Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μάλλον είναι αλλιώς με τις τιμές εδώ γιατί έπαιζαν σε 11,12,13... Δεν την έχουμε ζυγίσει, φέραμε τη ζυγαριά πάνω, αλλά μας την έπεσαν οι επισκέψεις... Αύριο θα δούμε! Πάντως ο άνδρας μου συνεχίζει να τη βλέπει κόκκινη κι εγώ κίτρινη!

Δεν ξεκολλάω σήμερα από εδώ μέσα! Διώξτε με τη δόλια κουρασμένη να βρω ανάπαυση!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μεγάλη μου ήταν σπίτι γιατί ήταν άρρωστη, τη μικρή την έβγαζε η μαμά μου έξω πρωί απόγευμα (κάτι σαν τα σκυλάκια τα φυλακισμένα παιδιά της Αθήνας). Από αύριο θα αφήσω και τη μεγάλη να βγει. Αλλά, είναι λίγο παράξενα στο φαγητό, τους μαγειρεύω εγώ και τρώνε καμιά φορά και λίγο από της γιαγιάς. Και αν θέλω να κυλήσει η ημέρα πρέπει να τα ετοιμάζω εγώ, ούτως ή άλλως ο μπαμπάς τους έχει ακανόνιστο ωράριο. Σήμερα πάντως (μετά από καβγά χθες) σηκώθηκε το πρωί και τους έκανε το γάλα τους για να θηλάσω εγώ την μπέμπα. Το θέμα δεν είναι τί θα κάνει, αλλά πότε και πως θα το κάνει. Μερικές φορές προτιμώ να τα κάνω εγώ και να γλιτώνω φασαρίες. Και επειδή ακριβώς ζηλεύουν (κυρίως η μικρή) δεν ακούν τη γιαγιά τους και γίνεται πολύ φασαρία, έτσι τα τα ταΐζω, τα κάνω μπάνιο το βράδυ, τα ελέγχω το βράδυ που ξυπνάω για την μπέμπα να δω αν είναι ιδρωμένα να τα αλλάξω και τέτοια πραγματάκια, αλλά θέλουν να απασχολούμε και μαζί τους, κυρίως η μικρή αντιδρά νευρικά εκεί που η μεγάλη μου τρίβεται σαν γατούλα παραπονιάρα. Και που να τα πάει η μαμά μου μέσα στη ζέστη; Έχουμε δυο κούνιες εδώ δίπλα κάτω από δέντρα, αλλά βαριούνται...

Η μικρή τέταρτη μέρα είχε 11,2 που δεν θεωρείται πρόβλημα για τέταρτη μέρα από ότι μου είπαν, απλά ανησυχώ κι εγώ που δεν ξυπνάει... Δεν παρουσιάζουν ίκτερο όλα τα παιδάκια, τα δυο πρώτα μου δεν είχαν καθόλου πρόβλημα. Αύριο θα δω τι θα πει η παιδίατρος, μπορεί να μην έχει ούτε η μικρούλα... απλά είμαι από τις μαμάδες που πάντα θα αγχώνονται...

Όσο για το λεχώνα... είναι πολυτέλεια στην πρώτη γέννα... μετά καταργείται το προνόμιο... τι κι αν φωνάζω ότι πονάει η μήτρα μου και η τομή μου, τα παιδιά όλων των ηλικιών δεν καταλαβαίνουν παρα μόνο θεωρητικά περι τίνος πρόκειται.

Ζήτω η αιώνια γκρινιάρα της παρέας!

Σας είπα όμως ότι η μπέμπα είναι μούρλια; Όνειρο!!!

Χαχαα τρελενομαι γιατι παντα λες σας ειπα οτι ειμαι ερωτευμενη?οτι ειναι τελεια??ευχομαι να ειστε ετσι για παντα..

Βασικα οτι κ να λεμε ειναι παιδακι εχουν ολα λογικη!κ ετσι ειμαι κ εγω.δεν εμπιστευομαι τους αλλους κ λεω ας κουραστω λιγο παραπανω για να μην το ξανα κανω μετα.αλλα ειναι πολυ λαθος κ οσο κ αν το ξερω δεν θα σταματησω να το κανω.

Δεν εισαι καθολου γκρινιαρα για μενα παντως εισαι ΗΡΩΑΣ!ως πρωταρα ετσι σε βλεπω!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μάλλον είναι αλλιώς με τις τιμές εδώ γιατί έπαιζαν σε 11,12,13... Δεν την έχουμε ζυγίσει, φέραμε τη ζυγαριά πάνω, αλλά μας την έπεσαν οι επισκέψεις... Αύριο θα δούμε! Πάντως ο άνδρας μου συνεχίζει να τη βλέπει κόκκινη κι εγώ κίτρινη!

Δεν ξεκολλάω σήμερα από εδώ μέσα! Διώξτε με τη δόλια κουρασμένη να βρω ανάπαυση!

Φυγεεεεεε!!χαχαχααχ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta ακόμη γελάω.. Με έπιασε σπαστικό γέλιο και δεν μπορούσα να σταματήσω... να είσαι καλά βραδιάτικα..

