Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κ απο μενα!

Λετα και Myrina ολα θα πανε καλα!περιμενουμε νεα σας.

Elisabeth εγω εχω αναιμια.αιματοκριτης 29.εχω αλλαξει 3 φορες σιδηρο κ επειδη ειμαι με καισαρικη μου ειπε ο γιατρος θα φτασουμε το 25 κ θα χρειαστουμε αιμα.τωρα θα σε γελασω για της τιμες..Εσυ δεν περνεις σιδηρο?

Αννια υπομονη νομιζω δεν μπορεις να κανεις κ τιποτα αλλο!:wink:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

κοριτσαρες λετα κ αναστασια μου περιμενουμε νεα σας!ολα καλα θα ειναι να δειτε!αναστασια μου να ζησετε κ πανατα ευτυχισμενοι!εμεις εχουμε την κυριακη επετειο!

Elisabeth δεν γνωριζω τις τιμες!γενικα ο αιματοκριτης μου ειναι στα ορια 36,6 αλλα δεν εχω αλλαξει σιδηρο!προσπαθω με την διατροφη να το ανεβασω πιο πολυ!με κοκκινο κρεας σπανακι φακες κτλ!

pysXp3.png

καλημερα και απο εμενα!!κοριτσια καλα αποτελεσματα, ολα καλα θα πανε!!

σιδηρο θα παρετε και μετα τη γεννα οποτε και θα αρχισει να ανεβαινει, μην ανησυχειτε. οσο για την καισαρικη δεν ειναι απολυτο οτι θα χασετε πολυ αιμα. εγω περσι μου ειπε η γιατρος δεν εχασα σχεδον καθολου. γεννησα με 32 αιματοκριτη και 2 μηνες μετα τον τοκετο ειχα αιματοκριτη 40!!ποιος, εγω...που παντα ημουν στο 35 προ εγκυμοσυνης.

ζεστη προβλεπεται για σημερα...κοριτσια τι μεγειρευετε?εγω λεω να κανω πατατες με αυγα....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλα ναι εμενα μου εχει πεσει πολυ!εχω κομμαρες εχω λιποθυμησει κι ολας.αστα να πανε.δεν παω μακρια μονη μου.εγω θα περνω κ μετα κ μου ειπε εφ οσον θελω να θηλασω θα περνω μεχρι να σταματησω τον θηλασμο.

Εγω φτιαχνο ριζοτο αλα κρεμ!!ειναι το αγαπημενο του συζυγου:-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

σας ευχαριστω για τις απαντησεις!οχι δε παιρνω σιδηρο(δε θελω)....ελπιζω να μη χρειαστω μεταγγιση!στην ελλη γεννησα με καισαρικη ειχε πεσει και τοτε(οχι τοσο πολυ νομιζω ειχα 30 αιματοκριτη) δεν χρειαστηκα μεταγγιση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τώρα κατάφερα να μπω να σας διαβάσω και να σας πω τα νεάκια μας!

Γέννησα στις 28/7 την ομορφούλα μου!sLo_heartbeat.gifsLo_heartbeat.gifsLo_heartbeat.gif

Και ακόμα την κοιτάω και δεν το πιστεύω! Γέννησα με καισαρική κ όλα πήγαν μια χαρά, 3340γραμαρια και 53εκ. η μικρή μου. Χτές ήρθαμε σπίτι.

Κορίτσια δευτερομανούλες πολύ καλές οι συμβουλές σας για το θηλασμό. Σας ευχαριστώ!!! Εμεις πάλι είχαμε ένα θέμα… έβαζα την μικρή μου στο στήθος σε κάθε γεύμα αλλά δεν έπινε πάντα κα από τα 2.(Ειδικά από το ένα πιάνει δύσκολα την θηλή…) Και όταν κοιμόταν και περνούσαν 3 ώρες από την ώρα που έφαγε, την σήκωνα εγώ για να φάει. Πολλές φορές όμως δεν ήθελε να ξυπνήσει ότι κ αν της έκανα και όπως ήταν κοιμισμένη ένα παραπάνω δεν μπορούσε να πιάσει τη θηλή οπότε της έδινα ξένο για να μη μένει νηστική όπως μου είχαν πει. Με άγχωσαν πολύ γιατί ενώ εγώ το έβλεπα φυσιολογικό να κοιμάται και χαιρόμουν κι όλας γιατι πίστευα ότι χόρταινε με το γάλα μου κ γιʼαυτό δεν ξυπνούσε, τελικά μου είπαν ότι δεν είναι καλό να κοιμάται τόσο κ πρέπει να την ξυπνάω στο δίωρο να φάει. Αγχώνομαι λοιπόν όταν πάω να την ξυπνήσω και δεν ξυπνάει. Από χτες πάντως είναι πολύ καλύτερα. Πολύ πιο ζωηρή όταν την ξυπνάω. Και από χτες τα ξημερώματα δεν της ξαναέδωσα ξένο γάλα και θα προσπαθήσω να μην της ξαναδώσω.

