Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ειμαι ερωτευμενηηηη!!!!! Δεν τον εχω μαζι γιατι παρουσιασε ταχυπνια κ τον εχουν σε οξυγονο αλλα δεν ειναι ανησυχητικο..θηλασαμε στην ανανηψη κ με εχεσε κιολας.τωρα βγαζω με το θηλαστρο καθε 3 ωρες κ του το δινουν.ελπιζω να τον εχω συντομα κοντα μου τον μελενιο μουυυυυ...στο επομενο ποστ τα του τοκετου

Ελενάκι μου καταλαβαίνω το πόσο θα σου λείπει..αλλά σύντομα θα τον εχεις στην αγκαλίτσα σου και πάλι και ο χρονος θα σταματήσει εκει...αγκαλιάαααα

Στο Ρέα το δίνουν να θηλάσει και στην ανάνηψη? Με καισαρική δεν γέννησες? Μακάρι...........

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκι μοΥ...

Chicco έχω εγω λοιπόν θέλει 100ml νερό και μόλις σβήσει το φώτακι....

Έλενα να πανε όλα καλα και να βγει γρήγορα....

Γύρισα και εγω απο τη γιατρο..ο μπεμπης είναι μια χαρα...μεγάλος απο οτι φαίνεται....

Την Παρασκευή nst και την Πέμπτη 9/8 ραντεβού για την καισαρικη εκτός απροόπτου...φτάνουν οι μέρες.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ελενάκι μου καταλαβαίνω το πόσο θα σου λείπει..αλλά σύντομα θα τον εχεις στην αγκαλίτσα σου και πάλι και ο χρονος θα σταματήσει εκει...αγκαλιάαααα

Στο Ρέα το δίνουν να θηλάσει και στην ανάνηψη? Με καισαρική δεν γέννησες? Μακάρι...........

εμενα περσυ δεν μου το δωσανε...γεννησα με καισαρικη 2 το μεσημερι και το θηλασα περιπου στις 6 που ανεβηκα στο δωματιο.....αυτη τη φορα θα ειμαι πιο απαιτητικη...ηδη εχω πει τα θελω μου στη γιατρο μου.....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

[quote

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι :idea: 18/7 :idea:

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι :idea: 22/7 :idea:

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι :idea:24/7 :idea:

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι :idea: 25/7 :idea:

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι????????

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι:idea:30/7 :idea:

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι:idea:30/7 :idea:

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι:idea:31/7 :idea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

leta800 1-5/08 αγοράκι

evri 10/8 αγοράκι

zipounaki 13/08

Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι

eirinomama 20/8 αγοράκι

geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

Archon 23/08 κοριτσάκι

afroad 24/8 κοριτσάκι

libero10 27/08 αγοράκι

Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

ριτα79 30/8 Ιασω κοριτσάκι

myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

elisabeth 6/9 αγοράκι

Rodakinoula 6/9 αγοράκι

kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ

Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

fairytale 30/9 αγοράκι

xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι

Πρόσθεσα στην λιστα το μαιευτήριο που γενναω

p2mPp2.png

BMqPp2.png

chiqui κι εγώ έτσι αισθάνομαι, ερωτευμένη! Αισθάνομαι ταυτόχρονα και τύψεις γιατί έτσι έπρεπε να είναι με όλα τα παιδιά, αλλά μόνο τώρα καταφέρνω να χαλαρώσω (εγώ με το μωρό, γιατί με όλους τους υπόλοιπους τσακώνομαι) και να το ευχαριστηθώ!

Μιμίκα πονάκια αισθάνομαι αρκετά ακόμα, παίρνω βολταρέν πρωί βράδυ τώρα, σταδιακά το αραιώνουμε δηλαδή, αλλά δεν βοηθάει και η στάση που θηλάζω ίσως, καθιστή στην πολυθρόνα και κάπως σκυμμένη πάνω από το μωρό... Έτσι γίνεται με εμάς τις καισαρικομάνες... ταλαιπωρία...

