Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα κ καλο μηνα αγαπες!!!

Εχω χασει την μπαλα με τα ποστ σας.καταρχην σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, εχετε ολες απο ενα φιλακι!!!!

Για το ρεα: γεννησα με φυσιολογικο οξυ τοκετο, λιγο μετα που γεννησα μου τον εβαλαν στο στηθος, χαζοεψαξε την θηλη, θηλασε κ λιγο .στην ανανηψη που λετε τους ζητησα να μου τον φερουν για να τον θηλασω, αργησαν βεβαια λιγο γιατι επρεπε να του παρουν αιματακι κτλ αλλα τον εφεραν, καθισε. μαζι μου κ μια μαια κ τον βαλαμε να θηλασει.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το δωματιο: ενταξει....ειμαι κωλοφαρδη μεχρι τωρα.δηλωσα τρικλινο αλλα επειδη ηταν γεματα με εβαλαν σε δικλινο κ ειμαι και μονη μου!!!! Το φαι οταν γεννησεις φυσιολογικα δεν παιζεται!!! Χτες μακαρονια με κιμα, σουφλε λαχανικων, σαλατα καροτο, καρπουζακι για μεσημερι. Φιλετακι με ριζοτο, σαλατα αγγουρι με σως γιαουρτι κ μια σουπιτσα.αντι να χασω θα παρω κιλαααα...το προσωπικο στον 6ο ευγενεστατο, χτυπας κουδουνι κ ερχονται αμεσως!! Ελπιζω ετσι καλοι να ειναι κ στην τιμολογηση την παρασκευη...χιχιχι

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κ απο μενα και καλο μηνα να εχουμε!

ριτα για τον αποστειρωτη βαζεις τοσο νερο μεχρι να καλυφθει ο πατος δε θυμαμαι να μετραγα ποτε μλ και ειναι ετοιμο μολις σβησει το λαμπακι.

για το ρεα κ εγω που ειδα τα δωματια ωραια μου φανηκαν...ακριβουτσικο ομως το δικλινο..περιμενω να μαθω και τις τιμες απο μητερα για ν αποφασισω.

σημερα μπηκαν και τα λεφτα απ το ικα για το επιδομα κυησης παλι καλα!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Λες να τα βαλουν κ σε μενα?'' ετσι οπως πανε θα βαλουν πρωτα το λοχειας κ μετσ το κυοφοριας!!!

Ο μπεμπουλης παει καλυτεραααα!!! Του εβγαλαν την κασκα του αστροναυτη.ελπιζω να μου τον δωσουν γρηγορααααα!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κουκλαρες....

χθες εκανα τον χειροτερο υπνο....ζεσταινομουν τοσο πολυ και δεν μπορουσα να γυρισω ευκολα....οπως και να εχει σε λιγες μερες θα κοιμαμαι λεμε τωρα πιο ανετα....

greta ναι θα ειμαστε με μια μερα διαφορα και την επομενη απο εμενα αν θυμαμαι ειναι η ριτα....

απο το πρωι εβαλα πληντυριο και σιδερωσα οσο μπορουσα προσπαθω να τα εχω ετοιμα ολα...

ελενα μια χαρα ο κουκλος...αντε με το καλο να τον παρεις γρηγορα...ποτε βγαινεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ελενα σε ποιο ταμειο εισαι?εμενα εκαναν 2 βομαδες να τα βαλουν.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!Καλο μηνα με πολλα μπεμπακια!!!

Ναι εγω ειμαι στις 10/8 μια μερα μετα απο τη Λετα!!!

Λετακι και Σοφια ευχαιρστω για την πληροφορια για τον αποστειρωτη κικο....

Και εγω καπου 50-100 μλ θυμομουν αλλα αφου λεει η Λετα 100 τοσο θα ηταν!!

Μαριλενα εσυ εχεις 1,5 χρονο να το χρησιμοποιησεις τι να πω κι εγω που εχω να τα χρησιμοποιησω αυτα τα τζατζαλα ματζαλα 4 χρονια;;;...χαχαχα!Σαν πρωταρα τα κοιταω.

