Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Myrina ποσο γελασα με το μνμ σου!!!στα 4 το δοκιμασα εγω κ εμεινα εκει!!!ο αλλος ειχε λιωσει στα γελια.του ελεγα θα με σηκωσεις κ αυτος γελαγε..μη σου πω για την μεση κ απο μπροστα που ποναγα..κ εγω ηθελα παντα τις τελευταιες μερες ομως δεν νοιωθω τιποτα.ελπιζω να αλλαξει γιατι εχω καλη σχεση με το αθλημα!!(μα τι λεμε???):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία μου να τα χιλιασετε!Να είστε πάντα αγαπημένοι και το καινούργιο μέλος να ξέρεις θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

Όσο για την συζήτηση περί σεξ που να βουλευτεις ειδικά τον τελευταίο μηνα?Με την κοιλια τουρλα και τον μπεμπη να κλωτσαει το τελευταίο πράγμα που επιθυμώ είναι σεξ.Προτειμω μια βάφλα με μπόλικη μερεντα και παγωτό,αυτεσ τις μέρες πιο πολυ ευχαρίστηση θα μου δωσει:P

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??Εγω καλα σημερα ζεσταινομαι λιγακι ουφ .....Μιμικα μου βρε κοριτσι μου γιατι δνε τους ζητας να ερθουν μετα τις 40μερες???Να ξεκουραστεις και εσυ λιγο να μπειτε σε ενα προγραμμα???Εμενα μου κανανε ετσι στο πρωτο καθε μερα ειχα επισκεψεις ωσπου μπουχτησα και απλα δεν ανοιγα την πορτα...;)Ισχυριζομουν οτι κοιμομουν ημουν στο μπανιο κλπ...Καλε ποιο κοριτσι διαχειριζετε τα της λιστας η Αννα γεννησε 31/7 και οχι 30

:-D

Σιγουρα γενησε 31/7 και οχι 30;;; γιατι η φιλη της που μας ειπε τα νεα εγραφε στο θεματακι της οτι γεννησε ακριβως τα μεσανυχτα.Η λιστα ειναι εδω.Ας ερθει με το καλο η Αννουλα να μας πει και αν ειναι το διορθωνουμε.

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι :idea:24/7 :idea:

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι :idea: 25/7 :idea:

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι????????

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι:idea:30/7 :idea:

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι:idea:30/7 :idea:

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι:idea:31/7 :idea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

leta800 1-5/08 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μυρινακι να ζησετε ευτυχισμενοι και με το καλο να ερθει η μπουμπου σας!

Κοριτσια ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να γραψω πολλα ,εχουμε φυγει μια μινι εκδρομουλα Φιλια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω παλι(ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν ειδα απαντηση)

Επειδη απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν εβαφα τα νυχια μου κ μου την εχει βαρεσει θα μπορω ενω θα θηλαζω?η ειναι ακομα χειροτερο?ξερω οτι ο πλακουντας φιλτραρει κατα 98% οτι κανουμε αλλα οταν θηλαζεις δεν φιλτραρετε τιποτα απο το στηθος..εσεις τι κανατε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta τα εβαφα τα νυχια κανονικοτατα και στις δυο εγκυμοσυνες αλλα και κατα τη διαρκεια του θηλασμου με κοινα μανω οπως μου ειπε ο γιατρος μου .Κανενα προβλημα δεν υπαρχει.Μαλιστα παραμονες της γεννας θα παω και για πεντικιουρ.Ρωτησα και επιτρεπετε.Μονο τα χερια δεν αφηνουν να βαψεις στο ιασω λογω χειρουργειου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες; Τι νέα; Χαθηκα, αλλά είχαμε τρεχάματα. Η μικρούλα μας έμεινε μια μέρα στο νοσοκομείο για να ατνιμετωπίσουμε τον ίκτερο πιο επιθετικά. Καποια στιγμή κάτι ανέφερες Αγλαϊα για τον ικτερο, και ως υπερβολική και εγώ με έσωσαν τα φίδια και ήθελα σωνει και καλά να το κοιτάξουμε και οπως αποδείκτηκε, ηταν η σωστή κίνηση. Κοριτσάκια, ότι αμφιβολία έχετε καλό είναι να το ψάχνετε. Το ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο να τα τρυπάμε τα μικρά μας, αλλά καμιά φορα είναι απαραίτητο!