Δέσποινα όντως το βράδυ ξυπνάει και η δικιά μου, τη μέρα δεν ξυπνά με τίποτα, γι' αυτό πονάνε και οι θηλές μου, γιατί τη βάζω να θηλάσει κοιμισμένη και δεν πιάνει καλά... Θηλάζει και πιο λίγο έτσι, ήθελα κι εγώ να τη ζυγίσουμε, αλλά δεν βγάλαμε ακόμα τη ζυγαριά από την αποθήκη (Greta μπορείς να πάρεις μια απλή φθηνή ζυγαριά από το Jumbo, δεν χρειάζονται οι επαγγελματικές, ούτως ή άλλως θα το βλέπει και ο παιδίατρος). Κι εμάς έκανε λίγο ίκτερο (11,2, αλλά ήταν την τέταρτη μέρα και είπαν ότι δεν αποτελεί πρόβλημα) και ανησυχώ λίγο κι εγώ. Αλλά θυμάμαι ότι και με τη δεύτερη μου έτσι ήταν, κοιμόταν συνέχεια, πραγματικά σε λήθαργο, και κάποια στιγμή ξύπνησε... Μόνο η πρώτη μου δεν κοιμόταν ποτέ, αλλά ήταν ειδικές οι συνθήκες, ήμουν εγώ χάλια, ήταν και το πρώτο μας, πονούσα συνέχεια... Τώρα περιμένω να κανονίσουμε με την παιδίατρο να τη δει... Πάντως παρόλο που κοιμάται προσπαθώ έστω και λίγο να τη θηλάσω, κάνει και φοβερή ζέστη εδώ, μη μας πάθει και τίποτα... Όταν την αλλάζω και την πλένω λίγο ξυπνάει, αλλά όχι για πολύ ώρα, το βράδυ βέβαια δεν κλείνει μάτι! Πάντως δεν προσπαθώ να την έχω ξύπνια παρά για να τη θηλάσω, γιατί ανησυχώ ακόμα με τη μεγάλη μου που είναι άρρωστη, λέω καλύτερα να ταλαιπωρηθώ λίγο παραπάνω και να μην μας κολλήσει η μπέμπα... Εγώ δεν βλέπω την ώρα όταν είναι να τη θηλάσω, αφού δεν ξυπνάει δεν τρώει με όρεξη, οπότε όταν μπορώ να το σκάσω από τα παιδιά, πάω μέσα και τη βάζω στο στήθος, έστω και λίγο, ούτως ή άλλως διαφορετικά στάζω και πονάω. Πάντως δεν πρέπει να πίνει πολύ έτσι, γιατί σήμερα την είχα κοιμισμένη στο στήθος από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα και μετά ξύπνησε μόνη της (ζήτω!!!!) και θήλασε κανονικά στις έξι με όρεξη....

φιλιά!

Να σαι καλα σ ευχαριστω πολυ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

εμενα περσυ δεν μου το δωσανε...γεννησα με καισαρικη 2 το μεσημερι και το θηλασα περιπου στις 6 που ανεβηκα στο δωματιο.....αυτη τη φορα θα ειμαι πιο απαιτητικη...ηδη εχω πει τα θελω μου στη γιατρο μου.....

Χριστινιό στο Ρέα θα γεννήσεις κ εσυ πρώτα ο θεός ε? Δεν στο είχαν δώσει...ελπίζω τωρα να αλλαξαν τα πράγματα για να το λεει η Έλενα για να δούμε... Κι εγω θα το απαιτήσω φυσικά αν μου έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει γιατί αν γεννήσω πρόωρα αστα βράστα..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να σαι καλα σ ευχαριστω πολυ!!

Greta θα νοικιάσεις επαγγελματικό θήλαστρο? Αν ναι τότε σου δίνουν δωρεάν νομίζω την ζυγαριά για τους πρώτους 3 μήνες και μετά χρεώνεται ενα ελάχιστο ποσόν ας πούμε 7 ευρώ για κάθε μήνα.. δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις στο http://klinikum.gr/

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κοριτσάκι μοΥ...

