Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Γκρέτα στις 6 πήγα για ύπνο ναι.. Με ξύπνησαν τα τηλέφωνα κατά τις 11:30.. Αυτό με το πρόγραμμα του μωρού δεν νομίζω να ισχύει.. Στην κοιλιά συνήθως είναι πιο δραστήρια όταν εμείς είμαστε πιο ήρεμες, γι'αυτό κι όταν ξαπλώνεις ξυπνάει! Αλλά μετά έτσι κι αλλιώς δεν έχει πρόγραμμα νομίζω για κάποιο καιρό!! :tongue:

Ρίτα με έχει πιάσει πανικός!! Πρέπει να είναι αυτό το σύνδρομο της φωλιάς που λένε;; :confused: Χθες μες την νύχτα έβαλα 2 πληντύρια, τέλειωσα και την 2η πάνα που κέντησα, για να την γαζώσω σήμερα, και να πλύνω και τα τελευταία της μπέμπας!!! :shock: Έχω φωνάξει και κοπέλα να καθαρίσει αύριο.. Μπαίνω στον μήνα μου, και θέλω να είναι όλα έτοιμα!! Αν και ρε γμτ όλο κάνω κι όλο άλλα βγαίνουν.. :|

Κερασάκι μια χαρά η μπέμπα σου!! Άντε μετράς κι εσύ μέρες τώρα!! :wink:

Έλενα μια χαρά σου έκατσε το δωμάτιο!! Ούτε του παπά!! :-D

Σοφία ευτυχώς σου βάλαν τα λεφτά πριν γεννήσεις, θα τα έχεις για την γέννα που σίγουρα θα χρειαστούν!! :wink:

Άννια θα περιμένουμε τα νέα σας από τον γιατρό!! :-D

Myrina πια νομιζω πως πρεπει να ξεκουραστεις πραγματικα απο τοτε που γραφω κ εγω εδω ολο κανεις δουλειες ολη μερα!!νομιζω πια πρεπει να χαλαρωσεις..τουλαχιστον να κοιμασαι κ λιγο το μεσημερι αν γινετε κ μπορεις:-)κ εγω ετσι ειπα για την κοιλια κ τα μωρα.υπερβολη μου φανηκε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!μολις εβαλα το μικρο για υπνο...βλεπει μπομ και τον ακουω που χαζογελαει......εγω για το μωρακι δεν εχω ψωνισει τιποτα....μαλλον τελος αυγουστου με βλεπω. βεβαια τα εχω σχεδον ολα απο τον αρη μου, ειναι και ολα τοσο προσφατα, αλλα θελω και κατι καινουριο, κριμα ειναι κι αυτο....περσι γεννησα ιουλιο οποτε την εβγαλα με αμανικα φορμακια μονο. τωρα που γενναω σεπτεμβρη θα χρειαστω και μακιμανικα?

mOlSp3.png

R9wLp3.png

καλησπερα!μολις εβαλα το μικρο για υπνο...βλεπει μπομ και τον ακουω που χαζογελαει......εγω για το μωρακι δεν εχω ψωνισει τιποτα....μαλλον τελος αυγουστου με βλεπω. βεβαια τα εχω σχεδον ολα απο τον αρη μου, ειναι και ολα τοσο προσφατα, αλλα θελω και κατι καινουριο, κριμα ειναι κι αυτο....περσι γεννησα ιουλιο οποτε την εβγαλα με αμανικα φορμακια μονο. τωρα που γενναω σεπτεμβρη θα χρειαστω και μακιμανικα?

Κοιτα αν και ειναι το πρωτο μου κ δεν ξερω πολλα νομιζω οτι θα χρειαστεις οπως κ να χει θα ειναι φθινοπωρο.παρε κ κανα κοντομανικο αλλα λογικα θα θες πιο πολλα μακρυμανικα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλο μηνα κοριτσαρες!!!!!!

Βλεπω ειμαστε πολλες με αυπνιες :rolleyes:.Και εγω ξαπλωσα στις 12 και τελικα καταφερα να κοιμηθω στις 3 και απο και και περα με διακεκομμενο υπνο :confused:.Αυτες οι καουρες με εχουνε τσακισει πια.Σταματησανε να με πιανουνε και τα μαλοξ, αντε ενας μηνας και θα ησυχασω πια.

Μολις τελειωσα και τις δουλειες μου και καταφερα να κατσω λιγο.