Taniabell, Chigui κ Αννα να σας ζήσουν κι εσάς τα μπεμπάκια! Καλή ανατροφή και καλό σαραντισμό να έχουμε!

images?q=tbn:ANd9GcQUaOnE13IK3uIAPXzlP-6dwXjwBSLI-6RE0fdlXHOd_p4-gMr9

Λετα κ myrina εύχομαι να πάνε όλα καλά κοριτσάκια μου!

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι :idea:24/7 :idea:

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι :idea: 25/7 :idea:

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι:idea:28/7:idea:

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι:idea:30/7 :idea:

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι:idea:30/7 :idea:

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι:idea:31/7 :idea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

leta800 1-5/08 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Ridi να σου ζησει!!!!!Γερη κα καλοτυχη να ειναι!!Μπραβο που τα πηγαινετε τοσο καλα!!!!

Μυρινα και Λετα ολα καλα θα ειναι περιμενουμε νεα!!!

Δεσποινα λυπαμαι για την ταλαιπωρια σας αλλα ο ικτερος ειναι μεσα στο προγραμμα ,ολα καλα απο εδω και περα.

Αγλαια δε μας ειπες ειναι ονειρο η κορουλα σου;;;;:tongue:

Σοφακι δε ξερω για τον αιματοκριτη καθολου αλλα γιατι να μην παρεις σιδηρο;Να παρεις να νιωσεις και εσυ πιο δυνατη.Κακο δεν κανει.

Εμεις καλα ,τα αγορια μου για μπανιο εγω πηγα λιγο το πρωι μονο γιατι δε μπορω με τη ζεστη.

Φιλια σε ολες!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Greta αυτο που ρωτησες για το τατουαζ σου...εξαρταται απο το πως κανει ο γιατρος την καισαρικη(εχουν διαφορες μεθοδους),απο το ποσο μεγαλη ειναι η τομη,απο το σημειο που την κανει και κυριως απο το ιδιο το δερμα σου.

Εμενα την εκανε ακριβως εκει που ξεκιναει η γραμμη του μπικινι.εχω και λιγο κοιλιτσα απο φυσικου μου και ουτε που την εβλεπα δλδ...επισης αν και ο γιος μου βγηκε 4 κιλα και 55 ποντους η τομη μου ηταν σχετικα μικρη ,ισως μια μετρια παλαμη σε μηκος.Μου ειχε κανει πλαστικη δλδ δεν κοψαμε ποτε ραμματα κτλ.ηταν ολα εσωτερικα.Αρχικα ηταν κοκκινη η περιοχη αλλα σε 6 μηνες ειχε εξαφανιστει.Τωρα δλδ 4 χρονια μετα ουτε εγω δεν την βλεπω.Αλλα απο την ωρα ακομα που ημουν στο χειρουργειο και με εφτιαχναν μου τονιζαν οτι το δερμα ηταν τοσο καλο που η τομη εδεσε αμεσως...

Τωρα τι να σου πω;Ευχομαι να ειναι ετσι και σε εσενα.Αλλα και να μην ειναι..Χαλαλι στο παιδακι σου!!!!!

Αληθεια σε ποια βδομαδα εισαι;Και ειναι το πρωτο σου;ποσον ετων εισαι;Καπου θα τα εχεις ξαναπει αλλα ελειπα τοτε και δεν τα εχω διαβασει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Greta αυτο που ρωτησες για το τατουαζ σου...εξαρταται απο το πως κανει ο γιατρος την καισαρικη(εχουν διαφορες μεθοδους),απο το ποσο μεγαλη ειναι η τομη,απο το σημειο που την κανει και κυριως απο το ιδιο το δερμα σου.

