Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεία σας μανούλιτσες και απο δώ! :P

Καταρχήν να ευχηθώ για τις μανούλες που έφεραν στον κόσμο τα παιδάκια τους Δημητρούλα, Αγλαία, Δεσποινούλα να τα χαίρονται, να είναι γερά, δυνατά, ευτυχισμένα πάντα μα πάντα στην ζωή τους! Να ρουφάνε κάθε στιγμή γιατί αυτές οι ωρες είναι ανεκτίμητες και περνούν σαν το νερό!!!

Δεσποινούλα μου αν μου επιτρέπεις να πω κι εγώ την γνώμη μου σαν δευτερομανούλα και επειδή δυστηχώς την πάτησα την πρώτη φορά απο ανασφάλεια τέτοιου τύπου...

Όταν έφτασα σπίτι με τον μικρό μου και δεδομένου οτι είχα πρόβλημα με την δεξιά μου θηλή, (εισέχουσα), ενώ μέσα στην ημέρα θήλαζε κανονικά, το πρώτο βράδυ κιόλας θήλαζε συνεχόμενα 4 ώρες :confused: με το που τον έπερνε ο ύπνος και πήγαινε να βγεί απο το στήθος ξάνα...και ξανά και ξανά...το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν? Με έπιασε πανικός οτι το παιδί δεν τρώει σωστά γι αυτό και πεινάει..εντωμεταξύ δεν είχε προλάβει να λερώσει κ πολλές πάνες αφού όπως σου είπα ουσιαστικά ήταν η πρώτη μας νύχτα στο σπίτι... καταλαβαίνεις πανικός... με έπιασαν τα κλάμματα και αποφάσισα απο την επόμενη μέρα να του δίνω ναι μεν το γάλα μου αλλά απο το κάλμα το μπιμπερό που είναι συμβατό με θηλασμό.. Είχα επαγγελματικό θήλαστρο και τραβούσα αλλά δεν ήξερα οτι ήθελε καθε δυο ώρες για να διατηρήσω την γαλουχία μου οπότε όπως ήταν φυσικό στις 40 μέρες αποθήλασα εντελώς χωρίς χάπια χωρίς τπτ...

Ηθικόν διδαγμά.... Μην πτοηθέις κοπέλα μου συνέχισε ακάθεκτη να θηλάζεις μέρα νύχτα όποτε στο ζητήσει το παιδί.. μην μπεις κάν στο τριπάκι να δώσεις ουτε μια φορά ξένο κακό θα σου κάνει καλό οχι.. εγώ που έδινα το δικό μου γάλα μια χαρά κοιμοταν τριωρό απλα το εδινα με μπιμπερο αλλα κ πάλι κακο εκανα γιατι ετσι τελειωσε μια ωρα αρχιτερα ενω αν τον ειχα στο στηθος θα αυξανοταν η παραγωγη μου..

Επίσης ουτε πιπίλα μεχρι να περάσουν 40 μέρες τουλάχιστον, το πιπίλισμα που σου κάνει αυξάνει επίσης την παραγωγή και την φέρνει στα επιθυμητά δικά της στάνταρντ.. Είναι το πρώτο σου μωράκι και είναι τώρα μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεις το γεγονός οτι μπορείς να είσαι διαρκώς απο πάνω..μην την αφήσεις να χαθει θα στεναχωρηθείς μετα..στο λέω εκ πείρας..

Επίσης εννοείται οτι ενα βρεφάκι δεν εχει στο νου του πως θα σε κάνει να τρέχεις..απλως το κλαμα του ειναι η μόνη γεφυρα επικοινωνιας μεταξύ σας..πρέπει καπως να σου πει οτι χρειάζεται περισσότερο γάλα στο μέλλον γι αυτο δεν θελει να το αφησεις στο κρεββάτι του.. όπως είπαν κ οι δευτερομανουλες παραπάνω και απο την δικη μου πειρα σου λεω οτι αποκλειεται ενα μωράκι τουλάχιστον μεχρι τους 6 μήνες μην σου πω 10 μηνες να σε χειραγωγήσει..και μετα ακόμα δεν θα το κανει για να γινετε το δικό του αλλα κυριως γιατι αυτο χρειαζεται για να μεγαλωσει ομαλά. Εχεις πολύ καιρό μπροστά σου να διαμορφώσεις ενα υποτυπωδη προγραμμα που θα το βοηθησει να μπει σε μια ρουτινα υπνου..αλλα αυτη την στιγμη προέχει η διασφάλιση της γαλουχίας και της ηρεμίας του βρέφους.

