Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου....δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας....

Θα σας πω όμως τα δικα μου: πήγα και έκανα nst και για μια ακόμη φορα δεν βγήκε καλο....μου ζήτησαν αύριο να το επαναλάβω...μίλησα και με τη γιατρο και έχει μια ανησυχία....αν αύριο είναι το ίδιο μου είπε οτι θα γεννησουμε.....έχω λίγο άγχος γατί να σας πω την αλήθεια δεν καταλαβα τι γινεται....όπως σας έχω Πει έχει μειώσει τις κινήσεις του αλλα κάνει....τι να πω δεν ξέρω θα δείξει αύριο.....ποιος ξέρει μπορει να να γέννησω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γυρίσαμε.. Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά.. Αν και ο γιατρός μου στον υπέρηχο τα είδε όλα ΟΚ και ήτανε ευχαριστημένος πολύ, και μάλιστα κουνιότανε κιόλας η μπέμπα, μετά που με έστειλε για nst δεν βγήκε καλό.. Βασικά πήγα έκανα το nst αλλά ώσπου να βγει αυτός είχε φύγει, η μαία όμως που με είχε βάλει να το κάνω μου είπε να μην φύγω από το νοσοκομείο αν δεν το δει κάποιος γιατρός.. Το έδειξα λοιπόν σε έναν άλλο γιατρό εκεί, ο οποίος μου είπε να κάνουμε υπέρηχο να το δει, μα του λέω έκανα μόλις πριν 1 ώρα με τον τάδε γιατρό και ήτανε όλα πολύ καλά, και μετά μου είπε να επαναλάβω το nst το Σάββατο και να πάω φαγωμένη, να έχω φάει κάτι γλυκό πρώτα.. Η μαία μου έιπε αυτό που είχε αναφέρει κάποια στιγμή η Γκρέτα για τις 10 φορές τη μέρα, αλλά ρε παιδιά, εγώ ποτέ δεν την έχω νοιώσει 10 φορές τη μέρα... Δηλαδή τι; Πρέπει να ανησυχώ; :( Ο γιατρός μου πάντως ποτέ δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. :| Τέσπα με έριξε πολύ αυτό πάντως..

Κατά τα άλλα έχει φτάσει 2350 περίπου, ο γιατρός μου λέει ότι είναι μικρό μωράκι αλλά ούτε κι αυτό τον ανησυχεί, και να μην την περιμένω πριν τις 5/9 μου λέει!! Δηλαδή θα τον πάρω όλο το μήνα μου (μαζί με τον καύσωνα!!) :?

Επίσης ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γυρίσαμε.. Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά.. Αν και ο γιατρός μου στον υπέρηχο τα είδε όλα ΟΚ και ήτανε ευχαριστημένος πολύ, και μάλιστα κουνιότανε κιόλας η μπέμπα, μετά που με έστειλε για nst δεν βγήκε καλό.. Βασικά πήγα έκανα το nst αλλά ώσπου να βγει αυτός είχε φύγει, η μαία όμως που με είχε βάλει να το κάνω μου είπε να μην φύγω από το νοσοκομείο αν δεν το δει κάποιος γιατρός.. Το έδειξα λοιπόν σε έναν άλλο γιατρό εκεί, ο οποίος μου είπε να κάνουμε υπέρηχο να το δει, μα του λέω έκανα μόλις πριν 1 ώρα με τον τάδε γιατρό και ήτανε όλα πολύ καλά, και μετά μου είπε να επαναλάβω το nst το Σάββατο και να πάω φαγωμένη, να έχω φάει κάτι γλυκό πρώτα.. Η μαία μου έιπε αυτό που είχε αναφέρει κάποια στιγμή η Γκρέτα για τις 10 φορές τη μέρα, αλλά ρε παιδιά, εγώ ποτέ δεν την έχω νοιώσει 10 φορές τη μέρα... Δηλαδή τι; Πρέπει να ανησυχώ; :( Ο γιατρός μου πάντως ποτέ δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. :| Τέσπα με έριξε πολύ αυτό πάντως..

Κατά τα άλλα έχει φτάσει 2350 περίπου, ο γιατρός μου λέει ότι είναι μικρό μωράκι αλλά ούτε κι αυτό τον ανησυχεί, και να μην την περιμένω πριν τις 5/9 μου λέει!! Δηλαδή θα τον πάρω όλο το μήνα μου (μαζί με τον καύσωνα!!) :?

Πίστεψε με σε καταλαβαίνω....κάπως έτσι νιωθω και γω....μόνο που εγω μπορει και να γέννησω αύριο...