Εμενα την εκανε ακριβως εκει που ξεκιναει η γραμμη του μπικινι.εχω και λιγο κοιλιτσα απο φυσικου μου και ουτε που την εβλεπα δλδ...επισης αν και ο γιος μου βγηκε 4 κιλα και 55 ποντους η τομη μου ηταν σχετικα μικρη ,ισως μια μετρια παλαμη σε μηκος.Μου ειχε κανει πλαστικη δλδ δεν κοψαμε ποτε ραμματα κτλ.ηταν ολα εσωτερικα.Αρχικα ηταν κοκκινη η περιοχη αλλα σε 6 μηνες ειχε εξαφανιστει.Τωρα δλδ 4 χρονια μετα ουτε εγω δεν την βλεπω.Αλλα απο την ωρα ακομα που ημουν στο χειρουργειο και με εφτιαχναν μου τονιζαν οτι το δερμα ηταν τοσο καλο που η τομη εδεσε αμεσως...

Τωρα τι να σου πω;Ευχομαι να ειναι ετσι και σε εσενα.Αλλα και να μην ειναι..Χαλαλι στο παιδακι σου!!!!!

Αληθεια σε ποια βδομαδα εισαι;Και ειναι το πρωτο σου;ποσον ετων εισαι;Καπου θα τα εχεις ξαναπει αλλα ελειπα τοτε και δεν τα εχω διαβασει.

Χαχαχαχαχ:-)

Σε εναν μηνα κλεινω τα 25.ειμαι 38 εδβ ακριβως σημερα.ειναι το πρωτο μου κ ειναι αγορακι!!!

Γενναω Τεταρτη με καισαρικη λογω μυωπιας:-(

Ακριβως κατω απο το εσωρουχο δλδ με μαγιο δεν φαινεται κ η τομη ειναι τοσο οσο λες.φυσικα δεν εβλεπα οταν μου το εδειχνε απλα επιανα το χερι του για να καταλαβω:-P

Κ τα ραμματα θα ειναι λεει απο μεσα.οχι εξωτερικα οπως παλια.στην μια ακρη θα ειναι ενας σαν κομπος.10 μερες μετα θα πρεπει να ξαναπαω κ θα τραβηξει λεει τον κομπο.

Το tattoo θα καταστραφει βεβαια ο αντρας μου λεει θα παμε να το φτιαξουμε κ να μην με νοιαζει αλλα δεν ξερω.κ αν κανω αλλο μωρο σε 2 χρονια??απ την αλλη αν το αφησεις ετσι θα ειναι αισχος.ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

Οσο για το δερμα ειναι τοοοοοσο τελειο που εχω κανει ραγαδες πωπο γοφους κ κατι μου λεει οταν μαζε

ει η κοιλια σιγουρα θα βγουν κ εκει.απλα το σωμα μου καταστραφηκε και οπως ειπες χαλαλι βεβαια για τον χοντρουλη μου αλλα ειμαστε και γυναικες.....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μην προδικαζεις τιποτα.Ασε να γεννησεις και δωσε χρονο στο σωμα σου να επανελθει.Αυτο δε γινετε απο τη μια μερα στην αλλη, θελει χρονο.Λενε οτι θελει αλλους 9 μηνες και το πιστευω.Μετα θα φανει η διαφορα.Εμενα κανα δυο ραγαδες που ειχα κανει εξαφανιστηκαν και αυτες.Δεν μπορεις να ξερεις πως θα εισαι και εισαι και μικρο κοριτσι !!Μην απογοητευεσαι!!Θα εχεις πολυ πιο σημαντικα θεμα να ασχοληθεις!!Θα δεις......!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσαρες!!!!

Αναστασια και Λετα μου πραγματικα ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.Θετικη σκεψη κοριτσακια και οα θα πανε καλα.

Αναστασια καλα εκανες και πηρες τον γιατρο σου,μακαρι να μην ταλαιπωρηθεις και να παρεις συντομα καλα αποτελεσματα.

Λετακι μηπως να ζηταγες απ την γιατρο να σου εξηγησει τι ανησυχια εχει.Να σου εξηγησει καποια πραγματα για να σου φυγει το αγχος ρε κοριτσακι.

Ελιζαμπεθ και Γκρετα και εγω εχω το στιγμα ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 34 επεσε καποια στιγμη μεχρι και 24,5:confused: και τωρα ειμαστε στο 29.Ο γιατρος μου μου ανεφερε το ενδεχομενο μεταγγισης στην γεννα αλλα ευχομαι να μην χρειαστει.