Ελπίζω κ ευχομαι να μην σε κούρασα με ολο αυτο το σεντόνι θέλω μονο να βοηθησω μεσα απο την καρδιά μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια! εγω οπως εγραψα και παραπανω στην Δεσποινα δεν κοιμαμαι τα βραδυα! ο μικρος μου ξυπναει συνεχεια και κλαιει και την βγαζω στην καρεκλα διπλα του να του πιανω το χερι για να κοιμηθει! εντελει καπου γυρω στις 5 καταληγουμε στο κρεβατι μας...δεν ξερω τι εχει παθει παλι (οχι οτι κοιμοταν ποτε συνεχομενα) ισως ειναι τα δοντια του.... Τουλαχιστον ξυπνουσε, επεινε γαλα και μετα ξανακοιμοταν. Τωρα παλι μπαχαλο! λετε να το κανει επιτηδες? πως θα ερθει το μωρο στο σπιτι δεν ξερω! θα καταρρευσω μου φαινεται!!!!

Επισης βρε κοριτσια με εχουν ταραξει οι καουρες!!! εσεις εχετε? δεν την παλευω την νυχτα γαμωτο...

Αγλαια μου ευχομαι τα παιδακια σου να ειναι καλυτερα ετσι ωστε να ηρεμησετε και να απολαυσετε το μπεμπακι σας!!!

κοριτσια παλι καυσωνα εχουμε μεχρι τριτη ε? αμαν δεν την παλευω...Την Δευτερα εχω και γω γιατρο αντε να δουμε τι θα μου πει. Πιστευω θα με βαλει γυρω στις 16 Αυγουστου... θα εχει δροσισει μεχρι τοτε αραγε??? :)

Μαριλενάκι μου καλημέρα!

Πόσο καιρό στο κάνει αυτό? Εμένα εδω΄και μια εβδομάδα περίπου ξυπνάει το βράδυ και κλαίει..οχι κάθε μέρα αλλά ίσως μέρα πάρα μέρα, βγάζουμε κυνόδοντες όμως..εχει βγάλει τον έναν και είδα οτι και οι 3 ειναι πρησμένοι και κόκκινοι... του δίνω λίγο παναντόλ πριν κοιμηθεί και έτσι τουλάχιστον κοιμάται απο τις 9.30 ως τις 6.30 - 7.00 το πρωί. Δεν του δίνω κάθε μέρα προσπαθώ κάθε δυο ή τρεις μέρες τι να κάνω? Μου εχει κόψει κ το πολύ φαί και το γάλα και γενικά ειναι κάπως το παιδί..

Εχω κ εγώ αναρωτηθεί αν το κάνει απο αντίδραση γιατί με βλέπει συνέχεια τέζα στον καναπέ και ξέρει οτι μέσα εχει μπέμπα κτλ..αλλά νομίζω τελικά οτι ειναι δοντάκια..κι εγω εχω ακριβώς τα ίδια αγχη με σένα.. Τι θα κάνουμε οταν ερθει η μπέμπα που θέλω να την θηλάσω αποκλείστικά αυτή την φορά? Ο Λεωνίδας ειναι πολύ μυγιάγκικτος με την φασαρία ας πούμε.. κοιμάται εδω και 1 μήνα στο καινούργιο του δωμάτιο σε κανονικό κρεββατάκι με κάγκελο και όλα καλά αλλά...αν ακούσει φασαρία τσουπ ξυπνάει.. Το πολύ πολύ να μοιραστούμε με τον άντρα μου...εγώ να θηλάζω το μωρό πάνω κ ο Μπαμπάς κάτω με τον Λεωνίδα.. Εσένα κοιμάται μαζί σας?

