεις? Με το καλό κοπέλα μου! Πάντως για το στίγμα να ξέρεθς ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δεν μπορείς να το αποκτήσεις ξαφνικά από εκεί που δεν το είχες. Εγώ στην εγκυμοσύνη μου έμαθα ότι είχα στίγμα και Α και Β Μεσογειακής αναιμίας και ο σύζυγος ξέραμε ανέκαθεν ότι είχε στίγμα Δρεπανοκυτταρικής. Οπότε καταλαβαίνεις το σοκ που περάσαμε!

Ποσο χαιρομαι που τα πατε τοσο καλα με τον παιδαρο!κ εγω το σκεφτομαι αυτο που κουτουλας αλλα ενταξει μετα τις 40 μερες αλλαζει λενε.θα μπειτε κ σε προγραμμα!!θα περασουν νομιζω κ θα τις αναζητουμε μετα!!

Ναι τεταρτη θα παω.βασικα καλα ειμαι εζω αγχος πολυυυυυυ προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ να σκεφτομαι το μωρο μονο που θα το εχω αγκαλιτσα μου μετα.

Βρε Μιμικα να σε ρωτησω.μετα απο ποσες ωρες στο εφεραν?εμενα μου ειπε ο γιατρος μετα απο κανενα 5 ωρο.κ του λεω δεν θελω γιατι πρεπει να μπει αμεσως στο στηθος.κ μου λεει τι εγινε ας πιει λιγο ξενο.κ δεν μου αρεσε καθολου αυτο.γι αυτο κ το πολυ μεχρι 2 θελω να εχω μπει.γιατι αν μπεις 6-7 στο φερνουν την αλλη μερα.τελικα σε ποια πτερυγα ησουν?ευχαριστημενη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

leta800 τωρα μπορει και να εχεις γεννησει περιμενουμε νεα με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλια!

myrina σε περιμενουμε με ανυπομονεσια

annia μην περιμενει απο το παιδι να σου συμπαρασταθει εδω εμενα ειναι 5 και ωρες ωρες μου τσακιζει τα νευρα βλακειες ολη μερα,κανε υπομονη θα μεγαλωσουν και θα ωριμασουν .

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, πραγματικά με συγκινεί!! ;)

Λοιπόν είδε ο γιατρός το nst, και είπε κι αυτός ότι δεν ήτανε καλό, με έβαλε για υπέρηχο, όπου ήτανε πολύ πολύ αναλυτικός, ασχολήθηκε αρκετή ώρα, βεβαιώθηκε ότι το μωράκι δεν είναι λουρωδεμένο, ήτανε και ξύπνια εκείνη την ώρα και κουνιότανε! Γενικά πάλι όλα καλά τα είδε στον υπέρηχο!! Παρ'όλα αυτά με ξανάστειλε για nst, το ξανάκανα κι αυτή τη φορά βγήκε καλό, είχε δηλαδή μεταβλητότητα, ενώ χθες δεν είχε, ήτανε σταθερό (αφού κοιμότανε εχθές!).. Πήγα μετά του το έδειξα και όντως μου είπε ότι είναι πολύ καλό.. Μου ξαναέκανε κι άλλο υπέρηχο πριν φύγω, α μου έκανε και την δακτυλική, αργώ ακόμα να γεννήσω, καθόλου διαστολή και είναι ψηλά!! Απλά μου λέει το μωράκι μου είναι τεμπέλικο :cool::tongue: Αυτό που καταλαβαίνω ότι ίσως είναι ανησυχητικό στην περίπτωσή μου είναι ότι αν πχ έχεις ένα μωρό δραστήριο και ξαφνικά ελαττώσει τις κινήσεις του, μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι έχει αλλάξει και να το προλάβεις, εμένα όμως που έτσι κι αλλιώς είναι ήσυχη (όπως έχω ξαναπεί 10 φορές την μέρα δεν την έχω ακούσει ποτέ μου) αν κάτι πάει στραβά δεν θα έχω κάποιο ερέθισμα να το καταλάβω.. Γι'αυτό θέλει να με βλέπει πιο συχνά από δω και πέρα.. :rolleyes: Μου είπε αν ήθελα να ξαναπάω και αύριο, αλλά το θεωρώ υπερβολικό να πηγαίνω κάθε μέρα.. Την Τρίτη είπαμε θα ξαναπάω.. Εντάξει 2 φορές την εβδομάδα θεωρώ ότι είναι αρκετές.. Δεν είμαι και γιατρός βέβαια.. Αλλά δεν πιστεύω ότι κάτι πάει στραβά με το μωρό μου! Πιστεύω ότι είναι μια χαρά, απλά είναι πιο ήσυχη από ότι είναι τα συνηθισμένα εμβρυάκια.. Εντάξει αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κάτι σώνει και καλά! :| Κι εξάλλου αφού έχει τη ρουτίνα της! Πρωί-μεσημέρι-βράδυ!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Why would a NST be performed?