Chicco έχω εγω λοιπόν θέλει 100ml νερό και μόλις σβήσει το φώτακι....

Έλενα να πανε όλα καλα και να βγει γρήγορα....

Γύρισα και εγω απο τη γιατρο..ο μπεμπης είναι μια χαρα...μεγάλος απο οτι φαίνεται....

Την Παρασκευή nst και την Πέμπτη 9/8 ραντεβού για την καισαρικη εκτός απροόπτου...φτάνουν οι μέρες.....

Καλως την Νικολέττα μας!! Chicco εχω κ εγω αλλα ουτε που θυμαμαι ποσα ml εβαζα..μα πως τα ξέχασα ετσι..

Μπράβο για τον μπεμπουλίνο καλύτερα μεγάλος παρά μικρός! Με το καλό και το nst και όσο για τις 9/8 σαν νεράκι θα περάσει ο καιρός και θα τον εχεις κοντά σου πλεόν!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Greta θα νοικιάσεις επαγγελματικό θήλαστρο? Αν ναι τότε σου δίνουν δωρεάν νομίζω την ζυγαριά για τους πρώτους 3 μήνες και μετά χρεώνεται ενα ελάχιστο ποσόν ας πούμε 7 ευρώ για κάθε μήνα.. δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις στο http://klinikum.gr/

Βασικα οχι.δηλαδη θελω να θηλασω αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις τι κ πως θα το εχω στον νου μοθ.σ ευχαριστω Αγγελικη μου!!:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αχ εγώ μόλις έβαλα μια σπανακόπιτα που έφτιαξα στο φούρνο και περιμένω πως και πως να την φάω !!!

Με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζί με τα έπιπλα του μπέμπη και ναι είναι γεγονός την Πέμπτη επιτέλους θα μου τα φέρουν !!!!

Το εχεις βάλει σκοπό να με καταστρέψεις έτσι? Μια η τούρτα μια η σπανακόπιτα...

Με το καλό αντε να τα τακτοποιήσεις να ηρεμησεις κ εσύ οτι όλα μπήκαν στην θέση τους!!

Κι εγω τα εχω σχεδόν ολα ετοιμα θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ποστάρω στο φεις

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χριστινιό στο Ρέα θα γεννήσεις κ εσυ πρώτα ο θεός ε? Δεν στο είχαν δώσει...ελπίζω τωρα να αλλαξαν τα πράγματα για να το λεει η Έλενα για να δούμε... Κι εγω θα το απαιτήσω φυσικά αν μου έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει γιατί αν γεννήσω πρόωρα αστα βράστα..

γενικα πρεπει να ζητας τα θελω σου...αυτο ηταν το μοναδικο παραπονο που ειχα απο το ρεα.....υποτιθεται οτι ειχα ρουμινιν και ζητουσα 100 φορες το μωρο για να μου το φερουν...ισως ηταν και θεμα οροφου..ημουν στον 3ο. τωρα που ειμαι υποψιασμενη θα ειμαι λιγο πιο κακια...παντως στη διπλανη μου που γεννησε νυχτα της ειχαν δωσει να θηλασει το μωρο στην ανανηψη. ισως ημουν ατυχη, τι να πω

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Δεν ειμαι στα καλα μου!απο το απογευμα κατι μ εχει πιασει.Εχω νευρα θελω να βαλω τα κλαμματα.Μα ολα μου φταινε!οι ορμονες μου χορευουν τσαμικο!κ τωρα δεν μπορω να κοιμηθω.ενω τον τελευταιο καιρο μια χαρα κοιμομουν!δεν εχει κ τιποτα η τηλεοραση!!δεν ξερω τι να κανω!κ το μωρο ολο κουνιεται εχει κ λοξυγγα συνεχεια κ μου δεινει κατι κλοτσιες στα πλευρα που ποναααανεεεε!!!

Αυριο γιατρο!για το μονο που ανυπομονω!!

Αυτα.σας αφηνω..

Καλο βραδυ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...