Χτες ξύπνησε στις 2.00 πήγα στο δωματιο του, τον πήρα αγκαλίτσα τον χαιδευα του εδωσα ντεπον γιατι δεν του ειχα δωσει ολη μέρα, του εφτιαξα λιγο γαλατακι και τελικά μετα απο ενα μισαωρο κοιμηθηκε στην αγκαλια μου..τον εβαλα στο κρεββατακι του κ εφυγα, εγω ομως ξανακοιμηθηκε μετα στις 5.15 :confused: Αμα μου κοψεις τον υπνο στην φαση που ειμαι τωρα παει...ξαγρυπνησα.. τι να κανουμε θα περασει κ αυτο υπομονη!!!

Όσο για την ζεστη και την εποχη γενικά ενα εχω να πώ... Αχ χειμωνα μου αγαπημένε..ποτε θα ερθεις? με το τζακάκι μας, την θαλπωρή μας, την δροσουλα... δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τιποτα απολυτως μ αυτη την ζεστη ουτε στον κηπο δεν βγαινω..ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με το αιρ κοντισιον αγκαλιά.. Μπορει να εχει δροσισει μεχρι να γεννήσεις πάντως υποτιθεται οτι τον Αυγουστο πιανουν τα μελτέμια τι να πώ..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τα νέα μας.. Εδώ και περίπου 4 μέρες, με την βοήθεια της μαμάς μου φυσικά και μιας γυναίκας που με βοηθάει στο σπίτι τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι παντρεμένη, φτίαξαμε σχεδόν όλα τα πραγματάκια στο δωμάτιο της μπέμπας.. πλύθηκαν καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου, ριλάξ και ξαναμπήκαν στην θέση τους, πάντα, κουνουπιέρα, κουρτίνες στο δωματιάκι, εγινε γενική τζάμια, πατζούρια τα πάντα όλαααααα και τέλος πλύθηκαν τα ρουχαλάκια της, σιδερώθηκαν και τα τακτοποιησα στα συρτάρια της! Έκανα παραγγελία απο το φαρμακείο ολα τα καλλυντικά της γιατι πέρνω της frezyderm και βρήκα κάλυτερες τιμες στο νετ, pampers new baby το 1 της πήρα 2 πακέτα για αρχή και βλέπουμε και γενικά για να μην σας ζαλίζω μπήκαν όλα μα όλα στην σειρά τους επιτέλους! Την βαλίτσα του μαιευτηρίου θα φτιάξω απο αύριο αλλά εχουμε αγοράσει τα είδη καθαριότητας κτλ μόνο την purelan περιμένω με την παραγγελία απο το φαρμακείο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ανακούφιση νιώθω που τα βλέπω όλα στην εντέλεια.. με εχει πιάσει πολύ εντονα η φαση του να ειναι ολα τέλεια, καθαρά και στην θέση τους.. το συνδρομο της φωλιάς.. και μη σας πω οτι μου περνάει απο το νου οτι θα ξετσουμίσει η μικρά...

Τώρα υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το αμνιακό μου και τι θα κάνουμε απο δω και πέρα.. πάντως οτι δεν εκανα τέλεια ξεκουραση αυτες τις μέρες αυτό ισχύει αλλά όπως είπα παραπάνω τουλάχιστον ψυχολογικά νιώθω καλύτερα που ειμαι πιο προετοιμασμενη!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπερα!!

Αγλαια μου καλο σαραντισμο να εχετε! και γρηγορα να αναρρωσει και η μεγαλη σου! φανταζομαι ποσο δυσκολο με το νεογεννητο στο σπιτι! Για την πεθερα κανενα σχολιο δεν εχω... Τα λογια ειναι περιττα!

Δεσποινακι και εγω δεν εχω εμπειρια απο το θηλασμο οποτε δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

ριντι μου εύχομαι να κρατας ήδη το κοριτσακι σου αγκαλια!!