Χρονια πολλα να τα εκατοστισετε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

geo_angela καλή αναμονή στο Βόλο!

myrina και λοιπά κορίτσια, σεξ σε μας δεν παίζει εδώ και δυο μήνες νομίζω,΄ίσως και παραπάνω, από τον Μάιο αισθανόμουνα σαν ετοιμόγεννη (σε σχέση πάντα με τις δύο προηγούμενες "άνετες" μου εγκυμοσύνες)...

Δέσποινα, με κοροϊδεύουν που αγχώνομαι, μάλιστα η παιδίατρος έλεγε ότι δεν χρειάζεται να έρθει τόσο νωρίς να δει το παιδί, αφού είναι τρίτο παιδί πια και τελικά θα έρθει αύριο... Πάντως κι εγώ ανησυχώ για τον ίκτερο, δεν λέει να ξυπνήσει αυτό το παιδί, εδώ και δυο νύχτες δεν ξυπνά ούτε το βράδυ... Θα της πω να ξανακάνουμε την εξέταση, εμένα κίτρινο μου φαίνεται το παιδί, αλλά ο μπαμπάς του λέει ότι είναι κόκκινο... (ακόμα και στα χρώματα συμφωνούμε, όπως βλέπετε...). Τί τιμή είχε το παιδί; Τώρα αγχώθηκα... Της το είπα σήμερα που κλείναμε ραντεβού στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ... Θα δούμε αύριο το πρωί.

Mimika σε σκεφτόμουνα όλο το απόγευμα. Εμείς γενικά δεν έχουμε επισκέψεις, δεν αντέχω καθόλου, αλλά σήμερα ήρθε και μας είδε μια φίλη μου από την Κύπρο. Τα έπαιξα, είχα και τα δύο να κάνουν του κόσμου τις ζαβολιές, για πρώτη φορά το μωρό ξύπνησε (!) και δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι με παραπάνω από έναν επισκέπτες ταυτόχρονα (+τα τερατάκια μου βέβαια). Αύριο θα έρθει η παιδίατρος για το παιδί και μετά η νονά της μεγάλης μου που βρίσκεται και αυτή τυχαία στην Αθήνα αυτές τις μέρες... Συνωστισμός!

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, το μωρό το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ (και τη μέρα και τη νύχτα), τα παιδιά πρέπει να τα έχω σε σειρά εγώ (η μαμά και ο σύζυγος είναι συμπληρωματικοί παράγοντες), νυστάζω συνέχεια, κάνω δουλειές, δεν αντέχω, αλλά η μπεμπούλα είναι όνειρο. Η μεγάλη μου είναι όλο παράπονα γιατί τη μαλώνω και η μικρή έχει γίνει σαν νευρόσπαστο που φωνάζει όλη την ώρα... Προσαρμογή....

Y.Γ. Myrina νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση ακούς τον γιατρό σου και ησυχάζεις...

a0Nsp3.png

Το nst απ οτι καταλαβα χθες ειναι μεγαλη υποθεση.ετυχε την ωρα που το εκανα να περασει ενας πολυ καλος γιατρος που εξηγουσε σε μια εγκυο τι γινετε.αρπαξα την ευκαιρια κ τον ρωτησα.καποια στιγμη οι παλμοι του μωρου επεσαν στους 60 μεχρι που το μηχανημα εβγαζε βλαβη.οποτε λοιπον αυτο συμβαινει μετα απο καθε ωδινη.κ ακριβως κατω στις συσπασεις μου ηταν μια τεραααστια εφτασε αυτο που μετραει τον πονο 95!μου εξηγησε οτι οι συσπασεις μας μαζι με την καρδιακη λειτουργεια του μωρου πηγαινουν μαζι.δλδ οταν εχουμε συσπασει πεφτει πολυ του μωρου.η μητρα σφιγγει.μετα ομως πρεπει στα καπακια να ανεβει.ειναι μεγαλη ιστορια.δεν σημαινει οτι λειτουργουν ολοι οι οργανισμοι το ιδιο.εγω το νοιωθω συχνα εσυ οχι.αφου κουνιοταν το ειδε.ασε που πρεπει να φας γλυκο.την πρωτη φορα ειχα φαει εγω φαντασου μου πιεζαν την κοιλια δυβατα μπας κ ξυπνησει κ στο τελος μου εδωσαν πορτοκαλαδα αλλα αυτος τιποτα.κ μολις εφυγα κλοτσιδιιιιι.μην αγχωνεστε ρε κοριτσια.μπορει να κοιμαται μπορει οτιδηποτε.δεν ξερει οτι εκεινα τα 20 λεπτα πρεπει να κουνιεται κ να κλοτσαει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

geo_angela καλή αναμονή στο Βόλο!

myrina και λοιπά κορίτσια, σεξ σε μας δεν παίζει εδώ και δυο μήνες νομίζω,΄ίσως και παραπάνω, από τον Μάιο αισθανόμουνα σαν ετοιμόγεννη (σε σχέση πάντα με τις δύο προηγούμενες "άνετες" μου εγκυμοσύνες)...

