Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλέ τι λέτε;; Εμένα ποτέ δεν κουνιότανε πάντως 10 φορές τη μέρα!!! Το στάνταρντ της είναι πρωί μεσημέρι βράδυ, δηλαδή 3, και άντε στο τσακίρ κέφι καμιά στο ενδιάμεσο!! Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνουμε!! Το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του, οι οποίοι όμως αλλάζουν κιόλας όσο περνάει ο καιρός, δυσκολεύονται στις κινήσεις, γιατί στενεύει το "διαμέρισμα" :tongue: Τώρα στην περίπτωσή σου Λέτα κάνε αυτό που σου λένε οι γιατροί και περίμενε! Μην κάνεις σενάρια!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω με το κοριτσι απο πανω μου (μυρινιο)

και ο δικος μου δεν δινει τα τρελα κλοτσιδια ολη την ωρα, ο δε Σπυρετος οντως ειχε περιδεση και τον γεννησα 41+1 εβδομαδων. κανε τα νστ ( εγω δεν εχω κανει τετοιο ουτε στην 1η ουτε τωρα..) καλυτερα μεινε σπιτι γιατι αν φυγεις το μυαλο σου θα ειναι ολο " και αν τυχει κατι τωρα?"κτλ. και βασικο ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!! ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!!! :ΡΡΡΡΡ

suU8p3.png

vdz8p3.png

Λετα εννοειτε πως δεν αγχωνεσαι η τουλαχιστον προσπαθησε.δεν υπηρχε περιπτωση αν συνεβαινε κατι να σε αφηνε να φυγεις.μονο αυτο σκεψου.μπορει κ να κοιμαται μωρε.αλλα εσυ παρακολουθα τον!!:-)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλα δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος.αλλα επειδη την τεταρτη που εκανα συσπασεις δεν τον ενοιωθα ενω κουνιεται κ κλοτσαει συνεχεια τον πηρα τηλ κ μου ειπε να τον παρακολουθω κ θελουμε να κουνιεται 10 φορες.τωρα σαφως κ τα εμβρυα ειναι διαφορετικα.τι να σας πω?δεν θελω να πω κατι κ να παρεξηγηθω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!!! που ειστε καλε όλες? κοιμάστε???

εγω πηγα εκανα το nst , το απολυτο τπτ κανει η μητρα μου και την Τριτη μπαίνω για καισαρικη!Βρηκαμε τη μεση λυση κια ετσι νομιζω ειμαστε και εγω και ο ντοκ καλα! Ειμαι πολύ χαρουμενη σήμερα!!

Αχ μπραβο κοριτσακι μου τι καλα οταν ξερεις ποτε θα γεννησεις και στην περιπτωση σου εμειναν μονο 4 μερουλες.Καλη λευτερια !!!!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

leta800πραγματικα το αγχος δεν βοηθαει .Στο πρωτο μου ηταν τυλιγμενος και γεννησα 39+5 αν θυμμαι καλα την ειχα καβατζαρει την 39η παντως και το παιδι ειναι μια χαρα.όσο πιο νωρις το αντιλαμβανεσαι τοσο καλυτερα.

Οσο για τα κιλα μην φοβασαι απο την 36η και μετα μπορεις ανετα να γεννησεις κοπελα μου ,μην σκας.

Για τη νινιδα δεν ξερω αν βοηθαει μονο η βουρτσα.Εμενα μου ειχε γραψει ο γιατρος ενα σαμπουαν με βρωμη aveno νομιζω λεγοταν ενα κι ενα ηταν ,εφευγε αμεσως!

wDsdp3.png

Λετα μου παγματικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα.Μεινε στο σπιτι καλυτερα και ακοουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου.

Ομως πραγματικα αγχωθηκα τωρα γιατι και εγω εδω και 4-5 μερες δεν τον νιωθω να πολυκουνιεται (το ειχα γραψει και εδω) παρα μονο να δινει μερικα κτυπηματα που και που.Να σας πω την αληθεια μου ειχε περασει και απ το μυαλο μπας και ειναι τυλιγμενος :(.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γειά σας κοριτσια!

Λέτα προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά! Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα σε άφηνε να φύγεις η γιατρός αν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Και τα μωρά μας όσο μεγαλώνουν δεν έχουν πολύ χώρο γιʼαυτό δεν τα νιώθουμε όπως στην αρχή.

Δέσποινα καλό σαραντισμό και περιμένουμε νέα!!!

Όσο για εμένα τρέχαμε αυτές τις μέρες με τις εξετάσεις της μαμάς μου και έχουμε και συνέχεια….

Τώρα μπήκα να σας πώ και τα δικά μου. Αύριο γεννάω κορίτσια! Με καισαρική τελικά γιατί η μπέμπα είναι ακόμη ανάποδα.

Χαίρομαι γιατί αύριο είναι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου που με βοήθησε πολύ από την αρχή στην εγκυμοσύνη μου και εύχομαι να μας βοηθήσει και αύριο, εμένα και την μικρή μου.