Εχω και την μικρη στο σπιτι οποτε αυτο το διαστημα το σπιτι μου το αποκαλω "το γιοφυρι της αρτας" το πρωι το φτιαχνω και μεχρι το βραδυ μου το χει γκρεμμισει :confused::confused::confused:.

Μπηκα και γω στην τελικη ευθεια,προχθες στον γιατρο κλεισαμε ημερομηνια για 4 Σεμπτεμβρη,οποτε ενας μηνας ακομη:P.

Ποσο ανυπομονω να τον αντικρυσω!!!!!!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και γω χτες 5 κοιμηθηκα και τελικα με τον μικρο στο διπλο, τον αντρα να ροχαλιζει και να εχω και αγκαλια το μαξιλαρι θηλασμου γιατι αλλιως δεν μπορω! σε μια γωνιτσα αφηστε δραμα η κατασταση... τελος παντον!

εμενα σημερα ειναι ποιο ησυχη η μπεμπα...με εχει συνηθησει αλλιως! παντος την καταλαβαινω που και που...και γω γιατρο την Τριτη μαλλον! εκανα και γω καποιες δουλειες χτες, σημεραλεω να κανω το μπανιο α να δουμε...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Πως είστε?

Εύχομαι οι μανούλες και τα νεογέννητα να είναι καλά! Σε μας τις υπόλοιπες εύχομαι υπομονή!

Σήμερα από το πρωι η κοιλιά μου είναι πολύ σκληρή,δεν ξέρω γιατί.

Αύριο έχω νον στρες στις 8. Επέστρεψε και η γιατρός μου και έχω πολύ αγωνία να δω τι θα μου πει! Σας φιλώ!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κοριτσια πριν γυρισα και εγω απο τον γιατρο...Η μικρη εχει γυρισει με το κεφαλι κατω ειναι πολυ καλα ο τραχηλος κλειστος και ο πλακουντας ψηλα...Τα πονακια που εχω ειναι το κεφαλακι της που πιεζει....Εφτασε και τα 2517 γραμμαρια :tongue:

:-D

Άννια μια χαρά η κόρη!! ;)

Εύρι κι εγώ αύριο έχω ραντεβού!! Άντε να δούμε!! Εσύ βέβαια είσαι πολύ κοντά πλέον, ε;; ;):D

Γκρέτα πώς πήγε με τον γιατρό;;

Χριστινιώ μου κι εγώ κυρίως μακρομάνικα έχω, και αυτό σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, μήπως να πάρω και κανα-δυο κοντομάνικα, γιατί θα βράσει το μωράκι!! Βέβαια η άλλη λύση είναι να τα έχουμε με τα εσωρουχάκια για τον πρώτο καιρό :rolleyes:

Μαριλένα το έχω ξαναπεί, είναι πολύ παρήγορο (για μένα τουλάχιστον) να ξέρεις ότι συμπάσχουν κι άλλοι μαζί σου!! :cool:

Χαρά μου έχεις ακόμη για το final count-down ;)

Κορίτσια έχετε δίκιο πάντως.. Σήμερα ήμουνα κομμάτια.. Ενώ είχα στο πρόγραμμα να κάνω ένα σωρό δουλειές, σχεδόν τίποτα δεν έκανα.. Αναβολή πάλι.. :| Αλλά το σώμα μου παρέδωσε!! Κοιμήθηκα μεσημέρι δεν ξέρω κι εγώ μετά από πόσα χρόνια!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

να μαι παλι...εχουν παιξει τα νευρα μου. ολο το απογευμα κυνηγούσα το μικρο μα μην ανεβαινει στον καναπε γιατι δεν ξερει να κετεβει και φοβαμαι μη χτυπησει..καποια στιγμη απο την κουραση και την απελπισια με πηραν τα κλαματα χωρις να το θελω και ο μικρος με κοιτουσε στα ματια και μετα με αγκαλιασε....μετα εκλαιγα απο συγκινηση..δεν το εχει ξανακανει...

και το αποκορυφωμα ανακαλυψα 2-3 ραγαδες στην κοιλια μου,,,τα ποδια μου γεμισαν σε αυτην την εγκυμοσυνη και δεν πηρα πολλα κιλα στα +7,5 ειμαι....τωρα εχω παντου......ψυχολογια χαλια.........

εσεις πως τα πατε απο νευρα και τα σχετικα?