A NST may be performed if:

• You sense that the baby is not moving as frequently as usual
  • You are overdue
  • There is any reason to suspect that the placenta is not functioning adequately
  • You are high risk for any other reason

The test can indicate if the baby is not receiving enough oxygen because of placental or umbilical cord problems; it can also indicate other types of fetal distress.

Από την σελίδα αυτήν: http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/non-stresstest.html

Όπως λέει και η πρώτη κουκίδα "Αν αισθανθείτε ότι το μωρό δεν κουνιέται τόσο συχνά όσο συνήθως". Άρα δεν υπάρχει κάτι απόλυτα μετρήσιμο, με την μέχρι τώρα συμπεριφορά του μωρού συγκρίνεις!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Από την σελίδα αυτήν: http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/non-stresstest.html

Όπως λέει και η πρώτη κουκίδα "Αν αισθανθείτε ότι το μωρό δεν κουνιέται τόσο συχνά όσο συνήθως". Άρα δεν υπάρχει κάτι απόλυτα μετρήσιμο, με την μέχρι τώρα συμπεριφορά του μωρού συγκρίνεις!! :rolleyes:

Πρισπαθω να σου απαντησω εδω κ μιση ωρα κ με πεταει εξω.

Χαιρομαι για τις εξετασεις σου κ που ειναι ολα καλα.

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.αφου ποτε δεν ηταν υπερκινητικο μωρο γιατι να συμβει τωρα ντε κ καλα?δεν γινετε αυτο.και βαση λογικης αν τα δεις ειναι πολυ σωστα.εχεις ενα υγιεστατο μωρακι σταματα να αγχωνεσαι χωρις λογο:wink:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Πρισπαθω να σου απαντησω εδω κ μιση ωρα κ με πεταει εξω.

Χαιρομαι για τις εξετασεις σου κ που ειναι ολα καλα.

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.αφου ποτε δεν ηταν υπερκινητικο μωρο γιατι να συμβει τωρα ντε κ καλα?δεν γινετε αυτο.και βαση λογικης αν τα δεις ειναι πολυ σωστα.εχεις ενα υγιεστατο μωρακι σταματα να αγχωνεσαι χωρις λογο:wink:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα έχεις απόλυτο δίκιο!! Και κατέληξα ότι δεν ξανακάνω το λάθος που έκανα εχθές (δηλαδή που επειδή είχε φύγει ο γιατρός μου έδειξα τις εξετάσεις μου σε άλλο γιατρό)! Μ'αρέσει που το έπαιζα άνετη, ότι και καλά δεν με νοιάζει ποιος θα με ξεγεννήσει (επειδή γεννάω σε νοσοκομείο) και όποιος κι αν εφημερεύει ας είναι κοκ, αλλά τελικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να σε έχει παρακολουθήσει ο γιατρός από την αρχή!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γκρέτα έχεις απόλυτο δίκιο!! Και κατέληξα ότι δεν ξανακάνω το λάθος που έκανα εχθές (δηλαδή που επειδή είχε φύγει ο γιατρός μου έδειξα τις εξετάσεις μου σε άλλο γιατρό)! Μ'αρέσει που το έπαιζα άνετη, ότι και καλά δεν με νοιάζει ποιος θα με ξεγεννήσει (επειδή γεννάω σε νοσοκομείο) και όποιος κι αν εφημερεύει ας είναι κοκ, αλλά τελικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να σε έχει παρακολουθήσει ο γιατρός από την αρχή!! :rolleyes:

