Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!! :D

Λείπαμε το Σαβ/κο στο χωριό, τώρα διάβασα εν τάχει, θα σχολιάσω ότι θυμάμαι!! :cool:

Άννα και Τάνια η ώρα η καλή συμπεθέρες!! :D Περιμένουμε τα νέα σας!!!

Ρίτα και τι πως θα βγει μικρούλα; Θα μεγαλώσει μετά ;) Το θέμα είναι να βγείτε γερές και η δύο από την διαδικασία!!

Σοφία μη σκας για τα κιλά!! Κι εγώ το έχω χάσει.. Τώρα πάλι έβαλα 2 σε 2 βδομάδες!! Την Πέμπτη έχω ραντεβού, θα με κράξει ο γιατρός, αλλά έλα μωρέ, πόσος καιρός έμεινε ακόμη;; Πόσα ακόμη να βάλουμε;; :tongue: Κι εγώ έκλεισα μια κοπέλα να έρθει να καθαρίσει την Πέμπτη επίσης, γιατί ούτε κι εγώ την παλεύω για γενική..

Σήμερα έχω ένα σωρό δουλειές.. Πληντύρια και σιδερώματα δικά μας.. Της μικρής έμειναν λίγα ακόμη κι όχι πολύ επείγοντα, θα τα κάνω αύριο λογικά.. Αλλά επίσης σήμερα θέλω να πλύνω port-bebe, traveler και τις τσάντες του μαιευτηρίου.. Μια φίλη μου είπε ότι τα πλένει στην μπανιέρα με το ντουζ, και μου φάνηκε πολύ πρακτικό! Έτσι κι αλλιώς είναι του κουτιού, δεν θέλουνε πολύ δουλειά.. Και με αυτόν τον καιρό θα στεγνώσουνε στο άψε-σβήσε!! :cool:

Μπορώ να πω ότι λίγο με αγχώνουν αυτά που γράφετε για τα ξενύχτια.. Με αγχώνει κυρίως το γεγονός ότι δεν θα έχω καθόλου βοήθεια.. Προσπαθώ όμως να μην τα σκέφτομαι και να απολαύσω όσο μπορώ περισσότερο την περίοδο αυτή, γιατί κάτι μου λέει ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά!! Από την άλλη κιόλας ανυπομωνώ να πάρω αγκαλιά το μωράκι μου!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πωπω τι γίνεται στο καφέ μας!!!

Αγλαία μου να σου ζήσει και όλα τα υπόλοιπα θα τακτοποιηθούν!

Τάνια μου με το καλό,να πάνε όλα καλά!

Αννούλα και σε σένα και μην ανησυχείς τι τώρα τι την Κυριακή...

Δέσποινακι θα ρυθμιστεί ο θηλασμός λίγη υπομονή!

Δήμητρα εσείς πως πάτε?

Μορίτσα κανένα νέο,πότε θα βγείτε?

Εγώ χτες το απόγευμα είχα πονάκια χαμηλά και στη μέση ερχόταν κάθε 5-6 λεπτά για μισή ώρα σταματούσαν άλλη μισή και πάλι.Δεν πήρα το γιατρό. Το βράδυ στον ύπνο και σήμερα δεν είχα τίποτε..Δεν ξέρω αν ήταν ψευτοσυσπάσεις..Η γιατρός μουθ επιστρέφει Τετάρτη και Πέμπτη έχω νον στρες για να δούμε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημεραααα!πω πω εχω να μπω 3-4 μερες κι εγιναν τοοοοοσα πολλα!!!!αχ με τι να ξεκινησω???τι πρωτοσχολιασω????αφηστε που θα παραλειψω κατι ειναι το μονο σιγουρο!

ΑΓΛΑΙΑ μου καλο σαραντισμο κοριτσακι μου,περαστικα κ στην κορη σου!!!καλα η πεθερα...ασχολιαστη τι να πω?????

ΑΝΝΑ μου καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου αναμενουμε τα νεοτερα σου!!!!!

ΤΑΝΙΑ μου με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μπουμπουκακι σου!!!!!!!

ΑΝΝΙΑ μου ευχομαι να γυρισε με το κεφαλακι προς τα κατω το μωρακι σου!!!!!!!αντε η τεταρτη ειναι κοντα!!!!!!

