Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

περασα ησυχο βραδυ ευτυχως.Σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο.Θα τον ρωτησω για τις ενεσεις παντως φοβαμαι πολυ οτι θα ερθει νωριτερα.

Ανησυχω και για τα κιλα.Στις 18 Ιουλιου στο ντοπλερ ηταν 1880 κανονικα θα πρεπει να εχει περασει τα 2000 .

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση κοριτσακια μου .Το βραδακι θα τα ξαναπουμε με τα νεα του γιατρου.

Αννουλα να σου ζησει να ειναι ευτυχισμενο και τυχερο με το καλο η επιστροφη στο σπιτακι σας

3232682xykp37wxtc.gif

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γειά σας φιλενάδες! Δεν κατάφερα να μπώ ακόμα να σας διαβάσω, είδα όμως ότι είχαμε ευχάριστα!! Τάνια, Έλενα, Άννα να σας ζήσουν τα ζουζουνάκια! Να είναι γερά και αυτά και εσείς! Καλή λοχεία και καλούς θηλασμους κουκλάρες μου! Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι!

Ποια θα είναι η επόμενη άραγε? Αχ κορίτσια σιγά σιγά έρχονται όλα τα μωράκια του καφέ μας! Τί ευτυχία! Με το καλό σε όλες σας κοριτσάρες μου! Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συνέχεια άσχετα αν έχω χάσει πολλά επεισόδια! Ο μπέμπης μας είναι πολύ καλόβολο μωρό αλλά ακόμα προσπαθούμε να μπούμε σε μιά τάξη. Έχω κάθε μέρα την μάνα μου, τον αδερφό μου και τα πεθερικά μου και όσο κι αν με βοηθάνε πολύ με τις δουλειές του σπιτιού, όσο να ναι δεν έχουμε την ησυχία μας και γίνεται κάθε μέρα όλη μέρα ένας ψιλοχαμός και αυτό με έχει κουράσει. Δεν μπορούμε να βρούμε την σειρά μας. Γι αυτό βλέπετε ότι έχω χαθεί από το καφέ μας. Ας μην παραπονιέμαι όμως!

Κερασία μου εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα με τον γιατρό κοπέλα μου! Μην αγχώνεσαι, προσπάθησε να είσαι ήρεμη.

Αγλαία μου κι εμένα το 4 με 7 είναι το δύσκολο μου! Πώς είσαι εσύ? Έχεις πονάκια?

Χαρούλα μου μην αγχώνεσαι για το βάρος, έχεις ακόμα έναν γεμάτο μήνα μπροστά σου και μάλιστα τον μήνα που αυξάνεται με μεγαλύτερους ρυθμούς το βάρος. Να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!

Δεσποινάκι μου πώς τα πάς με την μικρούλα σου? Με την αυπνία την παλεύεις?

2sCXp3.png

Μιμικα μου εγω το εχω δηλωσει οτι εδω εκτος απο μενα κ τον αντρα μου θα ειναι μονο η μανα μου.τουλαχιστον μεχρι να σαραντισουμε.ουτε επισκεψεις ουτε τιποτα.τα πεθερικα ειναι μακρια κ ουτε στην γεννα θα ειναι.κ παλι ομως ειναι τοσο ιδιαιτερες οι αυτες οι στιγμες κ για λιγους.γι αυτο θελω την μαμα να με βοηθαει μεχρι να μπω σε ταξη.απο κει κ περα μια επισκεψη μιση-μια ωρα απο οικογενεια μονο αντε να δεχτω αλλα μεχρι εκει.Εισαι κομματια ε?κοιμασαι τουλαχιστον καθολου?

Θα τα λεμε μετα τις 12 μου φαινεται θα χει πλακα!!

Κερασια ο γιατρος τι ειπε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ειμαι ερωτευμενηηηη!!!!! Δεν τον εχω μαζι γιατι παρουσιασε ταχυπνια κ τον εχουν σε οξυγονο αλλα δεν ειναι ανησυχητικο..θηλασαμε στην ανανηψη κ με εχεσε κιολας.τωρα βγαζω με το θηλαστρο καθε 3 ωρες κ του το δινουν.ελπιζω να τον εχω συντομα κοντα μου τον μελενιο μουυυυυ...στο επομενο ποστ τα του τοκετου

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ειμαι ερωτευμενηηηη!!!!! Δεν τον εχω μαζι γιατι παρουσιασε ταχυπνια κ τον εχουν σε οξυγονο αλλα δεν ειναι ανησυχητικο..θηλασαμε στην ανανηψη κ με εχεσε κιολας.τωρα βγαζω με το θηλαστρο καθε 3 ωρες κ του το δινουν.ελπιζω να τον εχω συντομα κοντα μου τον μελενιο μουυυυυ...στο επομενο ποστ τα του τοκετου

Τι καλα!!!να σου ζησει!!γρηγορη αναρρωση να εχει.και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!καλους θηλασμους!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να με πάλι!