Ηταν αρκετά μεγαλη ταλαιπωρία, αλλά επιτέλους τώρα είμαστε στο σπιτάκι μας. Εύχομαι σύντομα να μπορώ να σας παρακολουθησω καλύτερα!

Greta τα εβαφα τα νυχια κανονικοτατα και στις δυο εγκυμοσυνες αλλα και κατα τη διαρκεια του θηλασμου με κοινα μανω οπως μου ειπε ο γιατρος μου .Κανενα προβλημα δεν υπαρχει.Μαλιστα παραμονες της γεννας θα παω και για πεντικιουρ.Ρωτησα και επιτρεπετε.Μονο τα χερια δεν αφηνουν να βαψεις στο ιασω λογω χειρουργειου.

Και εμενα με αφηνε ο γιατρος εγω εφαγα σκαλωμα ρε παιδι μου δεν ξερω γιατι!

Εμενα μου ειπε κανε οτι θες μονο την ημερα του χειρουργειου μην μου ρθεις με βαμμενο νυχι!

Κ αυτο γιατι αν συμβει κατι(χτυπα ξυλο)απο κει βλεπουν πολλα..

Εν τω μεταξυ στο "θεμα"εκει κατω εχω tattoo μια σαυρα κ τον ρωτησα χθες για την τομη κ λιγο μεγαλη μου φανηκε!κανουν λεει ραμματα απο μεσα καπως μου τα ειπε(δεν θυμαμαι)

για να μην φαινεται πολυ μετα αλλα η σαυρα θα καταστραφει.και φοβαμαι μην πεσω ψυχολογικα οταν το δω!!:-(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεσποινα μου ευτυχως ολα καλα με την μικρουλα σας...Ενα συπτωμα του ικτερου ειναι η υπνηλια πολυ....Μπραβο που το καταλαβες νωρις...Κοριτσια εγω ποναω παλι χαμηλα σημερα αλλα ο χας ειπε οτι δεν εχω συσπασεις :confused:και οτι ειναι το μωρο που πιεζει:rolleyes:τι να πω δεν ξερω παντως η βαλίτσα ειναι stand by.....Κοριτσια οσο για το σεξ που λετε εμεις εχουμε κανα 2μηνο δεν θελω ουτε εγω αλλα ουτε ο Τ φοβαται λεει για το μωρο(εδω που τα λεμε τοσο πτωμα που πεφτω την νυχτα το σεξ ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι:P),,,Ριτα καλα να περασετε που πηγατε????Ρωτησα τον γιατρο για αυτο λεω οτι γεννησε 31λες να εκανε λαθος??Θα μας κατατοπισει η αννουλα..

Γεννησε και η φιλη μου σημερα τα διδυμακια 1800ο μπεμπης και 2200η μπεμπα..

:-D

Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες; Τι νέα; Χαθηκα, αλλά είχαμε τρεχάματα. Η μικρούλα μας έμεινε μια μέρα στο νοσοκομείο για να ατνιμετωπίσουμε τον ίκτερο πιο επιθετικά. Καποια στιγμή κάτι ανέφερες Αγλαϊα για τον ικτερο, και ως υπερβολική και εγώ με έσωσαν τα φίδια και ήθελα σωνει και καλά να το κοιτάξουμε και οπως αποδείκτηκε, ηταν η σωστή κίνηση. Κοριτσάκια, ότι αμφιβολία έχετε καλό είναι να το ψάχνετε. Το ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο να τα τρυπάμε τα μικρά μας, αλλά καμιά φορα είναι απαραίτητο!

Ηταν αρκετά μεγαλη ταλαιπωρία, αλλά επιτέλους τώρα είμαστε στο σπιτάκι μας. Εύχομαι σύντομα να μπορώ να σας παρακολουθησω καλύτερα!

Τι λες τωρα?περαστικα σας να ειναι.η μικρη ειναι καλυτερα?εχεις δικιο παντως μερικες φορες η υπερβολη ειναι οτι πρεπει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...