Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εχω αγωνια!!!! σημερα ειναι το ραντεβου με τον γιατρο!!! να δω τι θα κανονισουμε για προγραμματισμενο τοκετο ειναι και αυτη η ρημαδα η εξεταση με το χερι...

ουφ ουφ και ξανα ουφ!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναστασια δικιο εχεις δε το συζηταμε ελπιζω να το δει ετσι κ ο αντρας σου γιατι απ τη πεθερα σου μη περιμενεις και πολλα...

γκρετα με το καλο κ εσυ!

ειχαμε νεα απ τη τανια?η απο την αννουλα?

να σας γραψω κ εγω τα δικα μου τα νεα...τελικα πηγα για το ντοπλερ σημερα...εκανα και βιοφυσικο προφιλ..ολακαλα αλλα το βαρος ειναι λιγο χαμηλα 2200 τον βγαζει...κ εκανε εκτιμηση για τις 38 βδομαδες 2800...λιγο δεν ειναι?και γι αγορι κιολας?θα το παρακολουθουμε με το γυναικολογο μου απο κοντα βεβαια...μου εκλεισε ραντεβου για τη δευτερα.το βιοφυσικο προφιλ καλο αλλα συσπασεις μηδεν...εχω χρονο ακομα που θα παει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κορίτσια μου κάνω ακόμα δουλειές.. Λιώνω από την ζέστη..

Μπήκα λίγο γρήγορα, και είδα αυτό το άρθρο:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/blog-post_1179.html

Νομίζω αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας! Προσωπικά ένοιωσα όμορφα διαβάζοντάς το!! ;)

Τα λέμε αργότερα πάλι!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κορίτσια μου κάνω ακόμα δουλειές.. Λιώνω από την ζέστη..

Μπήκα λίγο γρήγορα, και είδα αυτό το άρθρο:

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/07/blog-post_1179.html

Νομίζω αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας! Προσωπικά ένοιωσα όμορφα διαβάζοντάς το!! ;)

Τα λέμε αργότερα πάλι!!

Πολυ σωστα αυτα που λεει.η αρραβωνιαστικια ενος συναδελφου του αντρα μ ειναι εγκυος.ειναι γυρω στα 23.ειχαμε βγει για καφε κ συζηταγαμε.δλδ ελεγα εγω αχ ο θηλασμος δενεχω αλλαξει ποτε πανα.δεν εχω κανει ποτε μπανιο μωρο δεν ειχα καμμια συναναστροφη με μωρα κ ποσο αγχος εχω κ τετοια.κ η κοπελα ηταν απαθεστατη διοτι οταν ηταν 13 η μανα της ειχε κανει διδυμα κ την βοηθουσε πολυ.γενικα οσες εχουν εμπειριες ειναι πιο χαλαρες πιστευω!απ την αλλη χαιρομαι που ολα θα τα καν πρωτη φορα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μωρο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

τανια να σας ζησει η κουκλα σας!!με το καλο να πατε σπιτακι σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κι αλλο μωρακι!!!!:-)

Τανια να σας ζησει η κοπελαρα σας να ειναι γερη κ καλοτυχη!

Λετα κανε ντους δεν περναει γαμωτο!υπομονη!

Εγω σιδερωνα εριξα κ ενα σφουγγαρισμα.μα καθε μερα τα κανω κ παλι χαλια ειναι.πολυ σκονη!:-\

tqpkp3.png

PzUbp3.png

τα νεοτερα απο εμενα εχουν ως εξης: ο μπεμπης μια χαρα, τον μετρησε 3.500 κιλα αλλα δεν ειναι τοσο ( κατι πρεπει να μετρησε παραπανω στην κοιλια), ο πλακουντας εχει ωριμασει, το αμνιακο εχει ελαττωθει αλλα οχι ανησυχητικα, ο τραχηλος ειναι μαλακος αλλα δεν επιασε κεφαλι στην ψηλαφιση ( ακομα τσουζει το συστημα... τοσο καιρο απραξια ξεμαθε!!!) μου ειπε οτι αν με την ψηλαφιση εκκινησε καποια διαδικασια αυριο - μεθαυριο μπορει να εχουμε ευχαριστα χωρις να ειναι και 100% σιγουρο. σε καθε περιπτωση μου ειπε οτι τον παιρνω τηλεφωνο με τον παραμικρο πονο και αναλογως πρατουμε. για προγραμματισμενη μου ειπε μονο αν θελω εγω για να ειμαι πιο σιγουρη. την τεταρτη παντως ειπα στην μαδερ να ερθει απο το χωριο.. αν προκυψει αυριο τιποτα θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε!!

απο την Αννα ειχαμε κανα νεο????

suU8p3.png

vdz8p3.png

κοριτσακια μου απο χθες το ξημερωμα που ξεκινησε η πρωτη συσπαση μετα εκανα αλλες 7-8 συμπεριλαμβανομενης και αυτης της στιγμης που μιλαμε.Το μωρο ειναι παρα πολυ δραστηριο κλωτσαει και ποναω.Μου ειπε να παιρνω 4 μισα γιουτοπαρ την ημερα και αυριο στις 6 θα με δει απο κοντα.Εχω αγχωθει πολυ γιατι την εβαψα ετσι και γινει καμμια στραβη.Θερμοκ/δες,εξοδα .Τουλαχιστον ας κατσει καμμια εβδομαδα ακομη

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...