Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες!ΤΑΝΙΑ να σας ζήσει το μπουμπουκακι!γερο κ καλοτυχο κοριτσακι μου!!

Λοιπον τα νεα απο το γιατρο:ο μικρουλης μας ειναι μια χαρα είναι πολυ ψηλός μας ειπε κι ότι σε 2 βδομάδες πιστεύει ότι θα έχω γεννήσει!!μου έβαλε χέρι εννοειται κ ειπε οτι δεν έχει κατέβει ακόμα το κεφάλακι του!!ειπε πολυ περπάτημα κ σεξ!!εχει γλέντια σήμερα!!!χοχοχο!!δεν πονεσα καθόλου πάντως στην εξεταση!!Αυτα τα δικα μου κορίτσια!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια μου να σας ζήσει η μπέμπα!!! :D

its-a-girl.jpg

Κερασιά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να γλυτώσετε θερμοκοιτίδες! Υπομονή!! :rolleyes:

Έλενα έρχεται κι εσένα η σειρά σου ε;; Άντε η ώρα η καλή!! :D

Σοφία δεν νομίζω ότι είναι λίγο το 2800, είναι φυσιολογικό! Η φιλιότσα μου στις 40 βδομάδες γεννήθηκε 2300!! Και δεν είχε κανένα πρόβλημα!! Ούτε θερμοκοιτίδες, ούτε τίποτα!! ;)

Γκρέτα αν υπολογίζω σωστά 3 βδομάδες θα πάρει άδεια ο άντρας σου; Καθόλου λίγες δεν είναι!! Μακάρι να μπορέσει εμένα να πάρει 2, χαρούμενη θα είμαι!! Οι εποχές είναι δύσκολες τώρα, και στον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα στριμωγμένα, οπότε δεν είναι καιρός για πολλές απαιτήσεις.. :rolleyes: Σε ποιον κλάδο εργάζεται ο δικός σου;;

Αγλαϊα ένα έχω να πω, χαρά στο κουράγιο σου! :shock:

Ρίτα πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τον "δρόμο" σου, δηλαδή να περιμένω λίγα χρόνια για το 2ο παιδάκι.. Αν και η ηλικία ίσως δεν με παίρνει άνετα, κι ο γιατρός μου είχε πει να μην το προγραμματίσω γιατί πολλές φορές δεν σου βγαίνουνε.. Αλλά διαβάζω κι εγώ τις άλλες κοπέλες τι τραβάνε με μικρά παιδάκια και τώρα εγκυμοσύνη, και είναι πολύ δύσκολο πραγματικά!!

Για τον θηλασμό, βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το βάψιμο μαλλιών που λέγαμε:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/08/53.html

Εγώ κορίτσια που λέτε σήμερα έκανα όλη μέρα δουλειές.. Ψώφησα.. Αλλά με έχει πιάσει ένα άγχος να τα ετοιμάσω όλα.. Μπαίνω στον μήνα μου σύντομα, και έχω αγχωθεί!! :| Και αύριο έπεται συνέχεια!!!!!!!! :rolleyes::cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Τάνια να σου ζήσει η μικρούλα σου και να τη χαίρεσαι!

Myrina όλα τέλεια τα έχεις ετοιμάσει, μην αγχώνεσαι! Και όσο για το δεύτερο, να δεις που μόλις ξεπεταχτεί θα τα έχεις ξεχάσει όλα κι έτσι θα την πατήσεις κι εσύ (με την καλή έννοια φυσικά!). Ταλαιπωρούμαστε, αλλά τα ξεχνάμε μετά!

Κερασιά, ελπίζω να περιμένει το μωράκι σου κι άλλο, αλλά ό,τι και να γίνει, καλά θα πάνε όλα! Ξεκουράσου και κάνε ό,τι λέει ο γιατρός σου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην αγχώνεσαι, γι' αυτό λέω να αγχώνεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο.

Δέσποινα, η δική μου στην ώρα της. Ακριβώς τα μεσάνυχτα ξύπνησε και το ματάκι γαρίδα! Αλλά αυτή τη φορά ήμουν προετοιμασμένη: είχα κοιμηθεί από τις ένδεκα κι έτσι δεν παραπατούσα, όταν με ξυπνησε, την άλλαξα χαζολογώντας μετά την έβαλα δίπλα μου στο κρεβάτι και της μιλούσα, στο τέλος βέβαια ήθελε πάλι αγκαλιά, οπότε ήρθαμε στον υπολογιστή και είπαμε στον μπαμπά της να μας βάζει διάφορα τραγούδια στο youtube (αυτά που αρέσουν σε μένα εννοείται), έφαγα κάτι και όταν άρχισε να κλαίει και αγκαλιά, τότε πήγαμε πάλι για μαμ (παρένθεση: με πονάνε αφάνταστα οι θηλές, χωρίς να φαίνονται ερεθισμένες, περίεργο μου φαίνεται, είδες που κάθε φορά συμβαίνει κάτι καινούργιο; ), και μετά έπεσε ξερή (χα χα, της την έφερα σήμερα, ελπίζω βέβαια να μη γελάσει εκείνη τελευταία σε κανένα μισάωρο και μέχρι το πρωί!). Πάω τώρα κι εγώ να κοιμηθώ μην τυχόν και μου ετοιμάζει καμία έκπληξη!

Μην σας ξεγελάω με τα κέφια, όλη μέρα φώναζα, αλλά τώρα τί ανακούφιση που κοιμουνται επιτέλους όλα!!! Πολύ θα ήθελα να μείνω ξύπνια να το απολαύσω, αλλά δεν επιτρέπονται τέτοια!