Ολα θα πανε τελεια!!!κ θα βγει ενας κοριτσαρος τρελα!!!:-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσια σας καληνυχτιζω!!να εχουμε μια νυχτα γεματη υπνο!

Απο αυριο παλι καυσωνας εως κ την επομενη εβδομαδα!ουφ πια!κ πιστευα οτι θα δροσισει οταν θα γενναω!

Φιλακια πολλαααα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ridi να σου ζήσει το μωράκι σου!

Myrina χαίρομαι που όλα είναι καλά, να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και να μην ακούς τους άλλους, αν είναι τυχαίοι και δεν τους έχεις αναζητήσει εσύ για δεύτερη γνώμη! Στο δεύτερο μωρό μου ψαχνόμουνα να πάω σε δημόσιο γιατί είχε φαγωθεί ο σύζυγος και πήγα και σε ραντεβού στο Έλενα. Ο γιατρός με έστειλε μετά το ραντεβού για υπέρηχο, εκεί που κάνουν τις εισαγωγές. Είχα ήδη κάνει υπέρηχο στον γιατρό που τελικά κράτησα και ήμουν σίγουρα 5-6 εβδομάδων (δεν θυμάμαι τώρα). Στον υπέρηχο που μου έκαναν δεν μπορούσαν να δουν σάκο ή έμβρυο, άρχισαν να το ψάχνουν με ημερομηνίες περιόδου και φεύγοντας θα μπορούσα να αμφιβάλω για το αν είμαι έγκυος ή όχι.

Annia δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι με τρία παιδιά χωρίς κάποιον να πάρει τα δύο έστω για μία ώρα το πρωί ή το απόγευμα ή να τα κρατήσει λίγο για να θηλάσω... Εσένα πόσο είναι τα παιδιά σου; Η μεγάλη που κοντεύει έξι δεν δημιουργεί από μόνη της πρόβλημα. Η μικρή που είναι τρία ζηλεύει υπερβολικά και έχει γίνει τον τελευταίο καιρό πολύ επιθετική και τσακώνονται συνέχεια με τη μεγάλη (δαγκώνονται, μαλλιοτραβιούνται, δεν μπορείς να τα αφήσεις πάνω από ένα δεκάλεπτο μόνα τους, είναι επικίνδυνη η μικρή, μπορεί να πετάξει και παιχνίδια πλαστικά πάνω στη μεγάλη, που φυσικά δεν είναι τόοοοοσο μεγάλη ώστε να υποχωρεί συνέχεια...). Πάντως και με τη μαμά μου τα τσουγκρίσαμε, σχολιάζει συνέχεια και έχει το ύφος του οσιομάρτυρα στην πυρά, με τον άνδρα μου δεν τα πάνε καλά και είναι και αυτός τσιτωμένος, κι εκείνη σχολιάζει (έχει δίκιο φυσικά σε πολλά, απλά δεν κάνει καλύτερη την κατάσταση, όταν σχολιάζει...). Μάλλον πρέπει να βρω σύντομα μια λύση για το όταν είμαι σπίτι με τα παιδιά και να της τα δίνω μόνο για βόλτα... Είναι και αυτή η ζέστη και δεν έχει που να τα πάει να εκτονωθούν. Κάθε μήνας του μέλιτος τελειώνει τελικά...

