Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μιμικα μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου!το καταλαβαινω αυτο με την μαμα σου κ εγω της λεω προετοιμασου ξεκουρασου!!χιχι

Εγω εχω ξεκινησει ηδη τις γκρινιες για την πολυκοσμια κ κατεληξα στο οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης ειναι οι ορμονες(να δω μετα τι θα γινει..)αλλα ολα θα περασουν!

Ευχομαι λοιπον να βρειτε τον χρονο που θελετε γιατι τον χρειαζεστε κι ολας περα απο το να μπειτε σε μια ταξη!

Το μαιευτηριο πως το ειδες?πρεπει να προσεχω κατι?

Και κατι τελευταιο το μωρο πως το ζυγιζετε?ερχεται καποιος?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ εγώ μόλις έβαλα μια σπανακόπιτα που έφτιαξα στο φούρνο και περιμένω πως και πως να την φάω !!!

Με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζί με τα έπιπλα του μπέμπη και ναι είναι γεγονός την Πέμπτη επιτέλους θα μου τα φέρουν !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

αχ κατερινουλα τι ειναι αυτα που ανεβαζεις?μου τρεχουν τα σαλια:P

εμεις πηγαμε και πηραμε το δωρο της ελλης ενα κατακοκκινο ποδηλατο!δε τα καταφερνει ακομα βεβαια αλλα εχει ο θεος!ψωνισα και για το μπεμπη μπανακι αποστειρωτη και καποια μικροπραγματα...θελω ακομα το σλινγκ και να δω τι θα κανω με τη κουνια.

εκανα και τις εξετασεις μου παρασκευη θα ναι ετοιμες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

elisabeth Μεγια τα πραγματάκια με το καλό να έρθει ο μπέμπης να τα χαρεί !!!

Τώρα που είπες αποστειρωτή δεν έχω πάρει το ξέχασα χιχιχιιχ!!!

Καλές βολτες να ευχηθώ στην Έλλη σου και καλά αποτελέσματα σε σένα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Εψαχνα την λιστα αλλα τωρα ειδα οτι την βαλατε!!!

Αννα και Ελενα και Τανια!!! να ζησουν τα μπεμπακια σας!!! Γερα να ειναι και καλοτυχα και ευχομαι καλο σαραντισμο και καλη ανατροφη!!! αντε ποια να ειναι η επομενη??? Περιμενουμε......

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μεγεια Σοφακι τα πραγματακια σας!!!!!!!!!

Κοριτσια τωρα που λεμε για αποστειρωτες εγω εχω απο το γιο μου αυτον της κικο αλλά εχω χασει τις οδηγιες και δε θυμαμαι ποσο νερο βαζουμε μεσα;Ξερει καμμια σας να μου πει;Και κατι αλλο βαζουμε μεσα τα μπουκαλια λειτουργει κανονικα και οταν σβησει το λαμπακι ειναι ετοιμα;

Picture+105.png

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα...

Πηγα και γω χτες στον γιατρο! Η μπεμπα ειναι περιπου 2500 κιλα αν και μου ειπε οτι τωρα ο υπερηχος δεν ειναι αξιοπιστος! Θα ξαναπαω την Τριτη 7/08 και τοτε θα κανονισουμε την ημερομηνια για την καισαρικη...δεν σας κρυβω οτι ειμαι στεναχωρημενη λιγακι γιατι δεν θα ηθελα να παω προγραμματισμενα...μακαρι να γινοταν κατι - να εσπαγαν τα νερα ας πουμε ετσι ωστε να μπω οταν η μπεμπα θελει και οχι οταν αποφασισουμε εμεις για αυτο...

τελος παντον!

μου την ειπε και λιγακι για τα κιλα αλλα τι να κανω..αλλες παιρνουνε και αλλες οχι να σκασω τωρα και για αυτο??? εξετασεις θα μου γραψει παλι πριν τη γεννα. Αυτα...βασικα δεν ειπαμε και πολλα. Παντος υπολογιζω γυρω στις 17 Αυγουστου να με βαλει...αντε γιατι ζοριζομαι!!!

cfcIp3.png

Μεγεια Σοφακι τα πραγματακια σας!!!!!!!!!

