Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δεσποινα με συγκινησες!!καλο σαραντισμο να εχετε!!

Οσο για τις πανες εγω κοριτσια πηρα libero απο 0-6 νομιζω.ειναι καλες?το carrefur τα εχει προσφορα κ σημερα ειδα στα my market τα pampers γαμωτο.

Οσο για καλλυντικα του μωρου στα jumbo.ολα της chicco τα πηρα.εκτος απο κρεμες κ σαμπουαν..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσπινάκι μου να είναι γερή και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Εμείς εδώ θα περιμένουμε όταν μπορέσεις να μπεις να μας γράψεις με λεπτομέρειες τι έγινε !! Φιλάκια πολλά ελπίζω να βρείτε γρήγορα τους ρυθμούς σας !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Τάνια μου έρχεται και σένα η σειρά σου!Άντε με το καλό το μωράκι σου!

Δεσποινούλα μου χαίρομαι με τη χαρά σας. Εύχομαι αυτή η ευτυχία να κρατήσει πολύυυυυ!!

Η χτενούλα χρειάζεται από τώρα?

Εγώ πάνες παρήγγειλα chicco από ιντερνετ έρχονται δωρεάν σε μια μέρα!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Τάνια μου έρχεται και σένα η σειρά σου!Άντε με το καλό το μωράκι σου!

Δεσποινούλα μου χαίρομαι με τη χαρά σας. Εύχομαι αυτή η ευτυχία να κρατήσει πολύυυυυ!!

Η χτενούλα χρειάζεται από τώρα?

Εγώ πάνες παρήγγειλα chicco από ιντερνετ έρχονται δωρεάν σε μια μέρα!!

Ναι χρειαζεται βοηθαει να φευγει κ η νινιδα.νυχοκοπτης οχι ακομα τα λιμαρεις για αρχη κ μετα!αν του δικου μ του ειναι ενταξει τα libero εχω βρει τηλ κ θα τα παραγγελνω απο εκει.οι 180 γυρω στα 30 κατι ευρω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Δέσποινα με το καλό να προσαρμοστείτε στην νέα σας ζωή!!! Και πάλι να σου ζήσει η μπέμπα σου!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή!! :D

Τάνια εσύ θα είσαι η επόμενη!! Με το καλό!! :D

Κατερίνα κι εγώ έχω πάρει αρκετά της chicco, και αυτό που ρουφάνε τις μυξούλες κι αυτό της chicco, δεν το πήρα καν από φαρμακείο.. Για τον αφαλό μου πούλησαν (σαν καλό θύμα) ένα κιτ περιποίησης του αφαλού:

http://www.chicco.gr/el/en_mini_kit_peripoiisis_afalou.html

και όταν το συζήτησα με την μαία, μου είπε ότι δεν χρειάζεται, γιατί το κιτ αυτό είναι για να τον πατηκώνεις, και καλά να μην πιάνεται κάπου, αλλά μου λέει η μαία ο αφαλός πρέπει να είναι ανοιχτός, να αερίζεται, για να ξεραθεί και να πέσει.. Οπότε τζάμπα το πήρα αυτό.. Κι έχω την αίσθηση ότι κι άλλα που πήρα θα είναι άχρηστα :tongue: αλλά τι να κάνεις, πρώτη μας φορά είναι, που να ξέρουμε!! :rolleyes: Πάνες πήρα κάτι από το Jumbo, nanny τις λένε νομίζω.. Τις βούρτες κοκ ούτε κι εγώ έχω ιδέα πως τις καθαρίζουμε :confused:

Άννια το θερμόμετρο που λες τι είναι; Του αυτιού ή του μετώπου; Αυτά που έβρισκα του αυτιού ήτανε πανάκριβα!! Πήρα ένα που είναι για το μέτωπο, ούτε κι αυτό το λες φθηνό, αλλά σε σχέση με τα άλλα πιο φθηνό σαφώς!! :rolleyes:

Γκρέτα η νινίδα τι είναι;;;;;; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ εγώ κοιμήθηκα στις 4, μέχρι να κάνω και μπάνιο.. Αλλά έπεσα σαν το τούβλο μιλάμε!! Έπεσα και λουσμένη, δεν στέγνωσα καν τα μαλλιά, και έτσι δεν ζεστάθηκα μες τη νύχτα, ούτε καν ξύπνησα.. Τον ανεμιστήρα φανταστείτε στο 1 τον είχα, και σκεπάστηκα κιόλας με μία πικέ.. Σήμερα το πρωί (πρωί τρόπος του λέγειν 12 η ώρα) που σηκώθηκα ένοιωθα όλο μου το κορμί λες και με είχανε πλακώσει στο ξύλο.. Κι ακόμα πονάω παντού!!