Δεν το πιστευω οτι φτανει η μερα και για εμενα! Απο τη μερα που το κανονισαμε με εχει πιασει ια υπερενταση αλλο πραγμα! ΔΕν κοιμαμαι σχεδον καθολου και θα παω σαν ζομπι να γεννησω!Τελικα η αγνοια της πρωτης φορας ειναι μεγαλη υπόθεση! Και ενω ημουν τοσο αποφασισμενη με τον θηλασμο και τοσο σιγουρη , αρχισα να βλεπω οτι με εχει πιασει ο φοβος της ενδεχομενης αποτυχιας! Η μικρη μου αρχισε να ξυπναει και εμενα μεσα στη νυχτα λογω ζεστης γιατι ερχετε να της γεμισω το παγουρινο της ξανα για νερο, εκεινη την ωρα μετακομιζει στο κρεβατι μας κια οπως καταλαβαινετε ανα δεν δροσισει μεχρι να βγω απο την κλινικη θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!

Λετα κια ΧΑρα πως είστε? Πηγατε για καρδιοτοκογράφο?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπέρα! μόλις γύρισα απ το γιατρό.

τα νέα μου είναι λίγο περίεργα. δε του άρεσε του χας η εικόνα μου (παρόλο που είναι τέρας ψυχραιμίας γενικά). πρησμένη με βρήκε. η χαμηλή πίεση θεώρησε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πίεση απ τη στιγμη που δεν είναι σταθερή, κοινώς ξερυθμίστηκε φοβάται μήπως το ίδιο απότομα με τη πτώση σημειώσει και άνοδο.

με τα πολλά αύριο το πρωί κάνω εισαγωγή στο αρεταίειο για εξετάσεις, γενικές, ουρικά και λεύκωμα 24ωρου. το χω ξανακανει αυτό στο δημήτρη που είχα μετεκλαψία μετά το τοκετό.

τα σενάρια εξαρτώνται απ τ αποτελέσματα των εξετάσεων. αν είναι οκ μπορεί να βγω τρίτη και να ξαναμπω κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο ή μπορεί τετάρτη να γεννήσω.

συσπάσεις "είδε" πολλές στον υπέρηχο κι από βάρος σχεδόν 3400. αύριο θα μαι αισίως 37+2. και τα 2 τ αγόρια γεννήθηκαν στις 37+5. δε βλέπω για πιο λόγο να τ αφήσω μέχρι τις 5 του μήνα με τόσους πόνους αλλά οκ. ό,τι μου πουν. χαλαρά...

Διαφημίσεις

τα νέα μου είναι λίγο περίεργα. δε του άρεσε του χας η εικόνα μου (παρόλο που είναι τέρας ψυχραιμίας γενικά). πρησμένη με βρήκε. η χαμηλή πίεση θεώρησε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πίεση απ τη στιγμη που δεν είναι σταθερή, κοινώς ξερυθμίστηκε φοβάται μήπως το ίδιο απότομα με τη πτώση σημειώσει και άνοδο.

με τα πολλά αύριο το πρωί κάνω εισαγωγή στο αρεταίειο για εξετάσεις, γενικές, ουρικά και λεύκωμα 24ωρου. το χω ξανακανει αυτό στο δημήτρη που είχα μετεκλαψία μετά το τοκετό.

τα σενάρια εξαρτώνται απ τ αποτελέσματα των εξετάσεων. αν είναι οκ μπορεί να βγω τρίτη και να ξαναμπω κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο ή μπορεί τετάρτη να γεννήσω.

συσπάσεις "είδε" πολλές στον υπέρηχο κι από βάρος σχεδόν 3400. αύριο θα μαι αισίως 37+2. και τα 2 τ αγόρια γεννήθηκαν στις 37+5. δε βλέπω για πιο λόγο να τ αφήσω μέχρι τις 5 του μήνα με τόσους πόνους αλλά οκ. ό,τι μου πουν. χαλαρά...

Αννούλα μου ευχομαι να μην είναι τίποτα απολύτως και απλώς να σου έπεσε λίγο η πίεση απο την ζέστη..όσο για το πρήξιμο με τέτοια ζέστη επίσης παίζει κ αυτό...

Το αγοράκι σου εφόσον εχει τόσο καλό βάρος τι να γεννήσεις Τρίτη ας πούμε τι Κυριακή? Έχεις δίκιο.. ευχομαι με το καλό και όλα θα πάνε καλά να μην ανησυχείς! Τα αγοράκια σου τι λένε? περιμένουν τον αδελφούλη με χαρά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπερα!!