Κοριτσια τωρα που λεμε για αποστειρωτες εγω εχω απο το γιο μου αυτον της κικο αλλά εχω χασει τις οδηγιες και δε θυμαμαι ποσο νερο βαζουμε μεσα;Ξερει καμμια σας να μου πει;Και κατι αλλο βαζουμε μεσα τα μπουκαλια λειτουργει κανονικα και οταν σβησει το λαμπακι ειναι ετοιμα;

Picture+105.png

Ριτα μου εγω εχω την ΑVENT και δεν ξερω σιγουρα αλλα στον δικο μου βαζω 90 ml. Οσο για το φωτακι αναβοσβηνει οσο ειναι σε λειτουργια και οταν τελειωσει σταθεροποιειται!!! ελπιζω να θυμαμαι καλα... Θα τον δοκιμασω και θα σου ξαναπω γιατι και γω εχω να τον λειτουργησω 1,5 χρονο περιπου!!! :rolleyes:

εμεις πηγαμε και πηραμε το δωρο της ελλης ενα κατακοκκινο ποδηλατο!δε τα καταφερνει ακομα βεβαια αλλα εχει ο θεος!ψωνισα και για το μπεμπη μπανακι αποστειρωτη και καποια μικροπραγματα...θελω ακομα το σλινγκ και να δω τι θα κανω με τη κουνια.

εκανα και τις εξετασεις μου παρασκευη θα ναι ετοιμες.

Σοφακι και γω πρεπει να παρω δωρακι του μικρου απο την μπεμπουλα...αλλα δεν ξερω τι!!!! σλινγκ ποιο θα παρεις? εγω ακομα δεν εχω αποφασισει ρε γαμωτο..

καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου!!!

Με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζί με τα έπιπλα του μπέμπη και ναι είναι γεγονός την Πέμπτη επιτέλους θα μου τα φέρουν !!!!

ειδες που αγχωθηκες ??? ολα μια χαρα θα τα προλαβεις καλε!!! και θα εχεις και τι να κανεις τις τελευταιες μερες!!! καλοριζικα ευχομαι τα πραγματακια σας!!!

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Και στα δικα μου τωρα.....

Χθες πηγα στον γιατρο για υπερηχο και nst. Ο γιατρος τα ειδε ολα τελεια και απο χθες το πρωι ο μικρος με εχει ταραξει στην κλωτσια οποτε ησυχασα :P.

Το μονο που με στεναχωρησε βρε κοριτσια ειναι οτι ειναι 1700 σε βαρος και μου φαινεται λιγο μικρουλης.

Θα προλαβει μεχρι τις 4 Σεμπτεμβριου να παρει επαρκες βαρος???

Καλε μην το σκεφτεσαι καθολου!!! μια χαρα ειναι το παιδακι!!! τωρα θα δεις μεσα στον Αυγουστο θα παρει 1,5 κιλο περιπου!!! μια χαρα θα ειναι...:tongue:

καλημερα σε ολες τις μανουλες και τις καλυτερες ευχες μαου σε οσες αγκαλιασαν ηδη τα αγγελουδια τους!!!ειχα ξαναγραψει παλιοτερα αλλα μετα εμπλεξα με το μικρο και αρκεστηκα στο να σας διαβαζω καθημερινα...ετσι ειναι σα να σας ξερω ολος!!!

εχω ηδη ενα αγορακι και περιμενω το δευτερο με πητ 28/9 στο ρεα. λογω 2ης καισαρικης θα γεννησω νωριτερα.

με τη ζεστη ουτε εγω την παλευω....τρεμω στον επομενο λογαριασμο της δεη:confused::confused:

με το καλο Χριστινα!!! καλος ηρθες....