Κάπου διάβασα (αλλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το ανέφερε) για τα ρουχαλάκια των μωρών τώρα, εγώ την έχω με το φανελάκι το κοντομάνικο και την σκεπάζω με σεντονάκι, δεν κουνιούνται τόσο μικρά που είναι και έτσι αν χρειάζεται μένει σκεπασμένη. Και μια διαπίστωση για τα μεγέθη: το 3-6 τoυ zara είναι τελικά αυτό που αντιστοιχεί με το 0-3 του mothercare. Της τα φόρεσα, είναι λίγο πιο μεγάλα, αλλά έτσι την αλλάζω πιο εύκολα και εξάλλου κάνει ζέστη.

Και στα δικά δικά μας: Ήρθε η παιδίατρος σήμερα, δεν πρόσθεσε και πολλά στο θέμα της μπέμπας, δεν νομίζει ότι έχει ίκτερο, αλλά δεν είπε να επαναλάβουμε την εξέταση... Η μπέμπα πάντως συνεχίζει να ξυπνά δύσκολα και εγώ συνεχίζω να ανησυχώ (Με τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένη τελικά, ε; Αν ξυπνάνε παραπονιέμαι, αν κοιμούνται πάλι παραπονιέμαι. Για κάτι τέτοια με κατηγορεί η μαμά μου...). Βάρος δεν έχει πάρει, αλλά την ζυγίσαμε και με τη δική μας ζυγαριά, οπότε δεν έχουμε το ίδιο μέτρο σύγκρισης. Θα τη ζυγίζω κάθε εβδομάδα να παρακολουθήσω τί γίνεται.

Και επειδή δεν μπορούσα να κάνω ποτέ την πρώτη μου κόρη να ρευτεί με αποτέλεσμα μόλις την έπαιρνε ο ύπνος να ξυπνά με λόξυγγα, αντιγράφω μια στάση που με βοήθησε στη δεύτερη και λειτουργεί άψογα σε ένα λεπτό και στην τρίτη: Kαθίστε το μωρό στα πόδια σας ή στα γόνατά σας. Στηρίξτε το στήθος και το κεφάλι του με το ένα σας χέρι και γείρτε το ελαφρώς μπροστά. H παλάμη σας θα στηρίζει το σαγόνι του και το υπόλοιπο χέρι σας το στήθος του. Bεβαιωθείτε ότι κρατάτε το σαγόνι του μωρού και όχι το λαιμό του, για να μην πνιγεί. Mε το άλλο σας χέρι χτυπήστε το απαλά στην πλάτη. Ψάχνω φώτο αλλά δεν βρίσκω... Πάντως με βολεύει αφάνταστα, στον ώμο ούτε αυτή ρεύεται...

Δεν κοιμήθηκα καθόλου σήμερα, το μεσημέρι που ξάπλωσα έκαναν φασαρία οι πάνω. Κανονικά πρέπει να είμαι τώρα στο κρεββάτι μου, αλλά "my name is Aglaia and I'm a parentscafeholic"!

Αυτάααααα.....

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε Greta, η κόρη μου είναι μια κουκλίτσα!

a0Nsp3.png

Η μπέμπα πάντως συνεχίζει να ξυπνά δύσκολα και εγώ συνεχίζω να ανησυχώ (Με τίποτα δεν είμαι ικανοποιημένη τελικά, ε; Αν ξυπνάνει παραπονιέμαι, αν κοιμούνται πάλι παραπονιέμαι.

Αγλαια έτσι ακριβώς κ εγώ! Λες κ διαβάζω την σκέψη μου! Σήμερα από το απόγευμα προσπαθώ να την ξυπνήσω κ τίποτα.

Την βάζω στο στήθος κ έτσι κοιμισμένη όπως είναι δεν το πιάνει.. Τελικά έβγαλα το γάλα με το θήλαστρο κ της το εδωσα πριν λίγο…

Πολύ με στεναχωρεί αυτό..:cry:

Θα δοκιμάσω να την ρέψω κ με τον τρόπο που λες γιατί κι εμένα σπάνια τα καταφέρνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...