Αγλαια μου καλο σαραντισμο να εχετε! και γρηγορα να αναρρωσει και η μεγαλη σου! φανταζομαι ποσο δυσκολο με το νεογεννητο στο σπιτι! Για την πεθερα κανενα σχολιο δεν εχω... Τα λογια ειναι περιττα!

Δεσποινακι και εγω δεν εχω εμπειρια απο το θηλασμο οποτε δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

ριντι μου εύχομαι να κρατας ήδη το κοριτσακι σου αγκαλια!!

Δεν το πιστευω οτι φτανει η μερα και για εμενα! Απο τη μερα που το κανονισαμε με εχει πιασει ια υπερενταση αλλο πραγμα! ΔΕν κοιμαμαι σχεδον καθολου και θα παω σαν ζομπι να γεννησω!Τελικα η αγνοια της πρωτης φορας ειναι μεγαλη υπόθεση! Και ενω ημουν τοσο αποφασισμενη με τον θηλασμο και τοσο σιγουρη , αρχισα να βλεπω οτι με εχει πιασει ο φοβος της ενδεχομενης αποτυχιας! Η μικρη μου αρχισε να ξυπναει και εμενα μεσα στη νυχτα λογω ζεστης γιατι ερχετε να της γεμισω το παγουρινο της ξανα για νερο, εκεινη την ωρα μετακομιζει στο κρεβατι μας κια οπως καταλαβαινετε ανα δεν δροσισει μεχρι να βγω απο την κλινικη θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!

Λετα κια ΧΑρα πως είστε? Πηγατε για καρδιοτοκογράφο?

Τάνια μου με το καλό καταλαβαίνω απόλυτα την ανυπομονησία σου...οι τελευταίες εβδομάδες και μέρες δεν περνούν με τίποτα.. υπομονή και θα εχεις συντομα το μωρακι σου αγκαλιά!

¨οσο για τον θηλασμό να μην φοβάσει τίποτα.. απλά βάζε συνέχεια το μωρό σου στο στήθος τιποτα αλλο μην σκεφτεσαι..ουτε ποσο εφαγε, ουτε αν εφαγε, ουτε γιατι εφαγε.. πιστεψε με μονο αυτο χρειαζεται τον πρωτο καιρό πιστεψε το και θα γινει πραγματικοτητα!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αννουλα ευχομαι ολα να ναι καλα,που ειναι δλδ με αυτη τη ζεστ πως να μην εισαι πρησμενη. Απλα να το παιδι καταλαβε οτι το κοριτσι του θα γεννηθει την Τριτη και σου λεει πρεπει να βγω και γω!:tongue: Σιγα που δεν θα γεννουσαμε εμεις μαζι!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα κοριτσια!διαβαζα ολα αυτα περι θηλασμου κ δεν χορταινω θελω κ αλλα να πειτε..δεν φανταζεστε ποσο καλο μας κανουν..

Εγω σπιτι με air cond.βγαινω για λιγο σε κανα μπαλκονι κ νοιωθω λες κ μπαινω σε φουρνο.

Α!σημερα εκανα κ την πρωτη μου πιτα!καλη βγηκε την επομενη φορα θα βγει καλυτερη!

Ευχομαι καλο θηλασμο κ σαραντισμο στις μανουλες που γεννησαν κ στις προσεχως μανουλες με το καλο κ να πανε ολα τελεια!!