Myrina τώρα είδα ότι είχες επε΄ειο.. Να ζησετε και να είστα πάντα γεροί κ εθτθισμένοι.

μπηκα να πω μια καληνύχτα.Φεύγω αύριο πρωί πρωί!!!!!!!!

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε.. Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά.. Αν και ο γιατρός μου στον υπέρηχο τα είδε όλα ΟΚ και ήτανε ευχαριστημένος πολύ, και μάλιστα κουνιότανε κιόλας η μπέμπα, μετά που με έστειλε για nst δεν βγήκε καλό.. Βασικά πήγα έκανα το nst αλλά ώσπου να βγει αυτός είχε φύγει, η μαία όμως που με είχε βάλει να το κάνω μου είπε να μην φύγω από το νοσοκομείο αν δεν το δει κάποιος γιατρός.. Το έδειξα λοιπόν σε έναν άλλο γιατρό εκεί, ο οποίος μου είπε να κάνουμε υπέρηχο να το δει, μα του λέω έκανα μόλις πριν 1 ώρα με τον τάδε γιατρό και ήτανε όλα πολύ καλά, και μετά μου είπε να επαναλάβω το nst το Σάββατο και να πάω φαγωμένη, να έχω φάει κάτι γλυκό πρώτα.. Η μαία μου έιπε αυτό που είχε αναφέρει κάποια στιγμή η Γκρέτα για τις 10 φορές τη μέρα, αλλά ρε παιδιά, εγώ ποτέ δεν την έχω νοιώσει 10 φορές τη μέρα... Δηλαδή τι; Πρέπει να ανησυχώ; :( Ο γιατρός μου πάντως ποτέ δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. :| Τέσπα με έριξε πολύ αυτό πάντως..

Κατά τα άλλα έχει φτάσει 2350 περίπου, ο γιατρός μου λέει ότι είναι μικρό μωράκι αλλά ούτε κι αυτό τον ανησυχεί, και να μην την περιμένω πριν τις 5/9 μου λέει!! Δηλαδή θα τον πάρω όλο το μήνα μου (μαζί με τον καύσωνα!!) :?

Επίσης ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Δεν θέλω να στεναχωριέσαι και να επηρεάζεις και το μωρό... Να χαλαρώνεις και να βάζεις και λίγο μουσική να ακούς!!! Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να ακούς το γιατρό σου. Στη θέση σου θα τον έπερνα ένα τηλ και θα έκανα επανάληψη του τεστ. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμη... Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό έκανα το doppler. Όσο για τα κιλά εγώ τα βρίσκω φυσιολογικά. έχεις ακόμη 1 μήνα μπροστά σου. Εμένα η μία μου η ανιψιά γεννήθηκε 2.500 κιλά και είναι μια χαρά το κοριτσάκι. Σημασία έχει να γεννηθούν γερά!!!

Αύριο φεύγω και θα προσπάθήσω να βρω ιντερνετ να σας διαβαζω που και που και είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι μια χαρά!

Ye4Ip3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας....

Θα σας πω όμως τα δικα μου: πήγα και έκανα nst και για μια ακόμη φορα δεν βγήκε καλο....μου ζήτησαν αύριο να το επαναλάβω...μίλησα και με τη γιατρο και έχει μια ανησυχία....αν αύριο είναι το ίδιο μου είπε οτι θα γεννησουμε.....έχω λίγο άγχος γατί να σας πω την αλήθεια δεν καταλαβα τι γινεται....όπως σας έχω Πει έχει μειώσει τις κινήσεις του αλλα κάνει....τι να πω δεν ξέρω θα δείξει αύριο.....ποιος ξέρει μπορει να να γέννησω.....

Leta μου μην στεναχωριέσαι κι εσύ παιδί μου.. Η επιστήμη γιάυτό έχει προχωρήσει και μας βάζουν να κάνουμε τόσα τεστ. Θα κάνεις αύριο το επαναληπτικό και θα από κει και πέρα ο γιατρός σου θα σου πει. Σκέψου ότι θα το έχεις στην αγκαλιά σου και να ηρεμείς!!!

Ye4Ip3.png

leta μου κανε υπομονη μεχρι αυριο κοπελα μου να ξημερωσει ο θεος τη μερα και ολα καλα θα πανε.Κι αν γεννησεις αυριο τι στενοχωρεσαι; το μωρο καλο βαρος εχει και εσυ θα ελευθερωθεις .Αντε περιμενουμε νεα σου αυριο .Φιλακια πολλα ονειραγλιυκα σε ολες

wDsdp3.png

Τζα! Πάλι εδώ! Τα μεσάνυχτα που πήγα να ξαπλώσω, κοίταξα την μπέμπα και είχε κάνει κακά, οπότε την άλλαξα, ξύπνησε, θήλασε, την πήρε στο στήθος ο ύπνος, ξαναέκανε κακά, την ξαναέπλυνα, ξαναξύπνησε, ξαναθήλασε και να 'μαι ακόμα ξύπνια!!!!

Δρόσισε πάντως, έκλεισα λίγο τα παντζούρια των παιδιών...