Δέσποινα, με κοροϊδεύουν που αγχώνομαι, μάλιστα η παιδίατρος έλεγε ότι δεν χρειάζεται να έρθει τόσο νωρίς να δει το παιδί, αφού είναι τρίτο παιδί πια και τελικά θα έρθει αύριο... Πάντως κι εγώ ανησυχώ για τον ίκτερο, δεν λέει να ξυπνήσει αυτό το παιδί, εδώ και δυο νύχτες δεν ξυπνά ούτε το βράδυ... Θα της πω να ξανακάνουμε την εξέταση, εμένα κίτρινο μου φαίνεται το παιδί, αλλά ο μπαμπάς του λέει ότι είναι κόκκινο... (ακόμα και στα χρώματα συμφωνούμε, όπως βλέπετε...). Τί τιμή είχε το παιδί; Τώρα αγχώθηκα... Της το είπα σήμερα που κλείναμε ραντεβού στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ... Θα δούμε αύριο το πρωί.

Mimika σε σκεφτόμουνα όλο το απόγευμα. Εμείς γενικά δεν έχουμε επισκέψεις, δεν αντέχω καθόλου, αλλά σήμερα ήρθε και μας είδε μια φίλη μου από την Κύπρο. Τα έπαιξα, είχα και τα δύο να κάνουν του κόσμου τις ζαβολιές, για πρώτη φορά το μωρό ξύπνησε (!) και δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να είναι με παραπάνω από έναν επισκέπτες ταυτόχρονα (+τα τερατάκια μου βέβαια). Αύριο θα έρθει η παιδίατρος για το παιδί και μετά η νονά της μεγάλης μου που βρίσκεται και αυτή τυχαία στην Αθήνα αυτές τις μέρες... Συνωστισμός!

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, το μωρό το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ (και τη μέρα και τη νύχτα), τα παιδιά πρέπει να τα έχω σε σειρά εγώ (η μαμά και ο σύζυγος είναι συμπληρωματικοί παράγοντες), νυστάζω συνέχεια, κάνω δουλειές, δεν αντέχω, αλλά η μπεμπούλα είναι όνειρο. Η μεγάλη μου είναι όλο παράπονα γιατί τη μαλώνω και η μικρή έχει γίνει σαν νευρόσπαστο που φωνάζει όλη την ώρα... Προσαρμογή....

Καλα ρε παιδι μου σε διαβαζω κ χανομαι..δηλαδη εσυ τρεχεις για ολα?λεχωνα?τι να πω..

Ειλικρινα.με πιανει πανικος!κουραγιο να σου πω..?δεν ξερω τι να σου πω!

Τα παιδια μηπως ζηλευουν λιγο??

Η μικρη εχει ικτερο?αμαν κ αυτο σε ολα τα μωρα εμφανιζεται?ενημερωσε μας αυριο κ ΥΠΟΜΟΝΗ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ρε παιδι μου σε διαβαζω κ χανομαι..δηλαδη εσυ τρεχεις για ολα?λεχωνα?τι να πω..

Ειλικρινα.με πιανει πανικος!κουραγιο να σου πω..?δεν ξερω τι να σου πω!

Τα παιδια μηπως ζηλευουν λιγο??

