Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εχω νευρα πολλα νευρα...Δεν μπορω αλλο με τον μικρο ολη νχτα την περναμε ετσι s9045.gif με ξυνησε 4φορες για γαλα ουτε νεογεννητο να ηταν..Εχω κουραστει πολυ με αυτη τη κατασταση

:-D

ρίντι με το καλό να ρθει (να χει έρθει ήδη) η κορούλα σου!!!!! όλα βολικά κι εύκολα να ναι!

άννια κουράγιο! αυτή η ζέστη τα εξοργίζει τα μικρά. εμείς με το κλιματιστικό στο δωματιο τους έχουμε σωθεί. όχι ότι κι ο μάνος δε σηκώνεται τελευταίως.

είχα εδώ τη μέλλουσα κουμπαρούλα μου μετά των μικρών κορασίδων της. ωραία περάσαμε και πολύ χάρηκα που τις ειδα. τώρα φτιάχνω μια καρμπονάρα και λέμε να πιάσουμε καμιά παραλία προς ανατολικά τ απόγευμα.

αύριο θα ξαναπάω στο γιατρό να με δει. για να δούμε τι θα μου ξαναπει. ο σκιουράκος είναι υπερκινητικός. νομίζω ότι ελάχιστες είναι οι στιγμές που δε κουνιέται. αλλά συμφωνώ με την αναστασία δεν είναι προς σύγκριση οι κινήσεις των παιδιών, ούτε υπάρχουν "πρέπει" σ αυτές τις περιπτώσεις.

αυτά τα ολίγα. από χτες έχει ο μπαμπάς μας τη καλοκαιρινή του άδεια μέχρι και 3 σεπτέμβρη!!! η καλύτερή μας είναι!!!!! αύγουστος = ο καλύτερος μήνας του χρόνου!!!!

όλοι ανυπομονούμε για τις διακοπές! μάλλον πιο πολύ σκεφτόμαστε αυτές παρά την επικείμενη καισαρική! ό,τι να ναι κοινώς!

Καλημέρα σε όλες τις άυπνες και ταλαιπωρημένες εγγυούλες και μανούλες!

Πως είστε!

Ριντι με το καλό,να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Ελπίζω ήδη να κρατάς το παιδάκι σου αγκαλία! Και με τη μανούλα σου εύχομαι όλα να είναι περαστικά!

Εγώ από το πρωί σιδέρωμα και γενική με τον αντρούλη μου! Δεν ξέρω όλα θέλω να είναι στην εντέλεια και όλο κάτι μου φταίει.Χτές είχα κάτι πονάκια,σήμερα τίποτε. Αλλά ρε κορίτσια η κοιλιά μου είναι σαν πέτρα και με πονάει και με ενοχλεί. Ξέρει καμιά γιατί?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

λες να κοντεύεις να γεννήσεις;;; μπαααα

καλέ τι λες! στις μέρες σου είσαι κι έχεις τέτοιες απορίες;;; χαχαχα!!!

άσε τις γενικές. αν και είναι σύνηθες αυτό στις ετοιμόγεννες να θέλουν να προετοιμάσουν τη "φωλιά" για τα μικρό που έρχεται. κάπως έτσι το λένε.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...πριν απο λιγο μπηκα στο σπιτι και η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στεναχωρημενη...εκανα nst αλλα θα πρεπει να το επαναλαβω την κυριακη....ο μικρος δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα τις τελευταιες μερες ειναι ηπιος στις κινησεις του...σημερα στο nst φανηκε και κατι τους προβληματισε μαλλον οι παλμοι του...μιλησα με την γιατρο και την ακουσα λιγο προβληματισμμενη ...μπορει να ειναι και τυλιγμενος και να μην μπορει να κουνηθει..θα παω την κυριακη και μετα την δευτερα στη γιατρο και βλεπουμε...

ηταν να φυγουμε χαλκιδικη και τωρα το σκεφτομαι...μηπως να μεινω εδω να μην συμβει τιποτα??