Ειμαι ερωτευμενηηηη!!!!! Δεν τον εχω μαζι γιατι παρουσιασε ταχυπνια κ τον εχουν σε οξυγονο αλλα δεν ειναι ανησυχητικο..θηλασαμε στην ανανηψη κ με εχεσε κιολας.τωρα βγαζω με το θηλαστρο καθε 3 ωρες κ του το δινουν.ελπιζω να τον εχω συντομα κοντα μου τον μελενιο μουυυυυ...στο επομενο ποστ τα του τοκετου

Αχ Ελενα ευχομαι γρηγορα να εισαστε αγκαλια!!! Καλα σου εκανε και σε κατουρησε!!! απο τωρα δειχνει ποιος εχει το πανω χερι!!! :)

cfcIp3.png

chiqui κι εγώ έτσι αισθάνομαι, ερωτευμένη! Αισθάνομαι ταυτόχρονα και τύψεις γιατί έτσι έπρεπε να είναι με όλα τα παιδιά, αλλά μόνο τώρα καταφέρνω να χαλαρώσω (εγώ με το μωρό, γιατί με όλους τους υπόλοιπους τσακώνομαι) και να το ευχαριστηθώ!

Μιμίκα πονάκια αισθάνομαι αρκετά ακόμα, παίρνω βολταρέν πρωί βράδυ τώρα, σταδιακά το αραιώνουμε δηλαδή, αλλά δεν βοηθάει και η στάση που θηλάζω ίσως, καθιστή στην πολυθρόνα και κάπως σκυμμένη πάνω από το μωρό... Έτσι γίνεται με εμάς τις καισαρικομάνες... ταλαιπωρία...

Δέσποινα όντως το βράδυ ξυπνάει και η δικιά μου, τη μέρα δεν ξυπνά με τίποτα, γι' αυτό πονάνε και οι θηλές μου, γιατί τη βάζω να θηλάσει κοιμισμένη και δεν πιάνει καλά... Θηλάζει και πιο λίγο έτσι, ήθελα κι εγώ να τη ζυγίσουμε, αλλά δεν βγάλαμε ακόμα τη ζυγαριά από την αποθήκη (Greta μπορείς να πάρεις μια απλή φθηνή ζυγαριά από το Jumbo, δεν χρειάζονται οι επαγγελματικές, ούτως ή άλλως θα το βλέπει και ο παιδίατρος). Κι εμάς έκανε λίγο ίκτερο (11,2, αλλά ήταν την τέταρτη μέρα και είπαν ότι δεν αποτελεί πρόβλημα) και ανησυχώ λίγο κι εγώ. Αλλά θυμάμαι ότι και με τη δεύτερη μου έτσι ήταν, κοιμόταν συνέχεια, πραγματικά σε λήθαργο, και κάποια στιγμή ξύπνησε... Μόνο η πρώτη μου δεν κοιμόταν ποτέ, αλλά ήταν ειδικές οι συνθήκες, ήμουν εγώ χάλια, ήταν και το πρώτο μας, πονούσα συνέχεια... Τώρα περιμένω να κανονίσουμε με την παιδίατρο να τη δει... Πάντως παρόλο που κοιμάται προσπαθώ έστω και λίγο να τη θηλάσω, κάνει και φοβερή ζέστη εδώ, μη μας πάθει και τίποτα... Όταν την αλλάζω και την πλένω λίγο ξυπνάει, αλλά όχι για πολύ ώρα, το βράδυ βέβαια δεν κλείνει μάτι! Πάντως δεν προσπαθώ να την έχω ξύπνια παρά για να τη θηλάσω, γιατί ανησυχώ ακόμα με τη μεγάλη μου που είναι άρρωστη, λέω καλύτερα να ταλαιπωρηθώ λίγο παραπάνω και να μην μας κολλήσει η μπέμπα... Εγώ δεν βλέπω την ώρα όταν είναι να τη θηλάσω, αφού δεν ξυπνάει δεν τρώει με όρεξη, οπότε όταν μπορώ να το σκάσω από τα παιδιά, πάω μέσα και τη βάζω στο στήθος, έστω και λίγο, ούτως ή άλλως διαφορετικά στάζω και πονάω. Πάντως δεν πρέπει να πίνει πολύ έτσι, γιατί σήμερα την είχα κοιμισμένη στο στήθος από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα και μετά ξύπνησε μόνη της (ζήτω!!!!) και θήλασε κανονικά στις έξι με όρεξη....

