Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια.Γύρισα από το γιατρό. Μια χαρά το μωράκι! Από συσπάσεις κάτι λίγα. Μου έκανε και κολπική...Τράχηλος ελάχιστα ανοιχτός!! Σεξ όσο μπορείς μου είπε λίμπερο και μένα! Κάνουμε εμείς με κάποια δυσκολία αλλά μπας και έρθει ο μπέμπης...Πονάω μετά την εξέταση πάντως..

εγω δεν πονεσα καθολου δεν ξερω γιατι!!!!αχ ρε Ευριδικη μου εχω ποναω στην αρχη που ξεκιναμε το σεξ.....μετα οκ ειναι καλυτερα αλλα φυσικα με τετοια κοιλουμπα που να το ευχαριστηθω κι ολας...:evil:

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άστα να πάνε γιάννα μου. Το μόνο θετικό που παρατήρησα είναι ότι όντως μετά με πιάνουνε πονάκια και συσπάσεις,οπότε ας το εξασκήσουμε το άθλημα. Α σήμερα μου είπε και σκάλες και poscopan χαλαρώνει τον τράχηλο...Εσύ έχεις ακόμη μην ανησυχείς...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Evri ωραια νεα..θα ερθει που θα παει!!:-)

Κ εγω ποναω κ στην επαφη κ μετα την κολπικη.τυχαινει να βγαινει κ αιμα σε μερικες γυναικες εχω ακουσει.

Ναι έβγαλα και αίμα...Τίποτε πια δεν είναι ευχάριστο ούτως ή άλλως...:D

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Άστα να πάνε γιάννα μου. Το μόνο θετικό που παρατήρησα είναι ότι όντως μετά με πιάνουνε πονάκια και συσπάσεις,οπότε ας το εξασκήσουμε το άθλημα. Α σήμερα μου είπε και σκάλες και poscopan χαλαρώνει τον τράχηλο...Εσύ έχεις ακόμη μην ανησυχείς...

κι εμενα με επει σκαλες για να τρανταζετε η μητρα κ να παρει θεση το κεφαλακι του μωρου!καμμια 15 οροφη πολυκατοικια να ψαξω να βρω χαχαχαχαχα!

εχω ακουσει κι εγω για αιμα μετα την εξεταση αλλα κοριτσια εγω δεν καταλαβα τιποτα!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Σκαλες?πλεον καθε φορα που παω στην μανα μου(δεν εχει ασανσερ κ ευτυχως μενει στον πρωτο)ο αντρας μου ειναι απο πισω κ σπρωχνει!!χαχαχ

Ευρι σου βγηκε αιμα ε?πωπω εμενα οχι αλλα ποναω μετα πολυ ισα που περπαταω.

Κατσε να ερθει ο αντρας μου το βραδυ!!!:-P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ουφ, εβαλα το μικρο ταλιμπαν για υπνο και λεω να φτιαξω καφεδακι!!

εγω θυμαμαι οτι μετα την κολπικη εξεταση ειχα αρκετα καφε υγρα για 1 μερα. παντως δεν επιταχυνε τον τοκετο οπως λενε.αφηστε τον πονο......αυτε να το σκεφτομαι δεν θελω....κανουμε κολπικη εξεταση και οταν προκειται για 2η καισαρικη??

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε?

Εγώ σήμερα έκανα λαζάνια στο φούρνο με κιμά και μπεσαμέλ. Ξεπατώθηκα λίγο αλλά πιστεύω να βγει καλό το αποτέλεσμα. Τώρα τα έχω στο φούρνο και περιμένω να ψηθούν. Είναι τα γεννέθλια του συζύγου και είπα να τον περιποιηθώ σήμερα γιατί τον τελευταίο καιρό είναι ελάχιστα τα πράγματα που κάνω. το βράδυ θα βγούμε και με φίλους για ένα ποτάκι. Δεν ξέρω μόνο πόσο θα αντέξω γιατί ε΄χω βαρύνει πολύ. Κουράζομαι πολύ εύκολα.

