Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

μας έχει ανοίξει η όρεξη κανονικά!!! κι εγώ όλο θέλω να τρώω...

σας κατανοώ!

κι εγώ σήμερα δεν είχα μάθημα κι όλο με δουλειές στο σπίτι καταπιάνομαι. μήπως τελικά είναι πιο κουραστικό να κάθομαι σπίτι;;;

το μόνο καλό είναι ενας ωραιότατος 3ωρος ύπνος τώρα το μεσημέρι. καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο βαριά.

κι εγώ τη πέρασα τη φάση με νυφικά κτλ, κι έχουμε και συνέχειες...παντρεύεται ο αδεφός μου το καλοκαίρι κι έχουμε τρεχάματα.

το κυριότερο είναι σε τι φουστάνι θα μπω τέλος ιουνίου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μας έχει ανοίξει η όρεξη κανονικά!!! κι εγώ όλο θέλω να τρώω...

σας κατανοώ!

κι εγώ σήμερα δεν είχα μάθημα κι όλο με δουλειές στο σπίτι καταπιάνομαι. μήπως τελικά είναι πιο κουραστικό να κάθομαι σπίτι;;;

το μόνο καλό είναι ενας ωραιότατος 3ωρος ύπνος τώρα το μεσημέρι. καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο βαριά.

κι εγώ τη πέρασα τη φάση με νυφικά κτλ, κι έχουμε και συνέχειες...παντρεύεται ο αδεφός μου το καλοκαίρι κι έχουμε τρεχάματα.

το κυριότερο είναι σε τι φουστάνι θα μπω τέλος ιουνίου!!!!!!!!!

Χαχαχχαχαχα και εγω αυτο λέω...πως θα χωρέσω σε φόρεμα......άντε να δούμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μάλλον θα ραφτούμε λέω εγώ...

έχω καταλήξει σε μακρύ αλλά όχι αυστηρό αμπίρ γιατί ξέρω καλά τι κοιλιές κάνω τεράστιες και θα φαίνομαι σα στρογγυλή ντουζιέρα!

γι αυτό λέω μήπως βρω να ράψω κάτι πάνω μου.....

μάλλον θα ραφτούμε λέω εγώ...

έχω καταλήξει σε μακρύ αλλά όχι αυστηρό αμπίρ γιατί ξέρω καλά τι κοιλιές κάνω τεράστιες και θα φαίνομαι σα στρογγυλή ντουζιέρα!

γι αυτό λέω μήπως βρω να ράψω κάτι πάνω μου.....

αχ αννουλα με το καλο ο αδερφουλης σου!!!

εμεις εχουμε γαμο-βαφτιση του ξαδερφου μου κ ηδη πηρα ενα φορεμα (παραγγελια απο το ιντερνετ) μακρυ ασυμετρο κ σατεν!ειπα οτι κ δροσερο θα ειναι αλλα κ και μακρυ για να καλυπτει ολη την φακλανα μου!!!!!!χαχαχαχ

pysXp3.png

αχ αννουλα με το καλο ο αδερφουλης σου!!!

εμεις εχουμε γαμο-βαφτιση του ξαδερφου μου κ ηδη πηρα ενα φορεμα (παραγγελια απο το ιντερνετ) μακρυ ασυμετρο κ σατεν!ειπα οτι κ δροσερο θα ειναι αλλα κ και μακρυ για να καλυπτει ολη την φακλανα μου!!!!!!χαχαχαχ

άντε βάλε κανα σάιτ να δούμε!!!!!

και ξέρεις αυτό που με αγχώνει δεν είναι μόνο το ρούχο αλλά κυρίως το παπούτσι!!!!

γενικά με λες κοντή. 1,65.

αρνούμαι πεισματικά να κάνω χρήση τακουνιών παντώς τύπου και σχήματος, δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο και δε ταλαιπωρώ τα ήδη ταλαίπωρα και κουρασμένα ποδαράκια μου για κανένα λόγο....αθλητικό και φλατ γενικότερα.

δε το χω καθόλου όμως!

κι αφού δε το χω στα κανονικά μου 8 μηνών έγκυος πώς στο καλό θα το βάλω;;;

θα βάλω κάτι σε τακούνι γι αρχή και μετά θα χω και το αντίστοιχο σε φλατ μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Άμα είναι για χαρές είναι ευχάριστη η κούραση για την ανεύρεση φουστανιού. Εγώ βρήκα καλό φόρεμα σε κατάστημα με ρούχα εγκυμοσύνης κι ευτυχώς είχα μια υποχρέωση τον Φεβρουάριο και πρόλαβα και τις εκπτώσεις. Εννοείται το ίδιο θα βάλω και στον πολιτικό μου λίαν συντόμως. Δεν θα έχω καλεσμένους οπότε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μπω σε παραπάνω έξοδα.Υπάρχουν καλά κομμάτια αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Ευτυχώς προς το καλοκαίρι δεν έχω άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις όπως εσείς οπότε μπορώ να κρυφτώ στην τρύπα μου!

Άννα υπάρχουν ωραιότατα αμπιγιέ πεδιλάκια, μην κάνεις το λάθος και βάλεις τακούνι ειδικά εκείνη την περίοδο, θα μετανοιώσεις την ώρα και τη στιγμή! Άλλωστε δεν πρόκειται κανένας να σκεφτεί κάτι αρνητικό. Μέσα στον καύσωνα και στην ταλαιπωρία θα είσαι ο ήρωας της ημέρας!