Πωπω, τι είναι αυτό σήμερα, ο πελαργός κάνει διπλοβάρδυες!

Αννα και Ελένη να χαίρεστε τα αγοράκια σας! Καλότυχα και ευτυχισμένα να είναι (δυστυχώς δε ξέρω να βάζω όμορφες φωτο!:|). Εύχομαι και σε σας καλή και ταχεία ανάρρωση και γρήγορα στο σπίτακι σας με τα μωράκια σας!

Διαφημίσεις

Μιμίκα και Αγλαϊα τι κάνουν τα μωράκια σας; Και τα δικά σας είναι βραδυνοί τύποι; Η μπέμπα μας όλη τη μέρα είναι τρομερά ησυχή, ξυπνάει μόνο για να φάει και μετά πεφτει πάλι σε λήθαργο. Αλλά μόλις φτάσει το βράδυ, γίνεται διαβολάκι. Χτες από τις 1.00 εως τις 5.00 πάλευα να την ταϊσω και να τη κοιμήσω! Στο τέλος βγήκα νοκ αουτ, τη παρέδωσα στο μπαμπά και ευτυχώς κοιμήθηκα λιγουλάκι!

Από βάρος πώς τα πάτε; Χτες που τη ζυγησε η μαια είχε χάσει 270γρ και τώρα είναι μόλις 2.7 κιλά, και λίγο τενοχωρέθηκα. Θα ξανάρθει να τη ζυγήσει αύριο και μετά βλέπουμε. Ισως να χρειαστεί συμπλήρωμα :| και κάπως με έχει πα΄ρει από κάτω. Αλήθεια, εσείς πόσο συχνά τα θηλάζετε, για ποση ώρα. Η μαία μουα είπε ανά τρίωρο για τουλάχιστον 20 λεπτά τη φορά. Αλλά η δικιά μου δε ξυπνάει και εύκολα. Εκανέ και λίγο ίκτερο, οπότε, χρειάζεται σημαντική προσπάθεια για να την ταϊσουμε.

Αγλαϊα, και εσύ δεν είπες πως η μικρή σου είναι υπναρού; Πώς καταφέρνεις να τη ξυπνήσεις;

μπράβο Ελενάκι μου! Πολύ χαίρομαι για σένα! Όλα καλά θα πάνε και θα τον έχει στο βυζάκι σύντομα! Περιμένουμε λεπτομέρειες όταν μπορείς.Κοίτα να ξεκουραστείς λίγο!

Γκρέτα και Δέσποινα με το μωρό τα πάω πολύ καλά. Έχει πολύ καλό πρόγραμμα. Καμιά φορά αργεί να πιάσει την θηλή και γίνεται λίγο νευρικός αν πεινάει. Επίσης την μέρα είναι πολύ ήσυχος και το βράδυ καλός είναι αλλά τον πιάνει καμιά γκρίνια γύρω στις 4 το πρωί. Σε γενικές γραμμές όμως το μωρό μου είναι σουπερ. Η πολυκοσμία είναι που με έχει κουράσει. Θέλω να μείνω με τον άντρα μου και τον γιό μου οι 3 μας να βρούμε την σειρά μας. Ξέρω βέβαια ότι το Σάββατο που θα φύγει η μάνα μου θα μου λείψει πολύ γτ και ψυχολογικά είναι ια βοήθεια τώρα που ο άντρας μου δουλέυει, ιδίως την νύχτα αλλά κυρίως επειδή τόσες μέρες εγώ ούτε ένα ποτήρι έπλυνα στο σπίτι. Έχει πεθάνει στις δουλειές η δόλια. Δεν είναι ότι μου κάνουν τίποτα γενικά οι τριγύρω απλά εγώ τα παίρνω λίγο πιο έντονα όλα. Οι ορμόνες μάλλον φταίνε.

2sCXp3.png

Για τον θηλασμό που λές, θηλάζω όποτε και για όσο θέλει το μωρό. Συνήθως όμως ανα 3 ώρες την μέρα και ανα 4 την νυχτα και κάθε γεύμα μας διαρκεί μέσο όρο 30 λεπτά. χθές έτυχε να φάει μόνο 15 λεπτά, αλλά και 1 ώρα.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...