Λέτα μην αγχώνεσαι. Κι ο δικός μου μπέμπης είναι σχετικά ήσυχος. Να φανταστείς ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω την δυνατότητα ούτε ως τον γιατρό μου να πάω. Εγώ μένω στη Σκιάθο και ο γιατρός μου είναι στο Βόλο. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο Πήλιο σε διακοπές και θα επιστρέψει΄στις 6 Αυγούστου όπου έχω και ραντεβού. Πηγαινοέρχεται Βόλο = Πήλιο για γέννα ή για κάτι επείγον. Όταν είναι πολύ ήσυχος τρώω καμιά μερίδα λουκουμάδες με σοκολάτα και ζωηρεύει. Επίσης με δίνει καμιά κλωτσιά όταν πίνω καμιά μπυρίτσα.

θα φύγω για Βόλο την άλλη εβδομάδα για να είμαι κοντά για κάθε ενδεχόμενο, αλλά τάνουμε στο τέλος και πρέπει να κάνουμε μόνο θετικές σκέψει!!! Εάν νομίζεις ότι θα πας Χαλκιδική και θα χαλαρώσεις να πας, εάν όμως πιστεύεις ότι δεν θα περάσεις καλά δεν έχει νόημα να πας!!!!

Ye4Ip3.png

Καλημέρα σε όλες τις άυπνες και ταλαιπωρημένες εγγυούλες και μανούλες!

Πως είστε!

Ριντι με το καλό,να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Ελπίζω ήδη να κρατάς το παιδάκι σου αγκαλία! Και με τη μανούλα σου εύχομαι όλα να είναι περαστικά!

Εγώ από το πρωί σιδέρωμα και γενική με τον αντρούλη μου! Δεν ξέρω όλα θέλω να είναι στην εντέλεια και όλο κάτι μου φταίει.Χτές είχα κάτι πονάκια,σήμερα τίποτε. Αλλά ρε κορίτσια η κοιλιά μου είναι σαν πέτρα και με πονάει και με ενοχλεί. Ξέρει καμιά γιατί?

Νομίζω ότι πλησιάζουν οι μέρες!!!!! :P:p:p:):):):):)

Ye4Ip3.png

Γεια σας κοριτσια δεν ειναι να λειπει κανεις εδω γεμιζετε σελιδες!!!! Δεν θυμαμαι τιποτα απ'οσα γραψατε :confused:

Ριντι με το καλο αυριο να υποδεχτειτε την μπεμπα σας!! Μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε καλα και σε λιγες ωρες θα δεις μια γλυκια φατσουλα ;):D

Λετα ειναι λογικο να ανησυχεις αλλα μηπως θα ηταν καλυτερο να μιλουσες με το γιατρο σου να σου εξηγησει αν υπαρχει καποιο προβλημα. Παντως καλο ειναι να μην φυγεις.

Μορίτσα τι κάνουν τα μπεμπάκια σου???? Τα θυλάζεις? Πως τα πας και με τα δύο μαζί? Έχεις καμιά βοήθεια???

Ye4Ip3.png

Κορίτσια έχω αρχίσει να νιώθω τον μπέμπη πολύ χαμηλά. Νιώθω ότι ρίχνει μπουνίτσες μέσα στον κόλπο μου. Όλοι μου λένε ότι η κοιλιά μου είναι ψηλά αλλά έγω νιώθω ότι το παιδί έχει κατέβει. Κάτι συμβαίνει εκεί κάτω και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι σαν να σπρώχνει προς τα κάτω . Μερικές φορές έχω και κάτι ελαφρά πονάκια, όχι συχνά και μικρής διάρκειας και η κοιλιά μου γίνεται πέτρα και μετά ηρεμεί πάλι.:?:?

Έβγαλα φωτο από το δωμάτιο του μπέμπη και από την κοιλούμπα μου. Θα σας τις ανεβάσω αύριο στο φατσοβιβλίο.:)

Ye4Ip3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες τι κάνετε;

Εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου ψυχολογικά.

Πριν απο λίγο μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα ότι τις τελευταίες 4-5 μέρες δεν πολυ ακούω τον μπεμπη παρα μονο κάτι ελαφρά κτυπήματακια που μου δίνει λίγες φορές μες την ημέρα.

Μου είπε να πάω την Δευτέρα να κάνω nst για να δούμε ότι όλα είναι καλα. Μου είπε να προσέξω να ακούω μες την μέρα έστω αυτά τα κτυπήματακια αλλιώς να τον πάρω τηλ.