Ελενα το μωρακι που ειναι;Θερμοκοιτιδα ή απλη παρακολουθηση;Ο Εοπυυ αραγε τα καλυπτει αυτα τα εξοδα αν τυχουν;Με το καλο να στο φερουν.Εσυ ποσο θα κατσεις μεσα;

Βρε κοριτσια Αναστασια και greta σας διαβαζω που γραφετε μεσα στη νυχτα και ταλαιπωρειστε...χαλαρωστε οσο μπορειτε!Ξερω οτι ακουγεται υπερβολικο και δεν το κανετε επιτηδες αλλα πραγματικα αυτες οι ωρες υπνου-χαλαρωσης τωρα, ειναι αναντικαταστατες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ικα. Εχω και εχουν αργησει 1,5 μηνα να τα βαλουν.πληρωνομαι απο την δουλεια κανονικα ουτως η αλλως και μετα θα τα παρουν απο το λογαριασμο μου.

Ο μικρος ειναι σε πυρεξακι. Εγω παρασκευη βγαινω κ λογικα θα παρω κ τον μικρο μαζι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα και απο μενα,επιτελους δροσισε εδω εχει συννεφια και φυσαει αρκετα επιτελους...Κοριτσια και εγω χτες ξαπλωσα στις 12και με πηρε ο υπνος κατα της 2,30:-?:?αλλα αποζημιωθηκα γιατι ο μικρος ξυπνησε μια φορα στις 5και μετα κοιμηθηκα μεχρι της 10:oops::oops:απιστευτες ωρες για μενα:tongue::tongue:Ξυπνησα αλλος ανθρωπος..Τωρα εκανα το φαγητο μου μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο εριξα και ενα ξεσκονισμα και στις 6εχω ραντεβου με την κορακλα μου,θα ρωτησω τον γιατρο και για την Αννουλα μας:);)..Ριτα λενε οτι το ικα πλεον αν βγαλεις το αμκα οσο το μωρο εναι στην κλινικη παιρνεις ολα τα χρηματα πισω απο την θερμοικοιτιδα η δεν πληρωνεις καθολου??Κατι τετοιο ειχα διαβασει παντως καλυπτονται ολα τα εξοδα με τον εναν η αλλο τροπο....Επισης αυριο γενναει μια φιλη μου με προγραμματισμενη καισαρικη τα διδυμακια της:-P

:-D

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια μου γυρισα αργα χθες πηγαμε και το μικρο να παιξει μετα.Βλπετε ηθελε να δει και την αδελφη του στο υπερηχο.Όλα καλα απο κιλα ειναι 2200.

Προγραμματησαμε στις 16 Αυγουστου πρωτα ο θεος αν δεν συμβει νωριτερα.

Το πρωι θα πρεπει να ειμαι εκει !!!

Μεχρι τοτε ομως ραντεβου με το γιατρο καθε Τριτη.Αυτα τα νεακια μου.

chiqui να σου ζησει βρε κοπελια!!!!

Γερό και ευτυχισμενο να ειναι να το χαιρεσαι!!!

1672702ql7eymkp5m.gif

ριτα79 την παραγγελνω στο ζαχαροπλαστη και τη μερα που θα γεννησεις θα σου την ποσταρω εγω κουκλα μου μια ριτα την εχουμε!!!.

1264999j5gdpbmrdv.gif

wDsdp3.png

Κορίτσια τώρα πάω για ύπνο.. Να δούμε τί ώρα θα σηκωθώ πάλι.. Κι έχω δουλειές με φούντες.. :|

Πλακα μου κανεις??στις 6 πηγες για υπνο?πω πω!!δεν παλευονται μου φαινεται οι τελευταιες μερες ολο γκρινια γκρινια....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!!Καλο μηνα με πολλα μπεμπακια!!!

Ναι εγω ειμαι στις 10/8 μια μερα μετα απο τη Λετα!!!

Λετακι και Σοφια ευχαιρστω για την πληροφορια για τον αποστειρωτη κικο....

Και εγω καπου 50-100 μλ θυμομουν αλλα αφου λεει η Λετα 100 τοσο θα ηταν!!