Φιλά!!!! Η Άννα δεν ακούστηκε, ε;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Να με και εγώ. Βραδυνη βραδυνη, μια και που η μπεμπα μας αποφασισε πως η μανουλα δε χρειαζεται να κοιμηθει!Ολη τη μερα κοιμοτανε και τωρα αποφασισε πως θελει αγκαλια αλλιως ξεσηκωνω τον κοσμο ολο!

Διαβασα τα νεα σας το απογευμα, αλλά δυστυχως δε συγκρατησα και πολλα.

Πρωτα απο ολα να ευχηθω στην Τανια για την κορούλα της. Να σας ζήσει. Να είναι παντα καλοτυχη και ευτυχισμένη. 2800 ε; Μικρούλα και η δικια σας. Σα πολλα μικρούλικα και βιαστικά μωρακια στη παρεα.

Κερασια, εύχομαι να βοηθησουν τα γιουποκαρ και να μεινει λιγο παραπανω η μικρη στη κοιλιτσα. Προσπαθησε να μη στενοχωριεσαι πολυ, ίσως να την επηρεαζει. Ενεσουλες για τα πνευμονακια της κανατε;

Αννα ευχομαι ολες οι εξετασεις να είναι καλες και νσ μην ειναι βιαστικος ο σκιουρος. Βεβαια, ποιος τον κατηγορει, το μικρακι σας θέλει να ερθει στην υπεροχη οικογενεια σου.

Ελενα σε ευχαριστω πολυ για το αρθρο. Πολυ κατατοπιστικο. Και γενικα θελω να ευχαριστησω τα κοριτσια που εγραψαν τα σεντονια τους για να με ηρεμησουν. Ολες σας οι συμβουλες είναι πολυτιμες, για ολες μας.

ΥΣ συγχωρεστε τα λαθη μου, ειναι περασμενη η ωρα και η μικρη ειναι γαντζωμενη στο στηθος μου.

Και συνεχιζω,

Ελενα πολυ μεγαλο το μωρακι σου. Αφου εχει και το βαρος, μπορρι να σου ερθει απο λεπτο σε λεπτο.

Σοφια να χαιρεσαι τη μικρη σου, θα προσπαθησετε να κανετε κατι;

Αληθεια, νεοτερα απο τη Ρντι δεν είχαμε; Ευχομαι ολα να ειναι καλα, απλως να ειναι ευχαριστα αποσχολημενη!

Μυρινα, ευχομαι τελικα να παρει ο αντρας σου τις δυο βδομαδες. Η συμπεριφορα του αντρα σου ως προς το σοί δυστυχως μοτ φαινεται πολυ τυπικη. Δυστυχως πολλοι (και αντρες και γυναικες) ξεχνουν να κανουν το διαχωρισμο μεταξυ της οικογενειας γονεις και οικογενεια γυναικα και παιδια!

Λιμπερο, και εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα, και να που τωρα κραταω τη βιαστικη κορουλα μου αγκαλια.

Μιμικα και Αγλαϊα θα ηθελα να σχολιασω πολλα απο αυτα που ειπατε, αφου λιγο πολυ παρομοια περναμε με τα μωρακια μας, αλλα σα να κοιμηθηκε η μικρη στην αγκαλια και ευχομαι να μπορεσω να κοιμηθω και εγω λιγακι. Θα προσπαθησω να σας γραψω περισσοτερα το πρωι, κορούλας θέλοντως!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα άλλο ένα μωράκι ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα!!!

Ελενάκι μου να σου ζήσει να είναι καλότυχο το ζουζούνι σου και γερό !!!!

1522569ceu11nbjwu.jpg

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημέρα Αυγουστομάνες!

Σας φέρνω πρωινά νέα,

ήρθε ο σκίουρος!

Γεννήθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα, 3200, και απότι λέει η Αννα μας, έχει λεπτά καστανά μαλλάκια, λεπτά χαρακτηριστικά και φωνή καμπάνα! Ξεκίνησαν πόνοι το απόγευμα, γρήγορα έγιναν δυνατοί και 5λεπτοι, και μπήκαν άρων άρων!

Εντέλει όλα είναι μια χαρά, και η Αννα έχει πλέον 3 γιους!:D:D:D

Μπορείτε να γράψετε κ στο θεματάκι στα Νεογεννητα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα να σας ζησει ο ιασονακος!!

ελενα να σας ζησει ο μπεμπης!!

ποια θα ειναι η επομενη?

εγω ετοιμαζομαι να παω για εξετασεις αιματος...ελπιζω να μην εχει κοσμο και μετα λεμε να παμε ικεα κια να δουμε για το ποδηλατο της μικρης.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα...τι κανατε κοριτσακια????

αννα να σου ζησει ο σκιουρος......γερος και δυνατος.....με το καλο να πατε σπιτι...

κερασια ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει να γεννησετε νωριτερα....

σημερα εχω ραντεβου στη γιατρο να δουμε τι γινεται...απο σημαδια τοκετου τιποτα ακομα...μονο κατι μικροσυσπασεις....βλεπω να φτανω στις 10/8...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλε γεννησε και η ελενα....τωρα το ειδα στο facebook..

να σου ζησει κοριτσαρα....γερο και καλοτυχο να ειναι..περιμενουμε νεα...

καλε τι εγινε??χαμος παλι εεε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...