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε κ εμεις απο τον γιατρό! Δόξα το θεό οι προσευχές μου εισακούστηκαν και η πλήρη ανάπαυση απέδωσε καρπούς!! Το αμνιακό υγρό αυξήθηκε κορίτσια κατά μια μονάδα οπότε τώρα είμαι στα φυσιολογικά πλαίσια και πάλι...!!!!! :P:p:p:p:p:p Η δε μπεμπουλίτα για την εβδομάδα της ειναι πολύ καλοταισμένη λεει ο ντοκ και για την ακρίβεια ειναι 2.350!!! Στην 31η εβδομάδα που έπαθα το σκηνικό ήταν 1.760 οπότε σούπερ ανάπτυξη! Οι αρτηρίες μου την τρέφουν σωστά, ο πλακούντας ψηλά και grade 1 προς 2. Μου έκανε και nst για συσπάσεις και το μηχάνημα δεν βρήκε τπτ δηλαδή σαν απο θαύμα όλα καλά! Τώρα ραντεβού πάλι σε 15 μέρες όπου θα κοντέυω να μπώ στον μήνα μου! Μου ζήτησε όμως να μην παρω αερα και να κανω ξεκουραση ως τοτε κ φυσικα αυτο θα κανω! Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για όλη την θετική σας ενέργεια και στήριξη όλες αυτές τις 15 μέρες που είχα το αγχος κ την απιστευτη αγωνια για το πως θα εξελιχθει η κατάσταση. Τώρα πλέον ελπίζω οτι ίσως γεννηθεί κοντά στην ώρα της και φυσιολογική! Μακια πολλά πολλα σε όλες σας!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

:-D:grin::grin:Angelikig μπραβο κοριτσακι μου τελεια νεα.Εσυ συνεχισε να ξεκουραζεσαι ετσι κι αλλιως σε λιγες μερες θα ειναι πολυτελεια η ξεκουραση για ολες μας και ολα καλα θα πανε.

wDsdp3.png

Καλησπεραααα!!τι κανετε κοριτσαρες?εγω εκανα nst..τρελες συσπασεις.ο γιατρος μετραγε τα πονακια.. 1 πονακι 2 πονακια.....ωραια λεει πολλα πονακια!!του λεω ναι τελεια που ποναω.τελικα σημερα καταλαβα ποτε ειναι το μωρο κ ποτε οι συσπασεις.νωρις το θυμηθηκα!ειμαι 37+6 Θα ξαναπαω Τριτη να φτιαξουμε φακελο,αιμα να με δει καρδιολογος κ γενικα εξετασεις κ Τεταρτη 1 περιπου μπαινω!

Ειδαμε κ το μωρο κ μου πεταει ξαφνικα 2.850 κ επαθα φρικη.με καθυσηχασε λεγοντας μου οτι το μηχανημα με βγαζει 36 εβδ κ οχι 38 σχεδον.κ επισης εκεινος παντα τα βγαζει λιγο πιο μικρα τα μωρακια.ελεος!μου λεει για μενα γυρω στα 3500 πιστευω αλλα οπως κ να χει ειναι μια χαρα.Κοριτσια εγω στεναχωρηιηκα.μα τι γινετε σε ολες μας με το βαρος??

Τεσπα κανω τρελες συσπασεις μου κοβουν την ανασα!η μεση με πεθαινει..λετε να κανει καμμια εκπληξη πιο νωρις??

Χαρηκα για τα καλα αποτελεσματα που ειχατε κοριτσια!

Φιλακια προς το παρον.αν δεν νυσταζω θα ξαναμπω!!:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Άντε μυρινα η σειρά μας αύριο.πλησιάζω αλλά φως δε βλέπω.ελπίζω να χουμε καλά νεα.Αννια μια χαρά τα νέα σου πολύ χαίρομαι.

Αγγελική μου τι ευχάριστα κ τα δικά σου νέα.πολύ πολύ χαίρομαι.εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους

K4b4p2.pngHSk3p2.png

xristinio κουραγιο κι οδικος μου ειναι ντουρασελ και ειναι και ολοκληρο παιδι .Φαντασου οδηγαω και μου βγαζει χερια και κεφαλι εξω απο το τζαμι,ακουει μονο οποτε θελει αυτος.Τρελα σου λεω με βγαζει εξω απ'τα ρουχα μου.Ελπιζω μεγαλωνοντας να μυαλωσουν αγορια ειναι.

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...