Η μικρη εχει ικτερο?αμαν κ αυτο σε ολα τα μωρα εμφανιζεται?ενημερωσε μας αυριο κ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Η μεγάλη μου ήταν σπίτι γιατί ήταν άρρωστη, τη μικρή την έβγαζε η μαμά μου έξω πρωί απόγευμα (κάτι σαν τα σκυλάκια τα φυλακισμένα παιδιά της Αθήνας). Από αύριο θα αφήσω και τη μεγάλη να βγει. Αλλά, είναι λίγο παράξενα στο φαγητό, τους μαγειρεύω εγώ και τρώνε καμιά φορά και λίγο από της γιαγιάς. Και αν θέλω να κυλήσει η ημέρα πρέπει να τα ετοιμάζω εγώ, ούτως ή άλλως ο μπαμπάς τους έχει ακανόνιστο ωράριο. Σήμερα πάντως (μετά από καβγά χθες) σηκώθηκε το πρωί και τους έκανε το γάλα τους για να θηλάσω εγώ την μπέμπα. Το θέμα δεν είναι τί θα κάνει, αλλά πότε και πως θα το κάνει. Μερικές φορές προτιμώ να τα κάνω εγώ και να γλιτώνω φασαρίες. Και επειδή ακριβώς ζηλεύουν (κυρίως η μικρή) δεν ακούν τη γιαγιά τους και γίνεται πολύ φασαρία, έτσι τα τα ταΐζω, τα κάνω μπάνιο το βράδυ, τα ελέγχω το βράδυ που ξυπνάω για την μπέμπα να δω αν είναι ιδρωμένα να τα αλλάξω και τέτοια πραγματάκια, αλλά θέλουν να απασχολούμε και μαζί τους, κυρίως η μικρή αντιδρά νευρικά εκεί που η μεγάλη μου τρίβεται σαν γατούλα παραπονιάρα. Και που να τα πάει η μαμά μου μέσα στη ζέστη; Έχουμε δυο κούνιες εδώ δίπλα κάτω από δέντρα, αλλά βαριούνται...

Η μικρή τέταρτη μέρα είχε 11,2 που δεν θεωρείται πρόβλημα για τέταρτη μέρα από ότι μου είπαν, απλά ανησυχώ κι εγώ που δεν ξυπνάει... Δεν παρουσιάζουν ίκτερο όλα τα παιδάκια, τα δυο πρώτα μου δεν είχαν καθόλου πρόβλημα. Αύριο θα δω τι θα πει η παιδίατρος, μπορεί να μην έχει ούτε η μικρούλα... απλά είμαι από τις μαμάδες που πάντα θα αγχώνονται...

Όσο για το λεχώνα... είναι πολυτέλεια στην πρώτη γέννα... μετά καταργείται το προνόμιο... τι κι αν φωνάζω ότι πονάει η μήτρα μου και η τομή μου, τα παιδιά όλων των ηλικιών δεν καταλαβαίνουν παρα μόνο θεωρητικά περι τίνος πρόκειται.

Ζήτω η αιώνια γκρινιάρα της παρέας!

Σας είπα όμως ότι η μπέμπα είναι μούρλια; Όνειρο!!!

a0Nsp3.png

Λέτα μου όλα θα πάνε καλά,προσπάθησε όσο μπορείς να κοιμηθείς και εμείς σε σκεφτόμαστε! Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν!

Μυρινάκι και εγώ σήμερα που έκανα δεν κουνιόταν καθόλου όμως οι παλμοί ήταν μια χαρά και μόλις σηκώθηκα του έδωσε και κατάλαβα στη σβουρα και ησύχασα.Εσένα οι παλμοί του πως ήτανε?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Επειδή θα πεθάνω αν δεν παραγγείλω κάτι:

Στόκαρα κι άλλα μωρομάντηλα: http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343939997&sr=8-1

Και τώρα πρέπει οπωσδήποτε να πάω να ξαπλώσω γιατί κάποια στιγμή ή θα ξυπνήσει η μπέμπα ή θα πονέσει το στήθος μου και θα την ξυπνήσω εγώ!

a0Nsp3.png

Nα με πάλι. Εύχομαι να μη σας άγχωσα με τα δικά μου.

Αρχικά να ευχηθώ στα κορίτσια που κάπως στενοχωριούνται να είναι όλα καλά και τα μωράκια τους να απολαυμβάνουν τη θαλπωρή της μητρικής κοιλίτσας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των γιατρών και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.

Αγλαϊα, εύχομαι να μη σε άγχωσα παραπάνω! Από ότι μας είπαν αρχικά μια τιμή ήταν 360, ενώ έπρεπε να είναι 350. Μαλιστα ο γιατρός απορούσε, γιατι θα περίμενε το μωρο να είναι κίτρινο σα λεμόνι! Νομιζώ αυτό που τους αγχωσε περισσότερο είναι που η τιμή ήταν τόσο ψηλή της 7 ημέρα από τη γέννα, γιατί συνηθώς ο ικτερος φτάνει τις υψηλοτερές τιμές γύρω στη πέμπτη μέρα. Αρα αφού την κάνατε ήδη την εξέταση ολα πρέπει να είναι καλά. Πάντως η μπέμπα σας συνεχίζει να έχει υπνηλία. Ισως να είναι και από την ταλαιπωρία! Θα δέιξει αύριο!

Με το βάρος πώς τα πάτε; Γιατι εμάς είχε πέσει, αυτό ήταν κυρίως που μας ανησυχησε!

Πρέπει να την κάνω, να κοιτάξω για αντλίες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...