Στην κορη μου γεννησα με 31 αιματοκριτη αλλα δεν χρειαστηκε μεταγγιση.

q3Owp3.png

aijjp3.png

και η δικη μου τομη ειναι μικρη στο υψος του εσωρουχου...ουτε που φαινεται. αλλα εμενα δεν μου αφαιρεσαι τιποτα. ηρθε μονο την επομενη μερα, μου εβγαλε εκεινη την τεραστια αυτοκολλητη γαζα και μου εβαλε μια πολυ μικρη. αυτο ηταν ολο.

παντως και μια φιλη μου που ειχε πολυ χαμηλο αιματοκριτη, περιπου 27 και τελικα εκανε καισαρικη, δεν χρειαστηκε μεταγγιση.

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Μην προδικαζεις τιποτα.Ασε να γεννησεις και δωσε χρονο στο σωμα σου να επανελθει.Αυτο δε γινετε απο τη μια μερα στην αλλη, θελει χρονο.Λενε οτι θελει αλλους 9 μηνες και το πιστευω.Μετα θα φανει η διαφορα.Εμενα κανα δυο ραγαδες που ειχα κανει εξαφανιστηκαν και αυτες.Δεν μπορεις να ξερεις πως θα εισαι και εισαι και μικρο κοριτσι !!Μην απογοητευεσαι!!Θα εχεις πολυ πιο σημαντικα θεμα να ασχοληθεις!!Θα δεις......!!!

Αχ σ ευχαριστω με ανεβασες!!το εχω ακουσει κ εγω αυτο κ μετα απο εναν χρονο λεει επανερχεται τελειως!απλα ρε γαμωτο βλεπω κατι αλλες μετα απο 40 μερες μερες λαμπαδα το σωμα κ εχουν παρει 18 κιλα.

περιμενω πως κ πως παντως να αλλαξει η ζωη μου γιατι θα αλλαξει το ξερω!:wink:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαρα εγω δεν εχω στιγμα.ανεμια λογω κυησης μου το ειπαν.βασικα εγινε ενα μπερδεμα με την ηλεκτροφορηση.δεν την πηρα ποτε γιατι την ειχε παει ο γιατρος μου κ εγω δεν εχω καποιο χαρτι για να την ζητησω.κ εκεινος ολο ξεχναει να την παρει.ημουν κ αιμοδοτρια κ ετσι λεω δεν εχω..τωρα δεν ξερω αν εμφανιζεται κ ξαφνικα.ετσι κ εχω παντως θα παθω σοκ.γιατι ο αντρας μου δεν το εχει ελεγξει ποτε.κ μετα εχει κ το μωρο σωστα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γειά σας κοπελάρες μου? πώς είστε εγκυμονούσες και μανούλες?

Εμείς σχετικά καλά. Ο μικρός πότε κοιμάται, πότε έχει μια σχετική γκρίνια, το ευχάριστο είναι ότι φαίνεται να τρώει καλά. Έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει πολύ! Αντράκι έγινε! Αύριο το βράδυ φεύγει και η μανούλα μου, θα αραιώσουν και οι πολλές επισκέψεις και θα μείνουμε οι 3 μας! Έυχομαι να βρούμε τους ρυθμούς μας και να τα πάμε καλά!

Ρίντι μου να σου ζήσει η κορούλα σου κοπέλα μου! Δίνεις και από τα 2 στήθη σε κάθε γεύμα! Εμένα μου είπανε ένα στήθος σε κάθε γεύμα και αυτό ακολουθώ. Και ο δικός μου δυσκολέυεται να πιάσει την δεξιά θηλή που είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν το βάζω κάτω όσο να ταλαιπωρούμαστε και οι δύο (ειδικά την νύχτα εκεί που κουτουλάς από την νύστα είναι μεγάλο ζόρι) επιμένω και τελικά την πιάνει. Ξένο γάλα δεν έχω ξαναδώσει και ελπίζω να μην χρειαστεί να δώσω.

Γκρέτα Τετάρτη διαβάζω γεννάς με καισαρική? Πώς νιώθεις? Με το καλό κοπέλα μου! Πάντως για το στίγμα να ξέρεθς ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δεν μπορείς να το αποκτήσεις ξαφνικά από εκεί που δεν το είχες. Εγώ στην εγκυμοσύνη μου έμαθα ότι είχα στίγμα και Α και Β Μεσογειακής αναιμίας και ο σύζυγος ξέραμε ανέκαθεν ότι είχε στίγμα Δρεπανοκυτταρικής. Οπότε καταλαβαίνεις το σοκ που περάσαμε!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...