ΜΙΜΙΚΑΚΙ μου κρατα γερα με το θηλασμο τιποτα να μην σε ριχνει!!!!!αχ ειναι δυσκολα το πρωτο καιρο μωρε καλα που εχεις κ την μανουλα που σε βοηθαει!υπομονη κοριτσακι μου!

ΝΙΚΟΛ φτανει πουλακι μου με τις δουλειες!ξεκουρασου κ λιγακι!

πφφφφφφφ εγω δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια εχω φτασει στα ορια μου!!!!απο την ζεστη,τα κιλα το πριξιμο ολα μ εχουν ριξει πολυ!θελω να γεννησω τωρααααααα!αφηστε που εχω επιθετικη συμπεριφορα με ολα αυτα κ στον αντρα μου μιλαω οπως να ναι!τεσπα,σημερα εχω γιατρο για καρδιοτοκογραφο κ υπεηχο!να δω τι θα μου πει!!!αρχιζω κ το περπατημα οπως κ το σεξ απο σημερα χοχοχοχοχοχ κ κοβω το μαγνησιο!αντε να δουμε!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

αχ libero σε νιώθω απόλυτα. Η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια μου,σέρνομαι 2 εβδομάδες τώρα! Ό,τι και να κάνω με κουράζει...Έχω και το άγχος της γέννας...Και αυτά που είπες τα κάνω με τα χίλια ζόρια αλλά τίποτε...Για να δούμε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

αχ libero σε νιώθω απόλυτα. Η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια μου,σέρνομαι 2 εβδομάδες τώρα! Ό,τι και να κάνω με κουράζει...Έχω και το άγχος της γέννας...Και αυτά που είπες τα κάνω με τα χίλια ζόρια αλλά τίποτε...Για να δούμε!

πραγματικα ρε ευριδικη εχω φτασει στα ορια μου κ το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμμια ενδειξη ακομα!ουτε ενα πονακι ουτε μια συσπαση!!!!σημερα θα δω τι θα μου πει ο γιατρος!

pysXp3.png

Αχ βρε κοριτσια μου θυμιζετε εμενα στον πρωτο μου...Καπου στην 36-37η εβδομαδα ειχα σκασει...δεν ηθελα να περιμενω αλλο,οταν μου ειχε πει ο γιατρος οτι θα τον φαμε το μηνα(οπως και εγινε) ειχα βαλει τα κλαμματα...χαχα!Ημουν πολυ αστεια τωρα που το σκεφτομαι....ο ανδρας μου ειχε φρικαρει....

Οπως και να εχει φτανετε στο τελος,μονο λιγη υπομονη ακομα,και ειλικρινα πιστευω οτι οσο πιο πολυ κατσουν τα μωρακια στην κοιλιτσα τοσο καλυτερο ειναι για αυτα.

Λιμπερακι εισαι και πρωτομανουλα,36η εβδομαδα ειναι νωρις για να ειχες συμπτωματα.Ε ε ε ρ χ ε τ α ι μην ανησυχεις!!

Ευριδικη ειδες που ολα ειναι καλα;Επιστρεφει και η γιατρος σου.Ολα τελεια!!

Αναστασια η πεθερα ειναι κοντα;Τουλαχιστον για ενα φαγητο στις αρχες.Δε νομιζω οτι θα χρειαστεις κατι αλλο, ειδικα αν ειναι καποιες μερες και ο ανδρας σου στο σπιτι..Μια χαρα τα καταφερνουν τα ζευγαρια μονα τους.Απλα λιγη κατανοηση και βοηθεια απο το συζυγο στα του σπιτιου και του μωρου και ολα γινονται.Τωρα αν ουτε η πεθερα δε μπορει να βοηθησει με κανα φαι,οργανωσου απο τωρα.Οτι φτιαχνεις βαζε παραπανω και αποθηκευε 2 μεριδες στην καταψυξη για τις πρωτες μερες στο σπιτι.Ε θα παιξει και κανα ντελιβερι και ολα καλα θα πανε.Δε χρειαζεται να ειναι ολα στην εντελεια.Και κανα ασιδερωτο ρουχο θα φορεσετε οπως ολες και το σπιτι θα μεινει λιγο πισω, αλλα δεν πειραζει.Ο καιρος με τα νεογεννητουλια περναει πολυυυ γρηγορα.Εγω ειλικρινα νοσταλγω τις μερες εκεινες και περιμενω με ανυπομονησια και το ξενυχτι και τα επακολουθα του,η μαζοχα......χαχα!!Ειναι ωραια φαση.