το ξέρω δε το συζητω ότι θα πει κανείς κάτι, αλλά έναν αδερφό έχω ήταν η μόνη μου ελπίδα να βάλω τουαλέτα μια φορά στη ζωή μου! χαχαχα!

για το τακούνι ναι εννοείται το χω πάρει απόφαση δε μπαίνω σε τέτοια ταλαιπωρία με τίποτα!

απαπαπαπα καλύτερα ν ανεβαίνω στα ψηλότερα σκαλιά της εκκλησίας για φώτο!

α για το ψάξιμο δε το χω και πολύ με 2 παιδιά μικρά...

μάλλον το άγιο ιντερνετ θα με βοηθήσει και σε αυτή τη φάση!

http://sakinastore.com/Swirl-Design-Satin-Feel-Beaded-Halter/M/B004HSUQT6.htm

Αννουλα μου αυτο έχω πάρει το οποίο το είχα βρει καθαρά σε σάιτ εγκυμοσύνης!το πήρα σε large γιατι δεν ξέρω ποσά κιλά θα είμαι!!!!αμα ψάξεις πάντως θα βρεις!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, υποχώρησαν τα πονάκια! Τώρα το θέμα του γιατρού λέω να το ξεχάσω μιας και μέχρι το προχθεσινό ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Πάντως επειδή είναι πανεπιστημιακός μπορεί και έχει και δικό του ιατρείο και με πολύ καλά μηχανήματα και μου παίρνει 60 ευρώ την επίσκεψη με απόδειξη κανονικά. Οπότε γλιτώνω την άσχημη κατάσταση των απογευματινών ραντεβού των νοσοκομείων που και πανάκριβα είναι και γίνεται και χαμός.Τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία στο Έλενα. Που πλήρωνα 75 ευρώ στο νοσοκομείο και μου έκανε υπέρηχο σε ένα προπολεμικό μηχάνημα όχι γιατρός, αλλά χειριστής μηχανήματος και ο γιατρός με έβλεπε για 5 λεπτά. Πάντως στο επόμενο ραντεβού που έχω στις 27 του μήνα θα του την πω του γιατρού μου στα ίσα για να μην με τρώει.

Άλλο θέμα τώρα......

Κι εγώ παντρεύομαι με πολιτικό σε λίγο καιρό...λέμε μετά το Πάσχα. Μάλλον του Αγίου Γεωργίου. Πιστεύω ότι δεν θα έχω φουσκώσει πάρα πολύ μέχρι τότε, οπότε όλο και κάτι θα βρω να βάλω! Afroad καλά μας στέφανα!!!! Να υποθέσω κι εσείς τώρα πολιτικό και γαμοβάφτιση του χρόνου με το καλό???? Κορίτσια το έχει κάνει αυτό καμιά από εσάς??? Για να πώ την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει, ήθελα την παραδοσιακή σειρά, πρώτα ο γάμος, μετά η βάφτιση, αλλά τι να κάνουμε, το μωρό μας να είναι καλά!!

Και κάτι τελευταίο...έκλεισα ραντεβου για β επιπέδου 7/4 στην Σούκα. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτήν. Θα είμαι 22 και 5 ημερών. Καλά δεν είναι? Δεν νομίζω να είναι αργά ε?

2sCXp3.png

libero το φόρεμα τα σπάει!!!! Αννούλα με το καλό ο αδερφούλης σου!Οι ώρες οι καλές! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έναν αδερφό έχω και του έχω τεράστια αδυναμία, οπότε στο γάμο του θα ήθελα να κάνω τα καλύτερα!

2sCXp3.png

καλημερουδια!!! Ολο χαρες να χουμε στο καφε μας βρε κοριτσια η ωρα η καλη .libero10

το φορεμα ειναι υπεροχο .Εμενα μου ειναι δυσκολο να παραγγειλω απο ξενο site με μπερδευουν τα paypoll .

Αχ βρε myrina και leta800

μακαρι να υπηρχε και ο τροπος να στελναμε η μια στην αλλη ο,τι γλυκακι ετοιμαζαμε διαδικτιακα :lol:.Ατιμα κιλα να δω πως θα αδυνατισουμε μετα τη γεννα.:shock:

N34Jp2.png

Mimika μου όπως ακριβώς τα λες είναι! Κι εγώ την παραδοσιακή σειρά ήθελα γιατί τον γάμο και την βάφτιση μαζί δεν τα συμπαθώ πολύ αλλά τί να κάνουμε! Τουλάχιστον γλιτώνουμε κάποια έξοδα αφού θα είναι 2 σε 1 και στην φάση που είμαστε είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα έχεις πάρει πολλά, μην ανησυχείς. Φυσικά θα θες κάτι άνετο αλλά ακόμη θα είναι η χαριτωμένη κοιλιά οπότε θα σαι μια χαρά! Εγώ δεν ξέρω ακόμη για ημερομηνία γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό σου παίρνει να ταχτοποιήσεις τα γραφειοκρατικά. Λέω να ξεκινήσω απο βδομάδα. Ξέρει καμιά πόσο τραβάει; Ridi περαστικά σου, ελπίζω να μην συνεχίσει η αδιαθεσία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...