Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κι όμως Γκρέτα δεν ίδρωσα καν μες την νύχτα!! Από την κούραση, επειδή ήμουνα λουσμένη, δεν ξέρω.. Έκανα έναν ύπνο όπως δεν είχα κάνει καιρό τώρα.. :cool:

Κατερίνα πήρα καθαρό οινόπνευμα και γαζούλες, αλλά αυτό θα είναι για να τον καθαρίζουμε, όμως η μαία μου είπε ότι δεν πρέπει να τον καλύπτουμε... Το θερμόμετρο είχε 30 ευρώ! Τα άλλα του αυτιού που έβρισκα το φθηνότερο είχε 50... :rolleyes:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100406&itmid=2987069

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλενα έχεις δίκιο!! Τελικά πρέπει να αρχίσω τις online αγορές, είναι και ντροπή για τον κλάδο μου, όχι τίποτα άλλο :tongue: Αλλά είναι που με ευχαριστεί κιόλας η όλη διαδικασία να βγαίνω στα μαγαζιά :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μάλιστα θα πάω απο βδομάδα στο φαρμακείο να πάρω και τα τελευταία και βλέπουμε. Αλλά ρε κορίτσια τόσο ακριβά είναι τα θερμόμετρα ??? απαππαπα θα δω τι θα πάρω !!!

Τώρα ήρθε η ώρα για το μεσημεριανό μου υπνάκο θα τα πούμε πιο μετά !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κι όμως Γκρέτα δεν ίδρωσα καν μες την νύχτα!! Από την κούραση, επειδή ήμουνα λουσμένη, δεν ξέρω.. Έκανα έναν ύπνο όπως δεν είχα κάνει καιρό τώρα.. :cool:

Κατερίνα πήρα καθαρό οινόπνευμα και γαζούλες, αλλά αυτό θα είναι για να τον καθαρίζουμε, όμως η μαία μου είπε ότι δεν πρέπει να τον καλύπτουμε... Το θερμόμετρο είχε 30 ευρώ! Τα άλλα του αυτιού που έβρισκα το φθηνότερο είχε 50... :rolleyes:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100406&itmid=2987069

Μ αρεσε το θερμομετρο.στους 400 ποντους εχω δωροεπιταγη 40? γιατι πηραμε το καροτσι αλλα μου λειπουν 40 νομιζω γαμωτο.καλο πρεπει να ειναι.θα παω να το δω γιατιδεν εχω παρει.βρε κοριτσια εμενα εκει μου ειπαν οτι μας πασαρουν οτι να ναι εδω κ π.χ της chicco ουτε να τα φτυσουν εξω.εχουν φαει κ πολλες μηνυσεις.αλλο με προβληματισε με τα μπιμπερο οτι κανονικα πρεπει να εχουν κατι στο κεντρο σαν καλαμακι ας πουμε για να τραβαει τον αερα κ να μην παθαινει κολικους το μωρο.τα εχουν στο ηρα.εγω πηρα ενα μικρο κ ενα μεγαλο nuk γυαλινο.βεβαια θελω να θηλασω δεν ξερω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Healthcare-Grooming/dp/B002IS0M32/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1343387282&sr=1-1

αν και ειχα ψαλιδακι και ρινικο αποφρακτηρα ηδη απο τον Σπυρο πηρα καποια στιγμη και αυτο που τα εχει ολα συγκεντρωμενα και βολευει σε ταξιδια κτλ να μην μαζευεις ενα σωρο συμπραγκαλα και τελικα κατι να ξεχνας και να το ξαναγοραζεις

suU8p3.png

vdz8p3.png

γεια σας κοριτσακια μου...πριν απο λιγο μπηκα στο σπιτι και η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στεναχωρημενη...εκανα nst αλλα θα πρεπει να το επαναλαβω την κυριακη....ο μικρος δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα τις τελευταιες μερες ειναι ηπιος στις κινησεις του...σημερα στο nst φανηκε και κατι τους προβληματισε μαλλον οι παλμοι του...μιλησα με την γιατρο και την ακουσα λιγο προβληματισμμενη ...μπορει να ειναι και τυλιγμενος και να μην μπορει να κουνηθει..θα παω την κυριακη και μετα την δευτερα στη γιατρο και βλεπουμε...

ηταν να φυγουμε χαλκιδικη και τωρα το σκεφτομαι...μηπως να μεινω εδω να μην συμβει τιποτα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Έλενα πολύ καλή φάση αυτό το κιτ, και πολύ οικονομικό το βλέπω!!

Λέτα μου, καλύτερα να μην πας πουθενά, για να είσαι κοντά, όχι ότι θα γίνει κάτι, απλά ψυχολογικά πιστεύω ότι θα είσαι πιο ήρεμη..

s29sp2.pngMbfRp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...πριν απο λιγο μπηκα στο σπιτι και η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στεναχωρημενη...εκανα nst αλλα θα πρεπει να το επαναλαβω την κυριακη....ο μικρος δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα τις τελευταιες μερες ειναι ηπιος στις κινησεις του...σημερα στο nst φανηκε και κατι τους προβληματισε μαλλον οι παλμοι του...μιλησα με την γιατρο και την ακουσα λιγο προβληματισμμενη ...μπορει να ειναι και τυλιγμενος και να μην μπορει να κουνηθει..θα παω την κυριακη και μετα την δευτερα στη γιατρο και βλεπουμε...

ηταν να φυγουμε χαλκιδικη και τωρα το σκεφτομαι...μηπως να μεινω εδω να μην συμβει τιποτα??

Αυτο δεν φαινεται με υπερηχο?αν ειναι τυλιγμενος δεν μπορει να φανει?εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μας ενδιαφερει να το νοιωθουμε το εμβρυο 10 φορες την ημερα.μην φρικαρεις γιατι μειωνεται η κινητικοτητα του τον τελευταιο καιρο.αλλα δεν ξερω ετσι οπως τα λες μηπως να μην εφευγες ρε παιδι μου?για καλο κ για κακο??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Λετα μου προσπαθησε να ηρεμησεις ( οσο μπορεις δλδ) και γω θα ελεγα πως καλο θα ηταν να μην φυγετε ! Θα σε πιο ηρεμη αν εισαι πιο κοντα! Αν χαλαρωσεις να εισαι σιγουρη οτι θα κινηθει ο μικρος!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ειμαι χαλαρη taniabell εδω και 3-4 μερες που εχει μειωσει τις κινησεις του...τον καταλαβαινω αλλα δεν ειναι οπως πριν...τον παρακολουθω εννοειται αλλα πλεον το μυαλο ειναι εκει....κουνιεται αλλα οχι οπως κουνιοταν....

greta την πηρα και αυτη μου ειπε να τον παρακολουθω και να μην ανησυχω αν δεν ειναι καλα θα φανει και την κυριακη και τη δευτερα που θα με δει και το πολυ πολυ θα μπουμε νωριτερα για καισαρικη..το μονο που την ανησυχει ειναι να ειναι ετοιμος ο μικρος απο κιλα και απο τα πνευμονακια..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μπαινω απο κινητο...Το θερμομετρο που πηρα εγω και πραγματικα σωθηκα εχει 12ε και μετραει σε 10δευτερα...Λεγετε celcius και ειναι της medisei ειναι ψηφιακο και μετραει απο την μασχαλη...Συγκεκριμενα ειναι αυτο http://www.toumpa-pharmacy.gr/EL/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%98%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3/%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1/CELCIUS%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%A4%CE%9F4000150.html

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...