Φιλακια πολλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τα νέα μας.. Εδώ και περίπου 4 μέρες, με την βοήθεια της μαμάς μου φυσικά και μιας γυναίκας που με βοηθάει στο σπίτι τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι παντρεμένη, φτίαξαμε σχεδόν όλα τα πραγματάκια στο δωμάτιο της μπέμπας.. πλύθηκαν καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου, ριλάξ και ξαναμπήκαν στην θέση τους, πάντα, κουνουπιέρα, κουρτίνες στο δωματιάκι, εγινε γενική τζάμια, πατζούρια τα πάντα όλαααααα και τέλος πλύθηκαν τα ρουχαλάκια της, σιδερώθηκαν και τα τακτοποιησα στα συρτάρια της! Έκανα παραγγελία απο το φαρμακείο ολα τα καλλυντικά της γιατι πέρνω της frezyderm και βρήκα κάλυτερες τιμες στο νετ, pampers new baby το 1 της πήρα 2 πακέτα για αρχή και βλέπουμε και γενικά για να μην σας ζαλίζω μπήκαν όλα μα όλα στην σειρά τους επιτέλους! Την βαλίτσα του μαιευτηρίου θα φτιάξω απο αύριο αλλά εχουμε αγοράσει τα είδη καθαριότητας κτλ μόνο την purelan περιμένω με την παραγγελία απο το φαρμακείο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση ανακούφιση νιώθω που τα βλέπω όλα στην εντέλεια.. με εχει πιάσει πολύ εντονα η φαση του να ειναι ολα τέλεια, καθαρά και στην θέση τους.. το συνδρομο της φωλιάς.. και μη σας πω οτι μου περνάει απο το νου οτι θα ξετσουμίσει η μικρά...

Τώρα υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το αμνιακό μου και τι θα κάνουμε απο δω και πέρα.. πάντως οτι δεν εκανα τέλεια ξεκουραση αυτες τις μέρες αυτό ισχύει αλλά όπως είπα παραπάνω τουλάχιστον ψυχολογικά νιώθω καλύτερα που ειμαι πιο προετοιμασμενη!

Μπραβο Αγγελικουλα χαιρομαι που εισαι καλυτερα ψυχολογικα! το παν ειναι αυτο. Υπομονη η Τεταρτη ειναι κοντα και θα δεις ολα θα πανε καλα!!! Εγω δεν ειμαι ακομα τελειως ετοιμη, εχω βεβαια κουτσοφτιαξει την βαλιτσα μου αλλα το σπιτι ειναι λιγακι μπαχαλο!!!

Μαριλενάκι μου καλημέρα!

Πόσο καιρό στο κάνει αυτό? Εμένα εδω΄και μια εβδομάδα περίπου ξυπνάει το βράδυ και κλαίει..οχι κάθε μέρα αλλά ίσως μέρα πάρα μέρα, βγάζουμε κυνόδοντες όμως..εχει βγάλει τον έναν και είδα οτι και οι 3 ειναι πρησμένοι και κόκκινοι... του δίνω λίγο παναντόλ πριν κοιμηθεί και έτσι τουλάχιστον κοιμάται απο τις 9.30 ως τις 6.30 - 7.00 το πρωί. Δεν του δίνω κάθε μέρα προσπαθώ κάθε δυο ή τρεις μέρες τι να κάνω? Μου εχει κόψει κ το πολύ φαί και το γάλα και γενικά ειναι κάπως το παιδί..

Εχω κ εγώ αναρωτηθεί αν το κάνει απο αντίδραση γιατί με βλέπει συνέχεια τέζα στον καναπέ και ξέρει οτι μέσα εχει μπέμπα κτλ..αλλά νομίζω τελικά οτι ειναι δοντάκια..κι εγω εχω ακριβώς τα ίδια αγχη με σένα.. Τι θα κάνουμε οταν ερθει η μπέμπα που θέλω να την θηλάσω αποκλείστικά αυτή την φορά? Ο Λεωνίδας ειναι πολύ μυγιάγκικτος με την φασαρία ας πούμε.. κοιμάται εδω και 1 μήνα στο καινούργιο του δωμάτιο σε κανονικό κρεββατάκι με κάγκελο και όλα καλά αλλά...αν ακούσει φασαρία τσουπ ξυπνάει.. Το πολύ πολύ να μοιραστούμε με τον άντρα μου...εγώ να θηλάζω το μωρό πάνω κ ο Μπαμπάς κάτω με τον Λεωνίδα.. Εσένα κοιμάται μαζί σας?