Μαριλενα εσυ εχεις 1,5 χρονο να το χρησιμοποιησεις τι να πω κι εγω που εχω να τα χρησιμοποιησω αυτα τα τζατζαλα ματζαλα 4 χρονια;;;...χαχαχα!Σαν πρωταρα τα κοιταω.

Ελενα το μωρακι που ειναι;Θερμοκοιτιδα ή απλη παρακολουθηση;Ο Εοπυυ αραγε τα καλυπτει αυτα τα εξοδα αν τυχουν;Με το καλο να στο φερουν.Εσυ ποσο θα κατσεις μεσα;

Βρε κοριτσια Αναστασια και greta σας διαβαζω που γραφετε μεσα στη νυχτα και ταλαιπωρειστε...χαλαρωστε οσο μπορειτε!Ξερω οτι ακουγεται υπερβολικο και δεν το κανετε επιτηδες αλλα πραγματικα αυτες οι ωρες υπνου-χαλαρωσης τωρα, ειναι αναντικαταστατες.

Αχ ποσο δικιο εχεις θα ψαχνουμε αυτες τις μερες με τα κυαλια!!μα αυτο λεω κοιμησου καλη μου να ευχαριστηθεις αλλα δεν ξερω τι συμβαινει.ουτε βολευομαι πια.μετραω ηδη αντιστροφα για τις αυπνιες που ερχονται!!:-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!!οχι δεν ξυπνησα τωρα:-)

Μ αρεσει τοσο πολυ να διαβαζω τα νεα σας!!

Κ εγω εχω γιατρο σημερα κ ειμαι καταενθουσιασμενη οσο δεν σκεφτομαι την καταπληκτη εξεταση ανασκαφης που κανει!!

Δεν εχω αποφασισει καν τι θα μαγειρεψω κ αν θα μαγειρεψω!!δεν σταματησα ουτε κ οταν ειχα εμετους.Κουραστηκα!

Βρε κοριτσια ειχαν πει στον αντρα μου χθες οτι ο μωρο τον πρωτο καιρο οτι προγραμμα εχει στην κοιλια μας το ιδιο θα εχει κ οταν γεννηθει!την εβαψα εγω με το που ξαπλωνω ξυπναει.βεβαια χαζομαρα μου ακουστηκε αλλα τεσπα!

Ποσο ζηλευω που μιλατε για λεφτα γιατι εγω ειμαι ανεργη κ παλι καλα που πληρωνει κ τον μαιευτ.

Την αλλη εβδομαδα εχουμε πολλα μωρακια παλι!!!:-):-):-):-):-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Γκρέτα στις 6 πήγα για ύπνο ναι.. Με ξύπνησαν τα τηλέφωνα κατά τις 11:30.. Αυτό με το πρόγραμμα του μωρού δεν νομίζω να ισχύει.. Στην κοιλιά συνήθως είναι πιο δραστήρια όταν εμείς είμαστε πιο ήρεμες, γι'αυτό κι όταν ξαπλώνεις ξυπνάει! Αλλά μετά έτσι κι αλλιώς δεν έχει πρόγραμμα νομίζω για κάποιο καιρό!! :tongue:

Ρίτα με έχει πιάσει πανικός!! Πρέπει να είναι αυτό το σύνδρομο της φωλιάς που λένε;; :confused: Χθες μες την νύχτα έβαλα 2 πληντύρια, τέλειωσα και την 2η πάνα που κέντησα, για να την γαζώσω σήμερα, και να πλύνω και τα τελευταία της μπέμπας!!! :shock: Έχω φωνάξει και κοπέλα να καθαρίσει αύριο.. Μπαίνω στον μήνα μου, και θέλω να είναι όλα έτοιμα!! Αν και ρε γμτ όλο κάνω κι όλο άλλα βγαίνουν.. :|

Κερασάκι μια χαρά η μπέμπα σου!! Άντε μετράς κι εσύ μέρες τώρα!! :wink:

Έλενα μια χαρά σου έκατσε το δωμάτιο!! Ούτε του παπά!! :-D

Σοφία ευτυχώς σου βάλαν τα λεφτά πριν γεννήσεις, θα τα έχεις για την γέννα που σίγουρα θα χρειαστούν!! :wink:

Άννια θα περιμένουμε τα νέα σας από τον γιατρό!! :-D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...