Μου έχει ρίξει την ψυχολογία πολυ,ελπίζω να μην είναι κάτι:(

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω εδώ, μόνο στο φεισμπουκ μπαίνω που και που...δεν προλαβαίνω γενικώς να κάνω σχεδόν τίποτα! Και σκεφτείτε ότι ο μικρός μου είναι πολύ καλόβολος!

Χαρά μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το συντομότερο για καρδιοτοκογράφο. Δεν έχουν και πολύ χώρο τώρα τα μπεμπάκια για να κουνιούνται.

Αγγελική να ετοιμάζεσαι μήπως σιγά σιγά??!!!

Γκρέτα δεν έχω διαβάσει καθόλου νέα σου...τι έγινε με το nst? την τετάρτη δεν ήταν? τί σου είπε? Α για τα δωμάτια ξέχασα να σας πώ...το πρώτο βράδυ ήμουν σε 3κλινο στην κόνσολα που ήταν ολοκαίνουργιο και το επόμενο πρωί πήγα σε μονόκλινο στην Λαμπράκη!!! Απίστευτη κωλοφαρδία!!!! Και το καλύτερο??? Σκερφτόμουν από την αρχή της εγκυμοσύνης να έπαιρνε αποκλειστική μαία. Ο γιατρός μου μου είχε μιλήσει για την Πέρμα που είναι η καλύτερη μαία στο Αλεξάνδρα, αλλά λόγω του οικονομικού κυρίως είπα να μην πάρω δική μου μάια...και τελικά με ξεγέννησε η Πέρμα που είχε βάρδια!

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω τα υπόλοιπα, σας διαβάζω αποσπασματικά...πάω να βυζάξω και επανέρχομαι!

2sCXp3.png

Εγω που είχα δυο στη κοιλια μου τις τελευταίες μέρες δεν τα ένιωθα και είχα ανησυχήσει όμως όλα ήταν καλα. Ο γιατρός έλεγε να τα νιώθω πάνω απο 10 φορές τη μέρα αλλιώς να τον πάρω τηλ. Όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες, αύριο μπορει να σας ταράξουν στις κλωτσιες.

p1Utp3.png

καλημέρα εγκυούλες και νέες μανούλες.

Τι μου κάνετε;

Αγλαϊα να χαίρεσαι τη κορούλα σου, και σου εύχομαι καλή αναρρωση. Ευτυχισμένη και καλότυχη!

Συγχωρέστε με αλλά δε βρήκα ακόμα χρόνο να διαβάσω τα νέα σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και σύντομα όλες να βιώσετε τις στιγμές ευτυχίας που ζήσαμε με τον άντρα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας και τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας. Πραγματικα με συγκινήσατε.

Τελικά όλα πήγαν πολύ καλά, ίσως καλύτερα και από ότι περίμενα (εύχομαι κάποια στιγμη να γίνω πιο αναλυτική) και η μπεμπούλα μας ήρθε πραγματικά χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Χαίρει άκρας υγείας και εύχομαι να τα πηγαίνουμε καλά με το θηλασμό (περιμένω από λεπτό σε λεπτό τη σύμβουλο θηλασμου).

Απο το νοσοκομείο βγήκαμε χτες το απόγευμα και επιτέλους τώρα είμαστε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας!

Απο την εμπειρία μου θα ήθελα να καθησυχάσω τις καινούριες μελοντικές μανούλες, αλλά από ότι θυμάμαι και κάποιες αγχωμένες έγκυες, πώς όλα θα πάνε μια χαρά, και η ευτυχία σας να δείτε τα μωράκια σας θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε πόνο!

Πολλά φιλιά!

Δεσποινάκι μου να σου ζήσει η κοράκλα! Να είναι γερή και καλότυχη! Χαίρομαι πάρα πολύ που είχες μια εύκολη γέννα! πώς είσαι τώρα? έχεις πονάκια? η μικρούλα? από ύπνο πώς πάς?

2sCXp3.png

Αγλαία μου γλυκειά να σας ζήσει η μικρούλα? Προσπαθώ να διαβασω όσα γράψατε για να μάθω νέα σου αλλά είναι τόσες πολλές οι αδιάβαστες σελίδες. έχω κ τον μικρό αγκαλιά και δεν βγάζω άκρη! Εύχομαι να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...