Τα νέα μου είναι τα εξής. Εγώ όπως ξέρετε μένω Σκιάθο. θα γεννήσω όμως Βόλο γιατί Σκιάθο δεν παίζει...Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον θα έχω γεννήσει μέχρι τις 15. Θα πήγαινα με την μαμά μου στις 8 του μηνός να μείνουμε στο σπίτι μας στο Βόλο αλλά.... Μία κοπέλα που μένει στο νησί και ο γιατρό της της είχε δώσει σχεδόν την ιδια ημερομηνία με εμένα έσπασαν τα νέρα την την Κυριακή το βράδυ και την μπαρκάραν με ταχύπλοο και λέω δεν λέει να πάθω κι εγώ τα ίδια...

Έτσι λοιπόν θα μείνω στην πεθερα μου από αύριο μέχρι 8 του μηνός που θα έρθει η μαμά μου. Δυστυχώς δεν μπορεί να έρθει νωρίτερα...

Από αύριο κορίτσια δεν θα έχω ιντερνετ. Μόνο όταν πηγαίνω σε κανένα από τα ξαδέρφια του άντρα μου που μένουν κοντά και μπω ΄κάποιες στιγμές!!!!

Τώρα πάω να διαβάσω τα δικά σας νέα!!!

Ye4Ip3.png

Kαλησπερα ζουζουνες!!!!

Παλι αυπνιες και εσεις ε???Και εγω παλι 4 η ωρα κοιμηθηκα και σημερα δεν την παλευω με τιποτα :confused:.

Εγω για φαγητο θα τηγανισω ψαρακια.Ωραια ειναι αλλα θα μου γινει μια κουζινα χαλια :evil:.

Μιμικα κοριτσακι μου γιατι τοσος κοσμος καθε μερα στο σπιτι?Δεν υπαρχει για μενα λογος.Πρεπει πρωτα να περασουν λιγες μερες να βρειτε τους ρυθμους σας,να ηρεμησεις γιατι μην το ξεχνας εισαι λεχωνα και μετα εχουνε πολυ χρονο να δουνε τον μικρο.

Απ την στιγμη που σε κουραζει μπορεις να το κοψεις με ωραιο τροπο.

Εγω στην κορη μου περαν απο γονεις και πεθερικα δεν αφησα κανενα να ερθει 1ον για λογους ιωσεων(ητανε τελη Οκτωμβρη και θεριζανε) και 2ον ηθελα να ειμαστε οι τρεις μας μεχρι να μπουμε σε μια σειρα.

Το ιδιο σκοπευω να κανω και αυτη την φορα.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημερααααα:-)

Elisabeth ,leta,mimika,libero πριν λιγο ξυπνησα πηρα το κινητο αγκαλια κ τωρα εχω το βλεμμα του μπουφου!!χαχχααχ.τα κανα πανω μου νομιζω!τελικα ειμαι χεστρα!!χχιχιχι

Mimika μου φουντωνω μ αυτα που διαβαζω.ειναι δυνατον?μωρε νομιζω εχει δικιο ο δικος μου που λεει κανεις στο σπιτι για 40 μερες..ο μικρος μηπως ξεκιναει κολικους?

Libero ουτε εγω θελω πια.δοκιμασαμε μια φορα πριν μερες κ υποφερω κ εγω.κατ αρχην μονιμως ποναω αναμεσα στα μπουτια μου κ ο πωπος πισω με ποναει στα κοκκαλα.δηλ πια με το ζορι περπαταω δεν νομιζω να εισαι η μονη!:-)

Σημερα λεω να κανω κεφτεδες με πατατες!!θα ερθει κ η μαμα μου να παει λιγο λαικη.αυτα τα νεα μου.κατα τ αλλα η μεση μονιμως ποναει!το μωρο ολο κλοτσαει το σκατουλι..

Καλη μερα να εχουμε..μουυυυτς!

Κι εμείς έχουμε μερικές μέρες να έρθουμε σε επαφή. Δεν μπορώ και ούτε θέλω. Πονάω και κουράζομαι και δεν το ευχαριστιέμαι πλέον.

Το μωράκι μου σήμερα είναι ήσυχο, ίσως γιατί εγώ δεν έχω καθίσει στα αυγά μου σήμερα...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Angela Σκιαθο ε???αχχχ ποσο θελω να ερθω μια φορα...