Χτες ξύπνησε στις 2.00 πήγα στο δωματιο του, τον πήρα αγκαλίτσα τον χαιδευα του εδωσα ντεπον γιατι δεν του ειχα δωσει ολη μέρα, του εφτιαξα λιγο γαλατακι και τελικά μετα απο ενα μισαωρο κοιμηθηκε στην αγκαλια μου..τον εβαλα στο κρεββατακι του κ εφυγα, εγω ομως ξανακοιμηθηκε μετα στις 5.15 :confused: Αμα μου κοψεις τον υπνο στην φαση που ειμαι τωρα παει...ξαγρυπνησα.. τι να κανουμε θα περασει κ αυτο υπομονη!!!

Όσο για την ζεστη και την εποχη γενικά ενα εχω να πώ... Αχ χειμωνα μου αγαπημένε..ποτε θα ερθεις? με το τζακάκι μας, την θαλπωρή μας, την δροσουλα... δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τιποτα απολυτως μ αυτη την ζεστη ουτε στον κηπο δεν βγαινω..ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με το αιρ κοντισιον αγκαλιά.. Μπορει να εχει δροσισει μεχρι να γεννήσεις πάντως υποτιθεται οτι τον Αυγουστο πιανουν τα μελτέμια τι να πώ..

Αγγελικη εσας θα ειναι σιγουρα απο τα δοντακια. Δινεται και ντεπον εναλλαξ αν θες βραδυ παρα βραδυ. Ζοριζοντε μωρε με την ζεστη τι να πω...ελπιζω μεχρι το χειμωνα να εχουμε ξεμπερδεψει με τα πολλα δοντια. Ποσα εχετε? Εμεις τωρα εχουμε 11 και εχουν σκασει αλλα δυο, το ενα ειναι σκυλοδοντακι... Μεχρι και τον Μαρτιο κοιμοταν μαζι μας ο μικρος. Μετα τον εβαλα στο δωματιο του σε μονο κρεβατι. Δεν κοιμαται βεβαια ποτε σερι!!! Μια φορα μονο κοιμηθηκε μεχρι τις 7 και νομιζα οτι κατι επαθε!!! τωρα παλι κανενα μηνα κανει νουμερα και θελει να ειναι μαζι μου. Ειδικα το μεσημερι δεν καθεται με τιποτα στο δικο του κρεβατι! Ερχοντε δυσκολες μερες!!! ;)

Αχ Τανια μην στεναχωριεσαι καμια μας δεν κοιμαται....και γω κοιμαμαι σπαστα, με παιρνει ο υπνος πολυ αργα, τρεχω συνεχεια τουαλετα, καθομαι διπλα στο κρεβατι του μικρου και πολλα αλλα...

Τι να κανουμε ρε γαμωτο να τα μαλωνουμε που θελουν να ειναι μαζι μας? δεν ξερω αν ειναι σωστο γιατι και αυτα τωρα θα υποστουν την πρωτη μεγαλη αλλαγη στη ζωη τους!!! Δεν θελω σε καμια περιπτωση να τον κανω να νιωσει οτι τον παραμελω... Δυστυχως κοριτσια θα εχουμε πολλες ζεστες μεχρι και τον Σεπτεμβρη σιγουρα...

Αννα ευχομαι ολα να πανε καλα...Μηπως το πριξιμο ειναι επειδη πλησιαζει ο καιρος? Αφου ειναι καλο το βαρος του μωρου και γω θα επελεγα να μην ταλαιπωρηθω αλλο αφου εχεις και τους πονους...

Τι να πω δεν ξερω...Οπως και να εχει δεν μενουν πολλες μερες ακομα. Μια εβδομαδα το πολυ!!! Υπομονη ευχομαι και καλα αποτελεσματα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

2 μερες εχω να μπω και γραψατε παρα πολλα που ουτε θυμαμαι τωρα...

δεσποινα μην αγχωνεσαι με τον θηλασμο ακολουθα το ενστικτο σου και θα πανε ολα καλα...ο κανονας ειναι οποτε θελει και οσο θελει τουλαχιστον τις πρωτες 40 μερες μετα θα την βαλεις σε προγραμμα....

αγλαια να σου ζησει η μπεμπα.....οσο για την πεθερα δεν θα σχολιασω:evil::evil::evil::evil:

ridi φανταζομαι γεννησες οποτε να σου ζησει το μωρακι σου...