Δεν έχω όρεξη για τίποτα αυτήν την στιγμή.. Αν κι έχω δουλίτσες.. Και δεν έχω και φαί :| Παρ'όλα αυτά το μόνο που θέλω είναι να ξαναξαπλώσω :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Δέσποινα με το καλό να προσαρμοστείτε στην νέα σας ζωή!!! Και πάλι να σου ζήσει η μπέμπα σου!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή!! :D

Τάνια εσύ θα είσαι η επόμενη!! Με το καλό!! :D

Κατερίνα κι εγώ έχω πάρει αρκετά της chicco, και αυτό που ρουφάνε τις μυξούλες κι αυτό της chicco, δεν το πήρα καν από φαρμακείο.. Για τον αφαλό μου πούλησαν (σαν καλό θύμα) ένα κιτ περιποίησης του αφαλού:

http://www.chicco.gr/el/en_mini_kit_peripoiisis_afalou.html

και όταν το συζήτησα με την μαία, μου είπε ότι δεν χρειάζεται, γιατί το κιτ αυτό είναι για να τον πατηκώνεις, και καλά να μην πιάνεται κάπου, αλλά μου λέει η μαία ο αφαλός πρέπει να είναι ανοιχτός, να αερίζεται, για να ξεραθεί και να πέσει.. Οπότε τζάμπα το πήρα αυτό.. Κι έχω την αίσθηση ότι κι άλλα που πήρα θα είναι άχρηστα :tongue: αλλά τι να κάνεις, πρώτη μας φορά είναι, που να ξέρουμε!! :rolleyes: Πάνες πήρα κάτι από το Jumbo, nanny τις λένε νομίζω.. Τις βούρτες κοκ ούτε κι εγώ έχω ιδέα πως τις καθαρίζουμε :confused:

Άννια το θερμόμετρο που λες τι είναι; Του αυτιού ή του μετώπου; Αυτά που έβρισκα του αυτιού ήτανε πανάκριβα!! Πήρα ένα που είναι για το μέτωπο, ούτε κι αυτό το λες φθηνό, αλλά σε σχέση με τα άλλα πιο φθηνό σαφώς!! :rolleyes:

Γκρέτα η νινίδα τι είναι;;;;;; :confused:

Χαχαχχα γελαω γιατι κ εγω ειμαι ασχετη σε ολα φυσικα αλλα μια φιλη γεννησε Απριλιο κ εκεινη μου το ειπε.στο κεφαλι σαν να αλλαζει το δερμα μου φανηκε.μην γελασετε αλλα ετσι φαινοταν κ αυτο νομιζω οτι μου ειπε οτι ειναι.ειχε δερμα κ βοηθουσε η βουρτσα πολυ!!της ειδα κ εγω της nanny.ειναι καλες μου εχουν πει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω ξυπναω μονιμως το τελευταιο δυμηνο λες κ με δερνουν.δεν ειναι τιποτα.καλε πολυ ζεστη τι εννοεις σκεπαστηκες???πλακα κανεις??ξερεις τι ειναι να κοιμαμαι μονο με εσωρουχο κ να γινομαι μουσκεμα??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις έφαγα μιαμ μιαμ γίνανε πεντανόστιμα !!!!!

Μυρίνα μου πόσο είχε το θερμόμετρο που πήρες ??? Εγώ δεν ξανά πάω τζαμπο πάντως μέχρι να γεννήσω με τίποτα απο το φαρμακείο θα πάρω ότι χρειαστώ. Τώρα γαι το αφαλό δεν θα χρειαστούμε λίγο μπεταντίν ή οινόπνευμα καμία γαζούλα βαμβάκι κάτι τελος πάντων ???

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

http://www.amazon.co.uk/Braun-ThermoScan-IRT4520-Ear-Thermometer/dp/B0001D0LMS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343386675&sr=8-1

αυτο το θερμομετρο εδω στο ελλαντα το πουλανε 70 και 80 ευρω και απο το αμαζον χωρις εξοδα αποστολης το πηρα 32 λιρες δηλ. 40ευρω!!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...