Λέτα μου όλα καλά θα πάνε, αν ήρθε η ώρα του να βγει, θα βγει! Εννοώ ακόμα και να το βοηθήσουν να βγει! Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με το νστ, αλλά πχ. στη δεύτερή μου είχαμε πάει 41 εβδομάδες, δεν είχα συσπάσεις, διαστολή, τίποτα, το νστ δεν έδειχνε κάτι και το παιδί είχε κάνει κακάκια και είχε και το λώρο μια φορά γύρω του, μου είπε ο γιατρός εκ των υστέρων ότι έπρεπε να το βγάλουμε, μόνο του δεν έλεγε να βγει παρόλο που έπρεπε! Οπότε, μπορεί για κάποιο λόγο να είναι η ώρα του και να χρειάζεται παρόλαυτά παρέμβαση έξωθεν!!

Φιλιά, τώρα πάω όντως για ύπνο (ελπίζω)

a0Nsp3.png

agtog τοσες φορες κακα?εγω δεν εχω συνηδητοποιησει ακομα οτι σε 5 μερες θα ζω τα ιδια!

Χαιρομαι που σας κανω να γελατε..

Εγω αυπνιες αλλα οχι για πολυ.θα κλεισω τα παντα κ θα μετρησω προβατακια!

Ο μπεμπης με κλοτσαει στα πλευρα κ κουνιεται συνεχεια κ σαν να μην φτανει αυτο κανω κ συσπασεις!

Τεσπα καληνυχτα εγκυουλες κ μανουλες!φιλακια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.....περιμενω την μαμα μου να ερθει να κρατησει τον μικρο για να παω στι μαιευτηριο....η ψυχολογια μου δεν ειναι πολυ καλη...αγχωνομαι γιατι με φοβαμαι μηπως μπει σε καμια θερμοκοιτιδα αν γινει κατι....

εμενα το nst καθε φορα κραταει 1 ωρα και χθες με κρατησαν και παραπανω....δεν μπορω να καταλαβω τον λογο ακομα...παντως η γιατρος ηταν ανησυχη....ξερετε τι με τσατισε...ερχεται η μαια και μου λεει να επαναλαβετε το nst αυριο και της λεω συμβαινει κατι και μου λεει οχι απλα επειδη θα φυγετε το διημερο...εννοειται οτι πηρα την γιατρο κατευθειαν να την ρωτησω και αυτη μου ειπε οτι μου ειπε και με μπερδεψε περισοοτερο....δεν επρεπε να μου πουνε κατι???

τελοςπαντων οτι ειναι ναι γινει εγω θελω ο μικρος να ειναι καλα και να μην παθει τιποτα....πιο πολυ λυπαμαι και τον μεγαλο μου....ολη την ωρα λεει θα παμε θαλασσα και εγω τωρα αναγκαστικα του λεω οχι και στεναχωριεμαι....

σας επρηξα πρωινιατικα αλλα τι να κανω???ειμαι λιγο πεσμενη....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά, είχα άγχος.. Τελικά πήρα τηλ τον γιατρό μου τώρα πριν λίγο, μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω από εκεί τώρα να το δει κι αυτός.. Το θέμα είναι ότι θα ταλαιπωρηθώ πολύ, γιατί στο νοσοκομείο τα πρωινά γίνεται χαμός, αλλά δεν μπορώ να μην πάω, θα σκάσω :|

Λέτα εύχομαι όλα να πάνε καλά και για εσάς!! ;)

Τα υπόλοιπα κορίτσια θα τα διαβάσω μετά που θα γυρίσω!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αναστασια να τις εκατοστησετε τις επετειους σας να ειστε παντα αγαπημενοι και με το καλο η μπεμπα!περιμενουμε νεα οταν γυρισεις!

ριτα καλα να περασετε!

λετα ευχομαι να πανε ολα καλα γραψε μας να μας πεις τι εγινε.

πηρα και τις εξετασεις μου χθες...μαυρα χαλια!!αιματοκριτης 28, αιμοσφαιρινη 8,8:sad:σακχαρο 71 κ ολα γενικα χαμηλα...θα με πρηξει ο γιατρος μου τη δευτερα...καλα για να παρω σιδηρο δε το συζητω...δε προκειται να παρω ενας μηνας εμεινε ποσο αλλο να πεσει:confused: ξερει καμια πιο ειναι το οριο στον αιματοκριτη για μεταγγιση?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο μενα ξυπνησα με τρομερα νευρα...Χτες με πρε ο υπνος 2,30η ωρα στις 3με ξυπνησε ο μικρος και ξανα στις 6,30 και μεχρι της 7,30εκοβε βολτες ε δε αντεξα τον μαλωσα και τον ξαναεβαλα για υπνο δεν την παλευα καθολου και τωρα εχω τυψεις...Αγλαια μου υπομονη οι πρωτοι 2-3μηνες ειναι δυσκολοι θα μπειτε σιγα-σιγα σε ενα [προγραμμα,εσυ τουλαχιστον εχεις την μαμα σου γω που δεν εχω κανεναν να ρθει να δω πως θα τα καταφερω με 3:-?:?:-?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...