Αυτο που ειναι πραγματικα δυσκολο και το καταλαβαινω απολυτα και το θαυμαζω ,ειναι αυτο που περνανε οι κοπελες που ειναι τωρα εγκυες και εχουν πολυ μικρα παιδακια σπιτι...ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο με τα δοντια κτλ!Εγω ευτυχως δε σηκωνομαι ποτε πια τη νυχτα για το γιο μου και εχω ξεφυγει απο αυτη τη φαση.

Αχ και για τα κιλα που λετε...ενταξει απλα σας ζηλευω που τρωτε οτι θελετε και ας βαζετε...εχω περασει τετοια στερηση τωρα στο τελος λογω της χολης που τι κι αν τερματιζω με -1 κιλο;;;.....δεν το ευχομαι σε καμμια εγκυουλα αυτο.Εχει πεσει τετοια πεινα και νηστεια στη διατροφη μου...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γιάννα μου και εχώ μέχρι την Πέμπτη δεν είχα απολύτως τίποτε.ο καρδιοτοκογράφος ήταν μια ευθεία γραμμή!

Ρίτα μου πέρασα μια καλή εγκυμοσύνη δόξα τω θεώ,αλλά τώρα μ'εχει πιάσει αγωνια,φόβος για το άγνωστο...τι να πω...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Η πεθερά Ρίτα είναι στο χωριό, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα κοντά.. Τώρα αν θέλει ένα φαί μπορεί να βρει τρόπο να το στείλει.. Πάντως έχω σκοπό να το κάνω αυτό που λες με την αποθήκευση.. Όπως το λέγαμε και με την Αγλαϊα, πχ κάτι όσπρια, κοκ.. Μπορώ να βάλω σε μπωλάκια.. Προσπαθώ να ψήσω τον άντρα μου να πάρει 2 βδομάδες άδεια για να είναι μαζί μου τον πρώτο καιρό τουλάχιστον.. Γιατί η μία τι να σου κάνει.. Την μισή θα είσαι στο μαιευτήριο.. Και θα έχει και τις δουλειές σε υπηρεσίες (ληξιαρχείο, δημαρχείο, κοκ), οπότε δεν θα μπορέσει να μείνει καθόλου μαζί μου.. Για να δούμε θα τον πείσω.. Γιατί μετά δεν θα έχει καθόλου άδεια ως το τέλος του χρόνου, και ήθελε να αφήσει και μία βδομάδα για τις εληές.. Που βοηθάει τους δικούς του εκεί τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη.. Δεν λέω κι αυτοί τον χρειάζονται, γιατί είναι μεγάλοι άνθρωποι, αλλά θεωρώ ότι περισσότερο τον χρειάζεται πλέον η δική του οικογένεια.. Είναι εγωιστικό αυτό που λέω ρε κορίτσια; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου και εσύ μην ανησυχείς καλύτερα να μην το ρισκάρεις να έχεις πάλι πρόβλημα!!!

37 εβδομάδες μια χαρά θα είναι!!

Λέτα εσύ πως τα πάς?Επιστρέψατε?

Evri μου εδω και εγω....είμαι καλα έχω λίγα πονακια έντονα κατα διαστήματα αλλα μη υπολογισιμα.....αύριο έχω ραντεβού στη γιατρο......

Με έχει πιάσει δυσφορία απο τη ζέστη.....πραγματικα δεν αντέχω άλλη ζέστη.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αλλά θεωρώ ότι περισσότερο τον χρειάζεται πλέον η δική του οικογένεια.. Είναι εγωιστικό αυτό που λέω ρε κορίτσια; :confused:

Καθολου...ευχομαι να το καταλαβει και ιδιος ...γιατι σιγουρα θα χρειαστεις βοηθεια στην πορεια οπως ολες.Και καμμια φορα οι ανδρες δεν κανουν εγκαιρα τον διαχωρισμο....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Myrina καθόλου άδικο δεν έχεις, να πάρει τώρα λίγη άδεια, γιατί κι εσύ χρειάζεσαι συμπαράσταση! Στο πρώτο μωρό ξυπνούσαμε και οι δύο το βράδυ, να το φτιάξουμε, δεν ξέραμε που πάνε τα τέσσερα. Τώρα κοιμάμαι (τρόπος του λέγειν) εγώ με το μωρό και οι υπόλοιποι την βγάζουν καθαρή... Αλλά στην αρχή όσο να'ναι αισθάνεσαι και μια κάποια ανασφάλεια...

