Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα.Όλες σας διαβασα να ζησουν τα νεογεννητα και καλη αναμονη στις εγκυουλες.Διαβασα για το θηλασμο και πραγματικα σας ευχαριστουμε πολυ.Παρολο που που το γιο τον θηλασα 3 μηνες αυτη τη φορα ελιζω για περισσοτερο.

agtog να σου ζησει κοπελα μου θα ακολουθησω τις συμβουλες σου κατα γραμμα.'Οποτε μπεις αν θελεις πεσμου που γεννησες εσυ γιατι αυτα που ειπες με τα επισκεπτηρια λιγο με χαλασαν.Κι εγω σε 4 κλινο θα γεννησω και σκεφτομαι τι εχω να περασω.....

Αυτο δε με τα παιδακια ειναι απαραδεκτο σκεφτειτε τωρα ενα μικρο να εχει περασει καμμια παιδικη ασθενεια .

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια, Αννούλα με το καλό να δείτε τα μωράκια σας, δυο μέρες πάνω δυο μέρες κάτω καμία διαφορά δεν κάνει! Όλα καλά θα πάνε!

Κερασιά μου, εγώ γέννησα στο Ιασώ, και αυτήν και τις προηγούμενες φορές, η κατάσταση ήταν απλά χειρότερη γιατί έτυχα σε συγκατοίκους λίγο ευαίσθητες ως προς το θέμα. Μερικοί άνθρωποι είναι απλά αναίσθητοι. Είναι να πέσεις σε σωστούς ανθρώπους, μου έχει τύχει και σε τετράκλινο την πρώτη φορά πολύ καλύτερη κατάσταση...

Είμαι λίγο αυστηρή με τα παιδιά από τότε που γύρισα, αλλά με την τομή και όλα είμαι στο πόδι, να μαγειρέψω (γιατί δεν τρώνε το φαγητό της γιαγιάς τα καμάρια μου, τώρα που γύρισε η μαμά, καψόνι στο καψόνι), να ταΐσω (γιατί τον άνδρα μου, όπως κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σοβαρό, γέννα, βάφτιση, μετακόμιση, τον έχει πιάσει η μέση του και γιατί τώρα που είναι η μαμά στο σπίτι, δεν θέλουμε τη γιαγιά), να θηλάσω το μωρό (το οποίο στη φάση που είναι δεν ξυπνά παρά για να φάει ή ούτε γι' αυτό, την ταΐζω στον ύπνο - αφήστε που με ανησυχεί λίγο η κατάσταση, δεν θυμάμαι τί έκαναν τα άλλα παιδιά), άααααχ ούτε να γεννήσεις με την ησυχία σου δεν επιτρέπεται σε αυτήν τη ζωή... Πονάω ακόμα, τα βολταρέν με πιάνουν, αλλά είναι και η κούραση... Για το πρήξιμο στα πόδια έβαλα ελαστικές κάλτσες και τουλάχιστον τα πέλματα φαίνονται να είναι κάπως καλύτερα... Αισθάνομαι λοιπόν τύψεις που τα μαλώνω, τώρα κανονικά θα έπρεπε όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε για την μπέμπα, όχι να προσέχουμε να μην πλησιάσουμε το μωρό όταν τους το δείχνω ή να φωνάζω αν πάνε να μπουν στο δωμάτιο του μήν τυχόν και κολλήσει... Η μεγάλη συνεχίζει την αντιβίωση, τώρα το βράδυ φάνηκαν ελάχιστα λιγότερο άσπρες οι αμυγδαλές της και δεν έκανε ακόμα πυρετό για βράδυ, λογικά θα καλυτερεύει σιγά σιγά με την αντιβίωση. Δεν καταλαβαίνουν όμως και την κατάσταση, τώρα που γύρισα περιμένουν ότι πρέπει να τους τα κάνω πάλι όλα, δεν επεμβαίνει και ο πατέρας τους, τη μάνα μου τη γράφουν....

Φωνάζω από τότε που γύρισα σε όλους... ούτε να αναρρώσω δεν επιτρέπεται, ελπίζω να μην μου τύχει καμιά στραβή...

a0Nsp3.png

τάνια μου συμπεθέρα με το καλόοοο!!!!!

αύριο πρωί και οι δυο μας εισαγωγές τελικά ε;;; άντε λίγες μέρες θα χουν τα μωρά μας διαφορά!

κάναμε μια μεγάλη βόλτα στη γειτονιά, πήραμε στ αγόρια παιδικές ταινίες και ποπ κορν να δουν γιατί ξύπνησαν καλές 8 παρά απ το μεσημεριανό ύπνο.