αννα ελπιζω ολα να πανε καλα με τις εξετασεις και ο σκιουρακος να ερθει με το καλο την κυριακη...

τα δικα μου νεα: τελικα φυγαμε χαλκιδικη κατοπιν επικοινωνιας με την γιατρο και εβαλε τον αντρα μου σωματοφυλακα και καταλαβαινετε χαμος....δεν με αφηνε να κανω τιποτα ακομα και στο φαι μου ειχε αποψη σε ολα σας λεω..κανανε κομμα με τη γιατρο χαχχαχχ

σημερα εκανα και το nst το οποιο βγηκε πολυ καλο...οποτε τωρα ραντεβου την τριτη με τη γιατρο να με δει και μετα πεμπτη παρασκευη και αλλο nst και βλεπουμε....κοινως στενη παρακολουθηση....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λέτε αυτη η εβδομαδα να ειναι για πολλα γενητουρια?τανια?αννα? εγω εχω γιατρο αυριο και μαλλον θα κανονισουμε για ραντεβου , εξαρταται παντα απο το τι θα δει σε υπερηχο και στην μπλιαχ εξεταση χεριου...

πρηξιμο τελευταιως εχω και εγω στους αστραγαλους αλλα οχι συνεχεια. το ειπα στον ντοκ και μου ειπε οτι επηραζει το γεγονος οτι κανει πολυ ζεστη.

αννουλα εισαι ετοιμη νομιζω ε? απο βαρος ο σκιουρος ειναι σουπερ!!!

τανια και εσυ την τριτη εχεις το ραντεβουδακι??

αχ τι καλαααα!!! μας φανταζομαι κατα τον Οκτωβρη να μαζευομαστε οι Αθηναιες μετα συζυγων, βρεφων και μεγαλυτερων τεκνων για μεγκα καφεδοκατασταση ντεκαφεινε και για τις εκτος πρωτευουσης να τραβαμε κανα βιντεακι. ωραια δεν θα ειναι?? θα ειναι και τα μπεμπακια μας περιπου 2 μηνων, ελπιζω να εχει δροσισει και λιγο αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να αραξουμε σε ανοιχτο χωρο.

πριν 3 χρονια με τις ροκομανουλες ειχαμε παει σε ενα παρκο στο γαλατσι που ειναι ολο γκαζον και εχει και μια καφετερια πολυ καλη.. οχι στο ζεπελιν... σε μια αλλη που δεν θυμαμαι... φυγαμε 12 και το βραδυ!!!

αχ αντε να γεννησουμε ολες!!! ανυπομονω!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Εχουμε μια αλλαγη στα πλανα, με πηρε ο γιατρος και μπαινω αυριο!!!! Το παθα το σοκ μου αλλα θα το ξεπερασω!

Μολις μπορεσω θα σας ενημερωσω! Τη θετικη σας σκεψη παρακαλώ!!

ΜΕ το καλο και στις υπολοιπες σας αγαπω πολύ!

Τρεχω να ετοιμασω τα τελευταια!!!

Φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Για τις αγχωμενες μανουλες περι θηλασμου :P

Πραγματικα αξιολογοι συμβουλοι που θα σας βοηθησουν ανα πασα στιγμη σε καθε δυσκολια και προβληματισμο.

http://www.thilasmos.net/index.html

q3Owp3.png

aijjp3.png

Εχουμε μια αλλαγη στα πλανα, με πηρε ο γιατρος και μπαινω αυριο!!!! Το παθα το σοκ μου αλλα θα το ξεπερασω!

Μολις μπορεσω θα σας ενημερωσω! Τη θετικη σας σκεψη παρακαλώ!!

ΜΕ το καλο και στις υπολοιπες σας αγαπω πολύ!

Τρεχω να ετοιμασω τα τελευταια!!!

Φιλακια

Τανια μου σιγουρα θα εχεις την θετικη μας σκεψη:P:p:p.

Με το καλο!!!!!

Ολα να πανε καλα και να κρατησεις στην αγκαλια σου το ζουζουνι σου!!!!

Τρεχα για τις τεευταιες λεπτομεριες και μην ξεχνας περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...