Τώρα λοιπόν ετοιμάζομαι. Θα μπώ όποτε μπορέσω να σας πώ τα νεα μου.

glitter-kiss-smiley-emoticon.gif

Γειά σας κοριτσια!

Λέτα προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά! Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα σε άφηνε να φύγεις η γιατρός αν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Και τα μωρά μας όσο μεγαλώνουν δεν έχουν πολύ χώρο γιʼαυτό δεν τα νιώθουμε όπως στην αρχή.

Δέσποινα καλό σαραντισμό και περιμένουμε νέα!!!

Όσο για εμένα τρέχαμε αυτές τις μέρες με τις εξετάσεις της μαμάς μου και έχουμε και συνέχεια….

Τώρα μπήκα να σας πώ και τα δικά μου. Αύριο γεννάω κορίτσια! Με καισαρική τελικά γιατί η μπέμπα είναι ακόμη ανάποδα.

Χαίρομαι γιατί αύριο είναι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου που με βοήθησε πολύ από την αρχή στην εγκυμοσύνη μου και εύχομαι να μας βοηθήσει και αύριο, εμένα και την μικρή μου.

Τώρα λοιπόν ετοιμάζομαι. Θα μπώ όποτε μπορέσω να σας πώ τα νεα μου.

glitter-kiss-smiley-emoticon.gif

Με το καλο να σου πανε ολα καλα..Να ειναι γερο το μωρακι σου κ εσυ!!

Μην αγχωνεσαι θα δεις ολα θα πανε κατ ευχην!!να μας στελεις οποτε μπορεις τα νεα σου!!

Φιλια πολλα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησα να σας διαβάσω.

Λίγα συγκράτησα.

Ριτα τι συντεγές είναι αυτες. Εύχομαι να βρω λίγο χρόνο να δοκιμάσω τα Donuts φούρνου, πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή μας τώρα.

Λέτα μου, ότι και να λέμε, είναι σίγουρη πως θα ανησυχείς όπως και κάθε άλλη κοπέλα στη θέση σου. Είμαι σίγουρη πώς ο γιατρός σου ξέρει τι κάνει και θα είναι καλά. Υπομονή, ο μικρός σας δεν αργέι να έρθει!

Και τέλος, Ρίντι να σου ευχηθώ καλή επιτυχία αύριο και μια γρήγορη ανάρρωση! Καλώς να δεχτείς το μικρό σας θαυματάκι, είναι υπέροχες στιγμές. Οσο μπορείς προσπάθησε να είναι ήρεμη, η μικρούλα αισθάνεται το άγχος σου. Ολα θα πανε τέλεια και πριν ακόμα το καταλάβεις θα έχεις τη μπέμπα σου στην αγκαλιά σου!

Καλώς να τη δεχτείτε! Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις!

Γεια σας κοριτσια δεν ειναι να λειπει κανεις εδω γεμιζετε σελιδες!!!! Δεν θυμαμαι τιποτα απ'οσα γραψατε :confused:

Ριντι με το καλο αυριο να υποδεχτειτε την μπεμπα σας!! Μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε καλα και σε λιγες ωρες θα δεις μια γλυκια φατσουλα ;):D

Λετα ειναι λογικο να ανησυχεις αλλα μηπως θα ηταν καλυτερο να μιλουσες με το γιατρο σου να σου εξηγησει αν υπαρχει καποιο προβλημα. Παντως καλο ειναι να μην φυγεις.

p1Utp3.png

Ρίντι η ώρα η καλή!! Θα περιμένουμε νέα σου!! ;) Έχει καμιά κοπέλα τηλέφωνό σου;;

Μορίτσα άλλαξες και το τικεράκι βλέπω!! :D Πως πάει η προσαρμογή στο σπίτι;; :D

Εμείς βγήκαμε για φαγητό σήμερα, και ότι το σχολίαζα ότι δεν είχα πιει καθόλου αλκοόλ σε όλη την εγκυμοσύνη, παράγγειλαν στην παρέα moscato d'asti και δεν μπόρεσα να αντισταθώ! :oops: Ήπια ένα ποτήρι!! Αλλά έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ όσο μία μπύρα, δηλαδή όχι πολύ.. :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα! Σήμερα ανοίγω εγω???? τι κάνετε?

Τα μικρουλια μου πανε πολυ καλα και θέλω να πιστεύω αυτη τη βδομάδα θα πάρω τον μικρό στο σπιτι!!! Εχω πάθει πλάκα μαζι τους :D:tongue::D

Συνεχίζω τη συλλογή γαλακτος, έχουν αρχίσει και τρώνε και θεριευουν!

Έτσι όπως βγήκαν γρήγορα δεν είχα τελειώσει τις δουλειές και έτσι τώρα μαζεύω για να είναι έτοιμα όταν έρθουν. Σκέφτομαι να πάρω ένα πάρκοκρεβατο για να τα κοιμΗζω στο δωμάτιο μας στην αρχη αντί για καλάθια και τα πορτ μπεμπε.

Πάω για δουλιτσες

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...