ήρθε και η μάνα μου να κοιμηθεί εδώ για να φύγουμε πρωί αύριο.

είναι λίγο περίεργη η φάση του να μπω αύριο και να μη ξέρω αν θα βγω με κοιλιά ή όχι και πότε. βάζω κάτι πλυντήρια τελευταία για να μη μείνουν πολλά. καταλαβαίνετε.

τις συμβουλές της αγλαίας περί θηλασμού καντε τες κοπι πειστ. ορθότατες! επιβεβαιώνω!

φιλενάδες σας χαιρετώ προς το παρόν και θα μάθαιτε και δικά μου νέα....

πολλές καληνύχτες κι όλα να πάνε καλά!!!!!

καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν μπόρεσα να μπώ καθόλου σήμερα. Ο μικρός από τις 4 ως τις 9 το πρωί ήταν αρκετά ανήσυχος και ταλαιπωρήθηκα γιατί ήμουν τελείως άυπνη και δεν την πάλευα. Την ημέρα είναι πολύ ήσυχο μωρό, εκεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα τον πιάνει η γκρίνια. Κορίτσια το παλέυω πάρα πολύ με τον θηλασμό κι εγώ. Έχω δώσει 4 φορές συμπλήρωμα και με είχε ρίξει απίστευτα ψυχολογικά. Από χθές κι ενώ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, άρχισε ξαφνικά να αργεί να πιάσει την θηλή. Και ο καημένος ζορίζεται πάρα πολύ κι εγώ γίνομαι κομμάτια. Αλλά δεν θέλω να του ξαναδώσω συμπλήρωμα.

Αννούλα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό αύριο και όλα να πάνε κατ ευχήν. Να είσαι ήρεμη.

Τάνια μου ήρθε η ώρα σου? Με το καλό κοπέλα μου να κρατήσεις το ζουζούνι σου αγκαλιά! Καλή δύναμη κοριτσάκια μου και στις δύο σας, θα σας σκέφτομαι και θα προσευχηθώ για εσάς.

Αγλαία μου δεν ξεκουράζεσαι καθόλου καλή μου ε? Σε καταλαβαίνω...εγώ με ένα μωρό και με την μάνα μου στο σπίτι να καθαρίζει, πλένει, σιδερώνει όλη μέρα και πάλι νιώθω κομμάτια.

Έλενα μου κι εγώ θέλω πολύ να συναντηθουμε όταν βρούμε τον χρόνο!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.ειχα κ μια ζαλαδα μου επεσε η πιεση ενω σας διαβαζα..

Αννα με το καλο σου ευχομαι οτι κ να γινει..

Τανια κ σε σενα τις ευχες μου!

Εγω δεν ξερω σε τι δωματιο θα ειμαι.ο αντρας μου λεει μονοκλινο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος.δυκλινο σκεφτομαι η τρικλινο.θα δειξει κ τι θα εχει κι ολας εκεινη την ημερα!!εν τω μεταξυ τον ρωτησα τι να φοραω,γυαλια η φακους κ μου λεει ΤΙΠΟΤΑ!επαθα πλακα του λεω δεν παιζει θα εχω πουθα χω αγχος πρεπει να νοιωθω κ απαισια που δεν θα βλεπω καθαρα??!μου λεει θα μιλησει με τον αναισθησ. Καλα αν οντως ειναι ετσι εγω θα βαλω φακους κ ας κανουν οτι θελουν.

Τα ποδια μουειναι τουμπανο παλι.εκανα τα ντουλαπια της κουζινας κ γενικα ολο για κατι τρεχουμε ενω οταν δουλευει ο καλος μου ειμαι μια χαρα ξεκουραζομαι πολυ κ δεν πρηζονται.εν τω μεταξυ λετε για κατι καλτσες κ εχω παθει σοκ.μα μες στον καυσωνα πως τα μπορειτε??παντως επειδη εχω τελειωσει φυσικοθεραπεια με τιποτα μην κανετε μασαζ..μονο πανω σε μαξιλαρια να ειναι στο υψος της καρδιας.

Παω να κανω μπανιο να ξεβρωμισω κ μετα θα ξαπλωσω γιατι υποφερω απο νυστα!

Φιλια σε ολες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα. Ξύπνησα για κατούρημα και μετά δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ!!!

Αννα με το καλό όλα να γίνουν. Πριμένουμε νέα σου!

Τάνια όλα να πάνε κατ'ευχήν και σε σένα κορίτσι μου!

Όσο για τις φρεσκομαμάδες υπομονή κορίτσια. Υπομονή και όλα θα γίνουν. Σε λίγες μέρες θα έρθουμε κι εμείς στη θέσεις σας με τα μικρά μας ζουζουνάκια!!!