Σήμερα ήρθε η κυρία που μας βοηθάει και έτσι το σπίτι μας είναι καθαρό και πάλι, κουράστηκα βέβαια και εγώ κάπως, πονάει η μήτρα μου και η τομή μου... Η μαμά μου πήρε την μικρή έξω στις κούνιες, γιατί η μεγάλη είναι ακόμα άρρωστη και τη μικρή την έχει πιάσει κρίση τώρα με το μωρό και φέρεται γενικά πολύ άσχημα. Οπότε φωνάζω πάλι κι εγώ... φαντάζομαι σε λίγο καιρό θα ηρεμήσουμε και θα συνηθίσουμε όλοι.

Πάντως είχα ξεχάσει τα των παιδιών, στο μαιευτήριο έλεγα ότι τα άλλα παιδιά μου είχαν γεννηθεί 57 και 59 εκατοστά αντίστοιχα (είδατε πως γεννιούνται οι μύθοι; ), αλλά τώρα που ανοίξαμε όλα τα βιβλιάρια πάλι είδα ότι η πρώτη ήταν 52 (40 εβδομάδες) και η δεύτερη 53 εκατοστά (41 εβδομάδες)... Δηλ. η μικρή με 53 εκατοστά και 38 εβδομάδες είναι πρώτη! Επίσης έχασε το λιγότερο βάρος μέσα στο μαιευτήριο...

Λοιπόν, το βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα ξυπνάει και μετά κάθεται και αγκαλιά ή κλαίει να φάει... Απλά εγώ τα μεσάνυχτα τα έχω ήδη παίξει και δεν αντέχω άλλο να μείνω ξύπνια... Οπότε σε λίγες μέρες, όταν γίνει η μεγάλη μου καλά θα την ξυπνάμε το απόγευμα βραδάκι να την βλέπουν και τα παιδιά λίγο και μετά φαντάζομαι θα στρώσει το θέμα. Αλλά τώρα με βολεύει (; ) να κοιμάται την ημέρα να φτιάχνω και τα άλλα παιδιά... Δηλ. πέρα από το ότι θέλει να θηλάσει το βράδυ, ξυπνάει ίσως, όπως εμείς ξυπνάμε το πρωί, απλά σιγά σιγά θα το μετατοπίσει το ξύπνημά της φαντάζομαι. Αφού μερικές φορές αρκεί μόνο να ανάψω το φως, για να σταματήσει να κλαίει...

Αυτά κόρες, τώρα κοιμούνται όλα, πάω κι εγώ να ξαπλώσω λίγο, γιατί όταν θηλάζει νυστάζω τόσο πολύ που κοντεύει να μου φύγει από τα χέρια το κακόμοιρο....

Κουράγιο εγκυούλες, κοντεύετε κι εσείς!

a0Nsp3.png

Καλησπερα κ απο μενα δεν μπορω να σχολιασω κ πολλα απ το κινητο ειναι κ η αφηρημαδα:-)

Σας διαβαζω παντως ολες!!

Πολυ ζεστη συμφωνω νομιζω οτι θα βγαλει στομα το κλιματ. κ θα με βρισει που δουλευει μερα νυχτα.

Κ σκεφτομαι με το μωρακι που θα ερθει μες στον καυσωνα!κ δε ξερω αν κανει να το αναψεις με το βρεφος.

Παντως βλεπω οτι Τεταρτη εχουμε ολες γιατρο.πολυ ωραια.αντε να δω κ τον αντρακλα ποσο εχει παει.εχω να τον δω εναν μηνα!

Την αλλη Τεταρτη γενναω κοριτσια πωπω!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη παραλληλα ψιλο φοβαμαι λιγο!αχ αυτες οι ανασφαλειες.

Εμενα ο αντρας μου κανονισε αδεια απο βδομαδα μεχρι 26/8 θα ειναι κ η μαμα μου εδω.λιγες μου φαινονται οι μερες.θα δειξει!!

Αυτα τα νεα!σημερα μαγειρεψα http://www.funkycook.gr/suntagi-gia-garidomakaronada/ αυτην!!σε λιγο παω να φαω!!

Φιλια στις κοιλιτσες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...