Οποτε δεν υπαρχει λογος να κανουμε sex νομιζω:-) τοσο πολυ βοηθαει στον τοκετο πια?? Παντως νομιζω κανεις το καλυτερο αν σου σπασουν τα νερα εκει θα ειναι δυσκολα!να μπαινεις που κ που μην μας ξεχνας:wink:

Xristinio ε λογικα ναι δεν πρεπει να τα αποφευγει καμμια εγκυμονουσα!!εγω χθες την γλιτωσα παντως:-P

Εμενα ηρθε η μαμα μου την εστειλα λαικη.οι κεφτεδες ετοιμοι εκανα κ μια σαλατα του σεφ.ετοιμες κ οι πατατες!!μαζεψα την κουζινα κ εχω να σφουγγαρισω..μιλαμε σταζω ιδρωτα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κι εγω θυμαμαι οτι συνεχεια κοσμο ειχε το σπιτι...πηγαινα στην κρεβατοκαμαρα να θηλασω και εξω περιμεναν ολοι σαν τα κορακια να δουν το παιδι....θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να ξεκουραστω, να βρω την ηρεμια μου, να αναρρώσω...να δω τωρα πως θα τους απογυγω ολους...και βοηθεια δεν ειχα εκτος απο τη μανα μου που ερχοταν καθε 2η μερα για να μαγειρεψει....ολοι για επισκεψη ερχοντουσαν. φανταστειτε οτι το πρωτο μπανιο του μωρου το παρακολουθησα σαν θεατης....δεν χωρουσα διπλα στο μωρο απο τον κοσμο:evil::evil:

mOlSp3.png

R9wLp3.png

γεια σας κοριτσακια μου ολες βαρυναμε τελικα,ουτε και εγω μπορω να ανεβω σκαλες οσο για σεξ δεν εχω γνωμη γιατι 9 μηνες δεν καναμε τιποτα.

Τη Δευτερα ομως του το εταξα .Δεν αντεχει πια και προκειμενου να εχουμε περιπετειες....:confused:

Το πολυ πολυ να γεννησω .

geo angela ελπιζω να εχεις δωσει τηλεφωνο με καποια απο μας να μαθαινουμε νεα σου μη τυχει και γεννησεις και το μαθουμε ετεροχρονισμενα φιλακια πολλα.

wDsdp3.png

xristinio αυτα με τα σογια δεν μπορεις να τα αποφυγεις και εγω τα ιδια περασα ηθελα να κανω το παιδι μπανιο με τον αντρα μου και ερχοταν η συνυφαδα μου μεσ' τα ποδια μου.

Ακομα και στο νοσοκομειο μοε εκανα επισκεψεις μεσημεριατικα ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα.

wDsdp3.png

γκρετα κι εσυ συγκαμενος πιγκουινος εισαι?
Γιάννα χτυπιέμαι από τα γέλια λέμε!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γκρέτα εμείς σε ημιόρωφο μένουμε αλλά το ασανσέρ παίρνω ν'ανέβω, δεν την παλεύω με τις σκάλες καθόλου!! :tongue:

Εύρι μια χαρά το μωράκι!! :D Άντε κι εγώ να πάω το απόγευμα να δω!! 17:40 έχω ραντεβού, θα περιμένω τον άντρα μου να με πάει!! :cool:

Αγγέλα καλό ταξίδι και η ώρα η καλή!! ;)

Μιμίκα εγώ στη θέση σου θα έβαζα όρια! Δεν με νοιάζει να γίνω αντιπαθητική, θα πρέπει να σεβαστεί ο κόσμος το ότι θα είναι μια δύκολη περίοδος! Αυτοί που σ'αγαπάνε πραγματικά δεν θα έχουνε πρόβλημα να έρθουν και σε ένα μήνα!

Κερασιά εγώ πάλι διαφωνώ, όπως λέει και η Χαρά, αν θέλεις -ευγενικά μεν- μπορείς να βάλεις τα όρια σου!

Λοιπόν το σπίτι μας λαμπίκο!! Ας είναι καλά η κυρία που ήρθε!! Αχ για πόσο θα μείνει έτσι;; :tongue:

Όσο για το σεξ που λέτε.. Εμένα μου λείπει πολύ, και θέλω, αλλά ζορίζομαι, ζεσταίνομαι, σκάω.. Δεν έχουμε και a/c.. :rolleyes: Αλλά όσο για την κοιλιά, στα 4 βολεύει :oops::tongue: έχω διαβάσει ότι είναι από τις στάσεις που επιτρέπονται! Α σήμερα έχουμε επέτειο!! Είμαστε 3 χρόνια μαζί!!!!!!!!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...