Ye4Ip3.png

καλημερα και απο μεναα!! Αντζελακι εγω δεν ξυπνησα για κατουρημα αλλα απο τον Ταλιμπαν οπως καθε μερα... και μετα σου λενε κοιμησου γιατι εχεις πολυ ξενυχτι μπροστα... ειμαι καταδικασμενη στην αυπνια!!!!

πρωι πρωι του εκατσε του αντρα ωραια στραβη.. μας εχουν κλεισει στην πυλωτη και το αμαξακι ειναι παρκαρισμενο οπως να ναι και αντιθετα. οι πορτες ειναι ανοιχτες και το ντουλαπακι του συνοδηγου ανοιχτο οποτε μαλλον προκειται για κλεμμενο.. παω κατω να του κανω παρεα μεχρι να ερθει η αστυνομια.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα....

Τανια με το καλο το μωρακι σου..όλα να πανε καλα....

Άννα???καλη επιτυχία με τα αποτελέσματα...εύχομαι οτι καλύτερο και περιμένουμε νεα..

Greta εγω φόρουσα γυαλιά στην καισαρικη...δεν είχαν πρόβλημα...απλα δεν μπορούσα να δω καθαρά απο τα κλάματα χαχαχαχχαχα...

Εμένα το καμάρι μου ακόμα κοιμάται....και έτσι μπόρεσα και ΕΚΑνα πολλές δουλιτσες...

Εντάξει η ζέστη είναι απλα απαλευτη..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου μπαίνω απο Κινητο γιατί βαριεμε να ανοίξω το λαπτοπ..χτες όλη μερα σιδερωνα όμως ταχτελειωσα όλα!!!ετοίμασαν την βαλίτσα μου και της μπεμπας,έστησα την καλαθουνα επλυνα και σιδερωσα τα σεντονακια και είναι όλα οκ...σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα της καλλιέργειας κόλπικού μακάρι να ναι όλα καλα..την Τεταρτη έχω γιατρό επιτέλους να δούμε που βαδίζουμε,ελπίζω να γύρισε η μικρή και να μην είναι με το κεφάλι πάνω Ακόμα...καλά βρε 2μερες έλειψα και θα μου γεννήσετε ολεςτανια μου με το καλο σήμερα όλα να πανε καλα..Αννα μου καλα αποτελέσματα και σε σένα με το καλο ο σκιουρος!!αγλαια περαστικά στην κόρη σου,έτσι την έπαθα εγώ όταν γεννησα τον μικρό η μεγάλη ήταν με ίωση αλλα ευτυχώς δεν κόλλησε τότε ο μικρος..κορίτσια μην μιλάτε για ύπνο απο τότε που γεννήθηκε ο μικρός λίγα βραδιά έχω κοιμηθεί σερί Ακόμα με ξυπνάει

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

τανια με το καλο να αγκαλιασεις τη μπεμπα σου!

αννα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις και περιμενουμε νεα!

εγω εχω γιατρο τη τεταρτη αυριο λεω να παω για ψωνια να παρω τιποτε και για τον μπεμπη εχουμε και τα γενεθλια της ελλης την κυριακη...κανονισα και με γυναικα να ερθει να καθαρισει το σπιτι,δε παιζει να κανω γενικη σ αυτη τη κατασταση...ξεχασα να σας πω οτι μεσα σ ενα μηνα πηρα 8 κιλα μαζεμενα...ειμαι στο +14 πλεον δυστυχως...να τι σου κανουν οι διακοπες και η χαλαρωση:tongue:

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Τανια μου με το καλο να κρατησεις αγκαλια την κουκλα σου!!!Περιμενουμε νεα!!!!

Αννουλα καλη επιτυχια!Ολα θα πανε καλα εξαλλου ο σκιουρος και να βγει τωρα ειναι ολοκληρο παληκαρι!!!

Εγω εχω λιγο αγχος παντως οσο πλησιαζει ο καιρος... οχι για τιποτα αλλο αλλα για το προγραμματισμενο τοκετο...εξ αρχης λεγαμε να αφησουμε το μωρο μεχρι τις 38+ εβδομαδες,εγω αυτο ηθελα δλδ... αλλα λογω του θεματος με τη χολη μου δε μπορουμε να ρισκαρουμε και να με ξαναπιασει καμμια κριση και ετσι θα γεννησουμε 10/8 δλδ κλεισμενες 37 εβδομαδες.Ε οσο να ειναι το βρισκω λιγο νωρις,θα μας βγει μικρουλα η μπουμπου και μου κακοφαινεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...