φιλιά!

a0Nsp3.png

Γεια σας κι απο μενα!τι κανετε?????

ΜΙΜΙΚΑ χαιρομαι πολυ που εχετε μπει ςε μια σειρα κοριτσακι μου η αληθεια ειναι πως τα σουρτα φερτα απο κοσμο ειναι εκνευριστικα!κουραγιοοοοο!

ΧΡΙΣΤΙΝΙΟ καλως ηρθες κ παλι κοντα μας!με το καλο ο παιδαρος σου!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ χρονια πολλα κοριτσακι μου να εισαι γερη,ευτυχισμενη κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ οι υπερηχοι δεν ειναι αξιοπιστοι κ θα σου δωσω το δικο μου παραδειγμα!πριν 3 βδομαδες ο μικρος μου ηταν στα 2960!χτες ηταν στα 3100!δεν μπορει να εβαλε το σο λιγο...αλλωστε μου το ειπε κι ο γιατρος!μην αγχωνεσαι!!

ΕΛΕΝΑ μου ειναι πολυ λογικο να εισαι ερωτευμενη με το μικρουλη σου!γρηγορη αναρρωση να εχει το μαναρακι σου!!!!!!

Κατερινακι επιτελους ερχονται τα πραγματακια του μπεμπη σου!τελειααααααααα!

pysXp3.png

Καλέ δεν το πιστέυω πόσα γεννητούρια εχουμε μεσα σε μια μέρα!!!

Τανια, Αννούλα και Ελενάκι να χαίρεστε τα αγγελούδια σας και ευχομαι καλό σαραντισμό και καλους θηλασμούς!!! :P

Ροδακινούλα μου χιλια ευχαριστώ για τις ευχες και την υπεροχη τούρτα που μας κέρασες μιαμ μιαμ...

Εδω εφτιαξε η μαμά μου cheesecake (ειδες Έλενα τι μου έκανε ο γιος σου ο σεφ? μου ανοιξε δουλειες χιχιχι) και πήραμε και μια τούρτα παγωτό για να σβήσουμε τα κεράκια!! Πήρα αγκαλίτσα τον γιοκα μου και τα σβησαμε μαζι..η τουλάχιχστον προσπάθησε!

Κατά τα άλλα δεν με κρατάει το σπίτι περιμένω το ραντεβού με τον γιατρό αυριο πως και τι..

Αγλαία με έκανες και γέλασα πολύ με την περιγραφή σου για τον μικρό..θα συμφωνήσω κ εγω οτι αν ειναι να φας το πακετο καλυτερα νωρίτερα και οχι στις 4.00!!

Δεσποινακι μην στεναχωριέσαι και κάνε οτι ειναι καλύτερο για την μικρή σου!

Μαριλένα μου το βάρος μου φαίνεται πολύ καλό όσο για το ποτε θα γεννήσεις προφανως στην καισαρική παιζει πολύ ο προγραμματισμός κυριώς αν ειναι το δευτερο παιδάκι ειναι αρκετα συνηθισμένο αυτό, απο την αλλη πλευρα συζητησε το με τον γιατρο σου. Με το καλό ευχομαι!

Ελενάκι χαίρομαι πολύ που εισαι καλά κούκλα μου και εννοείται οτι θα εχεις παθει τρελό έρωτα..με τον θηλασμό πως πάει? Το Ρεα πως ειναι? περιμενω εμπειρια σου!

Κερασιά μην ανησυχείς ολα θα πανε καλα κουκλα μου!

Μιμίκα και εγω παντως δεν τα παω πολυ καλα με τον κοσμο να μπαινοβγαινει και το νεογεννητο στο σπιτι..αυτην την βαβουρα που λες δεν την παλευω..γι αυτο και θα κρατησω τις σαραντα μερες για να μην εχω αυτον τον συνωστισμο, οσο για την μανουλα σου νομιζω οτι πιο πολυ θα σου λειψει αλλα απο την αλλη θα βρεις τις ισορροπιες μονη σου καλυτερα

Liberaki με το καλό και σε σενα κούκλα μου πλησιάζεις κ εσυ ε? πως νιώθεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...